Přátelé musím se omluvit. Nestíhám věci tak, jak bych si představoval. Pořád se mi nedaří dát dohromady partu lidí, která by mi pomohla s provozem tohoto fóra. Mám docela jasnou vizi, jak pokračovat. Je to však časově dosti náročné... Ale zkusím na sobě trochu více zapracovat .Mim píše:Co karma? Říkal jsi, že bude během března změna....Je půlky dubna.....Jinak tě zdravím a pozdravuji......to je blbý i když je to z angliny perfektní....Mim
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
vtipné
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Rivala
Naposledy upravil(a) rival dne ned 06 kvě 2007 21:37, celkem upraveno 2 x.
rival - živý člověk
- MilMAX
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Správa webu
Vidím Rivale, že je to šichta
.... to tu uhlídat
... ještě Vám všem dlužím omluvu za nepochopení toho jak to tu funguje
.... to tu uhlídat
... ještě Vám všem dlužím omluvu za nepochopení toho jak to tu funguje
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Problem
Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in /httpd/html/upramenecz/www/forum/attach_mod/attachment_mod.php on line 115
Nemuzu se dostat do kategorie Jak na to..
pokud jsem jako anonym vse je ok
Dik
Z.
Uz to je OK
Z.
Nemuzu se dostat do kategorie Jak na to..
pokud jsem jako anonym vse je ok
Dik
Z.
Uz to je OK
Z.
Svět zboř! Já budu stát.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nápad
Po přečtení posledního JiMiova příspěvku mě napadl nápad. Rivale nedalo by se udělat něco jako mapa webu: Mám na mysli, aby se po kliknutí někam zobrazil strom vláken, aby se lépe hledalo, jestli už zde vlákno podobného zaměření není.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Knihovna
Není to problém, jen návrh.
Potuluje se nám tu hodně příloh a odkazů. Přitom některý PDFka jsou dobrý a stojí za schování.
Nešla by udělat knihovna tematicky rozdělená, vodík, chemie, elektro, patenty, a co vyplyne časem, kam by se jednou stažené dokumenty uploudovaly, přidal nějaký komentář a studnice hotová ? Je jasné, že se to bude občas zanášet balastem, ale pro třídění a určení co je a není balast může sloužit hlasování, nebo počet stažení. Může taky přijít dotaz jestli by nešlo třeba celé téma vypálit na DVD a poslat. Je to rychlejší než stahování a nevytěžuje to linky. Samozřejmě cena nemusí být lidová a podle mě s tím každý bude souhlasit. Jedno DVD za dvě kilka bych klidně pořídil. Internet platíme všichni a co stojí v přepočtu stažení 4,5 GB neznámého obsahu, to si dokážem spočítat. Není to byznys na zbohatnutí. Jen navrhovaná doplňková služba k tomuto fóru.
Jak píšu jinde, já osobně bych tam mohl dotlačit ročníky amatérského rádia od roku 1987.
Je to jen návrh, tak hezkej novej rok.
JiMi
Potuluje se nám tu hodně příloh a odkazů. Přitom některý PDFka jsou dobrý a stojí za schování.
Nešla by udělat knihovna tematicky rozdělená, vodík, chemie, elektro, patenty, a co vyplyne časem, kam by se jednou stažené dokumenty uploudovaly, přidal nějaký komentář a studnice hotová ? Je jasné, že se to bude občas zanášet balastem, ale pro třídění a určení co je a není balast může sloužit hlasování, nebo počet stažení. Může taky přijít dotaz jestli by nešlo třeba celé téma vypálit na DVD a poslat. Je to rychlejší než stahování a nevytěžuje to linky. Samozřejmě cena nemusí být lidová a podle mě s tím každý bude souhlasit. Jedno DVD za dvě kilka bych klidně pořídil. Internet platíme všichni a co stojí v přepočtu stažení 4,5 GB neznámého obsahu, to si dokážem spočítat. Není to byznys na zbohatnutí. Jen navrhovaná doplňková služba k tomuto fóru.
Jak píšu jinde, já osobně bych tam mohl dotlačit ročníky amatérského rádia od roku 1987.
JiMi
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
Zdravím, a možná se pletu, ale mám pocit že soukromé zprávy mají malou životnost. Když píšu někomu kdo se přihlásí jednou za čas, tak za pár dní zjistím že přízpěvek z nedoručených zmizel, a v odeslaných se neobjevil.
Tak nevím jestli takový příspěvek opravdu zmizí, nebo byl doručen. Vypada to na zmizeni, a psat ho pořád dokola s tím že se trefím do doby kdy se někdo zrovna přihlásí je dost nepraktické. Možná mám něco spatně nastaveno.
Tak nevím jestli takový příspěvek opravdu zmizí, nebo byl doručen. Vypada to na zmizeni, a psat ho pořád dokola s tím že se trefím do doby kdy se někdo zrovna přihlásí je dost nepraktické. Možná mám něco spatně nastaveno.
-
- Zasloužilý člen
Re: Knihovna
v sekcii baza znalosti je sekcia ebooksJiMi píše:Není to problém, jen návrh.
JiMi
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
tak nevím,
mám ty děti umýt, nebo mám udělat nové.... Nevím, kde je chyba, ale nějak mi nejdou otevírat soubory pdf a doc uložené na tomto serveru. Otevře se mi jen okno, je tam napsáno Forbiden a nějaký další věci. Je to u mě, nebo někde jimde?
Dík!
Jeff
Dík!
Jeff
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Ahoj Rival,
Nešlo by vylepšiť hľadanie na fóre tak, 1. aby sa dali nájsť konkrétne výsledky hľadania, nie len názvy kapitol. Príklad dam do hľadania "vodík" a vyhodí mi všetky linky typu , dílna, co kde na netu. potrebujem sa dostať ku všetkým príspevkom s daným slovom.
maj sa
viem že nestíhaš
aj tak sa maj
sano
maj sa
viem že nestíhaš
aj tak sa maj
sano
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování