Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Návštěvník

Re: Pro anonyma P.

Příspěvek od Návštěvník »

aNONym píše:Sry, tato debata teď zde není o technických řešeních a problémech, ale o tom, jak se tu lidi k sobě chovají. O jejich přístupu. A momentálně zrovna o tobě.
Táto debata by měla být především o technických řešeních a ne o balancovaní v odpovědích typu: "Máš pravdu, ale..". Pokud si budeme jenom mazat med kolem huby a nikdy nežádát žádné důkazy navzájem tak celé fórum je o chození do kostela, aby sousedi neřekli...
aNONym píše:
Mne už jsi poznat mohl, jaký je můj přístup k bádání a zkoušení.
:good:
aNONym píše:
Záleží jen na tobě - buďto chceš ostatním pomáhat nebo ne. :| Non

Zkus změnit přístup k ostatním. Alespoň trochu. :?
.
Obracíš se na nepravého. Změnil jsem přístup po zkušenostech z minula. Ber mne tak jak jsem, nebo si mne nevšímej.
P.

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Anonymous píše:
aNONym píše:Sry, tato debata teď zde není o technických řešeních a problémech, ale o tom, jak se tu lidi k sobě chovají. O jejich přístupu. A momentálně zrovna o tobě.
Táto debata by měla být především o technických řešeních a ne o balancovaní v odpovědích typu: "Máš pravdu, ale..". Pokud si budeme jenom mazat med kolem huby a nikdy nežádát žádné důkazy navzájem tak celé fórum je o chození do kostela, aby sousedi neřekli... P.
Špatně pochopeno. Mínil jsem tím tuto debatu, zde v Boxovárně. Jinak souhlasím.

Anonymous píše:
aNONym píše: Záleží jen na tobě - buďto chceš ostatním pomáhat nebo ne. Zkus změnit přístup k ostatním. Alespoň trochu. :?.
Obracíš se na nepravého. Změnil jsem přístup po zkušenostech z minula. Ber mne tak jak jsem, nebo si mne nevšímej.P.
O-K. Uvidíme. Ale přesto Tě poprosím, zkus odpovídat příměji (a nedělat přitom z toho druhého blbce). Viz Ilemův přístup. ;) Non
.

Návštěvník

aNONym píše: O-K. Uvidíme. Ale přesto Tě poprosím, zkus odpovídat příměji (a nedělat přitom z toho druhého blbce). Viz Ilemův přístup. ;) Non
.
Udělej třeba blbce ze mně. Ať se ostatní pobaví a něco se při tom naučí. Nakonec tento pokus už tady byl. Nebo ne? :D
P.

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Anonymous píše:Udělej třeba blbce ze mně. Ať se ostatní pobaví a něco se při tom naučí. Nakonec tento pokus už tady byl. Nebo ne? :D P.
Z mé strany??? Nevím, co tím myslíš. :| Non
.

Návštěvník

aNONym píše:
Anonymous píše:Udělej třeba blbce ze mně. Ať se ostatní pobaví a něco se při tom naučí. Nakonec tento pokus už tady byl. Nebo ne? :D P.
Z mé strany??? Nevím, co tím myslíš. :| Non
.
Ventilátor s udičkou. :D
P.

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Anonymous píše:Udělej třeba blbce ze mně. Ať se ostatní pobaví a něco se při tom naučí. Nakonec tento pokus už tady byl. Nebo ne? :D P
aNONym píše:Z mé strany??? Nevím, co tím myslíš. :| Non.
Ventilátor s udičkou. :D P.
Ale to vůbec nebylo myšleno jako "udička" :lol: :lol: :lol: . A že jsi v tom uviděl návnadu a skočil jsi po ní, je už jenom tvůj boj. 8) Non
.

Návštěvník

aNONym píše:
Anonymous píše:Udělej třeba blbce ze mně. Ať se ostatní pobaví a něco se při tom naučí. Nakonec tento pokus už tady byl. Nebo ne? :D P
Ale to vůbec nebylo myšleno jako "udička" :lol: :lol: :lol: . A že jsi v tom uviděl návnadu a skočil jsi po ní, je už jenom tvůj boj. 8) Non
.
Jenom jsem z tebe potřeboval dostat všechny informace. Jinak mi bylo všechno jasné od začátku. :D
P.

