Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Talíře

Příspěvek od 1220 »

Kvůli talířům létajícím jsem měl v minulu 2 piloťáky na sport letadla, leč mnou spatřeno nebylo. Reprodukovatelný pokus s anti gravitací nemám , auto spořilo asi 23 procent na dráťák, geet zatím nemám, ale skepsi taky ne, proto, že poznávání jde ruku v ruce s chutí do díla, co je slibný je velký dráťák. Detaily pokusů sděluji těm kteří je dělají taky.
K.
To bylo na dotazy od Karb.
A jak se daří ?

Jako přínos do organizace fora bych viděl aby si mohl uživatel vypnout přispivatele, které si zvolí, třeba tak asi 3 kousky ze všech co jsou.
Takový pomyslný kýbl s pískem , do kterého by zastrčil hlavičku a mohl mít klid od pochybovačů.... skeptiků... aspoń na chvíli. To by se to bádalo ....
:lol:
K.

Karban

Re: Talíře

Příspěvek od Karban »

Karel m píše:Kvůli talířům létajícím jsem měl v minulu 2 piloťáky na sport letadla, leč mnou spatřeno nebylo. Reprodukovatelný pokus s anti gravitací nemám , auto spořilo asi 23 procent na dráťák, geet zatím nemám, ale skepsi taky ne, proto, že poznávání jde ruku v ruce s chutí do díla, co je slibný je velký dráťák. Detaily pokusů sděluji těm kteří je dělají taky.
K.
A jak se daří ?

Jako přínos do organizace fora bych viděl aby si mohl uživatel vypnout přispivatele, které si zvolí, třeba tak asi 3 kousky ze všech co jsou.
Takový pomyslný kýbl s pískem , do kterého by zastrčil hlavičku a mohl mít klid od pochybovačů.... skeptiků... aspoń na chvíli. To by se to bádalo ....
K.
Já se nebudu ptát na piloťáky ani úsporu.

Chtěl jsem od urozeného pána slyšet, proč například taková skvělá věc, jakou je tohle:

http://www.perendev-power.com/productcatalog.htm

- není dosud nikde kolem nás vidět, byť je již v prodeji...?

Opravdu bych rád viděl odpověď od takové kapacity....

8)

Karban

Re: létající talíř pana Karbana - seniora

Příspěvek od Karban »

martin11 píše:...to mě zajímá....mužeš popsat alespoň jeden malý úspěch tveho otce s létajícím talířem....martin11 :lol: ...ono totiž..." jablko nepadá daleko od stromu...." :idea:
Nic zvláštního.

Talíř o průměru cca 1200 mm, pohon sovětským motůrkem OTM Kolibri.
Vykonáno několik neřízených letů, vcelku pokus k ničemu.

Chceš se posmívat...?

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

Karban píše:
martin11 píše:...to mě zajímá....mužeš popsat alespoň jeden malý úspěch tveho otce s létajícím talířem....martin11 :lol: ...ono totiž..." jablko nepadá daleko od stromu...." :idea:
Nic zvláštního.

Talíř o průměru cca 1200 mm, pohon sovětským motůrkem OTM Kolibri.
Vykonáno několik neřízených letů, vcelku pokus k ničemu.

Chceš se posmívat...?

...ne ...právě naopak....tvůj tatík byl asi velmi čilý a tvořil....a to se mi líbí...škoda, že jsi se nepotatil... :idea:

...a když už píšu...tak rovnou i k tomu perendevu...
....například já ...jsem velmi chudý...a na tento stroj nemám....tak si raději udělám vlastní...a lepší....a nazvu ho "KAFEMLEJNEK"...to asi na tvoji počest......tak zdar...a polepši se......martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Karban

Příspěvek od Karban »

martin11 píše: ...ne ...právě naopak....tvůj tatík byl asi velmi čilý a tvořil....a to se mi líbí...škoda, že jsi se nepotatil... :idea:

...a když už píšu...tak rovnou i k tomu perendevu...
....například já ...jsem velmi chudý...a na tento stroj nemám....tak si raději udělám vlastní...a lepší....a nazvu ho "KAFEMLEJNEK"...to asi na tvoji počest......tak zdar...a polepši se......martin11 :lol:
Místo talíře se mohlo postavit jiný éro - ale jasně, jsem jen hloupý realista, že...
---
Aha, fajn.
Dle tebe je opravdu možno za nějakých 25 000 Eurobabek ten 100kW zázrak, ale kde na to vzít, ano...?

