Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Dna

Příspěvek od Merlin »

Má někdo nějaké zkušenosti s onemocněním zvaným dna? Pokud ano, zveřejněte je prosím. Myslím, že to bude zajímat hodně lidí.

Dna je chronické onemocnění, které se vyznačuje zvýšeným množstvím kyseliny močové v tělesných tkáních. Projevuje se zvýšenou hladinou kyseliny močové v séru, charakteristickými kloubními příznaky, často i rozmanitými mimokloubními projevy, zejména postižením ledvin.

V tkáních nahromaděná kyselina močová nakonec krystalizuje. Vytvořené jehličkové krystalky pronikají jako skutečné jehly do málo prokrvených tkání, zejména kloubů.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Hanka

ZMD

Příspěvek od Hanka »

ZMD = zázračný minerálny doplnok

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dna

Příspěvek od Palo »

gewo píše:Dna je chronické onemocnění, které se vyznačuje zvýšeným množstvím kyseliny močové...
Dle mých teorií bych jako první destruktor dny použil javorový sirup se sodou a MMS bych v tomto případě považoval jako spolupomocníka...

Nezkoušel jsem to, ale řekl bych, že to stopro zabere...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
jarda1
Nový člen

Re: Dna

Příspěvek od jarda1 »

gewo píše:Má někdo nějaké zkušenosti s onemocněním zvaným dna? Pokud ano, zveřejněte je prosím. Myslím, že to bude zajímat hodně lidí.

Dna je chronické onemocnění, které se vyznačuje zvýšeným množstvím kyseliny močové v tělesných tkáních. Projevuje se zvýšenou hladinou kyseliny močové v séru, charakteristickými kloubními příznaky, často i rozmanitými mimokloubními projevy, zejména postižením ledvin.

V tkáních nahromaděná kyselina močová nakonec krystalizuje. Vytvořené jehličkové krystalky pronikají jako skutečné jehly do málo prokrvených tkání, zejména kloubů.
Co se týká MMS, tak to ne, ale pokud je dotaz postaven jako jakékoliv zkušenosti, tak ano a velice dobré. U mnoha mých pacientů, jsem schopen akutní stavy zvládat okurkovou monodietou, kdy se i několik dnů, do odeznění akutního stavu, jedí pouze okurky (ne kyselé) a pije okurková čerstvě vylisovaná šťáva. Bolesti ustupují velice rychle, ale na trvalé zlepšení je samozřejmě nutná dobře cílená dieta, která umožní regenerovat tkáně.

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Dnu jsem měl. bolela mne noha jako čert. Myslel jsem si bůhvíco, ale po odběru.... dna.
Mno, když pominu dietu, tak maďaři vymysleli milurit a nemoc králů je za pár týdnů v trapu. Pak si jeden může rozmyslet, co vlastně chce. Jestli baštit tabletky, nějakou dietu nebo nějaký radikální řez......
Bolest to tedy je. Nejhorší je, že ta bolest je špičkou ledovce. Ledviny trpí jako březí krávy........Je to týden, co mi na ledviny odešel kámoš.
Zásadotvorně potraviny...... Jojo, už jsem to kdesi naťuknul.
A šnaps tomu pouze hodně přidá k horšímu. Dobrá je plzeň.Netuším proč, ale na moje šutry zabrala vždy.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

DNA

Příspěvek od Palo »

jarda ovčák svitavy píše:...dobrá je plzeň. Netuším proč, ale na moje šutry zabrala vždy.
Jo, byl jsem na Svijany, ale bohužel (spíš bohudík) Plzeň je Plzeň... Kromě zásaditosti mě aspoň není druhej den blbo...

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: A cákryš

Příspěvek od Aquarius1 »

Ilem píše:Nic si z toho nedělej. Já jsem na 7mi kapkách nezaznamenal žádné změny. Jen jsem měl hlad jako zájezd z Ukrajiny.
Tak to bude ono jedu na osm a hlad a zase hlad,průjem jak skotský střiky a slabá bolest na plicích.Po požití vždy bolení hlavy ale v pohodě,ráno když vylezu z baráku tak jsem vždy slzel jako bych brečel a je to pryč a taky ten nádhernej ,,kuřáckej smích,, :D

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Aquarius1 píše:...ráno když vylezu z baráku tak jsem vždy slzel jako bych brečel...
Taky taky, to by mě fakt zajímalo, co tohle způsobuje - jestli s tím má něco společnýho chlamydie, mononukleoza, nebo něco jinýho...

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Tohle bych typnul na chlamidie. Jsou to potvory a jsou schopny zavrtat se všude, v očích, na plicích a průduškách se jim líbí velice. Dokonce i ve sliznici žaludku se dají najít a způsobují různé vředové onemocnění.
Kdysi jsem žil v domnění že chlamidie si přednostně vybírají jiné partie těla ale není tomu tak.
Zkusit nějaké homeopatikum třeba Joalis Chlamidi.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Palo píše:
Aquarius1 píše:...ráno když vylezu z baráku tak jsem vždy slzel jako bych brečel...
Taky taky, to by mě fakt zajímalo, co tohle způsobuje - jestli s tím má něco společnýho chlamydie, mononukleoza, nebo něco jinýho...
To opravdu netuším ale měl jsem to poslední asi čtyři roky,myslel jsem že to bude něco společného s trávou a květenstvím ale potíže byli jak v létě tak v jiných ročních období.Nejhorší když byla po ránu mlha.Trvalo to vždycky tak půl hodiny až hodinu,jako by se oči něčemu přizpůsobovali nebo co.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

zdravím

Příspěvek od laik »

Snažíme se zatočit z plísni nohou.....
Po asi sedmi aplikacích roztoku do lázně na nohy
se začíná místy loupat trošku pokožka nohou....
ale prej že to asi nepomáhá ,protože to svědí občas stále....
zvýšily sme dávky na 40 kapek (menší polívková lžice) a lázeň probíhá v lavoru,není 40 kapek moc?....nemuže se něco stát?......občas proběhla aji koupel včetně vlasu ale asi to bude proces na dýl....(ještě že mám celej litr protože to jen letí)...ale bude to mít dlouhodobější učinek ,když spory plísní mužou být i v botech ,koberci a pod?.....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Návštěvník

Re: zdravím

Příspěvek od Návštěvník »

laik píše:Snažíme se zatočit z plísni nohou.....
S plísní na nohou jsem zatočil jednoduše pepřem. (Návod je tuším od A&F) Stačí denně ráno popepřit vnitřek bot a řeší to likvidaci plísní a bakterií jak v botech, tak i na nohách.
P.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: zdravím

Příspěvek od A(&F) »

... a ještě je Ti teplo na nohy !!! ... :D ... probíralo se to zde a podobně i tady ... Kayenský (čerstvě namletý) je prý nejlepší ... :lol: :lol: ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

a f

Příspěvek od laik »

Dík a určitě taky vyzkoušíme.....
dobrá rada je nad zlato...

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: a f

Příspěvek od A(&F) »

... poděkuj spíše Peterovi ... ten s tou radou zde v MMS přišel jako první ... já sem do MMS nakukuji jen občas ... ;) ... A(&F)

Prosím zúčastněné, aby si sypali pepř do bot v jiném vlákně. Tohle je o zkušenostech s MMS. Děkuji. ;)

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“