Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Enem tak

Příspěvek od kutil »

Ahojky vespolek,
k vůli své drahé polovičce jsem začal brát MMS teprve nedávno-grrr. To bylo nějakého přesvědčování ....co kdyby?
Zatím je vše OK bez vedlejších projevů.
Dobrá zpráva.
Ihned po prvních kapkách se mi do rána vyčistil krk kde jsem míval každé ráno za noc nastřádanou "knedlu" a také jsem každé ráno vykašlával hleny jako tuberák. Nevím co to bylo ale je to pryč-jupí
Tož chlapi vydržať
H.

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Dobrej zážitek

Příspěvek od sao »

No konečně , konečně si Honzine začal a jak píšeš , vydržet , vydržet , vydržet , tak doufám , že to nevzdáš .
Pozdravuj souseda a ať si dá třeba 4 jenom s vodou a bude celej vyčištěnej , protože mu to může dělat ten Ananas .

Jeffe , s těma špinkama to funguje teda bezvadně o Plících ani nemluvím , ale zkus si třeba 2 hoďky nezapálit a budeš čumět , protože Ti to nebude vůbec chybět a můžeš klidně nekouřit celej den a nic .
Bezvadný , fakt bezvadný . Kdo chce přestat kouřit -- užívejte MMS a pomůže Vám přestat . To jsem napsal blbě , zkusím to jinak --- MMS Vás sladí s cigaretama na jednu úroveň , takže ani jeden nebude mít převahu .

Po těch MMSkových dobrůtkách , které jsem koštoval , se mi nějak zastesklo a tak jsem si dal jenom tak , jako by se neřeklo 6 kousků .
Za dvě hoďky jsem byl kompletně pročištěnej , ani Klára .

No , kecám , nebylo to jenom tak a aby se neřeklo , ale potřeboval jsem nasadit MMS+DMSO , na jedno zanícené místo , asi tak 4x3cm .
Ze všeho mě ta moje kůra dostala , ale tadlencta mrška ne a né ustoupit .
Taky jsem si uvědomil , že to musím udělat i vnitřně , aby to mělo grády a nemohlo to nikam zdrhnout .
Když jsem to tak měl namícháno a rychle jsem to na postižené místo aplikoval(do 5 sec.) , tak jsem to dal i na jedno velké znamínko na spánku .

Ostatní už znáte , ale co se dělo asi za další 2hoďky , tak to teda byla síla , protože jsem začal jemně "omdlívat" a musel jsem si dát sprchu a vůbec to všelijak zahnat a rozchodit – rozpracovat , abych se "nesložil ".
Nakonec mě napadla spásná myšlenka . Dej si vole 2 kusy Céčka .
Rychtyk ---- do 20ceti minut to přestalo , ale druhej den , tedy dnes , jsem byl jak pytlem praštěnej , ovšem už to není 4x3 , ale 3x2 a na hlavě to znamínko splasklo .
Zejtra bude Repete a pak se uvidí .

Co z toho pro mě plyne ?
Příště si nesmím při vnějším použití s DMSO dát tak velkou dávku vnitřně , ale asi bude stačit tak 1den , či 2 kusy a vůbec ---- asi by bylo nejlepší , kdyby se celej den před tím bralo aspoň 3x1 , jakože na rozcvičku .

Teď se už směju , ale cuklo mě . :smoke:
Jinak asi , ---- velice poučné .

Bardioc
Starší člen
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Příspěvek od Bardioc »

Ahoj

Mám potvrzeno od dvou kamarádů, kteří také užívají MMS, že ho nedoporučují ředit zde v diskusi zmiňovaným ananasovým džusem Vitafit z Lidlu. Oba měli urputné průjmy, které jim neustávaly ani po snížení počtu kapek. Poté co jednomu z kamarádů džus došel a naředil vodou, průjmy okamžitě přestaly. O zkušenost se podělil se svým kamarádem, který to zkusil také. I jeho průjem okamžitě zmizel.
Tolik pro informaci pro ty z Vás, kteří pijí MMS s tímto džusem a mají neustávající průjem.

