Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Obecné choroby

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
vili
Stálý člen
Příspěvky: 32
Registrován: stř 21 bře 2007 1:45
Bydliště: Praha
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

voda

Příspěvek od vili »

jarda ovčák svitavy píše: Jde o funkčnost a bezpečnost. Tu především. Atesty mne nazajímají, jen nechám udělat důkladný rozbor, aby se z těch koflíků a naběraček neuvolňovalo cesium, stroncium či iridium.......nebo cosi zdraví neprospěšného.Sběračky nahradím kvalitním nerezem, jehož mám z toneru k dispozici kolik chci a je opravdu kvalitní.
Funkční to udělá snad každý, bezpečný to bude též, pokud dodrží jednoduchý návod, jak předejít aby to mírně zabrnělo při dotyku. Stačí dodržovat a postupovat podle návodu napsanému na papíru A 4, nemám li jiné zabezpečení.

]!!! POZOR !!!
JSEM BLBEJ
K SÍTI MOHU PŘIPOJIT
AŽ TO ZAKRYJI

PŘED ODSTRANĚNÍM
TOHOTO ZAKRYTÍ VŽDY
ODPOJ OD SÍTĚ
ZARUČUJE MNĚ NAPROSTOU BEZPEČNOST




Ten rozbor máš zde : 21 leden 2008 21:51 Předmět: Re: Chróm http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6&start=15

Kvalita spočívá výhradně v anticoru, vyznačuje se tím, je nemagnetické.
Naposledy upravil(a) vili dne pon 02 úno 2009 8:38, celkem upraveno 1 x.


Voda neni lék ale má léčivé účinky.
martin11
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4090
Registrován: čtv 17 led 2008 16:08
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

plus a minus voda

Příspěvek od martin11 »

...zdravím Jardu ze svitav tady Martin11 :lol: jinak Karkulka Červená...
....děkuji ti za fantastickou iniciativu....máme babičku 80....bercové vředy...no jak to bývá....před nějakým časem ..cca 14 dní...jsem se poptával zde...co a jak....Poota poradil tu vodu....tímto dík....bohužel jsem se ke stavbě ještě nedostal, ale právě proběhlé info je přesně k tomu tematu....s magnetem v ruce jsem oběhl všechny prodejny nádobí v okolí...a všechno tak magnetuje...že to snad ani není anticoro.....jediný co nemagnetuje je plech ze staré leštičky na fotky....tak nevím, snad by se mohl použít ????...také mě zaujal ten diodový můstek....kde ho koupím....žárovku v obvodu jsem opochopil...
....no a teď ....trochu jsi asi vylekal národ těmi prvky co se tam mužou objevit ...jestli by byl u tebe material na elektrody....bez problemů....tak za uplatek ....mám zájem.....také už jsem ve věku...58....kdy se tím asi nic nezkazí....tak dík za všechny co jsou z té kategorie...sice kutilů ale neelektrikářů.....zdraví martin11 :lol: p.s než jsem to dopsal....psal vili....tak také akceptuju...m :lol: p.s.s. s tim antikorem a nádobím fakt nevim...


... věřím, že se " TO " povede ......
kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

spolupráce

Příspěvek od kutil »

jarda ovčák svitavy píše:Ahoj kutile. Chci tě upozornit, že já osobně stavět nic nebudu. Dostanou příležitost ti, kteří o to stojí. Pár lidiček projevilo zájem o spolupráci a snad s toho vzejde něco smysluplného. Jde o funkčnost a bezpečnost. Tu především. Atesty mne nazajímají, jen nechám udělat důkladný rozbor, aby se z těch koflíků a naběraček neuvolňovalo cesium, stroncium či iridium.......nebo cosi zdraví neprospěšného.Sběračky nahradím kvalitním nerezem, jehož mám z toneru k dispozici kolik chci a je opravdu kvalitní. .........
Ahojky,
díky za vzornou spolupráci. Důchodci nemaj na nic čas, ale leden únor só dlóhy večery, to si něco sbastlím ;) Ale do té doby chytám rozumy, díky za ně, je škoda umřít blbé :lol:
Všem tady přeji hezké a pohodové prožití svátků a hlavně vydržať
Honza


jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Samozřejmě. Pokud by jste kdokoli měli zájem o potravinářskou nerez, nemagnetickou, tak písněte na mail. Díky zaslouží vili a všichni, kteří se zasloužili o informace. Já nepřinesl ani bž. Jen to iridium bylo nadsázkou... koflíky se dělají z hlíny a ta není vždy potravinářskou. Kdosi psal, že nádobí přitahuje magnet. To musí být šunt. Napsal jsem elaborát o dělení nerezu a hned jsem to smazal. Magnetická nerez není vhodná ke styku se sliznicemi. Vhodnými se zdají kusy 900x60x1,5 .Jsou zrcadlově leštěny a potaženy ochranou folií. Mám i silnější i tenčí. Chtělo by to burzu možmostí, schopností, dovedností.....vždy něco potřebujeme a můžeme nabídnot.....


