Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
Mohu potvrdit, že ten čichový vjem namíchaného mms je sakra zákeřný.
nějaké ředění nebo ucpávání nosu u mne nepřipadalo v úvahu. Jsem přeci chlap, tak mne nějaký smrádek nezviklá....
Prdlaj. je to určitě nějaká vyšší reakce přímo s podvědomím. Nějaký chemický anšlus či co. Nahlodává to pěkně, takže jdu ředit nějakým moštem, nebo bezovou šťávou. Jenže, v ní je přidaná kyselina citronová. To by mohlo vadit, že?
Kyselina citrónová nevadí. Množství uváděné pro aktivaci je minimum, ale klidně jí může být víc.
nějaké ředění nebo ucpávání nosu u mne nepřipadalo v úvahu. Jsem přeci chlap, tak mne nějaký smrádek nezviklá....
Prdlaj. je to určitě nějaká vyšší reakce přímo s podvědomím. Nějaký chemický anšlus či co. Nahlodává to pěkně, takže jdu ředit nějakým moštem, nebo bezovou šťávou. Jenže, v ní je přidaná kyselina citronová. To by mohlo vadit, že?
Kyselina citrónová nevadí. Množství uváděné pro aktivaci je minimum, ale klidně jí může být víc.
konzumace
musím zde hrdě prohlásit, že jsem vyvynul metodu, díky které je pro mne mnohem snažší do sebe svou dávku MMS dostat. Fígl je v tom, že se použije pouze voda, žádné džusy, opravdu jsem to vyzkoušel a ty džusy jsou nakonec daleko nechutnější než když je tam samotné MMS. A teď to hlavní-celou dobu mít zacpaný nos! Nejenom před konzumací ale i při konzumaci, při zapití čistou vodou a při zajezení jedním malým kouskem nějaké potraviny, teprve až po rozžvýkání toho kousku a po následném případném odkrknutí pustit nos
fakt to omezí, alespoň tedy v mém případě nechutnost MMS možná tak o 50%!
fakt to omezí, alespoň tedy v mém případě nechutnost MMS možná tak o 50%!
slabá konstituce,alergie, trošku hyperaktivita apod.od r.2006(19let) silné stavy depresivněúzkostného typu,únavový syndrom,časté putujíc bolesti,cukání ve svalech,tlaky po těle,krev a hlen ve stolici, chronická bronchitida.MMS od 29.4.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: konzumace
Nó, já dnes poprvé zkusil vodu a teda pěknej hnus už když jsem to pil... Asi fakt musí být ucpanej nos nějakýma gumovýma špuntama, protože jsem se trochu "dávky" zbavil nechtěně na záchodě... A to byly jen 4 kapky... S jablečňákem se to "ozve" až po napití - tohodle jsem vydržel i 8 kapek ze začátku... Teď už k tomu mám asi jinej přístup... Každej by si měl vyzkoušet, co mu nejvíc vyhovuje - ze včech rad, které tu jsou... Ale v každém případě bych radil nespěchat, jak se tu povídá od začátku... Čím víc zdravotních problémů, tím víc s MMS začínat opravdu pomalu... Chystám se vyzkoušet ananasový kompot pěkně namixovanej... Teda když se tam nedočtu o vit. C. Určitě bude z plechovek... Vadí to?ondra píše:...fígl je v tom, že se použije pouze voda, žádné džusy...
Co jsem měl dlouhodobě ucpaný nos, tak sleduju, že se mi postupně uvolňuje. Je to super pocit. Tu svou chlamydii jsem ochoten z těla průběžně vymlátit i přes krátkodobé střevní problémy...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Bojkovia
Ahojte. Chcem sa zbaviť dlhodobej alergie-najmä tej potravinovej (nemôžem jesť mliečne výrobky, vajcia, sur.ovocie a zeleninu, korenie, bylinky, raž.múku, sezam). Ale hlavne chcem pomôcť manželovi, ktorému pred nedávnom diagnost.CLL. V časopise som objav. článok o MMS a začala som hľadať info. Pri zvažovaní, čí nejde o podvod, mi veľmi pomohlo vaše fórum a tak som ten zázrak objednala. Už je doma. Teraz sa už 2 dni psych.pripravujem na liečbu - keďže mám narušený GIT, obávam sa ako to so mnou zatočí. Manžel sa bojí ešte viac - s leukémiou a jeho častým krvácaním to bude asi ťažké. Dám vedieť ako sme dopadli. jr
ospravedlňujem sa - poprosím to prehodiť do vlákna MMS - Zkušenosti uživatelů. Ďakujem.
ospravedlňujem sa - poprosím to prehodiť do vlákna MMS - Zkušenosti uživatelů. Ďakujem.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
hola hola!
jr - držím palce.