Asi tak! :D

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Džús

Příspěvek od chiq »

Neviem, možno z pohodlnosti kopa užívateľov riedi MMS ananásovým džúsom z hyperiónov. Robím to predsa pre svoje zdravie, tak si tých pár minút naviac nájdem a pripravujem si čerstvú šťavu z jabĺk - to viem, že je zaručene bez konzervantov, bez pridaného C vitamínu a aj bez akýchkoľvek úmyselne, či neúmyselne pridaných parazitov. Mimochodom - problém Lídlu sme už dávnejšie predebatovávali s kolegami - všimli ste si, že predávajú väčšinou výrobky od ťažko zistiteľných výrobcov? Pôvodne to mal byť reťazec na presadenie malovýrobcov, ale tí predsa nepotrebujú rozvoz výrobkov cez pol zemegule... V Lídli som naposledy kúpil krabičku klincov - taký aušus, že by sa za to hanbili aj čiňani!

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Džús

Příspěvek od Palo »

chiq píše:...si čerstvú šťavu z jabĺk - to viem, že je zaručene bez konzervantov, bez pridaného C vitamínu a aj bez akýchkoľvek úmyselne, či neúmyselne pridaných parazitov.
Souhlas, dnes jsem začal s MMS a ředil to jablkovým džusem SUN GOLD z Kauflandu. Píše se tam "Jablečná šťáva z koncentrátu. Ovocný podíl 100 %". Ve 12 hodin 1 kapka, po dvou hodinách 3 kapky, nikde nic... Teď v 16 hodin jsem to řízl malým množstvím žaludečního čaje místo džusu, teda pro jistotu jen dvě kapky MMS... ;) Tak jsem zvědavej... No jo, 2 kapky nic není, avšak mi bylo doporučováno hezky zlehka, jako by se mnou dvě kapky měly zamávat... Uvidíme...

Mám takovej dojem, že do krabicárny dovezou džus odkudsi... Neví, co tam mají napsat a co to obsahuje, tak tam napíšou to, co to má určitě - "Jabko" :lol: a měj se...

Možná by mělo smysl si koupit jablečný koncentrát z obchodu se zdravou výživou...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
sao
Zasloužilý člen

Poračování

Příspěvek od sao »

Pokračuji ve svém uzdravování-se a navazuji na předchozí.

To , co jsem tam psal , mohlo být způsobeno vším možným a nemožným a tak jsem se odhodlal a to nejenom pro sebe , ale taky i pro Vás , udělat ještě jednou to samé , abych to buď potvrdil , nebo vyvrátil .
Reakce byla stejná .
Malej rozdíl byl pouze v tom , že už jsem na to byl připravenej , tedy spíš bych řek , že má psychika byla připravená .
Takže doplním , co jsem opomněl a o další poznatky .

Na sebe to můžu dát , -- asi tak do výše krku , protože za pomoci DMSO to teda reaguje jak sviňa a je to do dvou minut v těle , tedy v hlavě .
Doplňující reakce je ta , že se mě jakoby jemně zamlžovalo levé oko . Ono se nakonec není čemu divit protože jsem to dával na čelo a to na levou stranu (4cm nad spánek) -- takže vcelku pochopitelné .

Po asi 10ti minutách a zvyšující se reakci , jsem to raději hnedle několikrát opláchl vodou , zobnul si Céčko a vlastně to tak trochu neutralizoval ,---- bych teda podle další reakce řek .
Jemná , ale skutečně jemné motanice sice proběhla , ale šla -- tedy Jde do ztracena .
Připodobnil bych to k Tequile , ale s rychlejší reakcí .

