Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Jednoduchá liečba rakoviny ???
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
nevidím súvislosť... chloritany nie sú chlórnany.
...prečítaj si, čo pripojil K.Č.
http://universepeople.sweb.cz/zatajeni_objevu.htm
...prečítaj si, čo pripojil K.Č.
http://universepeople.sweb.cz/zatajeni_objevu.htm
Naposledy upravil(a) chiq dne pon 20 dub 2009 21:13, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
úprava vody
Vo Švédsku zakázali úpravu vody pomocou chlóru, nahradili ju ozónom. Prečo? Ak voda obsahuje čo len malé množstvá organických látok, tak reakciou s chlórom vznikajú bobojové chemické látky, resp.látky s ich vlastnosťami-chlórované uhľovodíky.
V 60-tych rokoch ich američania použili na zničenie džungle vo Vietname, a Vietnamci dotaraz umierajú na rakovinu.
V istej rakúskej pôrodnici, ktorá je dizajnovaná na princípoch ekológie, používajú na sprchovanie rodičiek prefiltrovcanú dažďovú nechlórovanú vodu. S prekvapením zistili, podstatné zlepšenie stavu imunitného systému u detí týchto matiek.
Na základe tohto by som používateľov tohto chlórového prípravku sa chcel spýtať:
1. Ste si istí, že tento prípravok nemá vedľajšie účinky?
2.Za akú dlhú dobu sa dajú očakávať vedľajšie účinky tohto prípravku?
Pre Chiqa. tvoje vystupovanie na fóre je mi blízke, takže to neber osobne. Podľa mňa každé rozširovanie akejkoľvek informácie, zprávy je aj propagáciou, či chceš , či nechceš. Pridal si sa ku stovkám tých, ktorí túto informáci šíria, a navodzujú dojem, veď v množstve je sila, že ide o niečo seriózne preverené. Zatiaľ je to všetko v oblasti, v najllepšom prípade, preverovania. A šíriť nepreverenú infomráciu...........? Nie je ich dosť v mainstreme?
To len tak na okraj.
V 60-tych rokoch ich američania použili na zničenie džungle vo Vietname, a Vietnamci dotaraz umierajú na rakovinu.
V istej rakúskej pôrodnici, ktorá je dizajnovaná na princípoch ekológie, používajú na sprchovanie rodičiek prefiltrovcanú dažďovú nechlórovanú vodu. S prekvapením zistili, podstatné zlepšenie stavu imunitného systému u detí týchto matiek.
Na základe tohto by som používateľov tohto chlórového prípravku sa chcel spýtať:
1. Ste si istí, že tento prípravok nemá vedľajšie účinky?
2.Za akú dlhú dobu sa dajú očakávať vedľajšie účinky tohto prípravku?
Pre Chiqa. tvoje vystupovanie na fóre je mi blízke, takže to neber osobne. Podľa mňa každé rozširovanie akejkoľvek informácie, zprávy je aj propagáciou, či chceš , či nechceš. Pridal si sa ku stovkám tých, ktorí túto informáci šíria, a navodzujú dojem, veď v množstve je sila, že ide o niečo seriózne preverené. Zatiaľ je to všetko v oblasti, v najllepšom prípade, preverovania. A šíriť nepreverenú infomráciu...........? Nie je ich dosť v mainstreme?
To len tak na okraj.
-
- Zasloužilý člen
To je pravda. Pokud by jsi vycházel z toho, že jsou kolem tebe idioti, pak by jsi mohl zveřejnit recept na citronádu, a ještě s varováním, že přílišné požívání cukru způsobuje civilizační choroby a tomu podobně.Lidi mají rozum. a když ne, zahynou dobrovolně v automobilu. Každý má svůj zbrojní pas na svůj život.
http://hledani.gnosis9.net/view.php?cis ... 2006040015
Nějak se to potento. Ale upřímně, pouze pro otrlé.
Nějak se to potento. Ale upřímně, pouze pro otrlé.
- Praktik
- Stálý člen
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Vlastní výroba - probublávač ;)
Guten maestros,
přiznám, že jsem si nečetl celé vlákno, tak snad nedostanu počuni...
Dnes jsem si zpachtil bublátor na sirup a sodu, viz příloha - foto a video.
Koupil jsem si vzduchový motorek k akváriu za 200 Kč, hadičku též. Poté mi stačilo udělat otvor v plastové nádobce od pařížáku otvor ve velikosti skleničky od oliv, ta byla následně vsunuta, vloženo několik sáčků bicarbony a lehce zalito javorovým sirupem. Plastová nádobka je kvůli stabilitě - bublinky působí dojmem, že nádobku převrhnou a výhodu to má i v tom, že pokud budu chtít obsah zahřát, tak do plastové nádobky naliju horkou vodu. Hadičku jsem musel přichytnout drátem, má tendenci vylézat.
Osobně, co jsem dělal různé pokusy, jsem došel k názoru, že soda a sirup jsou velmi špatně míchatelné a zřejmě poměr 3 (sirup) ku 1 (soda) vůbec nepůjde namíchat.
Myšlenka je taková, že naspod bude hodně sody, nahoře bude málo sirupu. Na nějakou dobu nechám probublávat, pak nechám odstát a to, co bude nahoře sliju jako hotový lektvárek. Pak naliju další javor a tak dokola až do vyčerpání jednoho či druhého.
přiznám, že jsem si nečetl celé vlákno, tak snad nedostanu počuni...
Dnes jsem si zpachtil bublátor na sirup a sodu, viz příloha - foto a video.