Dobře.
Počkám si, co odpoví původně dotazovaná kapacita...

8)

Karban

Příspěvek od Karban »

Tuco píše: Ad Perendev: Na tohle téma je tu celý jedno vlákno tak se laskavě obtěžuj si ho přečíst.
Ne číst vlákno - já chci slyšet pána, co poví...

Mimochodem, copak bys ty řekl...?

8)

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Podobne jako Karban si myslím, že kdybychom si víc všímali reality, tak jsme schopni daleko vetších zázraku.

Tuco
Zasloužilý člen
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Tuco »

Já se ztotožňuji se závěry učiněnými kolegy na tomto fóru. ;-)

Karban

Příspěvek od Karban »

Tuco píše:Já se ztotožňuji se závěry učiněnými kolegy na tomto fóru. ;-)
Definuj kolegy, ať je vidět result...

8)

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Tuco píše:Já se ztotožňuji se závěry učiněnými kolegy na tomto fóru. ;-)
Můžeš udělat hned vlákno vedle vlákna "Karbanova oponentura" a udělat tam hlasování :D
Nebo ho mám založit?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1220 »

Karban píše:
Karel m píše:Kvůli talířům létajícím jsem měl v minulu 2 piloťáky na sport letadla, leč mnou spatřeno nebylo. Reprodukovatelný pokus s anti gravitací nemám , auto spořilo asi 23 procent na dráťák, geet zatím nemám, ale skepsi taky ne, proto, že poznávání jde ruku v ruce s chutí do díla, co je slibný je velký dráťák. Detaily pokusů sděluji těm kteří je dělají taky.
K.
A jak se daří ?

K.
Já se nebudu ptát na piloťáky ani úsporu.

Chtěl jsem od urozeného pána slyšet, proč například taková skvělá věc, jakou je tohle:

http://www.perendev-power.com/productcatalog.htm

- není dosud nikde kolem nás vidět, byť je již v prodeji...?

Opravdu bych rád viděl odpověď od takové kapacity....

8)
Zeptej se lampárně, když jsem už urozený, :lol: :lol: :lol:
k.

Karban

Příspěvek od Karban »

Karel m píše:Zeptej se lampárně, když jsem už urozený, :lol: :lol: :lol:
k.
Jo, dala se čekat taková odpověď.

Kdo kouká moc nahoru, může zakopnout - tak pozor...

8)

Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Mim »

Karban píše:
Karel m píše:Zeptej se lampárně, když jsem už urozený, :lol: :lol: :lol:
k.
Jo, dala se čekat taková odpověď.

Kdo kouká moc nahoru, může zakopnout - tak pozor...

8)
Karbane...běž už do prd..le a nech to být. Najdi si jiné fórum, pro které budeš přínosem. Tady jsi navíc...Asi ti to nikdo takhle natvrdo neřekl, ale je to tak. :roll:

Však ono to půjde!!!
Karban

Příspěvek od Karban »

Mim píše:Karbane...běž už do prd..le a nech to být. Najdi si jiné fórum, pro které budeš přínosem. Tady jsi navíc...Asi ti to nikdo takhle natvrdo neřekl, ale je to tak. :roll:
To beru stejně vážně, jak ta tvá tvrzení, co nemáš čím doložit...

8)

Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Mim »

Karban píše:
Mim píše:Karbane...běž už do prd..le a nech to být. Najdi si jiné fórum, pro které budeš přínosem. Tady jsi navíc...Asi ti to nikdo takhle natvrdo neřekl, ale je to tak. :roll:
To beru stejně vážně, jak ta tvá tvrzení, co nemáš čím doložit...

8)
Běž se historicky znemožnit jinam....tady o tebe fakt nikdo nestojí...pokud najdeš jednoho, dám ti bod...nebo dva...Víš, není to tak složité, abys to neudělal sám...jen trochu snahy...tu nemáš. Navíc s tebou není žádná debata, když nic nevíš a nic neprostuduješ. Prostě jsi velmi, velmi hloupý člověk, který nestojí díky své omezenosti za námahu....
Víš, všechny lidi, kteří na tomhle fóru předávají skutečné informace to stálo spoustu námahy a odříkání...to ty nejsi....proč ti sdělovat těžce nabyté...ale ještě jinak.....z hlouposti se vykoupíš pouze studiem, houževnatostí a prací....TAK ALESPOŇ ZAČNI!!!!!!!

Však ono to půjde!!!
Zamčeno

Zpět na „Černá díra“