aNONym

Re: obecné choroby

Příspěvek od aNONym »

habana píše:koukněte na heslo "ovčelená voda" tady: http://vcely.euweb.cz/Central_O_produktech.htm
anebo i jinde.
Při pročítání jsem narazil na kapitolu JED. Na včelí, vosí, komáří a jiné bodnutí velmi dobře funguje cigareta.

To si zkrátka zapálíte čvaňháka nebo požádáte spřízněného čmudila o zapůjčení cigarety, a žhavým koncem, zbaveného popela, např. odklepnutím a ofoukáním, si šmejdíte 0,5 až 1 cm nad vpichem tak dlouho, dokud to bude snesitelné. Čím blíže a déle, tím asi lépe, jenom pozor, ať si při tom nezpůsobíte popáleninu. Postačí jen 10-30 sekund. Během pár minut přestává nepříjemné svědění a po chvíli již o tom vůbec nevíte. Většina biologických jedů se totiž docela velmi lehce rozkládá při teplotě již kolem 60 st. Celsia. Na stejném principu funguje i tento pantentní přístroj http://interlink.tsbohemia.cz/beurer-is-40_d148027.html . No nekupte to za ty peníze :laugh: . A pokud by snad někomu scházelo to zlato na špici, tak na vypalování může použít Zlatý Malborka. :laugh:

Takto si pro jistotu ošetřuji i místa vpichu po klíšťatech, ale s tím rozdílem, že to nechávám tak dlouho, až se na tom místě vytvoří puchýřek. Jistota je jistota. A borélie jsou svině. 8)


aNONym

Bezpečnost při používání síťového napětí

Příspěvek od aNONym »

jarda ovčák svitavy píše: Jde o funkčnost a bezpečnost. Tu především.
Pro tyto účely bylo vynalezeno oddělovací trafo. ;) Popis: http://stepa.wz.cz/index.php?page=isol

Koupit ho lze za různý peníze: např. zde http://www.empos.cz/produkty/index.php?idp=117 anebo třeba takhle http://stavebnictvi-naradi.sbazar.cz/od ... 49226.html 8)


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Mazání na klouby

Příspěvek od poota »

Objevil jsem osvědčený recept na mazání při bolestech páteře a kloubů, takže ho tímto zveřejňuji:
do lahvičky Alpy (160 ml, cena kolem 26,- Kč) vhodíme 6 hřebíčků (koření!) a 4 Aspiriny nebo Acylpiriny a po dobu 10 dní necháme loužit za občasného protřepání. Po 10ti dnech lze použít pro mazání bolestivých míst. Přeji příjemné a úspěšné ověřování - poota


vili
Stálý člen
Příspěvky: 32
Registrován: stř 21 bře 2007 1:45
Bydliště: Praha
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Mazání na bolestivá místa, ochucení jídel

Příspěvek od vili »

poota píše:Objevil jsem osvědčený recept na mazání při bolestech .... - poota
Tento recept znám více jak 20 let, a není zde napsán tak jak má z právně znít.

Do Alpy 10 Acylpyrinů ( rozdrtit )
Do Lesany 10 hřebíčků (koření!) může se ponechat v celku
Nejlépe 14 - 21 dní louhovat, za občasného protřepání, po té slít dohromady, přes jemné ( i látku ) sítko procedit. Princip spočívá, že Acylpyrin se dostává pouze do bolestivých míst. K zesílení účinnosti se používá kapsaicinový olej.
5 gr. sušených čilli paprik se dá do ½ jedlého oleje, ohřát na 85 stupňů, po dobu 30 min. Ten se kape do bolestivých míst s Alpou, a snadno je vše vmasírováno. Nahrazuje 100 % kapsaicinové náplasti prodávané v lékárnách. Zároveň tento olej je nepostradatelný v kuchyni, dobře se dávkuje do jídel ( hlavně do bramborových salátů ), který je pak dobře stravitelný.
Mimo dalších látek obsahuj vitamíny C a karoten B. Podporují chuť k jídlu, ale ve větším množství dráždí pohlavní a močové ústrojí. V přiměřených dávkách působí na žaludek lépe než pepř. Má příznivý účinek na zažívání. Je prokázáno, že kultury, zvyklé na ostrá jídla s tímto kořením, snáze snášejí zamoření pokrmů a prostředí kolem sebe různými bakteriemi, zejména těmi vyvolávajícími průjem. Chilli vyvolává změny ve střevní sliznici, která potom leccos snese. Chilli je považováno také za afrodisiakum.