Píšu to hnedka za čerstva a tak konečný verdikt napíšu , až to celkově pomine .(možná :ewhistle: )

Nezahrávám si s tím ani náhodou , i když by se to tak mohlo jevit a pokusného králíka nechávám raději v klobouku , ale jak jsem již psal , tak pro vyloučení náhody jsem to musel udělat ještě jednou , abych se toho pro příště , a navždy , a pro druhé vyvaroval .

Určitě by se někdo mohl zeptat : A kolik jsi tam toho vlastně dal ?

Byla to 3 minutově Aktivovaná jedna (1) Kapka (s 5KC) a hnedle , tedy po aktivaci , jsem tam dal 2 kapky DMSO a do 5 sec Aplikoval tak , že jsem se toho dotkl prstem a šup s tím tam .
A echt ještě jednou .

Teďka mě tak napadlo , že bych to sice mohl na sebe dát , ale jenom coby vánek větérku , tedy jenom coby muší dech .
Raději už ale -- Děkuji , stačilo -- asi tak nějak .

Jinak to druhé , kde si to dávám je Z 3x2 , ----- NA 2x1 . - joj
---------------- -------------------- ---------------- ------------
A je tady další Zkušenost , a to ředění Vitafitem z Lídlu --- od Bardioca .

Jedna strana mince je ta , že tam prodávají dva druhy oného -- mejlka bude asi vyloučená , ale co když .
Druhá strana by mohla být ta , že oba dva jsou na zmíněné vysazení , což je taky blbost , protože kdyby jeden , tak budiž , ale dva lidi? , tak to už je na pováženou , tedy k zamyšlení se .

Ta mince má ale i Hranu a tady bych řekl , že třeba není špatné , když to ze mě vyleze všechno ven , nicméně .
U mě to probíhalo tak , že do 6Kapek – pohoda . U 7mé byla židlice vláčnější až do 11 a pak se to upravilo na normál .
U 13té byla zase židlice ani horská bystřina a pak se to drželo až do konce stejně , spíš bych řek , potůček za Babiččinou zahrádkou , nebo jak říkal můj strejda : “Aby si nezabudodol na mladosť “ .

Toto všechno jsem vyčet ze svých podrobných záznamů , které jsem vřele doporučoval , aby si každý vedl pro pozdější .

Za sebe ale můžu říct , že mě to nijak zvlášť nevadilo .
Teďka bych ale připomněl , že soused od Kutila a i jiní , měl naopak zácpu , takže Babo raď .

Řek by asi tak .
Každej si musí svou dávku MMSka upravit tak , aby mu vyhovovala a stejně tak i to , S Čím To Bude Ředit , potažmo co to s ním bude dělat .

V globálu bych pak řek , že asi nejlepší bude klasická voda .
Proč?
Protože si toho víc užijeme a budeme si napříště svého zdravíčka hodně a hodně vážit , vyjma závažných a nepředvídatelných .

Když si potom jednou , či dvakrát za měsíc dáme , jakože na uvědomění si 6 kapek , a to zase jenom z Vodou , tak nám to opět připomene naše hříchy . Taky nám to řádně utáhne opasek a upomene nás , že jsme zase zapomněli koupit WC papír .

Nejenom Chiqovi bych chtěl enem řéct že :

Nemyslím , že je to z pohodlnosti , ale spíš bych to viděl tak , že po Bitvě každý Generál ( vždy bez urážky a jenom ku prospěchu věci ) .
Když jsme , na samém začátku , hledali všeliké , které by nám to mohlo usnadnit a nebylo nám po tom tak špatně (některým ) , tak i já jsem hledal a doporučil .
Nebylo to proto , že bych snad chtěl něco preferovat , ale jak bych to tak řek , -- spíš z nouze jsme všichni -- a mě z toho vypadl ten Vitafit .
Byla všeobecná spokojenost --- a o to přece šlo , ne .
Že to bylo zrovna z Lídla , mě bylo celkem šuma fuk , hlavně že to splnilo účel a ostatním si myslím , to taky přišlo vhod .
Když bych se třeba zamyslel nad tím , jakože z jablek , tak by asi mohl být člověk možná taky opatrnej , protože kdo ví , na jakém základě to pěstují a co tomu dávají za postřik a taky konečná úprava před expedicí do tých hyperiónov a taky kolik lidí na to před Tebou sáhne a .............

