Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Re: No jo.
Ono se lehce řekne odtranit všechny kovy z úst, ale není to tak jednoduché. Já mám většinu plomb kovových a když bych přišel s takovým požadavkem ke svému zubaři, tak mě asi vyhodí a sehnat vůbec nějakého zubaře není žádná sranda. Leda nějaká soukromá klinika za párset tisíc nebo klapačky. Tak zatím zůstanu u toho co mám. Nereaguje MMS nějak s amalgámem?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
hořčík
Ahojky vespolek,
končím s čistící kůrou a vyletěl mi tep přes 90/min, měl by být kolem 60ti.
Když sem se jukl do google tak mi chybí hořčík.
MMS zřejmě vyplavuje všechny těžké kovy a jiné minerály z těla bez rozdílu zda je potřebujeme nebo ne. Proto je po kůře nutno mimo vit.C stopové prvky do těla preventivně dodat.
Alespoň si to myslím.
Nasadím ten hořčík (v meruňkách je ho dost) a časem dám vědět zda to zabralo.
Vydržať H.
Neděle 28.6.
Tak sem doplnil stopové prvky+C vitamín a světe div se
Tlak 120/81, tep sice zvýšený ale také klesl na 81/min. Celé roky se s tlakem pohybuji kolem 140/90 což je prý v mém věku normální
No a věřím tomu že se s hořčíkem časem upraví i ten tep.
H.v.
končím s čistící kůrou a vyletěl mi tep přes 90/min, měl by být kolem 60ti.
Když sem se jukl do google tak mi chybí hořčík.
MMS zřejmě vyplavuje všechny těžké kovy a jiné minerály z těla bez rozdílu zda je potřebujeme nebo ne. Proto je po kůře nutno mimo vit.C stopové prvky do těla preventivně dodat.
Alespoň si to myslím.
Nasadím ten hořčík (v meruňkách je ho dost) a časem dám vědět zda to zabralo.
Vydržať H.
Neděle 28.6.
Tak sem doplnil stopové prvky+C vitamín a světe div se
Tlak 120/81, tep sice zvýšený ale také klesl na 81/min. Celé roky se s tlakem pohybuji kolem 140/90 což je prý v mém věku normální
No a věřím tomu že se s hořčíkem časem upraví i ten tep.
H.v.
Re: Skúsenosti
Hanka, nepíšeš v akých dávkach a ako často si užívala MMS. Novotvar ti zistili pred či po "liečbe"?Hanka píše: Zač. 30. 4. 2009 6 kv., koniec 10. 5. 2009 15 kv.
V pondelok - diagnóza - jediná abnormalita v tele - novotvar.
Dobrá zkušenost s MMS
Hlavně pro oponenty a pochybovače se po zkušenostech, které jsem získal v průběhu procedury pokusím popsat své pocity. V předchozím příspěvku jsem dosud mnoho zkušeností jak je vidět neměl, ale intuitivně jsem evidentně zvolil velice dobrý postup, protože jsem nezaznamenal, ani já ani kamarád se kterým jsem kůru jel, žádné zde popisované negativní zážitky. Prostě žádné problémy s požíváním, žádné průjmy a žádném zvracení. Tato pozitivní zkušenost může mnoho lidí motivovat mnohem lépe, než soustavné story o nepříjemnostech při užívání, hlavně o nepřekonatelném zápachu a špatné chuti MMS, dlouhodobých průjmech a zvracení. Po třídenním důkladném prostudování tohoto fóra jsem vydedukoval, že pokud nemám trpět jako ostatní, musím to dělat jinak než ostatní a proto popíšu náš postup. Usoudil jsem, že ostatním je blbě hlavně proto, že tělo nedokáže adekvátně rychle odstraňovat toxiny vzniklé rozpadem mrtvých patogenů. Celé proceduře tedy předcházel týden na čistě vitariánské stravě, doplněné pravidelným denním průplachem střev pomocí klystýru a koupelí nohou v detoxikační vaničce, dále vysoké dávky zásadotvorných zeleninových