Tento príspevok ma naštartoval, a, hoci sám doporučujem MMS kade chodím, ja začínam až dnes o 17:00. Dôvod je prostý - poriadne nadopovaného striebrom sa ma nič nechytá, ale proti alergii - sennej nádche je Ag-čko neúčinné. Dúfam, že mi s alergiou pomôže aspoň MMS.
Tento príspevok ma naštartoval, a, hoci sám doporučujem MMS kade chodím, ja začínam až dnes o 17:00. Dôvod je prostý - poriadne nadopovaného striebrom sa ma nič nechytá, ale proti alergii - sennej nádche je Ag-čko neúčinné. Dúfam, že mi s alergiou pomôže aspoň MMS.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
Re: konzumace
ondra píše: .........A teď to hlavní-celou dobu mít zacpaný nos! ..........[/b]
!
No teda Ondro , seš fakt dobrej (sranda ) - ale tady je aspoň vidět , jak dalece všechno čteme .
Sao Zaslal: čt 21 květen 2009 1:34 Předmět: MMS
................Slabším povahám napovím , aby si po požití zacpali nos (12-15kapka ) , protože MMSko Vám z předešlé dávky regeneruje čuchové buňky a budete jak pes Ohař – jak Žralok , kterému do vody šupli krev a na pět kilometrů .
Prostě pes Vám může závidět a v Norování máte zlatou . .......................
Pokračuji dál
Má dcérenka mívá pěknou zimu a to dost často .
Podívejte se , jak to vypadá za jeden den s použitím MMS(1)+DMSO (2) .
Má to vždy hodně velké a hódně bolavé .
Já ji to nasadil s takovou rychlostí , že jsem to , já vůl , nenafotil . Kdo to ale někdy měl , tak si to určitě dovede představit .
Taky jsem jí dal slupnou jednu(1) aktivovanou a dneska , tedy druhý den , jsem dal Repete , jakože pro jistotu a navíc tři(3) aktivované .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
reakce
zacpaný nos jsem znal už předtím, to není ono, fígl je v tom udržet ho zacpaný i chvilku po konzumaci, aby se tam nedostal vůbec žádnej čuch z MMS.....
ten rozdíl je fakt velkej
ten rozdíl je fakt velkej
slabá konstituce,alergie, trošku hyperaktivita apod.od r.2006(19let) silné stavy depresivněúzkostného typu,únavový syndrom,časté putujíc bolesti,cukání ve svalech,tlaky po těle,krev a hlen ve stolici, chronická bronchitida.MMS od 29.4.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
Juchajda
To je fakt , Amerika neni až tak špatná , a proto ať žijí ti , kdo maj rozum a nechávaj ho pracovat , když už tak jsme u hen tej ironie .
Nóó --- kdo má ale eště víc za ušiskama , tak celou dobu dejchá pusou a na nos si dá třeba kramlik , aby ho to jakože nenutilo ani náhodou použít ten náš čuchometr , protože jak zpívá pan Dobeš :
To by byl set sakra vedle , caryja .
Nóó --- kdo má ale eště víc za ušiskama , tak celou dobu dejchá pusou a na nos si dá třeba kramlik , aby ho to jakože nenutilo ani náhodou použít ten náš čuchometr , protože jak zpívá pan Dobeš :
To by byl set sakra vedle , caryja .
kvasinky candida
Ahoj, tak MMS beru od 27.5. Myslela jsem si, že si pročistím tělo, protože jsem se necítila už delší dobu fit. Netušila jsem, že trpím kvasinkovou infekcí Candida albicans - až po pár dnech s MMS, když se mi zhoršily příznaky a objevily se i ty, které jsem dřív neměla, jsem identifikovala, co mě žere:/ (Taky díky tomuto fóru.) K lékaři jsem nešla - jsem dočasně mimo ČR. Říkala jsem si, že budu pokračovat s MMS a bude dobře. Takže pomalu, menší dávky a častěji. Vše si zapisuju do excelu.
