Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Efektivní elektrolýza
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
original
k diskuze vodik cz
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Joe cell-Bill pdf
Dnes jsem obdržel z Yahoo fóra dokument pdf na zřejmě funkční auto na Joe cell, podstatě rozumím, možná by to bylo dobré podrobnějí přeložit. Bohužel tento pdf nenacpu do translátoru(nebo to neumím).Mohl by jste někdo pokusit zřídit ten překlad?
Obratem mi přišla zpráva z fóra Yahoo-watercar, že web megaUpload zastavila možnost downloud tohoto dokumentu(před 3 hodinama jsem to ještě stahoval). Připojuji text té stop zprávy.Zdá se mi to dost zajímavé, asi zvýšená aktivita dohlížitelů, po umazání fóra egaspower, ho včera zas založili zatím bez jakékoliv historie.
Hi,
My apologies. So many people have downloaded the file containing the Joe cell design by Bill Williams, that MegaUpload has stopped downloading it. So I have taken the liberty of placing a copy in the Files area of this Group.
Obratem mi přišla zpráva z fóra Yahoo-watercar, že web megaUpload zastavila možnost downloud tohoto dokumentu(před 3 hodinama jsem to ještě stahoval). Připojuji text té stop zprávy.Zdá se mi to dost zajímavé, asi zvýšená aktivita dohlížitelů, po umazání fóra egaspower, ho včera zas založili zatím bez jakékoliv historie.
Hi,
My apologies. So many people have downloaded the file containing the Joe cell design by Bill Williams, that MegaUpload has stopped downloading it. So I have taken the liberty of placing a copy in the Files area of this Group.
-
- Zasloužilý člen
Joe cell
Pro informaci sem dávám tento soubor v němčině na konci se strojovým překladem.
- martinq
- Zasloužilý člen
Video
stáhnul jsem několik videí Daniel dingel a jeho Toyota (40MB a 33 MB) jedno je oficiální šit z televize a druhý je amatérské video od souseda, který vzal na návštěvu kameru, používá buď rezonanční nebo vysokonapěťovou elektrolýzu, má na vyvíječi skleněné okno v kterém je vidět okamžitá reakce a bohaté napěnění vody. Joe Cella ukazuje různé způsoby elektrolýzy, zajímavé je, že Cella neupoužívá super elektrolýzu (ani vysokým napětím, ani rezonanční, ani odstředivou s protipoly, ani magneto rezonanční) ale obyčejnou elektrolýzu, video má 2h12m a 607MB. Má v garáži asi 10 trychtýřů posazených v sobě a ponořených do 200 l sudu, asi po 10s hodí do sudu sirku ...
- martinq
- Zasloužilý člen
Lajos pdf
z toho pdf mi nejde vytáhnout text, jestli to někdo mužete vytáhnout a poslat sem v txt proženu to přeladačem, pdf chráněn heslem, šifrování 128bit (vysoké)
- ZeusJuri
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
Velikost elektrod
Má nejaký vliv velikost +elekrody -elektrody na vývoj plynu a efektyvitu? Pokud ano jaky poměr velikosti by měl být mezi + a - elektrodou pro dosaženi nejlepších výsledků? Mluvim o standartni elektrolíze ss napětím 12voltů.
- martinq
- Zasloužilý člen
schema
todle funguje, zase tu neni civka, tu si namota ,každý dle své nádoby, jestli to někdo překreslíte do obrázku který pujde vyleptat na cuprexit budu vděčný
maďaři
http://fenykapu.free-energy.hu/pajert22/VizKAut6_2.html
Lajos očekávám kompletní překlad celé stránky, komentáře typu "to nefunguje" neberu. Dole je tabulka je tabulka nějakých výpočtů.
Lajos očekávám kompletní překlad celé stránky, komentáře typu "to nefunguje" neberu. Dole je tabulka je tabulka nějakých výpočtů.
-
- Zasloužilý člen
překlad
Milí Martine!
Za pět minut jdu domů, celí den nic a včil. Beru si to domů, nakolik to bude doslovně, zato Ti neručím , důležité části určitě.
Za pět minut jdu domů, celí den nic a včil. Beru si to domů, nakolik to bude doslovně, zato Ti neručím , důležité části určitě.
- martinq
- Zasloužilý člen
další schema
zase Meyer