Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
ADSL
Mám nejlepší připojení ADSL 4 Mb/s a stále je to na ho... Ale zaplať za ně. Buďme rádi za to. Byl jsem dlouhá léta na pevné vytáčené lince. To se prostě srovnat nedá.
Však ono to půjde!!!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: ADSL
Jo, to Telecomové blekotaj, že je to 4 MBit, ale že mo má běžně rychlost srovnatelnou s 128 až 256 kbitem, to Ti před připojením neřeknou. Totiž 4 MBit je jen maximální, kterou zvládá modem, ale nikdy se této rychlosti nedosáhne (nebo dosud nedosáhnlo). U kabelu Ti rychlost garantují, tzn. pod tuhle rychlost Ti to nikdy neklesne (např. 1 Mbit). Tzn. když stahuješ několik věcí zároveň, vzájemně se neomezují, tak jako u ASDL.Mim píše:Mám nejlepší připojení ADSL 4 Mb/s a stále je to na ho... Ale zaplať za ně. Buďme rádi za to. Byl jsem dlouhá léta na pevné vytáčené lince. To se prostě srovnat nedá.
ADSL od Telecomu - škoda mluvit, no zas Telecom mazal med kolem hub... ...to je něco jako když někdo řekne: Tohle auto má maximální rychlost 380 km/h, ale že k tomu musíš použít raketový motory, to Ti neřekne
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
Info
Protože Vás mám rád posílám info o dnešním dni, víceméně záleží na nás samotných zda zasloužíme vyhladit, nebo postoupit o řád výše.
http://www.wahlgrenis.cz/aktuality_061017.htm
Mimochodem letí sem cosi, co vypadá jako roj komet a přiletí asi za deset dní, kanon na Sibiři takové tělesa sestřeluje, převládá-li na planetě štastný stav mysli, když je více negace, války, závisti, nepřejícnosti, kanon nefunguje a dostaneme přímý zásah.
http://www.wahlgrenis.cz/aktuality_061017.htm
Mimochodem letí sem cosi, co vypadá jako roj komet a přiletí asi za deset dní, kanon na Sibiři takové tělesa sestřeluje, převládá-li na planetě štastný stav mysli, když je více negace, války, závisti, nepřejícnosti, kanon nefunguje a dostaneme přímý zásah.
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
UV paprsky
To je dobré, Martine. Doufám, že jsme ještě nezapomněli pozitivně myslet a alespoň jedno společné přání máme také, tak pokud to bude vše fungovat, jak se píše, tak se asi brzy dočkáme. Musíme si dát jen pozor na to pozitivní myšlení, to je opravdu velice důležité.
Jeff
Jeff
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: UV paprsky
Zdravím kluci, škoda, že nás tu není milión, bo ještě jsem nenarazil na fórum, kde je taková (super) sebranka. Nás milión by stačil, ale předpokládám, že tak rychlí v nabírání "členů" nebudem...Jeff píše:To je dobré, Martine. Doufám, že jsme ještě nezapomněli pozitivně myslet a alespoň jedno společné přání máme také, tak pokud to bude vše fungovat, jak se píše, tak se asi brzy dočkáme. Musíme si dát jen pozor na to pozitivní myšlení, to je opravdu velice důležité.
Jeff
A kdyby jó, tak to zas nebudou takoví úchyláci do alternativních paliv
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
milion
Jestli se nepletu, tak se jedná o milion lidí na planetě. Milion jako minimální počet pozitivně myslících lidí. Co myslíš, kolik asi lidí se o tom asi dozví, když budeš počítat ty "normální lidi" a z těch, kteří se o tom dozví to budou brát alespoň na 10% poctivě? Nakonec ten milion bude tak akorát ťip ťop.
Jeff
Jeff
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
ftípek
Profesor na policjní akademii vysvětluje mladým policistům matematiku,
5 - 7 + 2 = 0 chápete ?
Ne.
Vy tupci, tak vám to vysvětlím na příkladu:
Autobusem jede 5 policistů, autobus zastaví, 7 policistů vystoupí, kolik policajtů musí nastoupit, aby v autobuse žádný nebyl ???????????
5 - 7 + 2 = 0 chápete ?
Ne.
Vy tupci, tak vám to vysvětlím na příkladu:
Autobusem jede 5 policistů, autobus zastaví, 7 policistů vystoupí, kolik policajtů musí nastoupit, aby v autobuse žádný nebyl ???????????
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
- Mim
- Zasloužilý člen
Relaxuji....
