Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

potřebuju radu. odjel jsem a nemohl jsem brát 2 dny. můžu pokračovat, nebo musím začít znovu? byl jsem na 5x7 kapek a dnes bych měl brát 6x7

Začal bych tam, kde jsem skončil, ale raději o kapku méně.

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Pro Jardu ovčáka

Příspěvek od la »

Můžu jen za sebe říct že jsem mohl pokračovat tam kde jsem přestal,dokonce teď na udržovačce je to vyčištění stabilní. Kdykoliv můžu pokračovat.
Naposledy upravil(a) la dne pon 01 čer 2009 13:54, celkem upraveno 1 x.

Návštěvník

RAKOVINA

Příspěvek od Návštěvník »

MÁ PROSÍM NĚKDO ZKUŠENOST S POUŽITÍM MMS PŘI RAKOVINĚ. PŘÍPADNĚ JAK JSTE MMS DÁVKOVALI A JAKÉ TO MĚLO VÝSLEDKY. PŘEDEM DĚKUJI ZA KAŽDOU INFORMACI.

ondra
Nový člen

přestávka

Příspěvek od ondra »

Tak jsem vydržel tři dny na dávkování 3-4 kapky 5-7x denně, bylo mi dost zle, rád bych vydržel déle ale musel jsem do práce a následně ještě další povinnosti, takže teď mám už 24 hod. pauzu s vit. c a dalšími doplňky a je mi výrazně lépe, opravdu bych strašně chtěl vědět zda ty stavy nevolnosti jsou výsledkem boje s patogeny anebo zda jde prostě o otravu jedovatým plynem, na tuhle otázku kdybych znal stoprocentně odpověď tak bych vydržel určitě tak dlouho jak by bylo třeba.

Nejhorší je ta nejistota, když je člověku hodně zle, tak ta možnost že trpí úplně zbytečně a jen proto že věří něčemu co nefunguje, tahle možnost je hrozně podkopávající vůli..... :cry:

jinak k těm předchzím příspěvkům, trošku mne zarazily některé reakce a proto chci říct, že v žádném případě nikoho tady neobviňuji z ničeho a za každou radu jsem rád a vím že je to jen moje věc jestli se tím budu řídit nebo nebudu a tedy i jen moje riziko.....

Kdyby mi 3 kapky dělaly zle, šel bych na 2 nebo dokonce až na jednu. To stačí! Otrava plynem to v žádném případě není. O tom není nikde řeč, a používají to statisíce lidí. Vidím, že je třeba opakovat, opakovat a opakovat. Takže to dám i sem...

------------------------------------------------------------------------------------
takže ještě bych měl doplnění, dneska jsem dostal mail od ing. Bláhové z Brna(kterou asi někteří taky znáte), kde mi popisuje svoji zkušenost s MMS ze svojí praxe (zaměřuje se na celostní léčbu závažných chronických onemocnění):

"Vypadá to, že první dva týdny je zhoršení, pak pomalu zlepšování. Klientům s velkými parazity to nedoporučuju, všichni se zhoršují, protože mms je něco jako žíravina, která rozpouští cysty, všechno vyletí ven a dojde k rozsevu. Já pak na kontrolách vidím parazity ne na dvou ,/jako bylo původně/, ale na pěti, osmi, dvanácti místech. Pacienti subjektivně hlásí zhoršení. Poi 4 týdech na vyšších dávkách kapek /kdo vydrží/, je ale zlepšení - cukrovkářům klesá cukr, astmatici méně kašlou, krevní testy se zlepšují atd. Ale nejde to tak rychle, jak praví reklama.
Doporučuju jít velmi pomalu a pozvolna, například zvyšovat jen o jednu kapku denně a při čtvrté páté chvíli vydržet na stejném počtu. Není kam spěchat. Lidi zvrací a mají průjmy. Ale pajšl to nakonec vypucuje."