Koupil jsem si vzduchový motorek k akváriu za 200 Kč, hadičku též. Poté mi stačilo udělat otvor v plastové nádobce od pařížáku otvor ve velikosti skleničky od oliv, ta byla následně vsunuta, vloženo několik sáčků bicarbony a lehce zalito javorovým sirupem. Plastová nádobka je kvůli stabilitě - bublinky působí dojmem, že nádobku převrhnou a výhodu to má i v tom, že pokud budu chtít obsah zahřát, tak do plastové nádobky naliju horkou vodu. Hadičku jsem musel přichytnout drátem, má tendenci vylézat.
Osobně, co jsem dělal různé pokusy, jsem došel k názoru, že soda a sirup jsou velmi špatně míchatelné a zřejmě poměr 3 (sirup) ku 1 (soda) vůbec nepůjde namíchat.
Myšlenka je taková, že naspod bude hodně sody, nahoře bude málo sirupu. Na nějakou dobu nechám probublávat, pak nechám odstát a to, co bude nahoře sliju jako hotový lektvárek. Pak naliju další javor a tak dokola až do vyčerpání jednoho či druhého.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
promíchávání
...jen mimo soutěž....zkus použít ultrazvuk....vlastním přístroj 14 dnů....kombinaci sirob , soda by určitě prospělo pomoci promíchání ultrazvukem....zkusím ...sirup mám ...orig .kanada..sodu koupím....akva motorek mam také...zkusím bez vzduchu....výsledek popíšu....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ahojte všetci
Jasný, zkus, výsledek mě zajímá...martin11 píše:...jen mimo soutěž....zkus použít ultrazvuk...
.....výsledek popíšu....martin11
Hmm, tak to by mě opravdu zajímalo, tak můžu někomu ublížit něčím, co je mnohem lépe stravitelné než to, co se běžně konzumuje... Víš vůbec Šaňo, co to Javorový sirup je? To je jako bys řekl, že používáním třtinového cukru můžeme ublížit třeba návštěvě...sano píše:...experimentovaním s chlorňanom, resp. s javorovým sirupom, môžeme aj niekomu poškodiť...
Jestli to myslíš jako v kombinaci s jedlou sodou, tak OK, ale jako jediný neduh tohoto je právě zásaditost. Pokud to někomu strčím do pazór, tak mu o té zásaditosti řeknu, takže pokud to vychlastá na ex, tak to je jeho problém...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Sirup a soda
Čaute, přišel mi na SZ dotaz na sodu a sirup, a myslím si, že by to nemělo zůstat jen na SZ, tak to píšu do placu:
Javorový sirup není problém sehnat v prodejně se zdravou výživou nebo bio potravinami. V obchodech jako je Tesco, Hypernova, Kaufland si myslím, že to neseženete. Cena se pohybuje kolem 220 Kč za 400 gramů.
Jedlá soda bicarbona je k dostání snad ve všech prodejnách potravin poblíž kypřicího prášku. Balení cca jedné polívkové lžíce stojí asi 3 Kč.
Vlastní zkušenosti: Po požívání namíchaného sirupu se sodou bych řekl, že u lidí, které trápí pálení žáhy, tak by si měli dát pozor na dávkování. Soda se sirupem při větší konzumaci rozhodí PH systému, takže pálení žáhy bude poté téměř nekontrolovatelné. Tá se to "shazovat" zase sirupem se sodou, ale moc ideální to není.
Jako občasný kuřák jsem trpět řidší stolicí (nevím, jestli je to tím, ale řekl bych, že ano) - to je taková ta konzistence, po které si utíráte 10x zadek a furt žádnej výsledek a po spláchnutí půl hodiny drhnete hajzlík A tento problém mi sirup se sodou vyřešil. Určitě to není jednorázová věc (jak to dělá med nebo jiné kvalitní sladidlo), zatím to tak vypadá, že napořád.
Další změnu jsem pocítil v tom, že se mi přestaly potit ruce. Díky tomu nemám potřebu si tak často ruce mýt. Proč, to netuším, ale považuji to za pozitivní změnu.
Že to vyléčí rakovinu věřím, ale ověřené to nemám. Z mých pokusů se zřejmé, že nějaké pozitivní účinky jsem poznal i na sobě.
Javorový sirup není problém sehnat v prodejně se zdravou výživou nebo bio potravinami. V obchodech jako je Tesco, Hypernova, Kaufland si myslím, že to neseženete. Cena se pohybuje kolem 220 Kč za 400 gramů.
Jedlá soda bicarbona je k dostání snad ve všech prodejnách potravin poblíž kypřicího prášku. Balení cca jedné polívkové lžíce stojí asi 3 Kč.
Vlastní zkušenosti: Po požívání namíchaného sirupu se sodou bych řekl, že u lidí, které trápí pálení žáhy, tak by si měli dát pozor na dávkování. Soda se sirupem při větší konzumaci rozhodí PH systému, takže pálení žáhy bude poté téměř nekontrolovatelné. Tá se to "shazovat" zase sirupem se sodou, ale moc ideální to není.
Jako občasný kuřák jsem trpět řidší stolicí (nevím, jestli je to tím, ale řekl bych, že ano) - to je taková ta konzistence, po které si utíráte 10x zadek a furt žádnej výsledek a po spláchnutí půl hodiny drhnete hajzlík A tento problém mi sirup se sodou vyřešil. Určitě to není jednorázová věc (jak to dělá med nebo jiné kvalitní sladidlo), zatím to tak vypadá, že napořád.
Další změnu jsem pocítil v tom, že se mi přestaly potit ruce. Díky tomu nemám potřebu si tak často ruce mýt. Proč, to netuším, ale považuji to za pozitivní změnu.
Že to vyléčí rakovinu věřím, ale ověřené to nemám. Z mých pokusů se zřejmé, že nějaké pozitivní účinky jsem poznal i na sobě.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.