Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Zistil som rozpor v zákonoch

Sem jsou přesouvána "spící" a uzamčená témata. Spící témata je možné opětovně probudit k životu...
Odpovědět
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Voda je mělká

Příspěvek od 1220 »

Anonymous píše:A tiež upozorňujem admina na protizákonné konanie kde vo fóre porušuje zákon všeobecného ohrozenia a ohovárania. Ak neodstráni takéto hanlivé príspevky koná protizákonne a aj on povoľuje marenie odstsránenia všeobecného ohrozenia!!! Žiadam vykonať nápravu aby všeobecné ohrozenie nebolo na tomto fóre podporované!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pleteš si pojmy s dojmy, s veškerou úctou.
K.
Všeobecné ohrožení je všeobecné ohrožení. Nikoli však nekonečné diskuze o mezeře v zákonech, nebo v reálném uvažování. Navrhuji toto vlákno celé zrušit, protože obsahově nezapadá do obsahu fora Energie U Pramene.
K.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Takže pre l. ty sa dopúšťaš aj podpori takého konania!
A pre K. aké máš poznatky že tu píšeš že sa nejedná o všeobecné ohrozenie? Že by prestali umierať ľudia keď by túto tému uzavreli? To nič nevyrieši a naopak bolo by to totalitné správanie a marenie všeobecného ohrozenia!

Návštěvník

Každé fórum je podriadené v prvom rade všeobecne záväznými zákonmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Návštěvník

Sú ľudia vystavený do ohrozenia životov ... (všeobecné ohrozenie) ak nemajú poznatky a bude zapríčinená povodeň ak prídu intenzívne zrážky? Kto tú povodeň zapríčiní ak nie je v záujme odstrániť túto povodeň?????????
To isté s požiarmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1220 »

Anonymous píše:Takže pre l. ty sa dopúšťaš aj podpori takého konania!
A pre K. aké máš poznatky že tu píšeš že sa nejedná o všeobecné ohrozenie? Že by prestali umierať ľudia keď by túto tému uzavreli? To nič nevyrieši a naopak bolo by to totalitné správanie a marenie všeobecného ohrozenia!
Bohužel nic konrétního nebylo vyspecifikováno, je to záležitost čistě právní polemiky ve zcela obecné rovině, která se stáčí k napadání jednotlivých členů diskuze.
Bez technických reálií Ti zde nikdo neporadí, protože patentovány tvoje věci dosud nebyly a to je důvod proč se důvodně domnívám, že to opravdu patří jinam.
Je to chceš - li tvrzení proti tvrzení, to většinou prokurátory málo zajímá.
Do trestního to nedostaneš, kdyby si se rozkrájel, kromě toho se jakoby schováváš za anonymitu a tak obecně vzato nikdo neví s kým má tu čest.
Nemám na to čas. Vše potřebné bylo řečeno.
K.
Toto vlákno skončlilo. Přinejmenším pro mne. ;)

Návštěvník

Tak mi ten tvoj jasný dôkaz napíš!!! Ak chceš niečo napísať a nemáš na to dôkazy tak si práve len porušil zákon!
Ja dôkazy mám ale tiež píšem prečo ich nemôžem ukázať a za akých podmienok ich ukázať môžem a to tiež podľa zákonov!
Ja vám píšem podľa zákona všeobecného ohrozenia!
Máš to tu čierne na bielom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak sa teda pýtam ak píšeš že nejde o všeobecné ohrozenie aké máš na to dôkazy?

Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

b:m:g 2009

Příspěvek od Pego »

frnk a je to pryč
Naposledy upravil(a) Pego dne úte 17 bře 2009 15:33, celkem upraveno 1 x.