doufám, že by se nezlobila, že jsem to takto zveřejnil, ještě bych dodal, že podle jejích zjištění trpí parazity značná část populace a mnoho z nich není odhaleno běžnými parazitologickými testy a způsobují daleko závažnější problémy než se obecně soudí(zde shoda s názory např. Dr. H.Clark)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

slabá konstituce,alergie, trošku hyperaktivita apod.od r.2006(19let) silné stavy depresivněúzkostného typu,únavový syndrom,časté putujíc bolesti,cukání ve svalech,tlaky po těle,krev a hlen ve stolici, chronická bronchitida.MMS od 29.4.
jarda1
Nový člen

Re: přestávka

Příspěvek od jarda1 »

ondra píše:Tak jsem vydržel tři dny na dávkování 3-4 kapky 5-7x denně, bylo mi dost zle, .....
Do dávkování MMS, kecat nechci a nemůžu, s tím mám zatím příliš málo osobních zkušeností. Můj osobní názor. V situaci, kdy mi bude po likvidaci patogenů blbě, tak se začnu hlavně starat, o co nejrychlejší vyplavení jejich mrtvol z těla. K tomuto účelu alespoň já, používám pravidelný každodenní klystýr a musím říci, že stoupám po 2 kapkách, zcela bez pocitu jakékoliv nepříjemné problematiky a již se dokonce pozorovatelně mění k lepšímu, spousta problémů v mém celkem letitém těle. Mimo klystýry, denně koupu nohy 30 min v detoxikační vaničce a piji minimálně 0,5 litru živé vody. Stravu držím vitariánskou a denní přísun vitamínů, hradím značným množstvím čerstvých ovocných a zeleninových šťáv. Jedu to stejně i s kamarádem, poměrně vážně nemocným, také žádné špatné stavy nemá a cítí se také mnohem lépe. Snad tato zkušenost od laika, pomůže i tobě a ostatním, co jim je blbě.

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Re: přestávka

Příspěvek od rival »

ondra píše: ------------------------------------------------------------------------------------
takže ještě bych měl doplnění, dneska jsem dostal mail od ing. Bláhové z Brna(kterou asi někteří taky znáte), kde mi popisuje svoji zkušenost s MMS ze svojí praxe (zaměřuje se na celostní léčbu závažných chronických onemocnění):

"Vypadá to, že první dva týdny je zhoršení, pak pomalu zlepšování. Klientům s velkými parazity to nedoporučuju, všichni se zhoršují, protože mms je něco jako žíravina, která rozpouští cysty, všechno vyletí ven a dojde k rozsevu. Já pak na kontrolách vidím parazity ne na dvou ,/jako bylo původně/, ale na pěti, osmi, dvanácti místech. Pacienti subjektivně hlásí zhoršení. Poi 4 týdech na vyšších dávkách kapek /kdo vydrží/, je ale zlepšení - cukrovkářům klesá cukr, astmatici méně kašlou, krevní testy se zlepšují atd. Ale nejde to tak rychle, jak praví reklama.
Doporučuju jít velmi pomalu a pozvolna, například zvyšovat jen o jednu kapku denně a při čtvrté páté chvíli vydržet na stejném počtu. Není kam spěchat. Lidi zvrací a mají průjmy. Ale pajšl to nakonec vypucuje."

doufám, že by se nezlobila, že jsem to takto zveřejnil, ještě bych dodal, že podle jejích zjištění trpí parazity značná část populace a mnoho z nich není odhaleno běžnými parazitologickými testy a způsobují daleko závažnější problémy než se obecně soudí(zde shoda s názory např. Dr. H.Clark)
Jelikož Ondra doplnil svůj starší příspěvek o dosti podstatné informace, tak jsem tyto nové informace zde ještě jednou vypíchl. Pokud totiž upravíte svůj starší příspěvek, nikde se to neukáže jako nový příspěvek. Takže to najde jen ten ze stávajících uživatelů fóra, který pročítá dané vlákno zpětně... Platí to i v případě, když moderátor dopíše svou poznámku (modré věty) k jakémukoliv staršímu příspěvku. Což se zde pravidelně děje. Takže všem doporučuji, aby čas od času znovu prošli i starší příspěvky, mohou tam být nové informace ;).