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

aNONym píše:Ale to vůbec nebylo myšleno jako "udička" :lol: :lol: :lol: . A že jsi v tom uviděl návnadu a skočil jsi po ní, je už jenom tvůj boj. 8) Non
Jenom jsem z tebe potřeboval dostat všechny informace. Jinak mi bylo všechno jasné od začátku. :D P.
To se stačilo jenom zeptat. A já bych ti normálně odpověděl. :D Já to tak dělám běžně (a nevidím na tom nic divného). ;) Non

aNONym
Zasloužilý člen

Na Akorda dosti nemuzikální odpověď ;)

Příspěvek od aNONym »

Událo se ve vláknu "A je to jen Vaše..." http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 0615#40615
Elektro píše:
aNONym v příspěvku: Karbane dodržuj pravidla tohoto fora !!!!!!!!!!! píše:Opětně jsi ZAS*AL svejma blábolivejma kecama další vlákno!!!
... ani jeden ze tvých zdejších příspěvků není k danému tématu. Punctum. ...... atd. ..........
Pripájam sa aj ja. A všetky príspevky netýkajúce sa témy vlákna buď presunúť alebo zmazať. Karban prekročil hranicu racionálneho správania a o slušnosti ani nehovorím.
Akord píše:Non, Elektro, naopak, pevelíte Vy a technické otázky meníte na filozofické, ak Vám dojdú argumenty. Môžem skúsiť vyhľadať niektoré Vaše príspevky ktoré považujem za nekorektné ja. Neodvádzajte pozornosť od techniky iba preto, že by ste chceli počuť na želanie niečo iné. To je volanie po anarchii.
aNONym píše:Najdi !!!! Jsem opravdu velmi zvědav, kde zde filozofuji, když mi dojdou technické argumenty. :roll: Non
Elektro píše:Zdravím Akord. Prosím vyhľadaj. Bude to pre mňa poučenie, čoho sa vyvarovať a v budúcnosti nezavádzať.
A daj to prosím do boxovárny. Tu to nesplňuje tému vlákna.
..... a Akord nám zpátky píše:Non, Elektro, bylo by dosti nelogické, že když vy máte čitelné výhrady ke mne, tak já k vám ne. Obvykle to je oboustranná vec. Predbežne to nechám plavat. Je dost jiné práce.
Já ti nevím, tak kdo z nás tří filozofuje, když mu dojdou argumenty ?! :? Non

Jen hledej barde, hledej. Pak zúčtujeme spolu (což ale bohdá nebude - neboť nic takového nenajdeš, jelikož já se totiž na rozdíl od tebe a tobě podobným nikdy neschovávám za filozofování, ať už mi dojde cokoliv - na to jsem již příliš stár a moudrý, abych se nechal takhle jednoduše snadno a hloupě nachytat na švestkách :| )

-------- doplněno ----------
Akorde, my jsme přece ale kritizovali Karbana. :shock: Copa ty jsi Karban ??? Pakliže ano, tak by to jistě mnohé vysvětlovalo.

aNONym
Zasloužilý člen

Pro Akorda: Jak jsem slíbil, tak i činím

Příspěvek od aNONym »

http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=40937#40937
aNONym píše:Máš-li k něčemu výhrady, tak odpovídej na rovinu v čem se mýlím (a ne jako Peter !!!!). Jinak tě zase opět pozvu do Boxovány.
Tak jsme tady.

A ptám se Tě tedy ještě jednou, je opravdu takový problém odpovědět, zvláště když se zeptám konkrétně ???

Jak vidno tak ano. :? Non

-----------------------------
Co se týče tvé speciality, buďto nepoužívat předmět nebo ho nesmyslně měnit, tak o tom také zjevně nemá smysl hovořit a neustále ti to připomínat. :P
.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Pro Akorda: Jak jsem slíbil, tak i činím

Příspěvek od Akord »

None, víš, co ? Vyžádej si od Rivala archiv fóra v dobe Tvého prihlášení, a podívej se, kolikrát predtím jsem vyplnil kolonku predmet. Jinak píšeš z cesty. Až si chceš ušetrit práci, tak Ti mužu doporučit, abys tuhle provokaci nechal, protože kolonky vyplňovat umím a delám to, jak práve chci.

aNONym
Zasloužilý člen

Re: Pro Akorda: Jak jsem slíbil, tak i činím

Příspěvek od aNONym »

Akord píše:None, víš, co ? Vyžádej si od Rivala archiv fóra v dobe Tvého prihlášení, a podívej se, kolikrát predtím jsem vyplnil kolonku predmet. Jinak píšeš z cesty. Až si chceš ušetrit práci, tak Ti mužu doporučit, abys tuhle provokaci nechal,protože kolonky vyplňovat umím a delám to, jak práve chci.
Akorde, já Ti zase mohu pouze doporučit, aby ses nad tím zamyslel a hlavně, abys ty kolonky vylňoval !!! Když to umíš, a dělal jsi to i dříve, tak v čem je problém ?!?

