Nevěděl jsem kam to v sekci zdraví vložit a tak to dávám sem,je to taky o zdraví a vlastně taky v balíčcích.Člověku se chce až zvracet když si to přečte.Něco podobného jsem četl asi před dvěma lety,byl to rozhovor se zaměstnancem pražské čističky odpadních vod a na tohle tema se tam tehdy hovořilo taky,jen jsem to tak nějak nebral moc vážně.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Kvalitní a nekvalitní jídlo
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Kvalitní a nekvalitní jídlo
vlákno čisté - poo.
Nevěděl jsem kam to v sekci zdraví vložit a tak to dávám sem,je to taky o zdraví a vlastně taky v balíčcích.Člověku se chce až zvracet když si to přečte.Něco podobného jsem četl asi před dvěma lety,byl to rozhovor se zaměstnancem pražské čističky odpadních vod a na tohle tema se tam tehdy hovořilo taky,jen jsem to tak nějak nebral moc vážně.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Ještě něco k ztuženým tukům doporučuji přečíst do konce.
http://www.eutanazie.estranky.cz/clanky ... s-margarin
http://www.eutanazie.estranky.cz/clanky ... s-margarin
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- jarop
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: mléko
gewo píše:Je kravské mléko opravdu tak nepostradatelné? Je opravdu "perfektní stravou" jak se obecně věří?
"Ne", říká rostoucí počet lékařských autorit zabývajících se výživou. Prohlašují naopak, že mléko podporuje vznik většiny nemocí jako jsou průjmy, astma, arthritidy, aménie, dokonce i srdeční choroby. Poukazují na rostoucí množství lékařských důkazů, včetně klinických zkušeností, které potvrzují toto tvrzení. Jedna z nejvýznamnější autorit popírající dosavadní tradiční názor na mléko, je známý a zkušený vědec Dr. William Ellis, MD, lékař v důchodu, ortoped a chirurg žijící v Arlingtonu, který se 42 let zabýval výzkumem mléka a jeho vlivem na pacienty.
Zde jsou jeho závěry a závěry dalších odborníků zabývajících se studiem mléka:
1) Mnoho lidí trpí nediagnostikovanou mléčnou intolerancí - mléko jim škodí
2) Enzym xantin oxidáza obsažený v kravském mléce zaviňuje srdeční problémy. Přesněji, škodí homogenizované mléko, z takto neupraveného mléka dokáží ledviny xantin oxidázu odfiltrovat.
3) Mléčná bílkovina je přičinou značné části bolesti hlavy, přesněji tyramin, který vzniká z bílkovin při zrání sýrů.
4) Lidé s mléčnou stravou nejsou schopni vstřebat všechny výživové látky ze stravy tak dobře, jak je tomu u lidí bez mléka, což vede k problémům jako je chronická únava, křeče svalů, zácpa aj. Proč je tomu tak? Mléko a mléčné produkty mají schopnost neutralizovat kyselinu solnou v žaludku, což mu způsobuje nejen obtížnější práci, ale i zhoršenou činnost žláz, které se vyčerpávají nadměrnou produkcí HCl.
5) Mléko vytváří hlen, který se usazuje a hromadí ve střevech, plicích, v tělesných dutinách a v celé oblasti hlavy. Tuk a hlen vzniklý v důsledku konzumace mléčných výrobků je v pozadí mnoha dýchacích onemocnění a problémů střev, včetně chronické zácpy.
6) Mléko způsobuje alergii. Jeho konzumací oslabené žaludeční šťávy nedokáží dobře strávit bílkoviny. Částečně strávené bílkoviny v krvi vytvářejí agresivní kyselé prostředí, dráždí tkáně, vyvolávají vyrážky a jiné alergické reakce. Tím, že mléko dráždí tkáně, oslabuje i odolnost organismu vůči dalším alergenům.
7) Mléko nás neochrání před osteoporózou - spíše naopak. Kombinovaný příjem bílkoviny a kalcia mléčných výrobků vede k vylučování kalcia.
Odborné práce z celého světa dokládají, že kalciové přípravky, které doporučuje evropská a americká medicína, ještě zhoršují situaci a vedou k zesílení vylučování kalcia při bílkovinné stravě. K vyplavování kalcia vede i přemíra fosfátů v potravě, obsažených nejvíce v coca-cole, limonádách, uzeninách, konzervách a mase.
Zdroj: http://www.celostnimedicina.cz/mleko-pit-ci-nepit.htm
Tak potom vedz , že aj v prípade mlieka upozorňuje velmi ,,zaujato" a výrazne len jednostrane . PepePalo píše: gewo chtěl upoornit na možnou příčinu zdravotních problémů, které může mít někdo z nás a hodlá se pustit do MMS
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
mléko
Že mléko škodí (teda mně určitě) vím dávno, mi i smrdí, fuj. Jedině matěřské ale to bylo již dávno a doufám že už nebude.
Na lidi kteří pijou mléko denně třeba litr, se dívám jako na exoty-hlavně když jim chutná.
Pro opravu: byl jsem u kravína před x lety a dal jsem si ještě teplé, čerstvě nadojené, tak to bych o nějakých svátcích na chuť dal. Je to ale stejně marnost neb o většinu dnů příjde období kdy se pije pivo, průjem spůsobený mlékem dorazit ještě pivem-by byl vyloženě hazard.