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Je to naprosto individuelní. Já jsem na 7 kapkách 6x denně. Počet kapek nebudu přidávat, po 3 dnech přidám opakování. max však 8x denně.Když mi to nic nebude dělat, budu zvyšovat počet kapek.
Enem jsem se chtěl zeptat, jak dlouho necháváte působit tu kyselinu citronovou. Je nutné to stopovat a nebo stačí od oka??? Já to střihnu tak kolem 2 až 3 minut.

Ella
Nový člen

SilverFox

Příspěvek od Ella »

Všem, kteří mají nesnesitelné reakce a určité pochybnosti při léčbě MMS, doporučuji číst příspěvky od věci znalého SilverFox na curezone.com. Aplikuje bezpečnější postup s použitím 5 % roztoku.

http://www.curezone.com/forums/f.asp?f=871

Nedomnívám se, že by mělo být nemocnému neúnosně blbě, než se jeho stav zlepší.

Rovněž by se mělo opětovně zdůrazňovat toto:

Fundamental One:
"Repeated small doses are more effective than large morning and evening doses. It has been demonstrated more than 1000 times that small doses administered often, up to once each hour, are more effective than large doses administered once or twice a day."
Naposledy upravil(a) Ella dne úte 02 čer 2009 10:39, celkem upraveno 1 x.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

prekl

Příspěvek od chiq »

pre nás neznalých amerikánčiny:

1.Základ:
"Opakované malé dávky sú účinnejšie než veľké ranné a večerné dávky. Bolo viac ako 1000 krát preukázané, že malé dávky často, až raz za hodinu, sú účinnejšie ako veľké dávky podávané raz alebo dvakrát denne."

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Další testy - audio

Příspěvek od Palo »

Přikládám další testy, tentokráte z audia. Sice to zřejmě souviset nemusí, ale u mé chlamydie jistí lidé udávájí i hukot v uších/hlavě.
Dle doktorů - viz jeden z papírů (vyznačeno zeleně) je napsáno, že jinak, než sluchadly mi nepomohou (jedno ucho cca 9 tis. Kč). Alternativní medicína říká, že je problém v zádech (úraz hlavy) a hejblá páteř. Vyřešili by to dornovou masáží za cca 500 Kč.

Po MMS a masáži půjdu znovu na audio a dodám další audiogram. Předpokládám, že poznám, jestli mi pomohlo MMS nebo masáž ;)

Jo, všimněte si na audiogramu modré odchylky u 6 kHz. Tam zřejmě slyším ten šum...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Craft_logout

k tomu sluchu...

Příspěvek od Craft_logout »

