Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Připálené Karbanátky
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Talíře
Kvůli talířům létajícím jsem měl v minulu 2 piloťáky na sport letadla, leč mnou spatřeno nebylo. Reprodukovatelný pokus s anti gravitací nemám , auto spořilo asi 23 procent na dráťák, geet zatím nemám, ale skepsi taky ne, proto, že poznávání jde ruku v ruce s chutí do díla, co je slibný je velký dráťák. Detaily pokusů sděluji těm kteří je dělají taky.
K.
To bylo na dotazy od Karb.
A jak se daří ?
Jako přínos do organizace fora bych viděl aby si mohl uživatel vypnout přispivatele, které si zvolí, třeba tak asi 3 kousky ze všech co jsou.
Takový pomyslný kýbl s pískem , do kterého by zastrčil hlavičku a mohl mít klid od pochybovačů.... skeptiků... aspoń na chvíli. To by se to bádalo ....
K.
K.
A jak se daří ?
Jako přínos do organizace fora bych viděl aby si mohl uživatel vypnout přispivatele, které si zvolí, třeba tak asi 3 kousky ze všech co jsou.
Takový pomyslný kýbl s pískem , do kterého by zastrčil hlavičku a mohl mít klid od pochybovačů.... skeptiků... aspoń na chvíli. To by se to bádalo ....
K.
Re: Talíře
Já se nebudu ptát na piloťáky ani úsporu.Karel m píše:Kvůli talířům létajícím jsem měl v minulu 2 piloťáky na sport letadla, leč mnou spatřeno nebylo. Reprodukovatelný pokus s anti gravitací nemám , auto spořilo asi 23 procent na dráťák, geet zatím nemám, ale skepsi taky ne, proto, že poznávání jde ruku v ruce s chutí do díla, co je slibný je velký dráťák. Detaily pokusů sděluji těm kteří je dělají taky.
K.
A jak se daří ?
K.
Chtěl jsem od urozeného pána slyšet, proč například taková skvělá věc, jakou je tohle:
http://www.perendev-power.com/productcatalog.htm
- není dosud nikde kolem nás vidět, byť je již v prodeji...?
Opravdu bych rád viděl odpověď od takové kapacity....
Re: létající talíř pana Karbana - seniora
Nic zvláštního.martin11 píše:...to mě zajímá....mužeš popsat alespoň jeden malý úspěch tveho otce s létajícím talířem....martin11 ...ono totiž..." jablko nepadá daleko od stromu...."
Talíř o průměru cca 1200 mm, pohon sovětským motůrkem OTM Kolibri.
Vykonáno několik neřízených letů, vcelku pokus k ničemu.
Chceš se posmívat...?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...ne ...právě naopak....tvůj tatík byl asi velmi čilý a tvořil....a to se mi líbí...škoda, že jsi se nepotatil...Karban píše:Nic zvláštního.martin11 píše:...to mě zajímá....mužeš popsat alespoň jeden malý úspěch tveho otce s létajícím talířem....martin11 ...ono totiž..." jablko nepadá daleko od stromu...."
Talíř o průměru cca 1200 mm, pohon sovětským motůrkem OTM Kolibri.
Vykonáno několik neřízených letů, vcelku pokus k ničemu.
Chceš se posmívat...?
...a když už píšu...tak rovnou i k tomu perendevu...
....například já ...jsem velmi chudý...a na tento stroj nemám....tak si raději udělám vlastní...a lepší....a nazvu ho "KAFEMLEJNEK"...to asi na tvoji počest......tak zdar...a polepši se......martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
Místo talíře se mohlo postavit jiný éro - ale jasně, jsem jen hloupý realista, že...martin11 píše: ...ne ...právě naopak....tvůj tatík byl asi velmi čilý a tvořil....a to se mi líbí...škoda, že jsi se nepotatil...
...a když už píšu...tak rovnou i k tomu perendevu...
....například já ...jsem velmi chudý...a na tento stroj nemám....tak si raději udělám vlastní...a lepší....a nazvu ho "KAFEMLEJNEK"...to asi na tvoji počest......tak zdar...a polepši se......martin11
---
Aha, fajn.
Dle tebe je opravdu možno za nějakých 25 000 Eurobabek ten 100kW zázrak, ale kde na to vzít, ano...?
Dobře.
Počkám si, co odpoví původně dotazovaná kapacita...
Ne číst vlákno - já chci slyšet pána, co poví...Tuco píše: Ad Perendev: Na tohle téma je tu celý jedno vlákno tak se laskavě obtěžuj si ho přečíst.
Mimochodem, copak bys ty řekl...?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 10 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se lampárně, když jsem už urozený,Karban píše:Já se nebudu ptát na piloťáky ani úsporu.Karel m píše:Kvůli talířům létajícím jsem měl v minulu 2 piloťáky na sport letadla, leč mnou spatřeno nebylo. Reprodukovatelný pokus s anti gravitací nemám , auto spořilo asi 23 procent na dráťák, geet zatím nemám, ale skepsi taky ne, proto, že poznávání jde ruku v ruce s chutí do díla, co je slibný je velký dráťák. Detaily pokusů sděluji těm kteří je dělají taky.
K.
A jak se daří ?
K.
Chtěl jsem od urozeného pána slyšet, proč například taková skvělá věc, jakou je tohle:
http://www.perendev-power.com/productcatalog.htm
- není dosud nikde kolem nás vidět, byť je již v prodeji...?
Opravdu bych rád viděl odpověď od takové kapacity....
k.
Jo, dala se čekat taková odpověď.Karel m píše:Zeptej se lampárně, když jsem už urozený,
k.
Kdo kouká moc nahoru, může zakopnout - tak pozor...
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Karbane...běž už do prd..le a nech to být. Najdi si jiné fórum, pro které budeš přínosem. Tady jsi navíc...Asi ti to nikdo takhle natvrdo neřekl, ale je to tak.Karban píše:Jo, dala se čekat taková odpověď.Karel m píše:Zeptej se lampárně, když jsem už urozený,
k.
Kdo kouká moc nahoru, může zakopnout - tak pozor...
Však ono to půjde!!!
To beru stejně vážně, jak ta tvá tvrzení, co nemáš čím doložit...Mim píše:Karbane...běž už do prd..le a nech to být. Najdi si jiné fórum, pro které budeš přínosem. Tady jsi navíc...Asi ti to nikdo takhle natvrdo neřekl, ale je to tak.
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Běž se historicky znemožnit jinam....tady o tebe fakt nikdo nestojí...pokud najdeš jednoho, dám ti bod...nebo dva...Víš, není to tak složité, abys to neudělal sám...jen trochu snahy...tu nemáš. Navíc s tebou není žádná debata, když nic nevíš a nic neprostuduješ. Prostě jsi velmi, velmi hloupý člověk, který nestojí díky své omezenosti za námahu....Karban píše:To beru stejně vážně, jak ta tvá tvrzení, co nemáš čím doložit...Mim píše:Karbane...běž už do prd..le a nech to být. Najdi si jiné fórum, pro které budeš přínosem. Tady jsi navíc...Asi ti to nikdo takhle natvrdo neřekl, ale je to tak.
Víš, všechny lidi, kteří na tomhle fóru předávají skutečné informace to stálo spoustu námahy a odříkání...to ty nejsi....proč ti sdělovat těžce nabyté...ale ještě jinak.....z hlouposti se vykoupíš pouze studiem, houževnatostí a prací....TAK ALESPOŇ ZAČNI!!!!!!!
Však ono to půjde!!!