Už týden jsem měla zvýšené teploty (vždy 37, ne víc). Když jsem ale jeden den vynechala MMS, že dám vit.C, tak mi teplota skočila na 37,4 a únava byla nepříjemná. Proto jsem před spaním dala zas MMS a pokračovala další den. Předevčírem jsem se rozhodla, že zkusím před spaním dávku rozdělit (jinak jsem byla už na 10k.) a vzala 4x 3k po půl hodine. Bylo fajn, problémy nastaly až v 2h v noci - nemohla jsem spát, vyskočila teplota na 37,5 a ráno opět průjem. Navíc mě ale tělo bolelo jak při chřipce. To trvá. Včerejšek jsem strávila ve škole s horečkou, vzala jsem Panadol extra 2x ráno, večer stále horečky, tak jsem zkusila 6k MMS, ale teplota po hodině stoupla až na 38,5 takže jsem vzala opět Panadol a po hodině další - to nakonec pomohlo, takže jsem se trochu vyspala, ale i když po třetím panadolu už jsem teď bez teploty, potím se a jsem jak přejetá. Střeva mám pokroucená a dospěla jsem k závěru, že buď mě ty kvasinky okupují víc, než jsem si připouštěla, nebo mám ještě nějaký jiný problém, o kterém nevím.
Každopádně chci všem doporučit, jak už tu bylo psáno: POMALU, POLEHOUČKU, NIKAM S MMS NESPĚCHAT ;-) Já si za 14 dní v ČR dojdu nejspíš k lékaři a na krev, do té doby asi s MMS počkám a budu brát C plus něco na střeva.
Jinak chci říct, že jsem se po 3 koupelích nohou zbavila mykozy a s tím spojeného zápachu:) Čištění zubů je taky supr, zvlášt před spaním se to vyplatí, protože i ráno je máte bez plaku! Doporučuju:)
Už týden jsem měla zvýšené teploty (vždy 37, ne víc). Když jsem ale jeden den vynechala MMS, že dám vit.C, tak mi teplota skočila na 37,4 a únava byla nepříjemná. Proto jsem před spaním dala zas MMS a pokračovala další den. Předevčírem jsem se rozhodla, že zkusím před spaním dávku rozdělit (jinak jsem byla už na 10k.) a vzala 4x 3k po půl hodine. Bylo fajn, problémy nastaly až v 2h v noci - nemohla jsem spát, vyskočila teplota na 37,5 a ráno opět průjem. Navíc mě ale tělo bolelo jak při chřipce. To trvá. Včerejšek jsem strávila ve škole s horečkou, vzala jsem Panadol extra 2x ráno, večer stále horečky, tak jsem zkusila 6k MMS, ale teplota po hodině stoupla až na 38,5 takže jsem vzala opět Panadol a po hodině další - to nakonec pomohlo, takže jsem se trochu vyspala, ale i když po třetím panadolu už jsem teď bez teploty, potím se a jsem jak přejetá. Střeva mám pokroucená a dospěla jsem k závěru, že buď mě ty kvasinky okupují víc, než jsem si připouštěla, nebo mám ještě nějaký jiný problém, o kterém nevím.
Každopádně chci všem doporučit, jak už tu bylo psáno: POMALU, POLEHOUČKU, NIKAM S MMS NESPĚCHAT ;-) Já si za 14 dní v ČR dojdu nejspíš k lékaři a na krev, do té doby asi s MMS počkám a budu brát C plus něco na střeva.
Jinak chci říct, že jsem se po 3 koupelích nohou zbavila mykozy a s tím spojeného zápachu:) Čištění zubů je taky supr, zvlášt před spaním se to vyplatí, protože i ráno je máte bez plaku! Doporučuju:)
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
kvasinky candida
Ahoj
Zvýšená teplota značí, že se tělo pere s něčím? V žádném případě nebrat tablety na snížení teploty, tím to vlastně zrušíš. To je největší chyba.
Ať se daří
Honza
Zvýšená teplota značí, že se tělo pere s něčím? V žádném případě nebrat tablety na snížení teploty, tím to vlastně zrušíš. To je největší chyba.
Ať se daří
Honza
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
teplota
Tak a jdu s tím ven taky. MMS jem bral od dvou kapek rano večer a došel jsem k pěti, asi týden jsem to bral. Průjem pročištění atd, dobrý. Přestal jsem to brát a v podstatě přesně za týden mi naskočila teplota 37,3-37,6 a večer až 38.1. Jinak mi nic nebylo, včera to bylo měsíc tento stav. V noci pocení jako kráva-mokrej jako po koupání. No a nechce se mi jíst, jednou denně je až až a klidně nemusím jíst den(7 kilo dolů). Teplotu srazí brufen nebo paralen ale to je přechodný, zvláštní je že pak se cítím málem normálně.