Potom další může třeba být , že někdo řekne : Já to ale mám ze své zahrádky .
To je sice chvályhodné , --- ale kdo ví , co tam má za spodní vody a co mu tam od souseda , nebo ovzduším příroda přinese ................

Všechno je to prostě dvojsečné a jak jsem říkal , tak nejenom Ty , ale všichni jsme teď Generálové a všichni po všelikých zkušenostech najednou víme , jak se k MMSku postavit , aby nám udělalo dobře a negativního co nejméně.

Kurňa --- to je ale dlůhé , --- ale pokrátit to nelze a vůbec , -- není nad zkušenosti uživatelů .

Jinak Palo -- držím všechny palce a když něco tak brnkni a su tam , coby dup . :smoke:
Naposledy upravil(a) sao dne čtv 11 čer 2009 16:18, celkem upraveno 3 x.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Poračování

Příspěvek od Palo »

sao píše:Jinak Palo -- držím všechny palce a když něco tak brnkni a su tam , coby dup . :smoke:
:hip:
Zatím se s tím moc netrápim, před hoďkou jsem měl 2 kapky a teď po hodině jsem si dal 4, tak uvidíme... Furt to se mnou nic nedělá a to mě hrozně štve. Děsně rád bych trůnil na WC a měl pocit, že to se mnou něco dělá :lol: Za hoďku snad dám rovnou 6 jestli se nic neukáže...

sao
Zasloužilý člen

Příspěvek od sao »

Prosím Tě Palko moj zlatý chlpatý .

Nikam to nežeň – nežeň – nežeň .
Nebuď najednou netrpělivej a dobře zvaž , co je pro Tebe nejlepší .

Ač to velice nerad dělám , tak teď před Tebou na kolenách a jednoznačně Ti Zakazuju , pokračovat dneska dál , než jsi se dostal .
Nechtěj být zdravej za pět minut , ale pěkně polehoučku .

Posečkej do zejtra , protože tady nejseš na závodě , ale na dlouhé trati , kde musíš šetřit síly , aby se Tvůj organizmus aklimatizoval , jinak to nedotáhne do Konce a Ty budeš zklamanej .

Ráno moudřejší večera .

A vůbec , --- zbal svejch pár švestek a už Tě tady čekám na cigárko. Pak Tě hodím dom . . :smoke:

kutil
Zasloužilý člen

Příspěvek od kutil »

Palo píše:Zatím se s tím moc netrápim, před hoďkou jsem měl 2 kapky a teď po hodině jsem si dal 4, tak uvidíme... Furt to se mnou nic nedělá a to mě hrozně štve. Děsně rád bych trůnil na WC a měl pocit, že to se mnou něco dělá :lol: Za hoďku snad dám rovnou 6 jestli se nic neukáže...
Palo ahojky,
sao má pravdu, neber to hákem :?
Já zvolil tu mírnější variantu a je to v pohodě.
Začal jsem 2 večer, pak 2 ráno a 3 večer
pak 3+3, dnes 4+4, zétra 4+4+4 atd.
Teď už to zvedám rychleji, ale ten začátek brzdi :!:
První den pachuť v ústech a škrábání v krku, druhý den slabá zácpa a nutkání ke zvracení. Vzpoměl sem si na habanu jak jej pročistilo pivko, dal sem si jednu kuželku a dnes je vše OK. A to bylo pár kapek :!:
Jakmile se s tím organismus srovnal, tak už na další navýšení počtu kapek nereaguje. Uvidíme u 6-ti kapek, tam sem vypozoroval u některých zlom, a pak zase nic.