a ovocných šťáv a živá voda. Naše pH moče bylo před zahájení procedury nad hodnotou 7, trvale po celý den a spontánní defekace mimo klystýru minimálně 1x – 3 x denně. Po dosažení tohoto stavu, jsme se pustili do užívání MMS velice opatrnou cestou a stoupali jsme každý den o dvě kapky. Tedy první den 2 k, druhý den 2x2 k, třetí den 3x2 k, až po 6x2 k. Zde jsem přešel na systém večerního přidávání, čili 7 den 4x2+2x3k, 8 den 2x2+4x3 k, 9 den 6x3 k, 10 den 4x3+2x4k, 11 den 2x3+4x4 k, 12 den 6x4 k a tak dále, až do 6x8 k a na této dávce jsme vydrželi celý týden. Po celou dobu užívání jsme dále jeli na čistě vitariánské stravě s pravidelným denním průplachem střev pomocí klystýru a koupelí nohou v detoxikační vaničce, dále vysoké dávky zásadotvorných zeleninových a ovocných šťáv a živá voda. Při tomto postupu jsme ani jeden nezaznamenali žádné nepřekonatelné potíže i když u každého z nás se v průběhu procedury drobné náznaky vyskytly. Kamarád měl jeden den večer trochu slabý průjem, na dávce okolo 30 kapek a já jsem intenzívně cítil játra a ledviny na 32 kapkách, což druhý den zmizelo. Nebyl tedy žádný důvod k přerušení, nebo pozastavení nárůstu dávek. Pitný režim pro MMS, jsem zvolil velice jednoduchý a jako veliký pijan z mládí, jsem nasadil stejný postup jako pro pití čistého lihu. MMS i v té nejvyšší námi užívané dávce 8 kapek aktivovat, naředit destilovanou vodou co nejméně, na cca 0,5 dcl, následně se nadechnout, prásknout to tam, ihned zapít cca 1 dcl destilované vody, teprve potom vydechnout. Za celou dobu užívání jsme ani jeden při popsaném postupu nezaznamenali nejmenší odpor k MMS a docela nám to chutnalo. Ráno jsme to dokonce brali na lačno a kromě pocitu tepla v žaludku, také žádné komplikace. Pokud mohu za nás shrnout celou léčbu, tak super a výsledky u mě velice dobré, dá se říci, že jsem vyřešil vše co jsem chtěl a omládl jsem na těle i na duchu tak o 10 – 20 let. U kamaráda to samé tvrdit nemohu, na jeho nemoc MMS při první kůře moc nezabralo, ale stav se alespoň nijak nezhoršil, po přestávce ve které nyní užívá velké dávky koloidního stříbra se značným množstvím vitamínu C se k MMS vrátí a pojede další kolo.jarda1 po 01 červen 2009 20:58 píše: Do dávkování MMS, kecat nechci a nemůžu, s tím mám zatím příliš málo osobních zkušeností. Můj osobní názor. V situaci, kdy mi bude po likvidaci patogenů blbě, tak se začnu hlavně starat, o co nejrychlejší vyplavení jejich mrtvol z těla. K tomuto účelu alespoň já, používám pravidelný každodenní klystýr a musím říci, že stoupám po 2 kapkách, zcela bez pocitu jakékoliv nepříjemné problematiky a již se dokonce pozorovatelně mění k lepšímu, spousta problémů v mém celkem letitém těle. Mimo klystýry, denně koupu nohy 30 min v detoxikační vaničce a piji minimálně 0,5 litru živé vody. Stravu držím vitariánskou a denní přísun vitamínů, hradím značným množstvím čerstvých ovocných a zeleninových šťáv. Jedu to stejně i s kamarádem, poměrně vážně nemocným, také žádné špatné stavy nemá a cítí se také mnohem lépe. Snad tato zkušenost od laika, pomůže i tobě a ostatním, co jim je blbě.
Odpoveď pre Jr
Dávkovanie - na obed ako večer a večer o jednu viac. Bolo jedno malé intermezzo, keď som užila na skoro lačný žalúdok. Prerušila som na jeden deň.