Na lidi kteří pijou mléko denně třeba litr, se dívám jako na exoty-hlavně když jim chutná.
Pro opravu: byl jsem u kravína před x lety a dal jsem si ještě teplé, čerstvě nadojené, tak to bych o nějakých svátcích na chuť dal. Je to ale stejně marnost neb o většinu dnů příjde období kdy se pije pivo, průjem spůsobený mlékem dorazit ještě pivem-by byl vyloženě hazard.
Lajoš to ,,mlieko" čo si dnes kupuješ v obchode má velmi ďaleko k mlieku , ktoré bolo z kravy nadojené . Vedz , že vďaka ,,kapitalistom" nenéjdeš v nom jednu jedinú zložku (včetne tých bajočko 87% vody) s ktorou bi sa nemanipulovalo . Pepelajos píše:Že mléko škodí (teda mně určitě) vím dávno, mi i smrdí, fuj....
Naposledy upravil(a) pepe dne čtv 28 kvě 2009 10:35, celkem upraveno 1 x.
A nechcete tedy zřídit vedlejší diskusi o (ne)škodlivosti mléka? Když už člověk hledá informace k MMS, tak si rád přečte informace o MMS a zkušenostech lidí. Mléko je přeci o něčem jiném. Bylo by fajn, kdyby se organizátoři tohoto fóra drželi tématu. Stává se to pak nepřehledné. Děkuji za pochopení, i za další informace o zkušenostech s MMS.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zas ty Tvoje kydy pepe...pepe píše:Tak potom vedz , že aj v prípade mlieka upozorňuje velmi ,,zaujato" a výrazne len jednostrane . Pepe
Proč si myslíš, že první, co na alerkologii vyřazují ze stravy je mléko???
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pepe má pravdu. Mléko se nejdříve rozseparuje na jednotlivé složky a pak se z nich smíchá "normalizované" mléko. Ze zbytku se dělají sýry, tvarohy,...
Nic to ovšem nemění na tom, že mléko je jeden z nejslilnějších alergenů. V tom máš pravdu i ty. Aby tomu tak nebylo, muselo by se toto tzv. mléko vyrábět z mléka například kozího, ne kravského.
Nic to ovšem nemění na tom, že mléko je jeden z nejslilnějších alergenů. V tom máš pravdu i ty. Aby tomu tak nebylo, muselo by se toto tzv. mléko vyrábět z mléka například kozího, ne kravského.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nějak jsem si nevšiml, že by Pepe psal o blahodárných účincích mléka. Možná čtu moc z rychlíku, mam v poslední době málo času.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Palo kedže nik z Vás tu nato ,,kydanie" nemá ,,gule" , zobral som si to pod ,,patronát" Ja . K tomu mlieku a pre ,,nekydačov" opakujem v MLIEKU niečo od autora MUDr. Pavel Viskup z knihy ,,Zdravotná biblia": ,,Zdravosť mlieka je v tom , že jeho srvátka je skoro rovnaká so srvátkou krvi , takže pri zažítí mlieka nie je skoro žiadných chemických nárazov medzi srvátkou mliečnou a srvátkou krvnou ". Palo , dúfam že si to už budeš vedieť vyhladať aj sám čo je to tá srvátka a čo táto srvátka z pohladu zloženia MLIEKA obsahuje . Mimochodom , čo myslíš , prečo asi tak doporučujú rekonvalescentom mliečne produktý ktoré prešli fermentáciov ? PepePalo píše:Zas ty Tvoje kydy pepe...
Proč si myslíš, že první, co na alerkologii vyřazují ze stravy je mléko???
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Čehúli hovoria srvátke syrovátka a je to ta nažloutlá "voda" kolem toho bílého, když se srazí mléko. A škodlivá je v tom pouze laktóza, takzvaný alergizující mléčný cukr, jinak je v tom vše pouze prospěšné, a to i lidskému organizmu. Syrovátkou krve je asi míněna krevní plasma, což mi připadá docela srandovní, nicméně výstižné - poota
Naposledy upravil(a) poota dne čtv 28 kvě 2009 15:02, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...jojojo...ale mléko a syrovátka...je asi jako.....surová nafta a benzin....
...si tedy myslim....ale nechci do toho kecat....já mlíko nepiju....neb člověk je jedinej.../ne/tvor...kterej pije cizí mlíko.....to mlíko je stavěný pro malej skot...a ne pro homo sapiens... ....martin11
...si tedy myslim....ale nechci do toho kecat....já mlíko nepiju....neb člověk je jedinej.../ne/tvor...kterej pije cizí mlíko.....to mlíko je stavěný pro malej skot...a ne pro homo sapiens... ....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ok, jaký je blahodárný účinek srvátky/syrovátky?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
pro Pala
Syrovátka je zdravá ,ovšem i tohle se dá přehnat.
http://www.sport365.cz/akce-syntrax-matrix-5-0-2-3kg/
http://cs.wikipedia.org/wiki/Syrov%C3%A1tka
http://www.sport365.cz/akce-syntrax-matrix-5-0-2-3kg/
http://cs.wikipedia.org/wiki/Syrov%C3%A1tka
Naposledy upravil(a) la dne čtv 28 kvě 2009 15:27, celkem upraveno 1 x.