Toto vlákno Zkušenosti uživatelů je k nezaplacení, važme si toho ;)

PS- to cos udělal je rychlý zásah proti chřipce apod., tzv. clára. To je enem jednorázovka. Jak píše sao, stopni zbytek braní MMS nebo se budeš divit :shock:
Na vyčištění a dlouhodobé léčení je lepší mírnější postup. Alespoň mě se to tak jeví i osvědčuje.

PS2- Mata ta zácpa trápí furt, asi to nebude tou MMS. On se mi přiznal že měl problémy už před tím než MMS začal brát -grr. U mě náznak zácpy byl, ale jen druhý den, pak už v pohodě.

Vydržať
H.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

sao píše:Nikam to nežeň – nežeň – nežeň .
Nebuď najednou netrpělivej a dobře zvaž , co je pro Tebe nejlepší .

Ač to velice nerad dělám , tak teď před Tebou na kolenách a jednoznačně Ti Zakazuju , pokračovat dneska dál , než jsi se dostal .
Nechtěj být zdravej za pět minut , ale pěkně polehoučku .
Vím, že to myslíš dobře...

Zvopáknu dnešní dávení se:
hodina
11:58 // jeden plátek uzeného sýra (předtím jsem nic nejedl)
12:00 1 s jabl. džusem
14:00 3 s jabl. džusem
16:00 2 s žaludečním čajem // 4 tousty se sýrem
17:00 4 s žaludečním čajem
18:00 5 s žaludečním čajem
19:15 6 s žaludečním čajem
20:45 7 s žaludečním čajem
21:10 * koupel v 60 kapkách MMS
23:00 8 s jabl. džusem

Celkem: 36 kapek během 11 hodin.

Jinak kromě popsaného žádné jiné jídlo.

Jó ještě bych měl dodat, že předchozí den jsem měl trochu javorového sirupu, díky kterému se mi velmi znatelně urychlilo (asi tak 10x) hojení bebina na noze (foto jsem tu dal asi před třemi týdny).

Při druhé kapce jsem sledoval téměř neznatelnou bolest v hlavě. Zmizela v průběhu další dávky. Po čtvrté kapce jsem cítil na kostech od loktů dále (od těla) mírnou bolest (já jsem tady, cítíš mě? jojo, cítím! Tak jo, já zase mizím ;))

Po šesté kapce mírná bolest v krku...

No a po sedmé kapce cítím lehkou nafouklost střev. Párkát jsem si poprcal, ale žádné ejhle se nekonalo :lol:

Při koupeli jsem zaznamenal lehké osypání v ohybu pod levým kolenem, po koupeli nebylo ani památky...

Přemýšlel jsem, proč je to takový "v pohodě". Došel jsem k názoru, že jelikož mám tělo dost háklivý na nekvalitní jídlo (už jsem to tu ve Zdraví někde psal) - často trpím pálení žáhy, tak nejím jídla, které mě pálení žáhy způsobují. Jako další věc trpím opakem - tzn. nekvalitním tukem, který odmítá žaludek zpracovat (tento tuk zůstává nahoře a trávení je extrémně zpomalené). Teď si říkáte... mastnota a kyselej žaludek se neutralizuje... Kdepák panáčkové, už jsem tohle měl i zároveň!!! Jsou to fakt hnusný stavy... Nikomu bych to nepřál... No a tak si dávám pozor na takovéto jídla... Dneska jsem si dal jakýsi oplatky... Byly děsně nadejchaný a bezvadný... ...jo, pálení žáhy jako kráva... Voni ty kjúrvy tam sypou nějakej marast, aby to bylo nadejchaný... Nebrat!!! Nejíst!!!

