Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Cosby
Nový člen

Reakce

Příspěvek od Cosby »

NON napsal:
Pokud jsem správně pochopil, tak si myslíš, že Dudlík alias Karban + Elf Martin (Martin11) jsou jedna tatáž osoba. No, vzhledem k tomu, že Martinova identita je zde mnohými členy osobně potvrzena (je to opravdu pan fotograf Mělníka), tak ti odpovídám, že se v tomto hluboce mýlíš. Mělník je totiž na hony vzdálen od Karbanova bydliště. Navíc ani nesouhlasí jméno a příjmení. Wink Non

Chraň bůh ne )))))))) Martina bezelstnou dušičku znám , jen jsem si půjčil
pár výrazů ze slovníku Karbanova použité proti nim a to mohlo vyvolat ten
mylný dojem. ))))))))))))

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Reakce

Příspěvek od aNONym »

Cosby píše:
aNONym píše:Pokud jsem správně pochopil, tak si myslíš, že Dudlík alias Karban + Elf Martin (Martin11) jsou jedna tatáž osoba. No, vzhledem k tomu, že Martinova identita je zde mnohými členy osobně potvrzena (je to opravdu pan fotograf Mělníka), tak ti odpovídám, že se v tomto hluboce mýlíš. Mělník je totiž na hony vzdálen od Karbanova bydliště. Navíc ani nesouhlasí jméno a příjmení. ;) Non
Chraň bůh ne )))))))) Martina bezelstnou dušičku znám , jen jsem si půjčil pár výrazů ze slovníku Karbanova použité proti nim a to mohlo vyvolat ten mylný dojem. ))))))))))))
Uff. To jsem si oddechl. :D A Děkuji za vysvětlení. ;) Non
.

aNONym
Zasloužilý člen

Dle zákona lomu

Příspěvek od aNONym »

Dle zákona lomu, paprsek se lomí. A většinou to bývá, na rozhraní vzduchu a vody.
Anonymous píše:Trpíte tady strachem ze sledování státem, ropnými mafiemi, američany spolčenými se zlými mimozemšťany a kdoví z čeho ještě. Bojíte se narušování vlastního soukromí. Na druhou stranu se chlubíte vlastní "šikovností" v špehování a narušování soukromí člověka kterého si prostě vůbec nemusíte všímat. P.
Řekl kdo?? Nikdo se tu ničím nechlubí a ani nedošlo k žádnému narušení soukromí !!! Nebo snad ano?

Mnohokrát byl různými členy fora vyzván, aby změnil styl a začal se chovat slušně. Mnohokrát se tak stalo. Ale stejně se nezměnil (a neakceptoval dokonce ani veřejné napomenutí od Rivala). Vždyť on byl tím, kdo zde jako prvý začal vytahovat na veřejnost věci, jenž mu byly sděleny pouze mezi čtyřma očima (pomocí SZ). Ani neměl tu slušnost se omluvit. Jen se dál vysmíval.

Víš co, Peter? Ještě chvíli tu kázej něco o dobrých mravech. :?

Navrhl jsem mu udělení BANu na jeden týden, čímž dostal šanci. A jak jsem již řekl, pokud bych prahl po jeho krvi, tak bych zde zveřejnil jeho pravou identitu a dělal mu různé problémy v jeho soukr. životě. To jsem však neudělal a neudělal to ani nikdo další.

My totiž nejsme stejní jako on. :| S pozdravem ten, co bojuje zde za slušnost, čili Non

A pamatuj: Že ten, kdo nevidí počáteční příčiny, nemůže potom chápat ani důsledky. To platí v technice, stejně tak jako v životě.
.
Naposledy upravil(a) aNONym dne pát 22 kvě 2009 5:38, celkem upraveno 1 x.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Trisekce úhlu

Příspěvek od martin11 »

aNONym píše:Trisekce úhlu

Zimou už jsem téměř byl
celý ztuhlý,
přiložit jsem proto chtěl
kousek uhlí.
Prohlédl jsem u kamen
celou truhlu
- v ní však kousek jediný
tak velkého uhlu,
že mi z něho teplo asi
nevzejde,
neb dvířkami dotyčný kus
neprojde.
Zviklat jsem se ale nedal
v předsevzetím svém :
Trisekci uhlu proved jsem
hodně velkým kladivem.

;)
pepe píše:Prednedávnom sem Poota napísal ničo v tom slovazmysle , ,,nesedí ti - nereaguj naňho". Riadiť sa týmto , už dávno a celkom prirodzene mohol byť tento problém ,,zmetený zo stola" aj bez toho ,,bu-bu-bu". Pepe
Pepe, to si snad děláš srandu !!! Takhle to přece nefunguje !!!