Různé recepty na použití http://www.foodlife.cz/index.php?option ... Itemid=115

Hodně zdraví a dobrou chuť.


Voda neni lék ale má léčivé účinky.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ahoj, tak uz mame MMS v republice - http://www.emms.cz


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

vili napsal:
Tento recept znám více jak 20 let, a není zde napsán tak jak má z právně znít.
Promiň, vili, ale zdá se mi, že není zcela košér jen tak spatra prohlásit o dobře fungujícím receptu, že není správný - mohlo by to někoho celkem zbytečně odradit od jeho vyzkoušení. Přitom se spíš jedná o jiný, než nesprávný recept. Připadá mi to stejné, jako prohlásit o předpisu na segedínský guláš, že je špatný, protože do správného guláše přece žádné zelí nepatří. Tenhle přístup totiž vede ke sporům o správnost, které vyúsťují v "náboženské" války v jakékoli jejich podobě. Ale neber to nijak zle, je to míněno jenom jako upozornění na nepříliš zjevné nebezpečí. Zdravím - poota
P.S. Když už jsem zmínil ten guláš - pokud do něj během vaření nalijeme malého panáka rumu, tak v něm sice není na chuť vůbec znát (což by mohlo někoho docela mrzet), ale zato maso bude mnohem křehčí.


sao
Zasloužilý člen
Příspěvky: 393
Registrován: sob 03 bře 2007 13:40
Bydliště: MORAVA
Dostal: 7 poděkování

Ž + M voda

Příspěvek od sao »

Jenom tak narychlo navazuji na příspěvek La a Viliho

O fenoménu -- Živé a Mrtvé vody -- jsem se dozvěděl asi před 30léty a tenkrát jsem ji zkoušel na všechny možné problémy , které se v mém okolí vyskytly s většími či menšími , ale vždy úspěchy .
Pak jsem na to léty pozapomněl , ale stále mi v hlavě zní , jako ostatně každému z nás o tomto - Pohádka z mládí .
Kdesi jsem už psal o tom , že veškeré zkušenosti lidstva jsou vepsány , či chcete-li vpleteny do Pohádek a né moc složitě zašifrovány do všelikých nápisů , rytin a jiných , aby se na ně Nikdy nezapomnělo a daly se , až na to Dozraje v jednom každém z nás Čas a Mysl , využít .

Před asi půl rokem mi to znovu přišlo na rozum a poprosil svého skleněného kamaráda , aby mi podle dobového nákresu ono zařízení vyrobil.
Protože toho nikdy nepotřebujeme velké množství tak je dobré , mít vždy čerstvou dávku a proto není sebemenší důvod to s velikostí přehánět .
Dávám sem proto , podle mě , vcelku přiměřený rozměr mého zařízení v podobě foto , protože jedna fotka za tisíc slov .

Ve středu je zataveno velice jemné Sintrované sklo , což je vlastně cituji Viliho z
http://blueboard.cz/kniha_0.php?hid=fxf ... muu245i7b/ :

Sintrované sklo, hutnicky spékané; technologii, při níž se působením vysoké teploty zhutňuje soustava pevných mikroskopických částeček, práškových látek za vysokých teplot, čímž se zmenšuje pórovitost. Hustota je taková, že nepropustí molekulu vody. S tímto sklem pracují výhradně skláři, při výrobě laboratorního skla. Takto získaná přepážka může být zabudovaná ( přitavena), pouze jako díl skleněného celku. Zhotovit Vám může pouze sklář, s dohodnutou cenou, za celek.