Jsou nějaká pravidla ohledně přispívání do fóra a jejich nedodržováním zde potom vzniká zbytečný chaos / "chlívoidní nepořádek". :( :cry:

Pokud se podíváš do vlákna "A je to Vaše", tak zjistíš, že rozhodně nejsem jediný, komu všeobecně tento nešvar dost vadí. Nevyplnění "Předmětu" totiž velmi často hraničí s bezohledností vůči ostatním (jak jsem již třeba zmínil i zde http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... cc0a#41195 , kde na závěr navrhuji i řešení). Mnohdy, díky nevyplnění kolonky "Subject", není příliš moc jasné, na co (popř. na koho) vlastně reaguješ (a nejen Ty, týká se to všech, kdo se toho dopustí). Eliminací tohoto by se často předešlo zbytečným nedorozuměním i následným "šarvátkám".

Zamysli se nad tím, prosím. Třeba v zájmu nás všech ostatních. Těch, kteří Ti zrovna nevidíme do hlavy. Dík :| Non

Je mi líto, bereš-li mou snahu o zlepšení přehlednosti fóra pouze jako osobní provokaci :? (a psaní z cesty,.... ale zvykl jsem si už, že často tak reagují "staré vesty" :P ;) ).
.

aNONym
Zasloužilý člen

Pepe, moc nechápu, čeho jsi chtěl tímto dosáhnout.

Příspěvek od aNONym »

( http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 2562#42562 )
pepe píše:Mimochodom , spomeň si na svoj posledný SZ na mňa . Pokjal sa dobre pametám , posledné čo v ňom bolo , je tuším toto :bad:. Pepe
Vyvolat další hádku? Nebo snad u ostatních jen vyvolat dojem, že jsem se k tobě snad choval neuctivě. Tak to se ti moc nepodařilo. Jelikož ty jsi vytáhl na veřejnost část mé SOUKROMÉ KORESPONDENCE, která byla určena pouze tobě, tak já nyní dávám v plén ten zbytek. A teď už záleží jenom na ostatních diskutujících, jaký si o tom celém udělají obrázek sami.

Pepe, palec dole. :bad: :? Non

Klasik by pravil: Mnoho povyku pro nic.

pepe
Zasloužilý člen

Re: Pepe, moc nechápu, čeho jsi chtěl tímto dosáhnout.

Příspěvek od pepe »

aNONym píše:...ty jsi vytáhl na veřejnost část mé SOUKROMÉ KORESPONDENCE...
To čo som s toho SZ-tu vytiahol , bola len bodka za ním a nie jaho časť . Takže už zas sa budem musieť opakovať : NEMÝLIŤ SI POJMI S DOJMAMI . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
aNONym
Zasloužilý člen

Re: Pepe, moc nechápu, čeho jsi chtěl tímto dosáhnout.

Příspěvek od aNONym »

pepe píše:
aNONym píše:...ty jsi vytáhl na veřejnost část mé SOUKROMÉ KORESPONDENCE...
To čo som Ja s toho SZ-tu vytiahol bola len botka za ním a nie jaho časť . Takže už zas sa budem musieť opakovať : NEMÝLIŤ SI POJMI S DOJMAMI . Pepe
A kdo ti dal právo vytahovat byť sebemenší kouset toho, co jsem ti napsal soukromě?? (nehledě na to, že já jsem se tě ptal "PROČ jsi to vůbec vytáhl na věřejnost ???", ale na to jsi mi neodpověděl :? ) Non

Je dost podstatný rozdíl mezi "botkou" a "smajlíkem". Takže mi nezbývá než to sem dát na sklo celé (kus diskuze z fora + mé dva smajly + tvých pár písmem), a přestože normálně bych to neudělal, tak mi ale nedáváš jinou šanci, abych se obhájil.

No, a je jasno. Jak říkám, mnoho povyku pro nic. ;)

A když máš tolik moc rád ty přísloví, tak tady máš jedno ode mne: "Kdo seje vítr, tak sklízí déšť"

Pro příště hraj férově. Starej seš na to dost. :|
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) aNONym dne sob 06 čer 2009 1:23, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“