Novotvar mi zistili v roku 2004. V priebehu týždňa som mala byť operovaná.
Novotvar mi zistili v roku 2004. V priebehu týždňa som mala byť operovaná.
Moje doterajšie poznatky s MMS
Dg.:Pollinosis, Astma, Nutričná alergia
Užívanie MMS: 1. --1, 2. 2-3-4-5-6, 3. 5-6-7, 4.-6-7, 5. 6-7-8, 6. -9-10,
7. 10-11-12, 8. -13-, 9. -13-13, 10.-13-, 11. pauza s vit.C a iné dopl. + malé švédske horké byl.(len na večer a po troche, kedže som alergická na byliny-ale zatiaľ bez alerg.prejavov). (Na odporúč.fóra som objednala vit.C so šípkami s dlhš.vylučovaním.)
Počas užívania MMS: pri zvýšení kv. stav ako pred virózou, zvracanie len 1x (a to po ťažkej večery), na pr.ruke sa objavili malé bradavičky zato zmizol ekzém na prste, objavili sa prejavy alergie (svrbenie očí, uší,...). Spomínate vlčí hlad - tak mňa to chytilo vždy náhle a tak, že som myslela že odpadnem od hladu a zjedla by som i klince (takéto stavy a chute ma nechytali ani pri tehotenstve). Prestalo mi tikať lavé oko (po 5mes.), ale o pár dní začalo tikať pravé.
Extrémne sa zvýšila čuchová citlivosť - náš pes mi teraz fakt dosť páchne a para pri zovretí vody v kanvici tiež akosi smrdí...
No a konečne som začala priberať. To asi nepoteší tích čo chcú chudnúť, ale ja som presne opačný prípad. Moja norm.váha bývala v minulosti 57kg(167cm). Pred MMS 52 kg a teraz už 54 a dúfam, že to tak bude pokračovať. jr
Užívanie MMS: 1. --1, 2. 2-3-4-5-6, 3. 5-6-7, 4.-6-7, 5. 6-7-8, 6. -9-10,
7. 10-11-12, 8. -13-, 9. -13-13, 10.-13-, 11. pauza s vit.C a iné dopl. + malé švédske horké byl.(len na večer a po troche, kedže som alergická na byliny-ale zatiaľ bez alerg.prejavov). (Na odporúč.fóra som objednala vit.C so šípkami s dlhš.vylučovaním.)
Počas užívania MMS: pri zvýšení kv. stav ako pred virózou, zvracanie len 1x (a to po ťažkej večery), na pr.ruke sa objavili malé bradavičky zato zmizol ekzém na prste, objavili sa prejavy alergie (svrbenie očí, uší,...). Spomínate vlčí hlad - tak mňa to chytilo vždy náhle a tak, že som myslela že odpadnem od hladu a zjedla by som i klince (takéto stavy a chute ma nechytali ani pri tehotenstve). Prestalo mi tikať lavé oko (po 5mes.), ale o pár dní začalo tikať pravé.
Extrémne sa zvýšila čuchová citlivosť - náš pes mi teraz fakt dosť páchne a para pri zovretí vody v kanvici tiež akosi smrdí...
No a konečne som začala priberať. To asi nepoteší tích čo chcú chudnúť, ale ja som presne opačný prípad. Moja norm.váha bývala v minulosti 57kg(167cm). Pred MMS 52 kg a teraz už 54 a dúfam, že to tak bude pokračovať. jr
Re: skúsenosti, pre Hanku
Hanka, chcem sa Vás opýtať ako Vám pomohlo MMS na štítnu žľazu. Ja mám autoimunitné ochorenie štítnej žľazy a zníženú činnosť. Užívam Euthirox 50 mg. Ďakujem.
Isis
Isis
Odpoveď pre Isis
Mrzí ma, že Vám asi veľmi nepomôžem. Odlišnosti od normálu som mala zistené netradične - na jemnohmotnej úrovni. Nebola som liečená klasickou medicínou. Nebrala som žiadne lieky.
