Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Vinc 1

Příspěvek od Vinc 1 »

Asi bych se měl podělit o další zkušenost s MMS. Asi to bude jako román, ale myslím, že není od věci to vylíčit. Takže, minulý týden v pondělí jsem šel odpoledne umýt auto. Vhodím minci a začala stříkat nejen tryska (jak má), ale i hadice. Moje první reakce, jak nebýt umytý i s autem byla, "trochu přibrzdit" ten proud z prasklé hadice. Ale, až potom, co jsem si do prstu injikoval "šamponovací směs" mě došlo, že to není zahradní hadice :( . Krátce to bodlo a bylo vystaráno. Ranku jsem se snažil vysát, ale asi to moc nepomohlo. Do 12ti hodin (tedy do rána jsem měl prst jako ET, jenomže nesvítil bíle ale sytě rudě, byla to pěkná bambule a řádně bolela. Tak jsem si řekl: malér, to vypadá na otravu a co s tím? Doktoru nepůjdu. Tak jsem do štamprle rozdělal 4+20, dolil vodou a koupal asi 15 min. To bylo úterý. Ve čtvrtek byl prst splasklý na původní velikost a jen v místě vpichu zbyl černý flíček, jako stroupek. Samozřejmě se vrátila citlivost a přestalo to bolet. V sobotu už byl prstíček jako "nový" :D . Další, poněkud obsáhlejší informace o "léčení" s MMS popíši později. Ale i ty budou zajímavé, protože provádím testování na problémy staršího data. Jen ještě malá poznámka. Když jsem si dříve udělal nějaké podobné "bebíčko", tak to z různými mastičkami (většinou ATB) od pana doktora trvalo nejméně 14 dní, než se to zpravilo.

jr
Nový člen

Re: MMS - voda, čaj, alkohol

Příspěvek od jr »

kutil píše:
jr píše:Skúšala som zapíjať MMS len vodou a naozaj zapiť riadne, ale i tak pachuť nezmizla a mňa naplo.
Vše je o psychice :?
Vy berete mms jako vnucování proti vaší vůli, no a vo, vo tom to je.
Ja viem, že je to len mojou psychikou, i keď to, že je to mňamka to tvrdiť nemôžte :) ... Reagujem takto napr. i na niektoré jedlá (tučné, pečienka=játra), no proste s tým sa musím vysporiadať už len sama :oops: .
Ale bola som otrhať burinu pred domom a spustila sa mi príšerná alergia, viem že z môjho bludného kruhu chorôb mi môže pomôcť už len MMS a fakt som sa tešila na dalšiu dávku, (to píšem na svoju obhajobu, že pracujem na svojej psychike) ale i tak zapijem vodou a potom šup už nie švéd.kv. ale konečne mám kúpený jablk.džús. Teraz som už na 11 kvapke a teším sa, keď budem do fóra písať percentá zlepšenia.
Vďaka za odpovede, veľmi si cením, že mi niekto odpíše. jr

P.S.: Klobúk dole - no kloktať by ma donútila už len asi paradentóza :oops:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ahoj,já beru MMS třetí týden a nemůžu se dostat přes 5 kapek. Pořád na zvracení a takové střevní sprchy že se děsím jít vynést smetí. Týden jsem byla doma, teď pracuju, ale modlím se ať mě to nechytne cestou. Jo a na pití bez ananasové šťávy je to hnusné, ať říká kdo chce co chce... :-))

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Anonymní,

Příspěvek od poota »

jak je vidět, tak těch 5 kapek je na čisticí schopnost Tvého těla už moc. Přestaň tedy brát MMS do doby, než se stolice opět srovná, a potom pokračuj 4mi nebo i 3mi kapkami. MMS není jako antibiotikum, které se musí dobrat bez přestávky. Nepíšeš, kolikrát denně těch 5 kapek bereš - schůdnou cestou je docílit stejné denní dávky větším počtem menších dávek, nejjednodušší je počet dávek přizpůsobit počtu jídel, případně i naopak, aby se dávka brala vždycky po jídle. Souhlasím, že ananasový džus je nejlepší, kupodivu se mi osvědčilo jej dost ředit vodou. Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jr
Nový člen

Anonymnímu

Příspěvek od jr »

skús jesť striedmo - len ľahkú stravu bohatú na vlákninu. (u mňa platí, že MMS sa nemá rado s mäsom-musela som potom byť pol dňa na "polystyrénových" chlebíkoch). držím palce.

pepina
Nový člen
Dal: 15 poděkování

ananas

Příspěvek od pepina »

Anonymous píše:Ahoj,já beru MMS třetí týden a nemůžu se dostat přes 5 kapek. Pořád na zvracení a takové střevní sprchy že se děsím jít vynést smetí. Týden jsem byla doma, teď pracuju, ale modlím se ať mě to nechytne cestou. Jo a na pití bez ananasové šťávy je to hnusné, ať říká kdo chce co chce... :-))
Možná ty průjmy způsobuje ananas. Já ho vyměnila za jablkový džus a mám od té doby klid.