Piju slivovici, jak mi radil Jeff a další a je mi už docela fajn. Na fóru jsem se dočetl, že stále slibuji a nic a tak mi někdo i ubírá karmu.... Ale proto to přeci nedělám....Jen mě někdy štve, že spousta lidí tohle fórum vlastně nečte, nebo si nepřečte a pak je to docela hloupý.... Skočí sem s něčím, co už tady dávno bylo. Ale budiž mu odpuštěno. Věřte, že bude líp. Mim
Však ono to půjde!!!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
stěžovatelé
Nevšímej si jich Mime, často někteří spíš by potřebovali místo vysvětlení to vyrobyt, namontovat, seřídit jen se o to stydí říct. Dělej v klidu co uznáš za vhodné a nenech se vyvést z míry.
- Mim
- Zasloužilý člen
Pro Lajose
No, jasně, já se jen tak otrávit nenechám.... Makám, až se ze mě kouří....No, ale možná to taky bude tou zvýšenou spotřebou cigaret.
Však ono to půjde!!!
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: ... (nejen) Pro Lajose a Mima ...
... hele Mime ... estli Ti mohu doporučit, kup si "brusinkovej kompot" a zdlábni ho na posezení (je to docela i mňamka) ... nedávno mne to "vytáhlo z dost vošklivýho marodění", gde už nezabírala ani žádná antibiotika, ... tehdy mé potíže a problémy "zmizely jak mávnutím proutku" ... od té doby pravidelně spořádám týdně 2-3 skleničky a cítím se mnohem "lépěji a vitálněji" ... zkrátka, myslím si, že tím rozhodně nic nezkazíš ... a nehul tolik (abys nám vydržel ) ... A(&F)Mim píše:No, jasně, já se jen tak otrávit nenechám.... Makám, až se ze mě kouří....No, ale možná to taky bude tou zvýšenou spotřebou cigaret.
http://zena.blesk.cz/Clanek59971.htm ... jinak, indiáni znají léčebný účinek "oranžovech bobulí" již dlouhá staletí (mno, asi spíše tisíciletí) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Kristovy léta ...
... tak a naše společná diskuze má právě "3333 příspěvků" ... opticky velmi hezký číslo ... jo, jo ... dost mi připomíná jeden důležitý věk pro plemeno lidské ... zkrátka "Kristovky", ty se vždycky slavěj mohutně, ... tak tedy všechno nejlepší ... a jak u lidí se říká, že při dosažení tohoto "stáří" nečekaně zmoudří a konečně dospějí (... mno, někteří jedinci prej ne-e )... tak i já tedy přeji, ať je nadále plodná a hlavně při plné síle ... A(&F) ...
- Mim
- Zasloužilý člen
pro A(&F)
Díky za radu s brusinkovým kompotem. Myslím, že ale zůstanu u slivovice, ta mi také docela zabírá. Už je to dobré. Samozřejmě, že to nepřeháním, musím mít použitelnou hlavu. Dobrou noc. Mim
Však ono to půjde!!!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
gewo
Pánové, dovoluji si možná i Vaším jménem přivítat v našem foru pana gewa, majitele bludného balvanu(máte ho někdo?) a člověka nehledícího na názory-co je možné a nemožné- pokud jste to nevyzkoušely , možné to je.Musím se vám přiznat že jsem začínal s jeho články z WM magazínu auto na vodu I-III. Poskytoval mně i všem ostatním česky mluvícím lidem údaje z tohoto světa , kterých se od státních, monopolních a ostatních akademických institucí se nikdy nedočkáme.Nebudu chvalozpěvy dál rozvýjet, znalci problematyky vědí o čem mluvím.
Nebyl bych platným členem tohoto fora, kdybych se nezeptal pana gewa , na jeho (asi) blýzkého vývojového týmu(ART--nejsem si jist zkratkou) a na jejich technické výsledky, pokud takové sdělení je v jeho možnostech.
Zádné násilí, jen tak mezi námi?
Nebyl bych platným členem tohoto fora, kdybych se nezeptal pana gewa , na jeho (asi) blýzkého vývojového týmu(ART--nejsem si jist zkratkou) a na jejich technické výsledky, pokud takové sdělení je v jeho možnostech.
Zádné násilí, jen tak mezi námi?
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všem.
Přiznám se, že jsem na tyhle stránky narazil čirou náhodou, bylo na ně upozornění na jiném fóru... Jakmile jsem viděl seznam publikovaných článků, byl mi jasný jejich původ... jsou za nimi dlouhé hodiny dřepění nad překlady, a byly to hodiny mého života. Nicméně - za články jsem postrádal prostou věc - odkaz na WM magazín... Je-li takový odkaz použit, je všechno v pořádku, jinak je to, bohužel, krádež.
No, zpočátku jsem byl "nasrán", ale ... na druhou stranu mne těší, že se tyto "šílené" myšlenky ujímají a že přibývá těch, kteří kromě teoretizování prostě "řežou železo" a zkoušejí věci v praxi. My jsme před skoro pěti lety založili ART - Aquarius Research Team, složený z opravdu špičkových odborníků na poli elektroniky, materiálů atd. Většina těchto lidí absolvovala vojenské vysoké školy, kde jim kupodivu nevymyli mozky jako na civilních VŠ.