To Palo:
Sice se nebudu k MMS záměrně vyjadřovat protože vím, že nic není 100% a bez rizika, ale spíše ke tvému problému se sluchem, což jsem kdysi řešil taky a hlavně abych ti dodal naději. Po jedné léčbě klasickou medicínou z dřívějška, kdy jsem ještě o alternativní medicíně nevěděl vůbec nic a spoléhal naivně pouze na doktory mi vyvstal problém s až 30% ztrátou sluchu na obou uších s pocitem pískání na frekvenci 2,5kHz na pozadí a bylo to tak nesnesitelné, že dnes věřím, že člověk je z toho schopen spáchat i sebevraždu. Dokonce i ten doktor na audiografii byl s prominutím tak necitelné prase, jak si hrál na poloboha, že kdyby mi tehdy nebylo tak zle, asi bych s ním proběhl zavřenýma dveřma. Nešlo to nijak potlačit, hluk nebo naprosté ticho to dělalo ještě nesnesitelnější. Tím spíše, že jsem byl audiofil a dokázal jsem do té doby poznat i sebemenší odchylky ve zvuku. Pak jsem narazil na knihu známé bylinářsky Marie Treben a začal zkoušet byliny. Pak jsem našel několik studií, kde bylo uváděno, že jeden z častých důvodu, pokud se pominou mechanická poškození ústrojí sluchu (např. hlukem nebo nějakým předmětem) je špatné prokrvování ucha, tak jsem se zaměřil na byliny, které dokáží prokrvovat a také vyrovnávat tlak, tak jsem užíval bylinu kokoška pastuší tobolka, dále kapky Ginkgo a různé čajové směsi ze sušených bylin, které jsem si sám namíchával a přesto, že klasická medicína je tady absolutně bezradná, se mi podařilo sluch natolik zlepšit a ono nepříjemné pískání natolik potlačit, že dnes o tom už pomalu ani nevím a žádný problém kromě trošku zastřené frekvence 2,5kHz na pravém uchu nemám. Sice už to není tak super jak to bývalo předtím, ale stále je to sakra velký rozdíl a řekl bych, že dnes slyším i lépe než někteří teenageři :D Takže šance na zlepšení existuje. Jinak tu Dornovku vřele doporučuji, mě osobně velmi znalá terapeutka této metody před cca. 2 lety napravila už po dvou návštěvách krční skoliozu páteře, kterou jsem měl už od dětství a klasická medicína tady zase nedokázala nijak pomoci a k tomu i narovnala kostrč, taky co by pozůstatek úrazu z dětství a nikdy bych nevěřil, že je to tak snadné i když ne bez bolesti, protože některé rovnací chvaty, např. pánve nebo pod ušima jsou spíše od Mengeleho :D Jednou za půl roku zajdu na menší dorovnání a nevím co je to bolest zad. Samozřejmě je potřeba dělat i několik jednoduchých cviků. Takže držím palce.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: k tomu sluchu...

Příspěvek od Palo »

Craft_logout píše:...a hlavně abych ti dodal naději...
Díky moc, o zmíněné věci se budu zajímat.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
ondra
Nový člen

pokračování

Příspěvek od ondra »

Takže dále pokračuji v užívání MMS v množství 1-4 kapky co dvě-tři hodiny, podle stavu. Psychika zatím docela dobrý, fyzicky mi bylo hodně zle předevčírem, kdy jsem si před spaním omylem ukápl kapek pět a bylo mi to líto vyhodit tak jsem to zkusil a.... brutální křeče do střev, něco jako když máte průjem, až na to že bez průjmu, ten se dostavil až druhý den. No ale přežil jsem to :)

naopak včera na mne padla taková únava a nechuť k jídlu a udělal se mi opět hodně silný povlak žluté barvy na jazyku(jazyk jsem teď měl poslední dny čistý)...

----------------------------------------------------------------------------------

jo a ještě jsem přišel na takovou vychytávku, která mi hodně pomáhá do sebe dávku MMS dostat. Ihned po polknutí MMS je zapiju ještě douškem čisté vody a poté sním kostičku hořké čokolády. Hodně mi to pomáhá, protože nejvíc mi vadila ta pachuť která zůstávala na jazyku a v nose a tohle to pěkně přebije a je dobře :-)

slabá konstituce,alergie, trošku hyperaktivita apod.od r.2006(19let) silné stavy depresivněúzkostného typu,únavový syndrom,časté putujíc bolesti,cukání ve svalech,tlaky po těle,krev a hlen ve stolici, chronická bronchitida.MMS od 29.4.
Bardioc
Starší člen
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Příspěvek od Bardioc »

Tak bych sem tedy přidal i mojí zkušenost. Jsem diabetik II typu, plus mám už od dětství vysoký krevní tlak. Před užíváním MMS jsem měl na podzim hodnoty HbA1C (glykovaný hemoglobin) 8.5 mmol/l. Nyní mi při kontrole naměřili HbA1C 5.2 mmol/l. Upozorňuji, že bez dietních změn. To je hooodně velké zlepšení. Mohl jsem dokonce vysadit dlouhodobě užívaný "lék" GLUKOPHAGE XR v dávce 1g na den, bez jakékoli změny hodnot. :D
Na vasokém tlaku stále pracuji, nechci to zakřiknout, ale zlepšení se rýsuje.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“