Problémy so štítnou žľazou začali potom, ako som začala konzumovať väčšie množstvá sójového mlieka a sójových výrobkov (dokonca som si ich aj sama vyrábala). Po určitej dobe sa mi prejavili - rapídne chudnutie pri konzumovaní normálneho množstva stravy. Pri obžerstve udržovanie váhy. Veľmi veľké zabúdanie. Neschopnosť prepísať číslo po jeho aj niekoľkonásobnom vzhliadnutí (pracujem len s číslami). Potom som sa dostala ku knihe Pozor, škodlivé potraviny. Tam som sa dočítala o sóji veľmi zaujímavé zistenia. Dala som si spraviť znovu diagnostiku a vtedy mi bola zistená abnormálna činnosť štítnej žľazy. Sóju som vyhodila, nasadila Ginko a Koenzým. Pamäť sa upravila. Diagnostiku som si dala spraviť až teraz po užívaní ZMD, tak som pripisovala zlepšenie stavu jeho vplyvom. Teraz si uvedomujem, že asi neoprávnene. V tej eufórii z vyliečenia vleklých chôrôb som bez rozmýšľania pripísala vyliečenie zázračnému doplnku. Ospravedlňujem sa.
Ešte jedno zistenie k téme - skúsenosti.
Pred užívaním ZMD a natieraním tela som si musela umývať vlasy každý druhý deň. Dlhodobejšie neumývanie (dva a viac dní) viedlo k neuveriteľnému svrbeniu pokožky hlavy a po škrabkaní boli pod nechtami vraj takzvané mastné lupiny. Až teraz bola príležitosť, že som si neumývala vlasy 6 dní. Okrem mastenia vlasov sa neprejavili žiadne sprievodné javy - pokožka hlavy nesvrbela a neboli na nej žiadne lupiny. (Aj masteniu sa dá predísť - ak konzumujem surovú stravu, nie je mastná pokožka).
Problémy so štítnou žľazou začali potom, ako som začala konzumovať väčšie množstvá sójového mlieka a sójových výrobkov (dokonca som si ich aj sama vyrábala). Po určitej dobe sa mi prejavili - rapídne chudnutie pri konzumovaní normálneho množstva stravy. Pri obžerstve udržovanie váhy. Veľmi veľké zabúdanie. Neschopnosť prepísať číslo po jeho aj niekoľkonásobnom vzhliadnutí (pracujem len s číslami). Potom som sa dostala ku knihe Pozor, škodlivé potraviny. Tam som sa dočítala o sóji veľmi zaujímavé zistenia. Dala som si spraviť znovu diagnostiku a vtedy mi bola zistená abnormálna činnosť štítnej žľazy. Sóju som vyhodila, nasadila Ginko a Koenzým. Pamäť sa upravila. Diagnostiku som si dala spraviť až teraz po užívaní ZMD, tak som pripisovala zlepšenie stavu jeho vplyvom. Teraz si uvedomujem, že asi neoprávnene. V tej eufórii z vyliečenia vleklých chôrôb som bez rozmýšľania pripísala vyliečenie zázračnému doplnku. Ospravedlňujem sa.
Ešte jedno zistenie k téme - skúsenosti.
Pred užívaním ZMD a natieraním tela som si musela umývať vlasy každý druhý deň. Dlhodobejšie neumývanie (dva a viac dní) viedlo k neuveriteľnému svrbeniu pokožky hlavy a po škrabkaní boli pod nechtami vraj takzvané mastné lupiny. Až teraz bola príležitosť, že som si neumývala vlasy 6 dní. Okrem mastenia vlasov sa neprejavili žiadne sprievodné javy - pokožka hlavy nesvrbela a neboli na nej žiadne lupiny. (Aj masteniu sa dá predísť - ak konzumujem surovú stravu, nie je mastná pokožka).
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Výsledky po chaotickém braní MMS
Zdravím,
MMS beru chaoticky podle toho, kolik mám v sobě jídla a jak se mé tělo cítí Když to beru na lačno, tak dávám míň kapek, když jsem napráskanej, tak dávám třeba i dvakrát víc... Měl jsem nějakou dobu pauzu - po "vyprázdnění střev" - psal jsem dříve - teď jsem MMS bral asi 10 dní.