Ananas obsahuje asi 90% vody, hodně draslíku, vápníku a sodíku. Dále množství organických kyselin, hlavně kyselinu citronovou, maleinovou a tartarovou. Obsahuje také síru, takže citlivější osoby mohou na jeho konzumaci reagovat bolestí hlavy. Vedle této široké škály vitamínů a minerálů obsahuje také velké množství biotinu, který působí pozitivně na zdraví vlasů, nehtů a kůže.
A nejznámější je asi enzym bromelin, který štěpí bílkoviny na aminokyseliny a tak působí příznivě na trávení, v kombinaci s biotinem, který podporuje fermentaci uhlohydrátů tak ulehčuje trávení a tím přispívá k úbytku váhy. Dále snižuje srážlivost krve, snižuje krevní tlak, působí protizánětlivě a uvolňuje svalstvo. Obsah kyselin působí na zažívání a také trochu močopudně.

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Topinka

Příspěvek od sao »

Já jsem to taky kdysi zapil vodou , abych jakože věděl , co to je .
Měl jsem štěstí , že mě tam zbyla z minulého dne topinka s česnekem .
Zapůsobila skoro okamžitě , -- takže doporučuji .

Kdo nesnáší česnek – má hold smolu .
:pivko:

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Anonymní,

Příspěvek od chiq »

poota píše:jak je vidět, tak těch 5 kapek je na čisticí schopnost Tvého těla už moc. Přestaň tedy brát MMS do doby, než se stolice opět srovná, a potom pokračuj 4mi nebo i 3mi kapkami...
To isté sa stalo mne, tak som vysadil a zasekol na 4 kvapkách. Zatiaľ ale efektívny pokrok voči alergii nesledujem. Kýcham ako trubač u Jericha...

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Takže, já bych se rád podělil o vlasní zkušenost. Dělám experiment, sám na sobě. Mám ránu, která nad kotníkem bolí jak čert. Fakt veliký čert. Začal jsem s mms a rána přestala bolet a okamžitě se začala hojit. Možná to bylo mastičkou, kterou jsem to současně pajcoval. Přestal jsem s obojím a ejhle, rána se začala trhat a bolet jako čert. Zkusil jsem mms a.... přestalo to bolet po 15 až 20 minutách po požití 8 kapek. Jednorázově. Navíc to funguje i na zbořeniště, co mám již 15 let místo jednoho zubu moudrosti.Přestane bolet a nebolí dva dny po aplikaci mms. Chápu sice, že rána na noze není bůhví co a bolest je chvílemi nesnesitelná, nicméně se i dostala k ruce příležitost dokázat, že mms působí i na bolest. Jistě tím, že tlumí a léčí záněty a zápaly.Vyzkoušel jsem osobně, že tlumící schopnost popsané dávky je na úrovni 4x400 ibalgin nebo 4x150 veral.Jedná se sice o otevřené rány, jenže mě to funguje i na kloub dávno poškozený při autonehodě.Ještě dokončím pár testíků a pak pokračovací kůrou nechám ránu zahojit. Takže , experimentům ZDAR ZDAR ZDAR........

tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

MMS proti bolesti

Příspěvek od tbest »

jarda ovčák svitavy píše:....Navíc to funguje i na zbořeniště, co mám již 15 let místo jednoho zubu moudrosti.Přestane bolet a nebolí dva dny po aplikaci mms.....
Ahoj Jardo,
to máš kliku. Po srazu u Jeffa mě začal bolet zub. MMSku jsem kloktal co půl hodiny, protože úleva byla vždy jen na pár minut. Nakonec jediný co mi zabralo, byla mastička ze sádla a "bylinky", napatlat přímo na zub. Bolest během minuty ustoupila do té míry, že bylo možno jít i spát. Nakonec to stejně vyřešil až zubař. A ještě něco, připadá mi, že po mmsce ustupuje zubní kámen.
Tom.

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: Anonymní,

Příspěvek od la »

chiq píše:To isté sa stalo mne, tak som vysadil a zasekol na 4 kvapkách. Zatiaľ ale efektívny pokrok voči alergii nesledujem. Kýcham ako trubač u Jericha...

Mě pomohla k překonání hranice večerní 30minutová koupel ve vaně s MMS 30 aktivovaných kapek podle návodu v knížce.Asi proto že breberky nebo co z nich zbylo ,prchly přes kůži póry a nemuseli přes játra a ledviny. :D Spí se po koupeli parádně.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: ananas

Příspěvek od poota »

pepina píše:Možná ty průjmy způsobuje ananas. Já ho vyměnila za jablkový džus a mám od té doby klid.
Možná se jedná o individuální reakci na ananas, ale spíš mám dojem, že v tom jablečném džusu může být přidaný umělý vitamín C (aniž by ho zmínili na etiketě), takže tím by se pouze oslabil účinek MMS. Dalo by se to ověřit stejnou dávku se šťávou přímo z jablek, a pokud by se průjem vrátil, tak jenom snížit počet kapek. Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

No jo.

