Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- Ondřej
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
Když jsem začal brát vit.C, tak se dostavila superúnava + zima. Jak u ostatních? Vit.C zřejmě rapidně zrychluje detox. Spolehlivě po každé tabletě. Mám http://www.lekarnadomu.cz/Zbozi/gs-vita ... 2008-29199, který má 50mg šípků.
Asi máš pravdu. Přidej oříšky, nejlépe kešu, obsahují potřebné germanium a selen.
Asi máš pravdu. Přidej oříšky, nejlépe kešu, obsahují potřebné germanium a selen.
E300 Kyselina askorbová Antioxidant Vitamín C sa v prírode nachádza v zelenine a ovocí. Je ho však možné získať aj umelo. Vitamín C je zdraviu prospešný. Je umelo pridávaný napr. do džúsov. Ale pozor! Často má o výrobku vzbudiť dojem, že je zdravý. Môže to byť však len ťah výrobcu ako zalepiť ľuďom oči, hlavne ak sa v ňom nachádzajú aj „iné“ prídavné látky.
E330 Kyselina citrónová Prírodná, neškodná látka pochádzajúca z citrusových plodov.
E330 Kyselina citrónová Prírodná, neškodná látka pochádzajúca z citrusových plodov.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
no tak
Přece nejen tady, ale i v knize o MMS je jasně psáno, že MMS se připravuje pomocí kyseliny citronové, aby se začal uvolňovat chlordioxid a syntetický vitamín C, kyselina askorbová, naopak uvolňování chlordioxidu omezuje, jak se píše cca o 70%. Tak co řešíte chlapi jedni!
Germanium a selen, kde to vzít, že by třeba ze starejch Ge tranzistorů? No a nějakej selénovej usměrňovač mám nakonec taky, tak vocogo. V ořechách je toho málo, to chce pořádně! Ještě uvidím
Jeff
Nepřeháněj, bumbrlíčku Se a Ge potřebuješ jen stopy, ne vagon ani lžíci. Jeden kešu pokryje jejich spotřebu na celý den (viz Hulda Clark).
Germanium a selen, kde to vzít, že by třeba ze starejch Ge tranzistorů? No a nějakej selénovej usměrňovač mám nakonec taky, tak vocogo. V ořechách je toho málo, to chce pořádně! Ještě uvidím
Jeff
Nepřeháněj, bumbrlíčku Se a Ge potřebuješ jen stopy, ne vagon ani lžíci. Jeden kešu pokryje jejich spotřebu na celý den (viz Hulda Clark).
-
- Nový člen
- Dal: 15 poděkování
po pauze
U 12 kapek jsem si dala céčkovou pauzu a dostat se nyní nad 6 nejde. Ne že by mi bylo zle, ale ta únava
Zkusil bych jít na 4 vícekrát denně, s odstupem min. 2 hodiny. A přidal bych si nějaké minerální doplňky, sluníčko anebo vitamín D v kapslích.
Zkusil bych jít na 4 vícekrát denně, s odstupem min. 2 hodiny. A přidal bych si nějaké minerální doplňky, sluníčko anebo vitamín D v kapslích.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Zdravím Lajos.lajos píše:Nesmělá otázka pro ty kteří to zkoušejí. Jaké jste měli zkušenosti s případnou nevolností, pokud vůbec?
Prvá krátka ale dosť intenzívna nevolnosť pri 11. dávke a 11 kvapkách MMS. Trvala asi 2 minúty, ale som to rozdýchal vonku na chladnejšom vzduchu. Začalo to tesne pred vstupom do obchodu. Vrátil som sa von a prešlo. Druhá už slabučká nevolnosť pri 16. dávke a 16 kvapkách MMS. Odvtedy len sem tam prehánka búrkového rázu a neuveriteľné zvuky v črevách. A keď beriem MMS skúsil som po dosiahnutí 18 kvapiek systém 10+10 kvapiek približne po hodine dvakrát denne.
Momentálne končím branie vit. C. Neviem, či je to veľa 10+10 ale pred C kúrou sa mi už MMS strašne protivilo (telo odmietalo). Zajtra začnem znovu s 10+10 dva krát denne. ak sa mi to bude veľmi protiviť, znížim na 6+6 dva krát denne. Čo sa týka telesného zlepšenia, zatiaľ nijaké badateľné pokroky.
Mám cukrovku 2. typu som na tabletách. Naposledy cukor 14,4.
A k tomu zvýšené tuky v krvi, Bronchitídu a bolesti kĺbov.
Na jakých tabletách? Pokud je MMS považuje za toxin, spotřebovává se jen na jeho odstranění. Snížil bych si dávku na 4 a bral ji třeba 5x denně s odstupem 2 - 3 hodin.