Jak tak sleduju, tak ve většině případech po nějakých dnech po nebrání MMS je možné pokračovat na stejných dávkách. Jako "kapkátor" používám PE-LD lahvičku z lékárny, určenou (zřejmě) na oční kapky. Její kapky jsou menší než z očního kapátka, aby bylo jasno Nyní dávám těchto akt. kapek 6 až 15, podle výše uvedeného. Zajímavostí je, že kdy MMS beru, tak chuť na cigárka mám, avšak v dny, kdy MMS neberu, tak na cigárka chuť nemám Zároveň při braní MMS pociťuji již dřívější pocení rukou a bez MMS pocení rukou není. A toto pocení rukou je zajímavé tím, že se mi zdá, že to není "běžné pocení" ale jakési pocení jakoby těžší vody, nelehko se to popisuje...
Tak a teď to nejzajímavější - před nějakou dobou jsem zde na fóru dával své příznaky, takže rekapitulace včetně (mo)mentálního stavu:
- nekontrolovatelné slintání a slzení očí při poloze vleže
Téměř zmizelo
- prakticky neustále "brabenčení" a necitlivost končetin při ležení (jakoby přeležení, ale dřív jsem to měl "normálně" - tak 1× až 3× měsíčně)
Téměř zmizelo
- neustále cukání ve svalech na nohou, zejména v lýtkách, nemožnost se uvolnit, svaly po chvíli začnou samovolně zesilovat stah
Téměř zmizelo
- po úrazu hlavy šum v hlavě, relativní silná nedoslýchavost, cukání nosu při akustické ráně
Přetrvává
- časté pálení žáhy
Téměř zmizelo
- neustálé pocení rukou, pocení v podpaží, i když je zima
Znatelné snížení, avšak přetrvává
- řidší stolice
Vyřešeno
- celoroční rýma, v zimě zesílená
Téměř zmizelo
- měl jsem mononukleózu (tzn. EB vir stále v těle, ale po používání stříbra to nemohu potvrdit)
EB vir stále aktivní, další testy v srpnu
- mám bronchitidu či co, alergii na vosu...
Mírně ustoupilo
- v náročnějších situacích (časová náročnost, stres, naštvání na zaměstnavatele atd. ) neurologické potíže - brnění rukou, necitlivost rukou - posléze se to rozlízá do celého těla, špatné ovládání rukou, částečné oslepnutí, nemožnost říct nějaké slovo nemluvě o celé větě...
Nemohu posoudit, delší dobu nebyl žádný stres (nebyl zdroj)
Ještě doplním, že beru to MMS, které nabízím (jiné nemám)
MMS beru chaoticky podle toho, kolik mám v sobě jídla a jak se mé tělo cítí Když to beru na lačno, tak dávám míň kapek, když jsem napráskanej, tak dávám třeba i dvakrát víc... Měl jsem nějakou dobu pauzu - po "vyprázdnění střev" - psal jsem dříve - teď jsem MMS bral asi 10 dní.
Jak tak sleduju, tak ve většině případech po nějakých dnech po nebrání MMS je možné pokračovat na stejných dávkách. Jako "kapkátor" používám PE-LD lahvičku z lékárny, určenou (zřejmě) na oční kapky. Její kapky jsou menší než z očního kapátka, aby bylo jasno Nyní dávám těchto akt. kapek 6 až 15, podle výše uvedeného. Zajímavostí je, že kdy MMS beru, tak chuť na cigárka mám, avšak v dny, kdy MMS neberu, tak na cigárka chuť nemám Zároveň při braní MMS pociťuji již dřívější pocení rukou a bez MMS pocení rukou není. A toto pocení rukou je zajímavé tím, že se mi zdá, že to není "běžné pocení" ale jakési pocení jakoby těžší vody, nelehko se to popisuje...
