Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: pepe,

Příspěvek od poota »

tady jsme v tom správném vlákně, takže "nemaj boja", tady Tvoje příspěvky zůstanou světu na odiv. Ale přece jenom jsme si ještě neporozuměli. Chci od Tebe fakta ve stylu: "MMS dělá tohle" nebo "MMS nedělá tohle". Místo toho se dočtu "keď zanedbáme možnosť možnéj sterility mladých uživatelou ...". Snad pochopíš, že tohle opravdu není "slovo do pranice". O tom se nedá diskutovat a nemá smysl o tom ani přemýšlet. Je to totiž stejná pitomost, jako tvrdit, že taky třeba klidně může případně po několika generacích užívání pokožka lidstva zezelenat. Tedy může, ale taky může třeba zmodrat. A zrovna tak může zůstat úplně stejná.
Přitom úplně stačí vzít příbalový leták celkem libovolného léku a počíst si v tom, co následuje za slovem Kontraindikace, případně Vedlejší účinky. Opravdu veselé a optimistické čtení.
Jestli se příliš nepletu, tak se každý nový lék testuje asi 10 let, než může být dán do běžného užívání. Myslíš, že během této doby se dá odhalit, jaký bude jeho vliv na třetí generaci? Každý lék je na nějakou chorobu, takže kdybys snědl "celou lékárničku", měl bys být teoreticky dokonale zdravý. Ve skutečnosti bys byl dokonale mrtvý. A to po požití zcela regulérních, testovaných a schválených léků. Jistě, většina jich má víc účinků pozitivních, než negativních. Ale i z vlastní zkušenosti vím, že Ti lékař předepíše i léky, které mají daleko víc negativních účinků, než pozitivních, a to s odůvodněním, že "nic lepšího zatím není".
Teď tady máme konečně "něco lepšího", co má (zatím?) pouze pozitivní účinky, a právě tady hledáme zkušenosti, které by prokazovaly nějaká omezení, vyjímky, kontraindikace nebo účinky negativní. Takže pokud o nějakých skutečně víš, máš právě teď možnost pokrýt se slávou - poota

poota
Zasloužilý člen

Re: Selektivita

Příspěvek od poota »

Berky napsal:
Žádnou selektivitu to nemá a ničí i střevní mikroflóru (základ imunity). Kde berete tu jistotu, že působí selektivně?
Já osobně tedy po vlastní zkušenosti. Mám vyzkoušené, jak to vypadá po vybití střevní mikroflóry pomocí oficiálně schválených antibiotik. Momentálně beru MMS třikrát denně po 9ti kapkách+3 ccm kyseliny, a zvládám tím, mimo jiné problémy, i infekci, kterou jsem si za asistence závodní lékařky prošel již v lednu a únoru tohoto roku. Takže mám opravdu výbornou příležitost pro srovnání účinnosti "schválené" medicíny a MMS. Výsledek je již teď ten, že je to naprosto nesrovnatelné. Po třech dnech užívání jsem v této konkrétní nemoci zhruba v tomtéž stádiu, ve kterém jsem byl tenkrát asi tak po 14ti dnech, a to s nesrovnatelně větším "komfortem".
Ještě mě tak napadá, že "vybíjení střevní mikroflóry" bereme u antibiotik jako naprosto samozřejmou věc, kterou musíme následně řešit, již zcela ve vlastní režii, užíváním laktoflóry. U MMS se naopak zabýváme toutéž vlastností, navíc zatím ještě vůbec neprokázanou, jako těžkou vadou na kráse. Jako kdyby antibiotika mohla a MMS nesmělo.
Osobně se domnívám, že kdyby MMS mělo prokazatelně vliv na snižování plodnosti, tak by už dávno byla rozjeta v Africe mohutná humanitární akce proti chorobě AIDS, která by byla léčena zcela zdarma právě prostřednictvím MMS.
Zdravím - poota

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

alergie

Příspěvek od martin11 »