Stejně tak Sao ten Tvůj páložáhovej chlebík z obchodu... Kurňa chlape, nežer to! Zakazuji Ti to jíst - jestli teda chceš zústat v pohodě, jak mi to radíš Ty :lol:

Né hele v poho ;)

P.S. pro Sao: Už se usmívám!!!

sao
Zasloužilý člen

Pišta a jejich pochutiny

Příspěvek od sao »

Jsem rád Palo , že jsi v poho a s tím chlebíkem jsi to nedomyslel , protože jím chlebík vlastní výroby .
Můžeš třeba namítnout : No jo , ale z kupované a tedy nekvalitní mouky a bude Tě po něm ta žáha pálet taky .
Zase by jsi šlápnul vedle , protože to dělám ze Špaldy , tedy odrůdy pšenice .
Znovu můžeš namítnout : No a co , bez toho ji máš ze kšeftu a zase ta nekvalita a pálit žáha a .....
Zase špatně , protože Špaldu mám od našeho velkého znalce všelikých umění , počínaje Kotvičníkem , přes Mladý ječmen a .... , ano přesně tak .
Špaldu mám od Pišty , který ji vlastníma rukama , prostu všech nežádoucích a v potu tváře pěstuje .

Byl jsem tam i na inspekční prohlídce . Né proto , abych ho kontroloval , to bych ani ve snu , ale jenom se podívat , jakže to pěkně roste a řeknu Vám , ---- je to něco úžasného .
Ideálnější podmínky pro pěstování této vysoce kvalitní odrůdy prakticky nenajdete

Pišta teda , --- Klobouk Dolů před Tvým a uměním Tvé manželky .

Ps: Kdybys včera bejval Palo přijel , --- tak jsi si mohl na něm smlsnout .
:smoke:

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Pišta a jejich pochutiny

Příspěvek od Palo »

Pánové.. nic proti domácímu chlebíku, ale pamatujte, čemu má sloužit tohle vlákno...
GeWo, souvisí to s MMS a mýmy zkušenostmi ohledně kupovaného a domácího chleba... Počkej GeWo, až někdo začne říkat "Palova dieta na sádle" :lol: Všechno přece se vším souvisí... Jde pořád o zdraví, nebo néééé?
I to podělaný MMS reaguje se špatnými potravinami. Jako první odborává právě jej. A tím se samo oslabuje... Doporučuji držet "Palovu sádlovou dietu". Není to jen o sádle. Je to o všem, co nepobere můj žaludek... Achjó... Jsem jak ten německej Klaus o tý ekonomice... "Proč mě pořád nikdo neslyší?" :lol: Až budete říkat: "Proč jsi nás nevaroval?!!" A já budu řvát: "Ale vždyť jste mě neposlouchali!!!".

Achjó, zase jsem dal "Upravit" místo "citovat"...

ondra
Nový člen

další zkušenosti

Příspěvek od ondra »

No tak bojuji dál a snažím se MMSko užívat, nicméně je to opravdu boj, CÍTÍM STRAŠNĚ SILNÝ PODVĚDOMÝ ODPOR k té vůni, chuti. Hrozný jak kdyby to do mne někdo naprogramoval, ze začátku mi to vůbec nevadilo, teď se musím pět minut přemlouvat než to polknu a bez sousta něčeho na zajezení bych se snad ihned pozvracel, ale snažím se.

Právě kvůli tomuhle mi daleko lépe vyhovují větší dávky méně často, sice je to ještě trošku odpornější ale ten rozdíl tam není takový....

bohužel mi také terapie způsobuje strašnou únavu a ospalost, když mám volný den, tak ho prakticky celý prospím, klidně 15 hodin denně, v den kdy jdu do práce prakticky nemůžu MMS brát, abych něco vůbec udělal. Zcela jistě tato únava má přímou spojitost s MMS, protože v dny, kdy MMS nevezmu nebo ho vezmu méně, tak ospalost mizí. Máte někdo nějaké vysvětlení?

Dále také bolení v krku, ale to je celkem logická reakce při hubení nějakých vnitřních patogenů, takže to neřeším...

slabá konstituce,alergie, trošku hyperaktivita apod.od r.2006(19let) silné stavy depresivněúzkostného typu,únavový syndrom,časté putujíc bolesti,cukání ve svalech,tlaky po těle,krev a hlen ve stolici, chronická bronchitida.MMS od 29.4.
Vinc 1

MMS

Příspěvek od Vinc 1 »

Ondro, myslím, že máš v sobě velké parazity. Pokud můžeš, nech si vytestovat co "máš" od nějakého detox. poradce. Nejspíše to s tím MMS vyřešíš také, ale neškodí vědět co člověk má a přijít na to proč.
Držím palce.

