Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Časopis : "New Energy Technologies" ????
Moderátor: rival
Časopis : "New Energy Technologies" ????
Zdravim Vas !
Vedel by mi niekto prosim poradit ako sa dostat k tomuto casopisu co vychadzal v rusku aj na CD ? Uz druhy rok sa totiz marne snazim urgovat objednavky toho CD. Casopis vychadzal stvrtrocne. Nez som zistil,ze vobec existuje a vypisal objednavku na toto periodikum tam stihli prist len tri cisla a aj v tych uz bolo avizovane, ze s tym koncia ale ponukali CD doteraz vydanych cisel. Zial dlhu dobu uz nereaguju.
Vedel by mi niekto prosim poradit ako sa dostat k tomuto casopisu co vychadzal v rusku aj na CD ? Uz druhy rok sa totiz marne snazim urgovat objednavky toho CD. Casopis vychadzal stvrtrocne. Nez som zistil,ze vobec existuje a vypisal objednavku na toto periodikum tam stihli prist len tri cisla a aj v tych uz bolo avizovane, ze s tym koncia ale ponukali CD doteraz vydanych cisel. Zial dlhu dobu uz nereaguju.
-------------------
Ked dvaja robia to isté, to ešte nemusí znamenať, že je to to isté. Náhody neexistujú. Sú len nami nepochopené zákonitosti.
Keby každý dodržiaval zákony,nebolo by vynálezov.
Hlupak hovori co vie.Mudry vie co hovori.
Ked dvaja robia to isté, to ešte nemusí znamenať, že je to to isté. Náhody neexistujú. Sú len nami nepochopené zákonitosti.
Re: Časopis : "New Energy Technologies" ????
Zrejme ten casak tu nie je znamy.Takze si odpovedam sam :-)
Zistil som,ze to CD ponuka NEXUS (mam od nich zakupeny manual na Adamsov motor),ktory sa zaobera predajom dokumentacii na Free energy a toto je casak,kde sa publikuju V.E. zariadenia.
Zistil som,ze to CD ponuka NEXUS (mam od nich zakupeny manual na Adamsov motor),ktory sa zaobera predajom dokumentacii na Free energy a toto je casak,kde sa publikuju V.E. zariadenia.
-------------------
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
časopis
Ahojky,
tak jsem zkusil "New Energy Technologies" vložit do vyhledávače google a našel mi toho až šla hlava kolem, to by ses musel juknout sám co hledáš.
Ať se daří Honza
tak jsem zkusil "New Energy Technologies" vložit do vyhledávače google a našel mi toho až šla hlava kolem, to by ses musel juknout sám co hledáš.
Ať se daří Honza
Re: časopis
Stranka toho vydavatela je este aktualna : http://www.faraday.ru/net.htm Maju tam tie casopisy od r. 2001-2005 vo formate *.pdf . Kto vie,preco to ukoncili ?
-------------------
- Waldes
- Zasloužilý člen
- Dal: 262 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ziadal si zmazat prispevky, ako to dopadlo, ziskal si to Cdcko alebo PDFka? Davnejsie som uvazoval objednat si ten casopis ale chceli za to vtedy nejakych 10 ci petnast USD za cislo co sa mi zdalo mnoho. Celkom rad by som take CD aj ja ziskal.jeden píše:Stranka toho vydavatela je este aktualna : http://www.faraday.ru/net.htm Maju tam tie casopisy od r. 2001-2005 vo formate *.pdf . Kto vie,preco to ukoncili ?
Waldes
Nazdar Waldes !
Sa mi po dlhej dobe zas podarilo rozchodit connectivitu pomocou wifi. Uvidim na ako dlho :-))))))))))))))))))
Rival mi odpisal, ze tie prispevky radsej necha a tak som sa uz nebranil.