...jelikož jsem z kategorie alergiků, tak jsem k MMS také přistupoval opatrně.....1 týdení kůra proběhla s předpokládanými následky....ne ale s alergickou reakcí....pak týdem Céčko....
bohužel, pak návštěva stomatologa......osobní lékař 30let...!!....se o mě stará
protože jsem měl nějaký vleklý problem.nasadil antibiotika...po 2 dnech antibiotik mě bylo tak nějak těžko....dobral jsem je.....kontrola u lékaře......výrazně zlepšený stav./dásně/...ale...je to již 14 dní a ta antibiotika pomalu odeznívají....s novou várkou MMS chci počkat ještě týden, abych vyloučil vzájemné ovlivnění....píšu to jen proto, že jsem v mládí....bylo mi tak 20...měl nějaký alergický problem právě s antibiotiky....a celý život jsem nikdy antibiotika neměl....mimo jiné....byl jsem alergický i na lék proti alergii..nějakej českej výrobek.jediné co pomohlo byl kdysi Tavegil...dovezený podloudně ze švýcarsaka...nyní zirtec....
....tak uvidím, jak bude dál působit MMS.na alergika.....hezký den všem..martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
erricco111
Nový člen

Příspěvek od erricco111 »

Ja som tiež alergik, vlastne mám od 3 rokov Astmu.
Posledné 3 roky som si nasadil "samoliečbu" ktorá spočívala v tom , že som vysadil všetky lieky od lekára a snažím sa aby s tým telo bojovalo samo.Ked sa mi horšie dýcha, dám si mentolový cukrík, ak ma svrbia oči, vypláchnem si ich studenou vodou a pod.
S MMS som začal "kúru" pred 2 dňami, 4x denne 4 aktivované kvapky.
Zatiaľ žiadne pozitívne ani negatívne reakcie neboli, ako by som ani nič nebral, tak uvidíme ako to pôjde dalej :D
Každopádne svoje zistenia budem priebežne doplňať ...

Ak by som sa ani po týždni neozval, tak Pepe má pravdu a som už pod fialkami :lol: :D

poota
Zasloužilý člen

erricco111,

Příspěvek od poota »

neboj se, do týdne se určitě ozveš, a to i tehdy, kdyby měl pepe pravdu. On totiž uvažuje, že by MMS mohlo být eventuálně nevybíravé a navíc působit jako pánská antikoncepce. Ale raději na to moc nespoléhej, prý nejspíš až v některé z dalších generací, takže bys šetřil peníze za prezervativy až vnukům nebo pravnukům. Zdravím a těším se na Tvoje zkušenosti - poota :good:

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

tak to je

Příspěvek od Merlin »

Sedí havran na stromě na okraji skály, na větvi, která visí nad hlubokou propastí, a machruje.
Jde kolem liška, uvidí havrana a ptá se: „Co tam děláš, havrane?“ „Machruju,“ odpověděl havran.
„Jé, mohla bych taky?“ ptá se liška.
„Ale jo,“ svoluje havran. Liška si sedne na větev a oba dva machrujou.
Jde kolem vlk. Uvidí ty dva a ptá se: „Co tam děláte?“
„Machrujeme“, odpověděli havran a liška.
„Mohl bych taky?“ ptá se vlk.
„Ale jo“, svolují ti dva. Vlk si tedy přisedne na větev a všichni tři machrují. Jde kolem medvěd a když ty tři uvidí, zeptá se: „Co to tam děláte?“
„Ále, machrujeme“, odpověděli.
„Jé, mohl bych taky?“ ptá se medvěd. „Ale jo,“ svolili ti tři na větvi.
Medvěd se tedy vyšplhá na větev, přisedne, ale je moc těžký, větev praskne, ulomí se a všichni čtyři padají do propasti.
Jak tak padají, havran prohlásí: „Machrujete, machrujete, ale lítat neumíte, co?“ a odletí.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Bardioc
Starší člen
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Příspěvek od Bardioc »

Co se týká "profesionálních pochybovačů" a jim podobným:

"Veškerá pravda prochází třemi stádii. V prvním je zesměšňována. Ve druhém je prudce napadána a ve třetím přijata jako naprosto samozřejmá věc."
Arthur Schopenhauer, německý filosof - 1788 – 1868.

