Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
pro Gewo....
Gewo, už jednou jsem se tě tak trochu nesměle zeptal, kdy vlastně spíš? Připadá mi, že jsi na tom netu pořád. Jak to vlastně je s prací šéfredaktora a spisovatele?
Však ono to půjde!!!
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: pro Gewo....
A já ti odpověděl, že vlastně nikdy nebo občas. Někdy si třeba na hodinku zdřímnu na židli před compem. Ten obrázek, cos tu kdysi dal s těmi kořeny je docela trefný. Někdy pak zalehnu a spím třeba 20 hodin v kuse, ale denně to vyjde po kouskách tak na 4 hodiny. Mám málo času a musím toho ještě spoustu udělat.Mim píše:Gewo, už jednou jsem se tě tak trochu nesměle zeptal, kdy vlastně spíš? Připadá mi, že jsi na tom netu pořád. Jak to vlastně je s prací šéfredaktora a spisovatele?
Na knihu není čas, to chce klid a nedá se to ždímat, musí se spojit pár věcí dohromady, a pak se to píše samo od sebe, ani do toho nemusíš moc zasahovat. WMko je dost zátěž, hlavně ty složité a těžké překlady, které tam dávám hlavně proto, aby MNE meli lidi za co sprdávat. nechápu to, ale zveřejněním překladu se pro tyhle lidi jaxi stáváš autorem...
No a kromě toho dělám technické překlady, naposled například pilotní příručku pro vtulník.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
- Mim
- Zasloužilý člen
pro Gewo....
Příručku pro vrtulník??? To mě fakt dost zajímá. Doufám, že to bylo pro Ultralehkého Kompresse Mamba Air, pro Brumara. Je to docela id...To jsem neřekl! Jinak se s tím skoro nedá lítat!
Však ono to půjde!!!
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ne. Je to Rotorway.Mim píše:Příručku pro vrtulník??? To mě fakt dost zajímá. Doufám, že to bylo pro Ultralehkého Kompresse Mamba Air, pro Brumara. Je to docela id...To jsem neřekl! Jinak se s tím skoro nedá lítat!
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
- Mim
- Zasloužilý člen
Rotorway????
Prvního jsem měl v Čechách já s mým kolegou. Rok 1997. Bohužel to tenkrát protlačit přes ÚCL nešlo, ani náhodou. Na Slovensku je to jiná. Ten náš původní tam dodneska lítá.
Však ono to půjde!!!
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rotorway????
Ten problém s ÚCL trvá... Defenestrace žádoucí, nebo imatrikulace na Slovensku?Mim píše:Prvního jsem měl v Čechách já s mým kolegou. Rok 1997. Bohužel to tenkrát protlačit přes ÚCL nešlo, ani náhodou. Na Slovensku je to jiná. Ten náš původní tam dodneska lítá.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Gewo, zastav se!!!gewo píše:A já ti odpověděl, že vlastně nikdy nebo občas. Někdy si třeba na hodinku zdřímnu na židli před compem. Ten obrázek, cos tu kdysi dal s těmi kořeny je docela trefný. Někdy pak zalehnu a spím třeba 20 hodin v kuse, ale denně to vyjde po kouskách tak na 4 hodiny. Mám málo času a musím toho ještě spoustu udělat.Mim píše:Gewo, už jednou jsem se tě tak trochu nesměle zeptal, kdy vlastně spíš? Připadá mi, že jsi na tom netu pořád. Jak to vlastně je s prací šéfredaktora a spisovatele? :lol:
Já tohle jako ty dělal několik roků za sebou v jednom kuse, pak se ve mě něco zlomilo, jako péro v budíku. Je to strašný, nic mě nebavilo ani mé koníčky. Doktoři tomu říkají "vyhoření palivového článku"=prostě jsem si vyčerpal příděl své životní energie. Dostal jsem se z toho až za 3 roky díky WMM a VE. Nad vodou mě drží vidina soběstačnosti v energiích díky vodíku a to cos mi naočkoval do hlavy v tomto fóru tak to mám hračenky až do konce života.
Vydržať Honza
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, zima je definitivně tady!
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uff...
No comment.Iv píše:Taky jsi na to přišel! Já už dávno,jestli to není majitel benzinky :PNebo Judr,Fudrgewo píše:Toho Golana je třeba zastřelit... ten chlap asi vůbec neumí anglicky. Ty stránky, které tak doporučuje jsou scrap! "Projekty" a "donate"... Nic. Vzduch. A všechno tak 2002. vějička na hlupáky. Klasická. Právě jsem na nich zbytečně zabil celých 20 minut vlastního života. Budu je chtít zpátky!
- Mim
- Zasloužilý člen
Sranda nějak vázne....
Sranda nějak vázne a tak jsem hledal svoji povídku, která by to upravila do přijatelných mezí. Když jsem však jimi listoval, narazil jsem na jednu, kterou bych vám chtěl všem věnovat, i když není moc veselá.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Však ono to půjde!!!
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sranda nějak vázne....
A zase jsi mne dostal...Mim píše:Sranda nějak vázne a tak jsem hledal svoji povídku, která by to upravila do přijatelných mezí. Když jsem však jimi listoval, narazil jsem na jednu, kterou bych vám chtěl všem věnovat, i když není moc veselá.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tahle zima bude ještě zajímavá
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro ADSLáky
Tak jsem už přišel na to, kde je problém u ADSL - Telecom nefiltruje chyby Mrkvosoftu a to zejména u XP bez servicepacku anebo se servicepackem 1. Jde konrétně o lsass, což je úplně k ničemu věc, takže doporučuju všem to povypínat ve službách (services) - povypínat všechno, kde je zmínka o lsass.Palo píše:Zdravím Jeffe a všechny, co mají ADSL. Osobně mám kabelové připojení, ale s ADSL mám určité (nedobré) zkušenosti...Jeff píše:...aby mi také zavedli ADSL... Jeff
Je to v Ovládacích panelech, správa počítače, služby. Dvojklik postupně na všechny a tam, kde je lsass nastavit na VYPNUTO/DISABLED (nevím, co tam máte, já mám englišský XP).
Když to povypínáte, nepoznáte žádný rozdíl a snížíte možnost nákazy počítače možná i víc než o 50 procent. Bližší info zde:
http://www.viry.cz/go.php?p=viry&t=novinka&id=2357
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.