Ten můj Skleněnej kamarád je Machr – Velkej Machr .
A taky , jak je vidět , je i hračička .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


KLM

Ráda bych taky,ale nevímjak

Příspěvek od KLM »

Zdravím všechny, co sem píši.Trpíc nespavostí, dopracovala jsem se na tyto stránky a od noci čtu a čtu a mám v hlavě ze všeho pěkný binec.Vyzkoušela jsem už toho také opravdu hodně poté, co mi v nemocnici napsali a orazítkovali, že nejsem léčitelná současnou medicínou jako celek, tak mi léčí sem tam ty kousky.Zkoušela jsem to jako Ondra leckde, ale finance na to nemám.Pravda skoro nefungující metabolismus mne dohnal i k 6ti nedělním půstům a nakonec mě to přesvědčilo o tom, že se v organismu vše rozhodilo a nějak se to nechce posbírat dohromady-začal mi lítat tlak, nikdy nedokážu říci, který mi právě dělá zle, objevila se mi cukrovka, o které jsem se domnívala, že mě nemůže potrefit při všech těch dietách-při inzulínu jsem zoufale přibrala, za první týden 12kg, tuky se mi drží v krvi jak helvétská víra, i když nic tučného nikdy nejím, klouby bolí, křeče nabírají na intenzitě, nohy i ruce mrtví a prý mi začíná i dna,atd,atd.
CHci jít také do toho, ale nevím, co s léky, které beru a inzulínem,jestli to jde dohromady, protože mám hnusné zážitky s hypoglykemii-netušila jsem, že nedostatek cukru může způsobit stavy, kdy nakonec v tom hnusu se nemůžete ani hnout, manžel by asi nebyl s určitostí příznivec.Tak mi poraďte, prosím.Dík.


1220
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1719
Registrován: úte 09 led 2007 12:49
Bydliště: Praha
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

kudy cestička

Příspěvek od 1220 »

No nedostatek cukru vede až k mdlobě a dlouhá mdloba vede k smrti.
přebytek vylikviduje mooc věcí .
Každé nemoci tohoto typu předchází příběh .Jedinečný, dlouhý , se zhoršujícím se průběhem a se špatným koncem.
Ten příběh je jenom Váš ale ten příběh se musí pochopit.
Dobrá rada je drahá, ale kdo hledá najde : Přijde ta chvíle, když se přestanu bát, přijde ta chvíle, kdy mám na sebe čas. Vezmu tužku a papír.
Napíšu tam svůj příběh a pak ho spálím. Dosáhnu toho, že uvidím skrytou
malou část svojí historie. Pak prijde úleva.
mohu to opakovat, čím víc to budu opakovat tím víc budu pro sebe čitelnější. :good:
Víc ani nevím , ani nemohu.
K.


Uživatelský avatar
sano
Zasloužilý člen
Příspěvky: 942
Registrován: stř 08 úno 2006 23:48
Dostal: 18 poděkování

Pre KLM

Příspěvek od sano »

pošli sz, možno dáme dokopy nejaké riešenie..


carbous
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: ned 22 čer 2008 10:59
Bydliště: Plzeň

2 KLM

Příspěvek od carbous »

Jen takova otazecka. Uz jsi zkousela pusty (jak jsi psala i 6 nedel) tj. vuli mas poradnou. Jen se divim, ze ti to nepomohlo. Pust na 40 dni je opravdu sila a cloveka docela slusne procisti (nejen fyzicky ;) ). Zeptam se proto, jestli to byl opravdu PUST (tj. jen voda a nic jineho a nejlepe destilovana). Spatným pustem jsou znami napriklad protizakladnovi hladovkari, kteri drzeli hladovku (pili vyvary a cajiky :cry: ) a slo to s nimi z kopce.
U tech realnech pustu, kdyz jdes postupne, tak to skutecne pracuje jak ma.

Ohledne MMS: Tady jsem nemel jednotnej nazor. Nejdrive prevladalo: Cpat do sebe nejakou chemii, o kterej nevim co dela, mi bylo proti srsti. Pak jsem si precetl knizku a opravdu mi to davalo smysl (selskej rozum -jedna se jen o muj nazor) a tak jsem si rekl, ze to prubnu a zkusil jsem to bojem - hodne velky davky rychlej nastup, abych mel jasno, jestli se to da a nebo ne. Jestli se tedy rozhodnes pro cestu MMS tak pomalu a nikam nespechej. Bohuzel (teda bohudik :D ) nemam zadnou nemoc, kde bych mohl videt nejakej progres lecby pomoci MMS, kazdopadne se daji zvladnout i velke davky - tak proc to nezkusit dle postupu popsanych zde na foru. ALE rozhodne by se clovek nemel tlacit do neceho, do ceho mu jeho JA rika NE. Drzim palec...hledajici si cestu nakonec najde.. ;)


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“