Začali jsme prověřovat různé patenty, pochopitelně i Meyera, ale i jiné, příbuzné věci. Něčeho jsme dosáhli, něčeho ne. Nechci jít do detailů, ne snad kvůli tajnůstkářství, ale protože vy jste jiná skupina a nebylo by dobré kohokoli odradit našimi, možná náhodnými neúspěchy a neodvést na kolej našich myšlenkových pochodů.
Prošel jsem si tuhle diskusi zatím jen zběžně a narazil na místa, která důvěrně znám. Tytéž problémy a skoro stejné závěry. Stejný cirkus se sháněním materiálů... (mimochodem, jádro z feritového prášku lepené epoxidem má velmi mizernou permeabilitu a je pro vyšší frekvence nepoužitelné. Vím to, zkoušeli jsme to. Originální jádra jsou sintrovaná pod vysokým tlakem, bez pojidel. Tohle nemusíte zkoušet, je spolehlivě prověřeno, že to nikam nevede).
Mne osobně nejvíce zajímá stroj známý pod názvem Testatika, k jehož funkci mám vlastní teorii, kterou ověřuji společně s přáteli po celém světě. Kousek po kousku vzniká mozaika, která snad nakonec poskytne celý obraz. O téhle věci toho vím asi nejvíce, vodíkem jsem se zabýval jen krátce.
Z Aladina lze získat energii kaskádou dioda, kondenzátor - dioda - kond... s kondy s rostoucí kapacitou a stále nižším napětím. Posledním kondem v kaskádě je baterie. Podívám se po schematech, a když, tak na ně dám link. Problém je ve spínacím prvku (místo výbojky), pro taková napětí jsou jen rychlé spínací triody, které ale pracují jen v rozsahu miliampér, a pak sidactory a různé jiné "pojistky". Za vyzkoušení by jistě stálo malé jiskřiště řízené permanentním magnetem, a la Tesla. Cívka se přestane zahřívat, když do plusové větve prostě zapojíte diodu...
No, je pozdě a starší páni musí taky někdy do postele, i když - správný čert nikdy nespí
Takže zas někdy příště.
No, zpočátku jsem byl "nasrán", ale ... na druhou stranu mne těší, že se tyto "šílené" myšlenky ujímají a že přibývá těch, kteří kromě teoretizování prostě "řežou železo" a zkoušejí věci v praxi. My jsme před skoro pěti lety založili ART - Aquarius Research Team, složený z opravdu špičkových odborníků na poli elektroniky, materiálů atd. Většina těchto lidí absolvovala vojenské vysoké školy, kde jim kupodivu nevymyli mozky jako na civilních VŠ.
Začali jsme prověřovat různé patenty, pochopitelně i Meyera, ale i jiné, příbuzné věci. Něčeho jsme dosáhli, něčeho ne. Nechci jít do detailů, ne snad kvůli tajnůstkářství, ale protože vy jste jiná skupina a nebylo by dobré kohokoli odradit našimi, možná náhodnými neúspěchy a neodvést na kolej našich myšlenkových pochodů.
Prošel jsem si tuhle diskusi zatím jen zběžně a narazil na místa, která důvěrně znám. Tytéž problémy a skoro stejné závěry. Stejný cirkus se sháněním materiálů... (mimochodem, jádro z feritového prášku lepené epoxidem má velmi mizernou permeabilitu a je pro vyšší frekvence nepoužitelné. Vím to, zkoušeli jsme to. Originální jádra jsou sintrovaná pod vysokým tlakem, bez pojidel. Tohle nemusíte zkoušet, je spolehlivě prověřeno, že to nikam nevede).
Mne osobně nejvíce zajímá stroj známý pod názvem Testatika, k jehož funkci mám vlastní teorii, kterou ověřuji společně s přáteli po celém světě. Kousek po kousku vzniká mozaika, která snad nakonec poskytne celý obraz. O téhle věci toho vím asi nejvíce, vodíkem jsem se zabýval jen krátce.
Z Aladina lze získat energii kaskádou dioda, kondenzátor - dioda - kond... s kondy s rostoucí kapacitou a stále nižším napětím. Posledním kondem v kaskádě je baterie. Podívám se po schematech, a když, tak na ně dám link. Problém je ve spínacím prvku (místo výbojky), pro taková napětí jsou jen rychlé spínací triody, které ale pracují jen v rozsahu miliampér, a pak sidactory a různé jiné "pojistky". Za vyzkoušení by jistě stálo malé jiskřiště řízené permanentním magnetem, a la Tesla. Cívka se přestane zahřívat, když do plusové větve prostě zapojíte diodu...
No, je pozdě a starší páni musí taky někdy do postele, i když - správný čert nikdy nespí
Takže zas někdy příště.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------