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Já obvykle sleduju právnické forum

Příspěvek od gromit »

Exekutor píše:
Anonymous píše:Ja vám (opakujem vám) nemám prečo opisovať ani nejaké hrubé opisy vynálezov a to podľa pravidiel a zákonov Úradov priemyselného vlastníctva! Takže to čo žiadaš je tiež trestné ak to pokladáš ako podmienku pri riešení ohrozenia ľudí.
Napíš mi podľa ktorého zákona niečo také žiadaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ak taký zákon nie je takto už nikdy nežiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to napísané dosť jasne?????????????????????????????????????????????
Ak ešte budete chcieť niečo žiadať napíšte mi rovno k tomu zákon podľa ktorého to žiadate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tam se baví o právu a zákonech. Tady to je nějak je špatný forum na zákony. Změňte si forum tady zacláníte. Admin u nás by technický věci odložil do archivu nebo smazal. To, že to váš admin neudělal s právnickými věcmi ho nectí.
exik
dotaz na admina - dalo by se fórum doplnit o nějaký smetiště, kam by se (třeba demokratickým hlasováním) přesouvaly off-topic příspěvky z tématických vláken? Nejsem pro mazání, ale mám čím dál silnější pocit, že se smetištěm stává (čest výjimkám) celé fórum :cry:

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
Návštěvník

Že umierajú ľudia dokazovať nemusím! A právne som vám oznámil že sú zákony v rozpore a ľudia sú vo všeobecnom ohrození a umierajú aj nie vlastnou vinou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to dosť právne???????????????? §15 a §284
Je to vaše konanie proti záchrane životov a odstraňovaniu všeobecného ohrozenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A že vy ste nevideli nápady na veci nič nemení. A ja som nie povinný podľa patentových zákonov vám ich ukázať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To že píšete že ste takto konali proti mne a záchrane životov len preto že ste neviseli niečo čo vám zákony nedovoľujú je v tomto prípade bezpredmetné. vy tie nápady nebudete realizovať. A tu nejde o realizáciu nápadov, ale o zmenu zákonov! A videli ste zákony?

A konečne vidno aký ste a ako ste konali proti záchrane životov ľudí a propagujete totalitné praktiky. Dúfam že si to všimnú aj ostatný!!!

Návštěvník

Takže právne tu umierajú ľudia, lebo ste si nesplnili ani svoju občiansku povinnosť. A svojim správaním podporujete všeobecné ohrozenie ľudí a nesnažíte sa nájsť východisko z tejto situácie, ale konáte ako znemožniť túto tému a moju osobu len zato že konám podľa zákonov. Takže právne ste vy napísali ľudia umierajú lebo nemajú dostatok poznatkov a preto aby ich ani nemali a nemali ani šancu sa k veci vyjadriť chcete ešte aj uzatvoriť tému?

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Adminův názor

Příspěvek od rival »

Anonymous píše:A tiež upozorňujem admina na protizákonné konanie kde vo fóre porušuje zákon všeobecného ohrozenia a ohovárania. Ak neodstráni takéto hanlivé príspevky koná protizákonne a aj on povoľuje marenie odstsránenia všeobecného ohrozenia!!! Žiadam vykonať nápravu aby všeobecné ohrozenie nebolo na tomto fóre podporované!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobře tedy... Prosím o upřesnění, které konkrétní příspěvky v tomto vláknu porušují zákon. Také je třeba říci, že opravdu nejsme právnické fórum a že není v našich silách sjednat nápravu. Problém zde byl nastíněn a bylo o něm dlouhodobě diskutováno... Bohužel bez konkrétního výsledku. A proto si myslím, že pokud se debata v tomto vlákně neposune od vzájemných výčitek a planého rozumování do polohy, která bude pro ostatní čtenáře přínosem, že bychom měli zvážit, zda má smysl v diskuzi na toto téma pokračovat...

rival - živý člověk - suverén
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Voda je mělká

Příspěvek od Akord »

Karel m píše:Navrhuji toto vlákno celé zrušit, protože obsahově nezapadá do obsahu fora Energie U Pramene.K.
Souhlasím, že se tu už dávno probírají veci mimo téma, ale zrušit to by byla škoda zejména kvuli možnosti se odkazovat na toto vlákno, kde jsou mnohé zajímavé postrehy mnohých účastníku fóra, až by to nekdo využil. Vlákno slouží dosti jako referenční príklad, kam až lze dojít. Z mého pohledu nemá smysl zkoumat, zda nekde byl, nebo nebyl porušen zákon, když se na téhle úrovni diskuse v tomto vláknu porušují mnohem jednodušší principy. Definice míry slušnosti predpokládám v zákone není.