Pomineme-li, že pokud bychom se neozvali proti jeho mnohým technickým bludům, jímž by někteří technicky slabší jedinci mohli snadno uvěřit, tak se jedná především o to, že nově přicházející lidi se otočí na podpadku a rychle zmizej pryč (protože na takovým foru přece NEBUDOU !!!). A co je ještě mnohem horší, že díky častým Karbano atakům přestali i mnozí stávající členové veřejně komunikovat a přinášet sem své poznatky nebo odpovídat na dotazy jiných = a raději komunikují přes SZ, protože TOHLE PŘECE NEMAJÍ ZAPOTŘEBÍ !!!!!!!

Už je ti to jasné??? Už jsi pochopil, o co všechno bylo forum ochuzeno díky jeho přístupu??? Myslím, že víc polopaticky to už snad ani nelze říct !!! :| Non
.
..více jak tejden....jen čtu...myslím , že jako jediný jsem samotným Karbanem označen ...veřejně ...jako jeho nepřítel.....sice nevím do dneska proč....to asi proto, že ignorujuzaběhlé poučky a mag. motor dělám jen podle citu....dokonce mám pocit, že se moje magnetický snažení stalo největším terčem Karbanova nepochopení tohoto fora....je mi to jedno.....a moje vroucí přání bylo, je a bude...aby mě neplevelil na vláknu magnetické pístové motory....dozvěděl jsem se , že jsem .....ubohý neználek...prostě karkulka Červená :oops: ....
....teď tady všichni marníte čas, jestli TO...individuum tady nechat nebo ne....když se podíváte, kam Karban a co přispívá....tak Vám všem musí být jasné....že žádným insekticitem nebo očkováním ho nevyhubíte....
...osobně bych diskusi zabalil....a nechal tomu volný průběh...myslim si , že Karban má "z vostudy kabát" a ačkoli jeho příspěvky jsou učebnicově opododstatněné....vůbec neprospívají tvurčímu duchu diskuse tady.....tak...a co dál....víme, o co tady jde...objevíli se spam typu Karban tak nereagovat...pokud bude s Karbanem plodná diskuse....tak proč ne....osobně si s Karbanem nemám vůbec o čem povídat.....protože mě nerozumí...jsem pro něj blb a blbem zůstanu...a kupodivu mě to nevadí :idea: .....tak...a všem ostatním hezký den ...martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
aNONym
Zasloužilý člen

Re: Trisekce úhlu

Příspěvek od aNONym »

martin11 píše:.....tak...a co dál....víme, o co tady jde...objevíli se spam typu Karban tak nereagovat...pokud bude s Karbanem plodná diskuse....tak proč ne.... a tak...všem ostatním hezký den ...martin11 :lol:
To nereagovat jsem vysvětlil o pár řádků výše. Jinak ostatní souhlas :good: ;) Non
.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

No nevím proč se zde pořád někdo snaží přenést odpovědnost za urážky na jiné.Karban jasně porušil pravidla slušného chování.Napadal a prudil ,snad ani nespal aby mu něco neuteklo.Postupně otrávil několik diskusí a přitom z něho mnoho moudra nikdy nevypadlo.Podle mne poškodil toto forum tak tady nemá co pohledávat na to jsou jiné diskuse o ničem třeba novinky,cz .Kdyby toto byla naše hospoda tak by už dávno odešel s modrákem.A klidně mi nějaký lidumil může napsat že násilí vzniká jen pokud dojdou argumenty.Já to skousnu ;) JIndra

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

aNONym napsal:
Pomineme-li, že pokud bychom se neozvali proti jeho mnohým technickým bludům, jímž by někteří technicky slabší jedinci mohli snadno uvěřit, tak se jedná především o to, že nově přicházející lidi se otočí na podpadku a rychle zmizej pryč (protože na takovým foru přece NEBUDOU !!!). A co je ještě mnohem horší, že díky častým Karbano atakům přestali i mnozí stávající členové veřejně komunikovat a přinášet sem své poznatky nebo odpovídat na dotazy jiných = a raději komunikují přes SZ, protože TOHLE PŘECE NEMAJÍ ZAPOTŘEBÍ !!!!!!!

:good:

PePe napsal:
Obrana je v celku jednoduchá a to , použiť autorové slová proti ich autorovy samotnému . Podrazíš - budeš podrazený , zanadávaš - bude ti vynadané . No treba mať na pamäti , že vždy treba použiš len autorové ,,slová" a nikdy nič vlastné ,,navrch" nepridávať ! Táto technika obrany sa volá ,,zrkadlo"

Někdy to musíš dost zesílit,protože moc záleží na vyspělosti toho jedince a ti většinou práh citlivosti sebereflexe mají hooodně vysoko,jinak :good:

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pro Akord

Příspěvek od Iv »

AMEN, :epray:

P.S.Rok 2009 byl přínosem zatím nulovým,mimo hodně popsané teorie...Jen MMS byl jeden z nejlepších ........