Tablety (Glibezid4 a Siofor850) sú na zvýšenie tvorby inzulínu a zníženie hladiny cukru. Presne to nepopíšem, lebo sa v tom nevyznám. Skúsim 6+6 dvakrát dene po hodine, ak to bude veľa prejdem na Tvoju radu. A ďakujem za poradenie.
Naposledy upravil(a) Elektro dne sob 16 kvě 2009 13:18, celkem upraveno 1 x.
-
- Nový člen
- Dal: 15 poděkování
Re: po pauze
Díky moc za radu.pepina píše:U 12 kapek jsem si dala céčkovou pauzu a dostat se nyní nad 6 nejde. Ne že by mi bylo zle, ale ta únava
Beru fyťák a vitamarin od Energy a na slunku jsem v průměru 5 hodin denně. Ta diag. ALS je prostě hnus. Já to ale nevzdám!!!
I po 6ti týdnech s MMS jsem zahleněná.
Pleť mám od puberty nejlepší, co jsem kdy měla, v 35 bylo načase
Zdravím všechny,
jsem tady nový a chtěl bych se také zapojit se svými postřehy a náměty.
MMS zatím neužívám. Ne snad že bych nechtěl, ale momentálně čekám na jeho doručení. Své postřehy s užíváním samozřejmě budu uveřejňovat.
Do doby, než mi MMS přijde jsem začal užívat 1000 mg denně vitamínu C s 30 mg šípků v jedné tabletě od firmy JMS Fitness Line. Céčko je s postupným uvolňováním. Nevím jestli je to úplně ideální, ale užívám:-). Někde na netu jsem ale četl, že pře začátkem užívání MMS se užívání céčka nedoporučuje. Tak o5 nevím. Pokud mi někdo poradí, budu rád.
Další podnět. Pro rozředění aktivovaného MMS jsem si pořídil jablečný koncentrát od firmy SUNFOOD. Je bez chemických přísad a barviv a hlavně bez přidaného céčka.
Dále jsem tady na foru četl o prospěšnosti výplachů střev pomocí klystýru. Dle některých zdrojů tohle nemůžu doporučit, protože při klystýru dochází k roztažení tlustého střeva což může mít za následek problémy právě v této oblasti. Pokud budu citovat z knihy Cvičíme jógu od André van Lysebetha: "Klystýry jsou účinným příležitostným lékem, ale sliznici nevyčistí důkladně, jejich pravidelné užívání nejenže zácpu vůbec neléčí, ale činí ji téměř neléčitelnou tím, že se roztahuje tračník a zároveň narušuje jeho peristaltiku."
Je to sice maličko vytržené z kontextu, ale pokud má někdo zájem o kompletní vyčištění trávícího ústrojí, doporučuji navštívit http://zivotni-energie.cz/sankhapraksal ... isara.html
Věřte, že ať se to zdá být jakkoli děsivé, žádná hrůza to není:-). Mám s tím osobní zkušenosti a jsem stále tady:-).
Doufám, že jsem tímto byl alespoň trochu užitečný a rád odpovím i na případné dotazy.
Přeji všem hodně úspěchů při užívání MMS.
C-čko se nemá brát 24 hod. před a 24 hod. po MMS. Neškodí to, ale obojí se navzájem neutralizuje. Takže pauzy.
jsem tady nový a chtěl bych se také zapojit se svými postřehy a náměty.
MMS zatím neužívám. Ne snad že bych nechtěl, ale momentálně čekám na jeho doručení. Své postřehy s užíváním samozřejmě budu uveřejňovat.
Do doby, než mi MMS přijde jsem začal užívat 1000 mg denně vitamínu C s 30 mg šípků v jedné tabletě od firmy JMS Fitness Line. Céčko je s postupným uvolňováním. Nevím jestli je to úplně ideální, ale užívám:-). Někde na netu jsem ale četl, že pře začátkem užívání MMS se užívání céčka nedoporučuje. Tak o5 nevím. Pokud mi někdo poradí, budu rád.
Další podnět. Pro rozředění aktivovaného MMS jsem si pořídil jablečný koncentrát od firmy SUNFOOD. Je bez chemických přísad a barviv a hlavně bez přidaného céčka.
Dále jsem tady na foru četl o prospěšnosti výplachů střev pomocí klystýru. Dle některých zdrojů tohle nemůžu doporučit, protože při klystýru dochází k roztažení tlustého střeva což může mít za následek problémy právě v této oblasti. Pokud budu citovat z knihy Cvičíme jógu od André van Lysebetha: "Klystýry jsou účinným příležitostným lékem, ale sliznici nevyčistí důkladně, jejich pravidelné užívání nejenže zácpu vůbec neléčí, ale činí ji téměř neléčitelnou tím, že se roztahuje tračník a zároveň narušuje jeho peristaltiku."
