Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Elabs Vracov

Společenské dění u nás i ve světě.
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

bez komentáře

Příspěvek od kutil »

Bez komentáře.......
Jsi dítě této společnosti a jsem strašně rád že jsem žil v době, kdy všechno stálo za ho*** :!:
Nyní je všechno mnohem lepší :cry:
H.v.

Marty
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Re: Předražené???

Příspěvek od Marty »

ElabsVracov píše:Jinak moje činnost je naprosto legální, nic načerno nedělám, vystavuju řádné faktury, řádně odvádím daně a dodržuju přesně zákony tak jak je stát diktuje.
Doufam, ze stejneho nazoru bude i kontrola z bernaku, obchodni inspekce a zivnostenskeho uradu...

hapalainen
Starší člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od hapalainen »

Co to dát ohodnotit nějakému soudnímu znalci z oboru?

Hlavní je vyhrát zápas
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Máte teda starosti, asi na tuto záležitost sedí porekadlo o vlastním čistém prahu, než koumat cizí s kterým jste vlastně neměli nic do činění!

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Lajoš dávam ti bod . Páni , podla Vás akú pridanú hodnotu okrem takých 200 a viac % rabatu dávajú do svojho tovaru niektorý obchodníci alebo obchodné reťazce ? Keď sami viete , jak Vás vedome okrádajú , prečo do ních keď k ním chodíte nakupovať ,,nekopeťe" ? Skúsili ste niekedy aj Vy sami niečo komerčne (nie ,,kutilsky") vytvoriť - vyrobiť - poskladať a predávať to pod svojím menom a to so všetkým , čo k tomu patrí ? Hovoría Vám niečo slová ako napr. vývoj , materiel , výroba , nájom , energia , mzdy , odvody , poistné za Vás , za auto , za zamestnancou a dalších 100 iných nutných výdavkov na zrealizovanie a následný MOŽNY predaj daného výrobku - prjektu - diela ? Má vôbec niekto z Vás ,,fudbalistov" šajnu , čo všetko to obnáša ? Každý si je strojcom svojho šťastia a ,,Velké oči" ešte nikoho neposunuli ,,na hor" . Ten kto to sám neskúsil , nemôže ani vedieť , ba ani tušiť , že týmto spôsobom (,,Velké oči") to celé ide smerom ,, na dol". Medzi nami , ČIM VEČIE OČI , TYM STRMŠI PAD ! Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Marty
Stálý člen

Příspěvek od Marty »

Lajosi, vis co je ironie ??

Ze prave to delam jako sve normalni povolani. Zakazkovou vyrobu jednoucelovych pristroju a zarizeni. Velice dobre znam to o cem pises. Nikym nezaplacene noci nad pristrojem, vyvoj, naklady na zamestnance, a tech dalsich 1000 nutnych vydavku, ktere musim promitnout do ceny noveho pristroje. Ale nedovedl bych nabidnout zakaznikovi lek na rakovinu za 100 000 a pak poslat soupravu "mlady chemik" s navodem na tema "pokud se budes snazit a kombinovat, tak ten lek naleznes"...

Nevim jak ty, ale ja se rad divam pri holeni do zrcadla bez nutkani k bliti...

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Marty píše:Lajosi, vis co je ironie ??

Ze prave to delam jako sve normalni povolani. Zakazkovou vyrobu jednoucelovych pristroju a zarizeni. Velice dobre znam to o cem pises. Nikym nezaplacene noci nad pristrojem, vyvoj, naklady na zamestnance, a tech dalsich 1000 nutnych vydavku, ktere musim promitnout do ceny noveho pristroje. Ale nedovedl bych nabidnout zakaznikovi lek na rakovinu za 100 000 a pak poslat soupravu "mlady chemik" s navodem na tema "pokud se budes snazit a kombinovat, tak ten lek naleznes"...