Pro toho dole Anonymní P:...Smrdí chlórem z neustávající snahy o chronickou otravu..........
No a u Tebe to zapáchá zlobou,každý jdeme svou cestou,takže se mně stále nepleť pod nohy,děkuji!Jseš nejlepší a máš pravdu !Neboj,neuveřejníme nic nového,mohl bys dostat infarkt a i Ty máš právo na život a lidský piňožení-držím Ti(všimni si velké T,tak respektuji jedince)palce!
Naposledy upravil(a) Iv dne pát 22 kvě 2009 22:05, celkem upraveno 3 x.

carbous
Nový člen

Diky aNONym...

Příspěvek od carbous »

Tohle forum uz nejakou dobu ctu a kdyz se zjevil MFAAA tak jsem se nestacil divit a veril jsem, ze mu po case dojde, ze si ten svuj boj musi vybojovat jinde a ne zde na foru. Dopadlo to tak - diky trpelivosti zdejsich clenu. Karbana jsem ze zacatku bral a myslel jsem si, ze z nej bude dobry oponent a z nej neco kloudneho (myslenka) taky vypadne. Bohuzel se z nej stal jen takovy "spamovaci hulvat" a cloveku jen dokazal zneprijemnil zivot, kdyz si chtel vecer precist novinky na foru. Sok pro mne byl, kdyz jsem si precetl, jak reaguje i na jinem foru.
Jen se obavam, ze ten BAN na tyden pro takoveho cloveka nebude asi nic moc znamenat. Tj. navrhnul bych jeste pravidlo, ze kdyz bude pokracovat v nezmenenem duchu, tak aby se BAN vzdy prodluzoval na dvojnasobnou dobu predchoziho.
Pepe ma pravdu v idealnim svete. Bohuzel v te realne zumpoidni realite jeden "hulvat" dokaze pokazit i dobrou snahu stovky ostatnich. A to se jeste obcas prida nekdo na jeho obranu :cry: Pohodovou tvurci naladu (jak fyzickou tak dusevni) vsem :pivko:

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

uf

Příspěvek od Akord »

poota píše: Jinak totiž tento příklad postrádá smyslu, čehož jsi se nejspíš snažil docílit.
V podstate s Tvým príspevkem souhlasím. Jen tedy upresním svou verzi. Když pujdu do hospody a vylíčím nejaký príbeh, a zeptám se, co si o tom všichni myslí, tak podle toho, jak to vylíčím a jak jsem sympatický se mi dostane verejného mínení. Tady to zatím funguje stejne, málo lidem se chce premýšlet a prikloní se podle sympatií. Proto toto fórum často není o technice. Hlasování na tomto vlákne probíhalo stejne. Nejprve se odventilovala neverejná hromada nespokojených z jakýchkoli duvodu, pritom opačná skupina pár lidí je verejne známa. Já neuznávám stejné hlasovací právo tomu, kdo na nej nemá patričný mandát, nebo odpovednost. To se dá uznat pouze v prípade, když jde o základní práva, ale ne v prípade konkrétního problému. To by pak mohli ridiči autobusu držet volant všichni cestující, nebo malírovi štetec. Není možné zcela zrušit společenské konvence. Proto toto hlasování považuju za naivní frašku. Minimálne mel rešit tyto kritéria admin, když už vypsal takový nesmysl dríve, než byly rešeny pravidla chování. Tyto nesrovnalosti tady byly dávno pred Karbanem, Karban pouze pomohl otevrít tento problém, pričemž teď práve funguje jako Divišuv div. Jde o to, že nekolik lidí z fóra propagují informace, které neumejí technicky doložit. Nikdo jim prece fantasii nevezme, ale to neznamená, že ti ostatní jsou primitivové, kterí jsou povinní overovat na svou škodu nalinkované neúspešné postupy. Kdo tak nečiní je zesmešňován. Je to stejná otázka, jako ta, zda fórum je vskutku verejné, a kdo predstavuje verejnost, stejne jako to s tím kostelem. Náboženství vypadá podle lidí kterí ho šírí. Od križáku pres vyhoštení Manitoua a jiných, až po ty, kterí to zkoušejí po svém bez potreby to nanutit.
Stejne by takováto otázka jednou vznikla nezávisle na konkrétních jménech fóra. Nikoho prece nebude donekonečna bavit neco, co zatím nikomu známému a technicky duveryhodnému nefunguje, aspoň určité minimum musí být neošizené a všem čitelné. Když nekdo chce presvedčit o nečem, co funguje, často primhourí oči nad posmešky jiných, a ne naopak se ješte posmívá. Nad hromadou vecí v prírode lze prece porád užasnout, uprednostňuju domácí guláš pred fastfoodem.