Souhlasím. Také mně to tak připadá. Každopádně bych si nastudoval postupy proti parazitům podle Dr. Clark a zvážil kombinaci s použitím zapperu. Osobně bych ihned přepnul na dávkování jako při Humbleho "chřipkovém programu", viz
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1086 a držel se na spodní hranici doporučované u dětí.
Příčinou může být rovněž kolize se sirnými aminokyselinami, gluthathion, cystein, methionin (a železo), které MMS může odbourávat oxidací. Problém bývá odstranitelný pomocí doplňků obsahujících síru, viz např. http://www.celostnimedicina.cz/cystein.htm
http://vitainfo.cz/eshop/detail.php?idzb=225
Sirné aminokyseliny patří k nejsilnějším antioxidantům v našem těle. V principu je to podobné, jako kolize MMS s vit. C.
Zvláštní opatrnost je nezbytná u případů trpící chorobným nedostatkem glucose-6-phosphate-dehydrogenase (deficience G6PD), protože tyto osoby jsou obzvlášť citlivé na oxidanty všeho druhu.

kutil
Zasloužilý člen

Re: další zkušenosti

Příspěvek od kutil »

ondra píše:No tak bojuji dál a snažím se MMSko užívat, nicméně je to opravdu boj, CÍTÍM STRAŠNĚ SILNÝ PODVĚDOMÝ ODPOR k té vůni, chuti. Hrozný jak kdyby to do mne někdo naprogramoval, ze začátku mi to vůbec nevadilo,.......
bohužel mi také terapie způsobuje strašnou únavu a ospalost, když mám volný den, tak ho prakticky celý prospím, klidně 15 hodin denně, v den kdy jdu do práce prakticky nemůžu MMS brát, abych něco vůbec udělal. Zcela jistě tato únava má přímou spojitost s MMS, protože v dny, kdy MMS nevezmu nebo ho vezmu méně, tak ospalost mizí. Máte někdo nějaké vysvětlení?
Dále také bolení v krku, ale to je celkem logická reakce při hubení nějakých vnitřních patogenů, takže to neřeším...
Ondro ahojky.
Než sem zahájil očistnou kůru s MMS tak sem chytal rozumy z praxe. Dobře mi poradil sao,( vše je tady v jeho příspěvcích).
1. zásada k roztoku nečichat, (- vznikne ten odpor k MMS) sklenici po dobu aktivace zakrýt deklíkem (např tácek na pivo, víčko z pomazánky atd.)
2. po odkrytí ihned dolít džusem nebo jablečnou šťávou (bez synt.C)
3.vypít a zapít další dávkou např.Kolče nebo vody
Dělám to tak od prvopočátku, napřed venku, nyní v bytě protože při tomto postupu neunikne do bytu žádný zápach.
Urychlil sem to a dnes jsem zrovinka dobral 6+6+6 kapek, vše bez vedlejších účinků.
Ptal jsem se gewa, možná tu odpoví také.
Pokud tělo stačí odbourávat toxiny uvolněné mmskou, tak je vše OK. Problém nastane až když to tělo nestíhá!
Ty máš v sobě zřejmě více patogenů, virů a bacilů než je zdrávo nebo máš méně výkonné ledviny a játra které nestíhají "mrtvolky" patogenů vylučovat (viz příspěvek ve vlákně MMS a chřipka).
Pokud máš ověřeno že při snížené dávce MMS problémy ustupují, tak budeš muset vydržet déle na nižších dávkách.
To je čistě můj osobní názor, ale pomalejší nástup braní MMS se mi osvědčil.
Vydržať H.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“