Příspěvek od Merlin »

Oba předchozí příspěvky jsou důkazem toho, že ani jeden z vás Jimovu knihu buď nečetl, nebo ji četl na přeskáčku... Doporučuji také texty na
http://www.emms.cz/index.php?option=com ... &Itemid=90

Rychlé účinky MMS v ústech.
Dejte 10 kapek MMS do 2 – 2,5 dl sklenice a přidejte 50 kapek citrónové šťávy nebo desetiprocentní kyseliny citrónové. Neopomeňte sklenicí zavířit, aby se obsah dobře promísil. Počkejte obvyklé 3 minuty, a pak sklenici doplňte do poloviny vodou. Takto vždy čerstvě připravovaný roztok můžete dva i třikrát denně použít k čištění chrupu. Nezapomeňte přitom na dásně. Připravte si pokaždé čerstvý roztok.

MMS dodá zubní sklovině lesk a odolnost. Je tomu tak proto, že MMS na sklovině zabíjí viry, které ji obyčejně poškozují. Co se týče zubů s abscesy, infikovaných dásní a pyorrhea (hnisavého zánětu zubového lůžka) dá se očekávat, že imunitní systém překoná bolestivý zánět asi do čtyř hodin. Všechny ústní infekce i pyorrhea se úplně ztratí asi do týdne. Do dvou týdnů se opět pevně usadí i všechny uvolněné zuby. Úplně zdravá ústa můžete mít už za méně než tři týdny. Nezapomínejte, že roztok MMS působí jako nejtvrdší zabiják všech známých patogenů. Jakmile pyorrhea a infekce vymizí, mohou se ústa vyhojit velmi rychle.

Jsou zde samozřejmě výjimky. Jestliže je absces uvnitř zubu, kde se k němu MMS nijak nedostane, nemůže s tím samozřejmě nic udělat. Takový zub musí být navrtán nebo vytažen. Měli byste také zbavit ústa všech kovů. Vytvářejí tam elektrická napětí a mikroproudy, které, ačkoli nemohou být nijak změřeny, ruinují naše zdraví. Viděl jsem lidi, kterým se znovu vrátil zrak poté, když z úst vyňali kovové implantáty. (J. Humble)

-----------------------------

P.S. U poranění bude platit totéž, jako při ošetřování popálenin.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Jistě, měl jsem napsat, že žádné výplachy úst nebyly. Jen mne příjemně překvapil nástup účinků , jmenovitě analgetických.... i když chápu, že význam ústupu bolesti je sekundární.
jináč jsem četl knihu, a napřeskáčku :oops:
Jak to kruci může gewo vědět??? :shock:

Hanka

Skúsenosti

Příspěvek od Hanka »

Dobrý večer prajem.
Zač. 30. 4. 2009 6 kv., koniec 10. 5. 2009 15 kv.
Odvtedy som prestala a ani som nepociťovala potrebu pokračovať.
Pred rozhodnutím vyskúšať aj toto, som skúšala všetko možné. Intuícia mi však vraví, že výsledok sa dostavil až po užívaní ZMD.
Niektoré choroby (asi je to nesprávny výraz - neboli liečené klasicky, ani neboli zistené klasicky) boli aj dvadsaťročné.
V pondelok - diagnóza - jediná abnormalita v tele - novotvar.
Vo štvrtok som išla na diagnostiku aj k inej osobe (priznám sa, chcela som si byť istá, veď niektoré choroby sa ma držali veľmi dlho) - výsledok ten istý.
Čoho som sa zbavila a čo sa upravilo za tak krátku dobu
kvapkami:
štítna žlaza
chronický zápal nadobličiek
chronický zápal vaječníkov
veľký zápal močových ciest
ľahší priebeh alergie
natieraním:
uhry (po prvej aplikácii)
pleseň na nohách
Moje poďakovanie patrí
J. Humblovi
majiteľom týchto stránok
a osudu, ktorý ma naviedol aj na toto.
Viera vo vyzdravenie bola taká istá, ako aj pri ostatných pokusoch - žiadna. Robila som to mechanicky, bez duševného zanietenia. Napriek tomu sa výsledok dostavil.
ZMD ÚČINKUJE AJ KEĎ NECHCETE.
VĎAKA
Matke som natrela jednu ranu, do rána bola fit. Predtým by sa jej hojila aj týždeň. Beriem to ako samozrejmosť, že sa uzdravenie dostaví tak rýchlo.
Keby sa po užívaní ZMD zaplnili dierky v zuboch, aby sme nemuseli chodiť k zubárovi, tak by sa mu mohol pridať ešte aj prívlastok SUPER.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“