Tak že to mé okolí nevydrželo a detašovali mně k obvodní, zatím mám výsledky krve a moči: vše v pohodě až na sedimentaci kerá je 85/95 místo 4/5. Rentgen plic-tam nic vážného a dnes sono břicha.
Závěr : mírná hypersekrece v žaludku s prosáknutí a naznačeným prosáknutím stěny antra-mám doporučeno gastro ale ještě před tím jdu na kolonoskopií-na to se těším ty vole.
Tak že to mé okolí nevydrželo a detašovali mně k obvodní, zatím mám výsledky krve a moči: vše v pohodě až na sedimentaci kerá je 85/95 místo 4/5. Rentgen plic-tam nic vážného a dnes sono břicha.
Závěr : mírná hypersekrece v žaludku s prosáknutí a naznačeným prosáknutím stěny antra-mám doporučeno gastro ale ještě před tím jdu na kolonoskopií-na to se těším ty vole.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: teplota
Mám podobné zkušenosti... Co jsem se přežíral vždycky před spaním, tak s tím je konec... Běžně stačí opravdu málo jídla a zbytek nechybí. Začínám si myslet, že rozežranost je nemoc... Běžně jsem míval mezi 92 až 100 kg, nedávno po úplném vyprázdnění 87,5 kg a nyní 88,5 kg.lajos píše:...nechce se mi jíst, jednou denně je až až a klidně nemusím jíst den(7 kilo dolů)...
Jojo, říká se "přestaň žrát a začni jíst". Ono to jde samo, jen nesmí být človíček nemocnej
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
troška do mlýna
Když sem začal brát MMS, tak se mi druhý den vyčistil krk se zahleněním které mě trápilo léta. ALE za týden se vše vrátilo do starých kolejí byť jsem kapky mmska navyšoval!
Příčina byla prostá. Izoloval jsem něco málo skelnou vatou a trochu si dáchnul toho prachu. Druhý den ráno opět zahlenění-grrr
Když se zamyslíte nad příčinou, tak se jedná o přirozenou reakci organismu který se hleny zbavuje nežádoucích nečistot. Dnes už je zase vše OK
Druhá dobrá zkušenost je ta, že se mi upravil pitný režim. Dříve sem neměl pocit žízně a pil jsem skutečně na sílu až když sem si vzpoměl. Vypít hrnek vody naráz, to bylo na mě moc!
Momentálně su na Céčku, ale žena mě dnes přistihla že i polévku jsem zapil pivem Klidně vypiju dva hrnky vody za sebou, o pivíčku nemluvě
Nechci předbíhat událostem, ještě musím dojet čistící kůru, ale drobné příznaky ukazují že se něco v těle děje a že to bude OK
Vydržať H.
PS- i ta váha šla dolů, po dlouhé době jsem se dostal pod 90 kg
Příčina byla prostá. Izoloval jsem něco málo skelnou vatou a trochu si dáchnul toho prachu. Druhý den ráno opět zahlenění-grrr
Když se zamyslíte nad příčinou, tak se jedná o přirozenou reakci organismu který se hleny zbavuje nežádoucích nečistot. Dnes už je zase vše OK
Druhá dobrá zkušenost je ta, že se mi upravil pitný režim. Dříve sem neměl pocit žízně a pil jsem skutečně na sílu až když sem si vzpoměl. Vypít hrnek vody naráz, to bylo na mě moc!
Momentálně su na Céčku, ale žena mě dnes přistihla že i polévku jsem zapil pivem Klidně vypiju dva hrnky vody za sebou, o pivíčku nemluvě
Nechci předbíhat událostem, ještě musím dojet čistící kůru, ale drobné příznaky ukazují že se něco v těle děje a že to bude OK
Vydržať H.
PS- i ta váha šla dolů, po dlouhé době jsem se dostal pod 90 kg
ROZEŽRANOST JE NEMOC
Naprosto přesně rozežřanost je nemoc!
a to způsobená dvěma příčinami, první je že jídlo je uklidňující a antidepresivní prostředek, tudíž člověk v horší, rozhozeném psychickém stavu si opravdu podvědomě zlepšuje stav konzumací jídla. V konečném důsledku ale spíš zhoršuje...