Tak a teď to nejzajímavější - před nějakou dobou jsem zde na fóru dával své příznaky, takže rekapitulace včetně (mo)mentálního stavu:
- nekontrolovatelné slintání a slzení očí při poloze vleže
Téměř zmizelo
- prakticky neustále "brabenčení" a necitlivost končetin při ležení (jakoby přeležení, ale dřív jsem to měl "normálně" - tak 1× až 3× měsíčně)
Téměř zmizelo
- neustále cukání ve svalech na nohou, zejména v lýtkách, nemožnost se uvolnit, svaly po chvíli začnou samovolně zesilovat stah
Téměř zmizelo
- po úrazu hlavy šum v hlavě, relativní silná nedoslýchavost, cukání nosu při akustické ráně
Přetrvává
- časté pálení žáhy
Téměř zmizelo
- neustálé pocení rukou, pocení v podpaží, i když je zima
Znatelné snížení, avšak přetrvává
- řidší stolice
Vyřešeno
- celoroční rýma, v zimě zesílená
Téměř zmizelo
- měl jsem mononukleózu (tzn. EB vir stále v těle, ale po používání stříbra to nemohu potvrdit)
EB vir stále aktivní, další testy v srpnu
- mám bronchitidu či co, alergii na vosu...
Mírně ustoupilo
- v náročnějších situacích (časová náročnost, stres, naštvání na zaměstnavatele atd. ) neurologické potíže - brnění rukou, necitlivost rukou - posléze se to rozlízá do celého těla, špatné ovládání rukou, částečné oslepnutí, nemožnost říct nějaké slovo nemluvě o celé větě...
Nemohu posoudit, delší dobu nebyl žádný stres (nebyl zdroj)
Ještě doplním, že beru to MMS, které nabízím (jiné nemám)
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- vvasickova
- Nový člen
Re: Herxheimerova reakce
Ja sa chcem spýtať, môže sa robiť vyplach ústnej dutiny aj keď mám mostíky ktoré obsahujú kov? Lebo Jim Humble v knihe píše, že ich treba z ústnej dutiny odstrániť. Môže to spôsobiť nejakú šarapatu ak si vypláchnem ústa MMS-kom aj keď mám kovy vústach? Díky za odpoveď
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
První zkušenosti
Tak už jsem také v týmu MMS.
Po doručení MMS jsem začal na 3kapkách a první zkušenosti?
Brnění jazyka plus bílí povlak na jazyku,nutnost odkašlávání a lehká bolest na hrudi (přičítám k tomu že jsem silný kuřák) Pocit jako při rýmě.Ráno brnění v prstech rukou a nohou,škrábání v krku.Zanícené bodance od vos zaschlé a stahují se.Výrazně lesklé vlasy,celkově mírná únava občasné píchnutí na plicích.Žádná nevolnost ani průjem.
Toť zatím vše.
Po doručení MMS jsem začal na 3kapkách a první zkušenosti?
Brnění jazyka plus bílí povlak na jazyku,nutnost odkašlávání a lehká bolest na hrudi (přičítám k tomu že jsem silný kuřák) Pocit jako při rýmě.Ráno brnění v prstech rukou a nohou,škrábání v krku.Zanícené bodance od vos zaschlé a stahují se.Výrazně lesklé vlasy,celkově mírná únava občasné píchnutí na plicích.Žádná nevolnost ani průjem.
Toť zatím vše.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
A cákryš
Jsem na 6ti kapkách a furt nic že bych byl tak strašně zdráv??
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: A cákryš
Nic si z toho nedělej. Já jsem na 7mi kapkách nezaznamenal žádné změny. Jen jsem měl hlad jako zájezd z Ukrajiny.Aquarius1 píše:Jsem na 6ti kapkách a furt nic že bych byl tak strašně zdráv??
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Re: Skúsenosti
A čo je vlastne ZMD? môžem dostať odpoveď? ĎakujemHanka píše: Pred rozhodnutím vyskúšať aj toto, som skúšala všetko možné. Intuícia mi však vraví, že výsledok sa dostavil až po užívaní ZMD.