Asi tak!
----------------

MacDonaldův zákon
Poradci jsou tajuplní lidé, kteří z vás tahají rozumy, aby vám měli co poradit.

Bardioc
Starší člen
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Příspěvek od Bardioc »

Měl bych jednu otázku, je známo jak dlouho vydrží chloritan sodný například ve skleněné tmavé lahvi?

Pokud je dobře utěsněná ve sklepě, klidně desítky let.

vlado

kura s C-čkom

Příspěvek od vlado »

Myslím že toto upozornenie patrí aj sem
Gewo napsal:
A ještě jedna, důležitá věc. K osteroporéze (odvápnění kostí) dochází poté, když je v těle málo stopové mědi - u žen to zhoršují různé hormonální přípravky, které měď z těla doslova rabují.. a stejně si počíná vit. C a zinek (doplňky) takže pokud je tady problém s osteoporézou, pozor na kúru s C-čkem!!
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1077

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zdravím

Příspěvek od laik »

Prosím mužete blíž vysvětlit jak je to z desinfekcí vody?..např bazénu?....jako jakej poměr je třeba na litr vody.....a za jakej čas se to odpaří aby se to muselo doplnit....a co si myslíte o desinfekci např. deštovky na pitnou vodu(v případě nutnosti,třeba na čundru nebo doma když nepoteče voda.....)
dík....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Návštěvník

Re: Zdravím

Příspěvek od Návštěvník »

laik píše:Prosím mužete blíž vysvětlit jak je to z desinfekcí vody?..např bazénu?....jako jakej poměr je třeba na litr vody.....a za jakej čas se to odpaří aby se to muselo doplnit....a co si myslíte o desinfekci např. deštovky na pitnou vodu(v případě nutnosti,třeba na čundru nebo doma když nepoteče voda.....)
dík....
http://www.obchodproturisty.cz/aquamira ... -1763.html

Návštěvník

Očkování

Měl bych takový nápad. Myslím. že by se pomocí MMS dalo bojovat proti nechtěnému, státem uzákoněnému očkování proti čemukoliv. Když bych znal termín svého očkování dopředu, tak bych začal užívat MMS týden dopředu a to by bylo, aby to tu jejich vražednou očkovací mrtvoživou virovou polévku nezahubilo téměř okamžitě po píchnutí. Co vy na to? Myslíte, že by to bylo reálně použitelné?

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Očkování

Příspěvek od Palo »

Myslím, že by stačilo MMS ráno před očkováním a ještě po. Jen teda o žádném povinném očkování nevím od doby školy... Nehlídám to, nezajímá mě to :) Nikdo mi upomínky neposílá...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Návštěvník

Mám na mysli pravděpodobně povinné podzimní očkování proti "prasečí chřipce"

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Dotaz

Příspěvek od Ilem »

Tak konečně na stavbě, kde nyní pracuji zprovoznili záchody a já mohl začít s MMS. Řekl jsem si, že nebudu spěchat, že když jsem měl tolik let problémy, že to nemusím mít vyléčené za týden. Přidávám tedy po jedné kapce za den (první den - kapka večer, druhý den kapka ráno, dvě kapky večer,...) Teď jsem na třech kapkách. Kromě toho, že jsem nafouknutý jak vzducholoď necítím žádné změny.
Ale stala se divná věc. Spustila se mi z ničeho nic krev z nosu. Ještě nikdy před tím se mi to nestalo. Tak se chci zeptat zkušenějších. Dělám něco špatně? Je to normální? Nebo prostě stárnu a objevil se nezávisle na MMS další neduh?
Díky předem za všechny odpovědi.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“