Nevim jak ty, ale ja se rad divam pri holeni do zrcadla bez nutkani k bliti...
:good:
poznám to tiež, a keď si odpočítam náklady na vývoj, tak moja prepočítaná hodinová mzda je na úrovni cca 10minutovej mzdy murárskeho (zednického) pomocníka....

lajos
Zasloužilý člen

Marty

Příspěvek od lajos »

Nevím také vše. S elabsem jsem dříve občas komunikoval. Z technické stránky to vyšlo na fér, na podstaty principů které proklamoval že úspěšně vyzkoušel, jsem zas tolik nerefloktoval. Jednak jsem na to chtěl přijít sám, neboli požádat někoho aby my to navalil, přišlo mi trochu neetické a proti srsti. Pak se jeho stránky měnili, naposled jsem viděl to letadlové manažerství, nebo co? Ani si to přesně nepamatuji o co přesně šlo, neb jsem to moc nepochopil.
Tak že možná jsem ztratil přehled, tak že soudím elabse podle dřívějška, přesto se omlovat nebudu. Každý máme své vlastní závity. Možná se mi ani nechce soudit. Ve spojitosti s tou rakovinou mi není nic známo, neb jsem o to nezakopl. Dej odkaz pokud máš něco konkrétně( s tou rakovinou), není nad to být informovaný-díky

Marty
Stálý člen

Re: Marty

Příspěvek od Marty »

lajos píše:Ve spojitosti s tou rakovinou mi není nic známo, neb jsem o to nezakopl. Dej odkaz pokud máš něco konkrétně( s tou rakovinou), není nad to být informovaný-díky
Lajosi, nic jsi nepochopil. To s tou rakovinou byl jen priklad. Elabs prodava za pomalu 40 tisicovek elektroniku vyvijece podle schemy tady z fora a ty si mas najit spravne frekvence sam. To je to samy, jako kdybych ja prodaval za 100 000 lek proti rakovine a pak ti poslal soupravu "mlady chemik" s tim, ze pri trose snahy si ten lek namichas sam... Chapes co jsem chtel naznacit ??

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

To bude asi tým , že Lajoš nie je autorom toho príspenku na ktorý si reagoval . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
lajos
Zasloužilý člen

Marty

Příspěvek od lajos »

Jasně, napíšeš rakovina a já mám domyslet z čeho si děláš bžundu. Dík, to mi stačí z tvé strany.

ElabsVracov
Stálý člen

Omyl pánové!

Příspěvek od ElabsVracov »

Zdravím Vás, pánové. Kašlu na nepodložené pomluvy kterými tu Vaše fantazie nepřeberně hýří, avšak urazilo mě když si někdo dovolil tvrdit že jsem někdy někomu prodal něco jehož schéma je někde tady na fóru. Nikdy jsem nikomu schéma toho systému neposkytnul. Jinak kde by se asi vzal software? Snad také tady na fóru? Jelikož v mých automatizačních jednotkách pro rozklad vody o kterých se tady jednalo jsou čtyři mikropočítače. Musím se smát když někdo mluví o zařízení o kterém neví vůbec nic. :) S pozdravem
Milan Kratochvíl.

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Ahoj Milan

Příspěvek od sano »

Okolo teba sa vyskytlo veľa rečí. Myslím, že by si to mohol ukončiť. Jedným z riešení, je začať tvoje výrobky predávať. Úplne legálne. Prestaň sa naťahovať, prestaň sa sporiť, jednoducho vyjdi na svetlo s tým čo máš a veľa vecí sa vyrieši.

maj sa

sano

ElabsVracov
Stálý člen

To Sano

Příspěvek od ElabsVracov »

Sano, vše co firma dělala, bylo naprosto legální a vpořádku, není žádný problém si to kdekoli kdykoli ověřit :) Jinak já nic neprodávám, jelikož firma Elabs Vracov byla založena na dobu určitou, za konkrétním účelem vývoje jisté technologie. Tato firma splnila své cíle a byla definitivně zrušena se vším všudy jak to zákony vyžadují :) Já jsem nyní pouhý řadový zaměstnanec :). S pozdravem Milan.

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Mrzí mne, že pán z vracova nenabízí nějakým konkrétním způsobem svoji práci. Znám mnoho lidí, co by do své energetické nezávislosti investovali veselé částky. V našem případě zůstává volná energie tajnou energií. Pouze pro znalé a zasvěcené. Těch je pár, tudíž není čeho se bát. Já jsem člověk přejícný. Pokud někdo nabízí neobvyklé zdroje, není to trestuhodné. Pokud se výrobek dá zakoupit a použít jak je deklarováno, nic proti. Pokud se prodávají lepší zítřky nebo počasí na dovolenou, pak je třeba řezat prsty. Za každou levárnu jeden.Není v tom cokoli osobního. Slepice se kroužkují, psi čipují a darebákům se řežou prsty. Může mít slušný člověk cokoli proti?

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“