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Souhlasím. Dál už pouze fanklub doktora chocholouška.
Zrušte toto slzavé údolí.Informační hodnota není přítomna......

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Původně jsem byl proti zrušení ale jelikož se téma nikam neposunuje dal bych ho pryč.Záleží ovšem i na názoru ostatních a především Rivala coby admina.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

reagoval si na martina11:
2. strana vlákna, st 05 listopad 2008 15:42:
MFAAA píše:A mne zasa z toho čo píšeš vychádza táto vec: Ako občana som ťa upozornil na to že tu došlo k porušeniu mojich práv a práv všeobecne!!! Kde je spravodlivosť? Keby boli konali nemám predsa čo žiadať. Momentálne si sa dopustil špekulácii a obviňuješ iného lebo sa ťa pýtam ako mám pokračovať a či po tom ako štát politici, novinári , ap. porušili moje práva (alebo mi vieš vysvetliť prečo nekonali, alebo ste nekonali vy a naopak ešte ich v tom že nekonali a nechali ľudí umrieť takto ešte aj podporujete aj tu teraz vašim správaním a mojim obviňovaním.) Koľko vám bude dosť obetí?????? Kedy sa spamätáte ľudia?

Dorotka neboj sa podal som trestné oznámenie a oni ho zamietli. To som už písal. Oni a ako vidno aj vy ste sa automaticky vzdali svojich práv možnosti ma žalovať lebo sami nekonáte pri oznámení že tu ide o všeobecné ohrozenie občanov!!!!!!!! Pochopili ste. Fajn.

Niečo som sa pýtal!!! Tak odpovedaj. Ste za to keď konáte proti mne a mojim právam, obviňujete ma, ap. skrátka píšete všetko proti tomu čo chce pomáhať a obhajujete ľudí čo nechali zabíjať aj to je obhajoba pod úroveň. Tak odpovedajte ste za to aby mali tí ľudia možnosť záchrany, alebo ste za to aby nemali žiadnu šancu prežiť???

To PM som nakreslil a dal do vrecka jednej obetí ideš si to nájsť??? To ťa zaujíma len PM??? Tak si to choď vykopať. Zrejme by si si za korunu dal aj koleno vŕtať a nie to ešte aby si urobil pre záchranu niekoho niečo. To tu napíš aký si. Možno pri tom prídeš na to čo som ti písal!!!
Spoznal som ťa a si lakomí ako boli skoro všetci na fórach kde som písal. Škoda že si si nevšimol že ani tam nič nedosiahli keď sa správali nevhodne.
A ty si mi napísal že ja trpím nejakým stihomamom a čím trpíš potom ty keď si opakovane otravný aj po upozornení??? Lakomosťou, závidením, neochotou, ap.. Teraz to vidíš ako?

Takže znovu: Omyl že nič nemôžete. Môžete o tom napríklad písať, ale nie to že vy nič nemôžete ale pravdu!!! Taká aká skutočne je!!! To že vy nič nechcete urobiť je fakt a naopak baví vás obviňovať autora že žiada svoje práva!!! Robil som to pre záchranu životov ľudí a pre svoje práva ktoré zjavne porušujete a namiesto hľadania normálneho východiska ste zvolili nevhodný dialóg tak vám píšem čo ste si žiadali vidieť. Odpoveď na vaše obvinenia a porušovania mojich práv!!! Pravdu o vás!!!
...je toho viac, ale ja nemám viac času na sledovanie tvojho "myšlienkového pochodu"...
.......tím končím. Tvá Máňa.

Odpovědět

Zpět na „Archiv - Jak na to“