a navíc spousta lidí včetně mě má naučené jídlo a zvláště jídlo večer, nejlépe u televize, počítače apod. jako odměnu, jako udělání si dobře po náročném dni, někdo se zhulí někdo se ožere, někdo se nacpe jídlem, někdo masturbuje apod. a tělo velmi silně vyžaduje toto podmíněně neučené udělání si dobře a jde o zcela reálnou závislot(potřebu)
druhý případ je pak zamoření těla živými patogeny, které samozřejmě potřebují živiny a elegantní manipulací člověka ženou k přežírání se, protože toto člověk není schopen všechno sám využít a tudíž zůstane přebytek i pro ně....
a to způsobená dvěma příčinami, první je že jídlo je uklidňující a antidepresivní prostředek, tudíž člověk v horší, rozhozeném psychickém stavu si opravdu podvědomě zlepšuje stav konzumací jídla. V konečném důsledku ale spíš zhoršuje...
a navíc spousta lidí včetně mě má naučené jídlo a zvláště jídlo večer, nejlépe u televize, počítače apod. jako odměnu, jako udělání si dobře po náročném dni, někdo se zhulí někdo se ožere, někdo se nacpe jídlem, někdo masturbuje apod. a tělo velmi silně vyžaduje toto podmíněně neučené udělání si dobře a jde o zcela reálnou závislot(potřebu)
druhý případ je pak zamoření těla živými patogeny, které samozřejmě potřebují živiny a elegantní manipulací člověka ženou k přežírání se, protože toto člověk není schopen všechno sám využít a tudíž zůstane přebytek i pro ně....
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Odjinud
Hezký den,
před pár dny jsem vám psala, co dělat, když se mi při užívání MMS objevilo právě to, co jsem chtěla takto léčit - obrovský karbunkul (vřed) díky staphylokokové infekci (MRSA).
Moc moc bych chtěla poděkovat, že jste mi odepsali a podpořili, abych neustala. Dala jsem si koupel s MMS a poprvé, co jsem kdy různé vředy viděla, nebo z rodiny, co se kdo trápil, tak se ten růst zastavil, nevyšlo to na povrch, jako vždy a začalo se to zmenšovat.
Brala jsem si MMS víckrát po menších dávkách (7 kapek). Zánět naprosto zmizel a teď už je to naprosto malinká nebolestivá boulička, která mizí velmi rychle.
Kdo nikdy neměl vředy díky stafylokokové infekci, tak vůbec nepochopí, protože to je strašně bolestivá a nepříjemná věc. Zvláště to vědomí, že v závěrečné fázi, když to vyústí na povrch, tak přijdou i horečky atd. Takže jsem moc vděčná za to, že jsem se o MMS dozvěděla.
A potom, taky jsem chtěla dodat, že tu hnusnou chuť MMS je dobré "zneškodnit" zacpaným nosem :-) Poradil mi to známý a možná byste to mohli taky uvést do zkušeností. Prostě při pití zadržet dech a pak si hned zacpat nos a počkat nějakou tu minutku. Většina lidí, co znám, tak to tak dělá, ale možná ti nováčci by to uvítali :-) Ananasová šťáva je skvělá, ale přeci jenom ten zacpaný nos je stoprocentní :-)
před pár dny jsem vám psala, co dělat, když se mi při užívání MMS objevilo právě to, co jsem chtěla takto léčit - obrovský karbunkul (vřed) díky staphylokokové infekci (MRSA).
Moc moc bych chtěla poděkovat, že jste mi odepsali a podpořili, abych neustala. Dala jsem si koupel s MMS a poprvé, co jsem kdy různé vředy viděla, nebo z rodiny, co se kdo trápil, tak se ten růst zastavil, nevyšlo to na povrch, jako vždy a začalo se to zmenšovat.
Brala jsem si MMS víckrát po menších dávkách (7 kapek). Zánět naprosto zmizel a teď už je to naprosto malinká nebolestivá boulička, která mizí velmi rychle.
Kdo nikdy neměl vředy díky stafylokokové infekci, tak vůbec nepochopí, protože to je strašně bolestivá a nepříjemná věc. Zvláště to vědomí, že v závěrečné fázi, když to vyústí na povrch, tak přijdou i horečky atd. Takže jsem moc vděčná za to, že jsem se o MMS dozvěděla.
A potom, taky jsem chtěla dodat, že tu hnusnou chuť MMS je dobré "zneškodnit" zacpaným nosem :-) Poradil mi to známý a možná byste to mohli taky uvést do zkušeností. Prostě při pití zadržet dech a pak si hned zacpat nos a počkat nějakou tu minutku. Většina lidí, co znám, tak to tak dělá, ale možná ti nováčci by to uvítali :-) Ananasová šťáva je skvělá, ale přeci jenom ten zacpaný nos je stoprocentní :-)
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------