Presneji rečeno, voda vskutku horí ale až mezi 5000 až 6000 stupňama Celsia, pričemž jako popel zustává vodík a kyslík. Než ji však dostaneme do tohoto pásma utratíme opet tolik, jako tím shorením pak získáme. No ale už pod 3000 stupnu je vodík a kyslík opet palivo a popelem voda. Nejde o nic nové pouze víc jak století starý LeChatelieruv princip chemické rovnováhy, že tedy každá reakce do určité míry probíhá nejen tam, ale i zpet.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: uf

Příspěvek od Palo »

Akorde, nelíbí se ti tady?
Ne?
Nikdo Tě tu nedrží...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
chlor

re karban

Příspěvek od chlor »

Karbane, prej moderujes technicke forum. Nechas tam taky nekoho do nekonecna psat, ze neco nefunguje, i kdyz ve skutecnosti to je jinak?

Je vtipne, ze odvaha na adresu toho fora Ti chybi. Nechvalis se nahodou cizim perim? Jaka je adresa toho fora? Napis adresu toho fora, kde delas admina, jestli mas odvahu. Jsem pro diskuzi, ale normalni v ramci pravidel, ne za spamovani.

A neberu ani neprime urazeni ostatnich, vzdyt neni nutno napsat primo "ty kretene." Zcela vse naznaci Tvuj pristup.

Kdyby odpovedi odpovidali znalostem, nereknu ani slovo, ale obcas opravdu nemas o vecech vsechny nutne informace, bohuzel ani tolik informacni, kolik maji lidi z fora.

Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Emócie

Příspěvek od Elektro »

Zdravím Vás páni.
Prosím Vás o upokojenie Vašich myslí. Emócie spôsobujú oslabenie logického myslenia a to je jedno či ide o obhajobu alebo oponentúru. Po oslabení logického myslenia vplyvom emócií dochádza k nedostatku argumentov a tieto argumenty v prípade emócií sa potom začnú nahrádzať osobnými výpadmi a tým vlastne končí rozumní debata. Viď prípad Karban. V prípade emócií sa dostávame na úroveň Karbana. A myslím, že jeden Karban na tomto fóre stačí. Ak naše emócie neovládneme, staneme sa všetci Karbanmi. A to nechceme (aspoň ja nie). Alebo sa mýlim?
Väčšina členov tohto fóra chodí sem preto, aby debatovali o tom čo ich zaujíma, alebo čo ich napadlo v súvislosti s ich záujmami. No v poslednej dobe na tomto fóre prevládli emócie a osobné napádanie. Už je načase ukončiť tieto emócie a začať znova pracovať na našich koníčkoch. Veď zloba tvorí novú zlobu, a pre živitaschopnosť cieľa tohto fóra je zloba záhubou.
Kto chce nech sa hnevá, ale za posledné mesiace mojich návštev tohto fóra to tak vidím a určite nie som sám.
Takže začnime rozmýšľať nad tým, ako sa to dá a nie ako sa to nedá. Ak sa na mňa niekto nahneval, prosím o odpustenie a upokojenie jeho mysli (emócií).
Tak a je to von. Spadol mi zo srdca jeden kameň.

chlor

pepe a ostanim

Příspěvek od chlor »

Pepe, beres do uvahy nekdy i nazory ostatnich nebo taky porad jen tu svou?
Nebo budou rovni a rovnejsi?

Vysvetlil by mi nekdo, cim karbanova oblibena "odborna" a na tisic zpusobu napsana veta "mami vono to nefunguje, ja to chci videt" posouva vec dal? (tzv. karbanuv "odbornej argument") To heslo "chci to videt, jinak to nefunguje" tady uz bylo v casech, kdyz Iv zacinal s vodou. Idea je snad - "pokusim se zjistit, jestli to jde udelat"

Dobre se Ti pepe cte zaspamovane vlakno? Jde o to, ze karban spamuje, dela si co chce. Dela si snad Tvuj soused taky co chce a klidne udela kolac pred Tve dvere? Snad se taky necim ridi, a dojde udelat kolac na toaletu. At si karban za.ere vlastni vlakno, nebo vlastni forum.