Je to sice maličko vytržené z kontextu, ale pokud má někdo zájem o kompletní vyčištění trávícího ústrojí, doporučuji navštívit http://zivotni-energie.cz/sankhapraksal ... isara.html
Věřte, že ať se to zdá být jakkoli děsivé, žádná hrůza to není:-). Mám s tím osobní zkušenosti a jsem stále tady:-).
Doufám, že jsem tímto byl alespoň trochu užitečný a rád odpovím i na případné dotazy.
Přeji všem hodně úspěchů při užívání MMS.
C-čko se nemá brát 24 hod. před a 24 hod. po MMS. Neškodí to, ale obojí se navzájem neutralizuje. Takže pauzy.
Ashrak
uff !!!
Včera sem byl na srazu s gymplem po ...ti letech a dal sem si 4 (slovy: čtyři) piva.
Spolu s vit. C, který hojně pojídám (4-5g denně) to je opravdu smrtící koktejl. Ani to nezkoušejte.
Takovou ukrutnou sračku a břichabol co sem měl dneska skoro celej den, to se teda nevidí asi jen tak...
Budu na ní asi hodně dlouho vzpomínat.
A teď se cejtim, jako by na mě lezla chřipka. A do toho všechno to, o čem píši výše... Opravdu tedy UFFF !!!
A tak si říkám: buď zejtra ráno budu chrochtat a budu jasnej, anebo mne zachvátil Herxheimer.
Čistá práce.
Spolu s vit. C, který hojně pojídám (4-5g denně) to je opravdu smrtící koktejl. Ani to nezkoušejte.
Takovou ukrutnou sračku a břichabol co sem měl dneska skoro celej den, to se teda nevidí asi jen tak...
Budu na ní asi hodně dlouho vzpomínat.
A teď se cejtim, jako by na mě lezla chřipka. A do toho všechno to, o čem píši výše... Opravdu tedy UFFF !!!
A tak si říkám: buď zejtra ráno budu chrochtat a budu jasnej, anebo mne zachvátil Herxheimer.
Čistá práce.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
uf!!
Budu zejtra čtvrtý den na 15 +15 směsi ,tak prubnu to DMSO koktejl na nátěr kvůli barevným pigmentovým skvrnám ,ale jinak docela pohoda ,teda až na ten džusík,vono je to fakt lepší míchat na čerstvým povětří a raděj ještě zakrýt ,aby to zbytečně nevětralo.S tím C v první přestávce to byla taky síla i ten nástup ,ale při překonání odporu to pak šlo dobře,mě osobně moc pomohla 30min koupel ve vaně v teplé vodě s 30kapkama MMS (breberky asi prchly přes kůži),bacha může to zesvětlat vlasy.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: uf!!
Co jsem se cákal v MMS (30 kapek), tak se mi to zdálo slabý :-D Klidně bych i přitvrdil... Smrad při aktivaci těch 30 kapek neni zas tak hroznej... No jednou za čas že jo... Když je to každej den a dvakrát, tak je to asi o něčem jiným...la píše:...mě osobně moc pomohla 30min koupel...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- la
- Zasloužilý člen
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: uf!!
Jo, ještě mě tak napadá - čím ředíte tu kyselinu citronovou? Já teda destilkou...
P.
P.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- la
- Zasloužilý člen
Únava
Po 11 dnech užívání MMS jsem skončila na 10ti kapkách, a začala jsem dnes céčkovou pauzu. MMS užívám s ananasovým džusem, nemám naprosto žádné potíže typu nevolnost nebo průjem, zato bych řekla že jsem schopná usnout kdykoliv si někam sednu a že se mi oči zavíraj samy od sebe. MMS jsem začala užívat právě kvůli obrovské únavě, bolestem hlavy a občas i celého těla. Tyto potíže mi začaly před už ani nevím kolika lety po nějaké prodělané viroze. Mám pocit že se při užívání MMS únava ještě zhoršuje. :-( Spím klidně 10 hodin v noci a přes den jsem schopna znovu usnout.
Dám tu céčkovou pauzu a pojedu dál, ale nevím - začínat MMS znovu od jedné kapky nebo pokračovat v nějakém vyšším dávkování?
Uvidíš, co udělá ta pauza. Přešel bych na 4 kapky tak 4x denně, na 14 dnů, a pak zase C.
Dám tu céčkovou pauzu a pojedu dál, ale nevím - začínat MMS znovu od jedné kapky nebo pokračovat v nějakém vyšším dávkování?
Uvidíš, co udělá ta pauza. Přešel bych na 4 kapky tak 4x denně, na 14 dnů, a pak zase C.
- la
- Zasloužilý člen
Re: Únava
Já jsem začal po pauze tam kde jsem přestal .Ale ta céčková moje první pauza ,myslel jsem si že si odpočinu ale byl to omyl co nezvládne MMS to patrně udělá to céčko.Ale člověk pookřeje.Držím palce.Lenka píše: