Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
vtipné
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Přihlášení
Zkoušel si vymazat cookies ve svém prohlížeči a pak jej restartovat ? A jak si to myslel, že když píšeš číslovky, tak se ukazují smajlíci ? "1 2 3 4 5 6 7 8 9 10" Při správném přihlášení se vpravo nahoře musí objevit: Odhlášení [ Přezdívka ] a také Soukromé zprávy musí být přístupné.
rival - živý člověk
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
smajlove
napsal jsem 8 před závorkou a hodilo to smajlíka
uz se mohu přihlásit, smazal jsem cookies
uz se mohu přihlásit, smazal jsem cookies
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
martinqqqqqq
Koukám, že ses byl zase jako anonym "martinqqqqqq". Ještě pořád máš tedy problém s přihlášením ? Některé kombinace čísel a závorek jsou zkratky pro smajlíky. Zkus tam v případě nutnosti vložit mezeru.
rival - živý člověk
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Problém s citací
Určitě si řada z Vás všimla, že přestala řádně fungovat citace příspěvku. Místo grafického znázornění byl citovaný text jen uzavřen do slov (quote) a (/quote). Jedná se o chybu, která se vyskytuje v nové verzi 2.0.20 tohoto fóra. Včera se mi podařilo chybu odstranit. Pokud víte ještě o nějakém jiném problému, tak mi to napište sem.
rival - živý člověk
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
fotky
Šlo by přidat vykřičník u odkazu na fotogalerii po nahrání nového obrázku ? Nebo jakékoliv jiné zvýraznění.
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
zpoždění?
Doteď jsem si toho nevšiml nebo to tak bylo, ale mailové oznámení o novém příspěvku mi chodí minimálně s hodinovým zpožděním, mohlo by to viset i na našem servru?
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
re: zpoždění
Mně osobně oznámení o novém přípěvku chodí s několika minutovým zpožděním. Záleží jak mám nastavené stahování pošty. Zkus poslat přes fórum sám sobě mejlík... Hodinové zpoždění by mělo být spíše vyjímkou než pravidlem. Problém by pak opravdu mohl být někde na cestě k Vám...
rival - živý člověk
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
vetřelci
Koukám že prodejci a díleři se k nám začínají tlačit, Rivale jestli budeš mít čas, zruš je mrzáky!
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
re: vetřelci
Maš pravdu. Jsme poslední dobou nějak v kurzu. Takže musím téměř denně mazat reklamní příspěvky od zahraničních robotů... Nehodlám měnit nic na otevřenosti tohoto fóra. Myslím, že i v tom je jeho kouzlo. Málokde může anonymní uživatel psát přispěvky, posílat soubory, ať už fotky, či jiné přílohy.... Jsem nesmírně rád a moc si vážím toho, že se rozrůstáme, a že dokážeme vzájemně komunikovat na velmi dobré úrovni. Aspoň dle mého názoru . Zvažuji možnost, že robotům trošku znepříjemním život. A to tak, že anonymní uživatel bude muset při odeslání svého příspěvku do diskuze, vyplnit kontrolní políčko s náhodně zobrazeným číslem. Tedy přepsat ho do patřičného pole. Stejný systém je nyní zaveden i při registraci. Vždy je možnost se nějak bránit . Na druhou stranu je fajn, že musím řešit takové věci. Svědčí to o tom, že žijeme, a že se nám docela daří. A snad se mi brzy splní i můj veliký sen, že se všichni sejdeme a společně oslavíme úspěšné završení naší snahy získat zdroj alternativní energie. Že nás ta nová energie nejen zahřeje, povozí, ale dá nám svobodu a energetickou nezávislost na stávajícím systému. Myslím, že to vůbec není utopie, když dokážeme táhnout za jeden provaz, společně zrealizovat jednu myšlenku a naplnit jednu touhu... Jsme tým a jako tým nás nic nezastaví !
rival - živý člověk
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Vizuální potvrzení
Dnes jsem zprovoznil výše zmíněnou ochranu fóra proti robotům a spamu. Takže každý anonymní uživatel musí při odeslání svého příspěvku opsat potvrzovací kód. Doufám, že nyní zde bude více klidu na práci .
rival - živý člověk
prihlasovani registrace
Mohl by admin zrusit muj ucet protoze se stejne nemohu prihlasit.
zkusim new registraci,ani mi neprisel mail k overeni registrace.
diky
golan
diky
golan
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: prihlasovani registrace
Účet golan byl smazán. Pokud by i při druhé registraci vznikly nějaké problémy, tak je společně vyřešíme. Ale doufám, že teď už to klapne .golan_ píše:Mohl by admin zrusit muj ucet protoze se stejne nemohu prihlasit.
diky
golan
rival - živý člověk