Myslis, ze kdyz budes delat, ze se nic nestalo, at si karban pise co chce, ze tim forum ziska? Ne, stalo se. Iv rekl, ze clovek na takovem foru nebude. A zdejsi zacali komunikovat cez sz. Nebyt toho, ze tady obcas zajdu, videl bych lidi a karbana, kterej jim stokrat opakuje, ze to nejde, a je jedinej normalni clovek, vis? A to asi nechces. Ty se snazis hrat na obe strany. Co je prinosem na spamu od karbana, krom toho, ze tady Ti co neco delaji, vypadaji jako hlupaci, "kterym to karban nandal"?

Je tady jedinej clovek, kteremu by vadil opravdu vecnej prispevek od karbana? Ne, neni. Lidi maji problem ze spamovanim. Co si nemuze dovolit karban ve vlastnim foru, si asi chodi vynahradit tady.

Karban moc dobre vi, ze psat jim jako k blbeckum umi lidi zvednout ze zidle. Dava najevo a urazi zpusobem jednani, shazuje a zesmesnuje snahu dalsich. Tohle je horsi, nez kdyz napise primo "ty kretene." Cizi nevi, ze karban nemusi o dane veci vedet vubec nic. Na takovou podlou hru nemusi mit ani zadne odborne vedomosti. O to tady prece jde, ze bojovniku karbane, ukazat ze mas pravdu. Stokrat opakovana lez se stava pravdou. A tohle forum nevyjimaje. To se deje.

Zkus pepe pouzit taktiku karbana na kterem koliv jinem foru, jak dlouho potrva moznost prihlaseni z Tve IP. Karban nenapise ze o tom nic nevi, misto toho napise 20 krat "ja si myslim" a "nefunguje to protoze jsem to jeste nevidel" a "tak mi to ukaz". A je Vam schopen tohle (s prominutim) jako blbeckum porad dokola opakovat i dvacektrat za sebou, TO SAME. To je definovano jako spam, jestli o tom nevis. Lidi takove jednani ponizuje (karban ma jeste tu odvahu se zeptat, jestli nekomu napsal, ze je kreten). Co chces v takovem pripade hasit? Tady neni co hasit. Vsechno jsou reakce na karbana, ne akce, opravdu sis toho nevsim pepe? Napadlo Te jak to z venku vypada?

Ty to nazvy jak chces, treba podle sebe soudim Tebe, ale vem na vedomi, ze ne vsichni maji stejnej nazor.

Otazkami ze zacatku pusobi takovej clovek dojmem odbornika, ale vzdy to jednou praskne. Karban plne zneuziva a vyuziva toho, ze vlakno nikdo nepromaze. Nediv se pepe, ze lidi na Tebe negativne reaguji. Ty ochrance, co vlastne chces chranit? Nekdo ma obrovskou touhu spamovat. At si dela co chce? Muze tohle delat kazdej?

Kdyz karban neco postavil, at se vyjadri, ale bez spamovani. Garantuju Ti, ze s tim nebude mit vubec nikdo potize. A nema s tim problemy nikdo do ted. Karban se citi o oneco lepsi nez ostatni, kteri pravidla dodrzuji, ze on je dodrzovat nemusi? To dal najevo, "bojovnik." Citi se jako ten, co ma pravdu, a ostatni jsou opak, bez ohledu na skutecnost. Preber si to.

Chteji lidi ve foru tak moc? Je neco spatneho na tom, kdyz se lidi ozvou, ze jim vadi spamovani? Pepe, v cem je karban lepsi od ostatnich, kdyz jeho spamovani chces jeste i hajit? Pasovanim se do obhajce pepe celou vec posouvas do roviny "chudak karban, vsem vadi, ze se nedrzi pravidel."
Ti, co dodrzujou pravidla fora, a kteri karbana i slusne upozornovali, jsou najednou ti zli, kdyz se ozvou. Ty se stavis do role jako "ten moudrejsi," kdyz mu spamovani schvalujes a hajis ho. Hrajes si tu toho moudreho, kterej ustoupi, a chces tady zjednavat mir. Ale tak se to nedela. Problem je jinde. Tvuj pristup je trochu nefer vuci tem, co se nechovaji jako karban. Jak rekl Iv, na takovem foru nikdo nebude. Hrajes si tady na zrcadlo, ale podivej se (ne jen Ty) jakej ma cela vec dusledek.

Muj nazor neni lepsi nez nazor nekoho jineho.

aNONym
Zasloužilý člen

Re: Diky aNONym...

Příspěvek od aNONym »

carbous píše:Diky aNONym...
Není zač, dělal jsem to aj kvůli sobě ;) Non
.

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“