Zial sa mi podarilo vychytit len 3 minulorocne cisla v papierovej forme. Ta firma akoby zakapala. Zrejme mali velmi skromne financne prostriedky,lebo aj graf. uprava vo vnutri tomu dost nasvedcovala, co vsak neuberalo na zaujimavosti informacii.Inak obalka bola na velmi kvalitnom a dokonca farebnom papieri . Oni sa o tom aj v tych casakoch zmienovali, ze bude dostupne uz len to CD, lenze uz ani to sa mi nedari ziskat. Distributorstvo mala k nam zabezpecovat ina firma s ktorou to tiez viazne. CD je objednane uz mesiace a aj urgencie su opatovne podane ale zatial nic. Takze ak by si mal zaujem mozem ti zapozicat aspon co mam.
P.S.: Vsimol som si,ze uz aj nemci v casopise ELEKTOR tusim v predposlednom cisle zabrdli do oblastie V.E. na co som priznam sa cakal,ze ci sa takejto teme budu niekedy venovat.
Sa mi po dlhej dobe zas podarilo rozchodit connectivitu pomocou wifi. Uvidim na ako dlho :-))))))))))))))))))
Rival mi odpisal, ze tie prispevky radsej necha a tak som sa uz nebranil.
Zial sa mi podarilo vychytit len 3 minulorocne cisla v papierovej forme. Ta firma akoby zakapala. Zrejme mali velmi skromne financne prostriedky,lebo aj graf. uprava vo vnutri tomu dost nasvedcovala, co vsak neuberalo na zaujimavosti informacii.Inak obalka bola na velmi kvalitnom a dokonca farebnom papieri . Oni sa o tom aj v tych casakoch zmienovali, ze bude dostupne uz len to CD, lenze uz ani to sa mi nedari ziskat. Distributorstvo mala k nam zabezpecovat ina firma s ktorou to tiez viazne. CD je objednane uz mesiace a aj urgencie su opatovne podane ale zatial nic. Takze ak by si mal zaujem mozem ti zapozicat aspon co mam.
P.S.: Vsimol som si,ze uz aj nemci v casopise ELEKTOR tusim v predposlednom cisle zabrdli do oblastie V.E. na co som priznam sa cakal,ze ci sa takejto teme budu niekedy venovat.
-------------------
- Waldes
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
budem ti velmi povdacny, spravim fotokopie alebo oskenujem.jeden píše:Nazdar Waldes !
Sa mi po dlhej dobe..... Takze ak by si mal zaujem mozem ti zapozicat aspon co mam....
Waldes.
Waldes napsal:
Ahoj,
super velká vďaka, prosím ale napíš čo som ti dĺžny. Ahoj, netrpezlivo budem vyzerať poštára ...
Waldes.
..... chcem len vediet, ci postar uz casopisy priniesol ?
P.S. :
Prepisal som to sem, lebo som zistil, ze ako sukromna sprava to k tebe neodislo.
Ahoj,
super velká vďaka, prosím ale napíš čo som ti dĺžny. Ahoj, netrpezlivo budem vyzerať poštára ...
Waldes.
P.S. :
Prepisal som to sem, lebo som zistil, ze ako sukromna sprava to k tebe neodislo.
- Waldes
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Takto verejne ti chcem vyjadrit velku srdecnu vdaku, doslo to v poriadku a zaroven aj ospravedlnenie, trochu som si polezal v horuckach, preto som nebol na inete. Ozaj este stale neviem ako sa ti mozem revansovat ?jeden píše:Waldes napsal:
Ahoj,
Waldes.
P.S. :
Waldes.
Re: casaky
Ak by bol zaujem (ale podla poctu downloadov) to tak nevyzera, mozem prihodit 20 az 23.cau píše:a chcete casaky? 1-19
-------------------
- Waldes
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: casaky
jeden píše:Ak by bol zaujem (ale podla poctu downloadov) to tak nevyzera, mozem prihodit 20 az 23.cau píše:a chcete casaky? 1-19
Záujem urcite je len nie kazdemu to nieco hovorí ale aspoň ja by som sa určite potešil ...
Waldes.