Naopak, jsem rád, že jste mezi námi. Myslím, že si vzájemně můžeme hodně pomoci. Jde jen o to se navzájem "očichat", což zde, jak vidím právě probíhá... . Sice se u toho vesele ocásky moc nevrtí a sem tam je i vyceněný zub... Ale to bude spíše o temperamentu a různosti povah. Cíl máme určitě všichny společný.gewo píše:.... Nejspíš jsem sem neměl vtrhnout. Moje chyba. Myslel jsem si ale, že mohu být nápomocen alespoň v tom, že ukážu naše chyby, aby je někdo zbytečně neopakoval. Nikdo nemá drobné nazbyt.
Mne osobně se spíše líbí, tuším že to je indiánské pořekadlo: Nesuď nikoho, pokud si aspoň týden nechodil v jeho mokasínech . Což vždy platí pro obě strany. Ono nést kůži na trh a publikovat pod svým vlastním jménem články, které nejdou s hlavním proudem je vždy obdivuhodné. Zvláště v době, kdy se s různými paragrafy dají dělat neuvěřitelná kouzla a člověk je náhle něčím vinen. A pak jen zírá v němém úžasu, co všechno je možné...
Je fakt, že volnou energii si lidstvo musí zasloužit. Já věřím, že v každém z nás je uschován malý kousek odpovědi. Malý střípek z mozaiky. Pokud tedy dokážeme vzájemně pozitivně komunikovat a dát ze sebe druhým to nejlepší. Tak se nám podaří tu mozaiku sestavit a budeme znát celé řešení. A zároveň tím složíme zkoušku z dospělosti...