Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

TRkové řady vyvíječů

Praktické informace...

Moderátor: sao

Odpovědět
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: nazdar...Einstein....

Příspěvek od kutil »

martin11 píše:..vítej ve společnosti nadšenců....co se snažej vydolovat energii tam co by neměla být...tedy...mezi náma...ona tam ta energie je...my o ní víme.....jen zatím přesně nevíme...jak...a kudy...ale až se to povede.tak...a nejen čezu :bye: ...zdraví karkulka červená a martin11 :lol:
Tak tos mi připoměl pořad s Horníčkem, kdy se jej jeden návštěvník ptal, kam se ztratí tma když se rozsvítí světlo?
Horníček pohotově:
Ona ta tma je tady v místnosti, ale není vidět :!:
H.v.

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

LP 2009

Příspěvek od sao »

Pěkné pozdravení v Novém roce přeji všem nadšencům a bastlířům . :smoke:

Trošku se musím omluvit , ale vypověděl mi službu jeden hadr a tak jsem ho musel nahradit druhým , leč ani za prase jsem nemohl nikde najít nějakej schopnej driver na netovou kartu , tak jsem ho pracně vydoloval ze starýho hadru a celkem to fachčí . Kdybych měl popisovat , co jsem všechno pro to udělal , tak by mě zběhlejší v PCkách , přerazili přes koleno .

Málem jsem dělal nějaké to miniaturní TRko a chtěl ho naletovat na kartu , aby se konečně rozběhla , nebo třeba kladivem jí domluvit , nebo třeba VN či VE tam nějak zapasovat , či co .

Jedinej snad já a IV si totiž libujeme ve W98S a jak jistě víte , tak jakejkoli ovladač musíte naistalovat , jinak vám nic nechodí , -- i kdyby jste se třeba na hlavu stavěli . Ještě že mě syn od La kdysi dávno naučil pracovat s Dosem , jinak bych byl v ryti .
Jenom taková poznámka -- spíš prosba . Kdo by mě chtěl pomoct , tak potřebuju někde vyštrachat z nějakejch starejch zásob a může být i opotřebovanej :evil: , ovladač na :

--- OVISLINK LFE 8139ATX-D -- fast eternet adapter V:1.1 --- pro W98S W98S W98S W98S !! (třeba Pego by něco věděl -- co ? )

Takže nechte mě trošku vydechnout (a nadechnout ) po těch svátcích a postupně budu odpovídat na SZ , protože se nějak za tu dobu kapku nahromadily .

No ale , -- aspoň jsem si všechno pořádně zase srovnal v hlavě a přišel na spoustu dalších nápadů .

Takže ještě jednou mnoho úspěchů v Novém roce přeje Sao
:pivko:

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Joo to znám W98S :lol: mám je na jednom starým kompu,ovladače jsem na netu hledal měsíc ale jak pěkně makaj jsou rychlejší jak průjem :D

Hodně toho pozitivního v novém roce a hlavně zdraví ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

ovladač

Příspěvek od gromit »

http://www.soft32.com/download_177976.html ?

Tak tendlecten mám už od začátku a nějak se mu né a né -- je na xp.
Ale děkuji

Aquarius1
Zasloužilý člen

Ovladač na win98s

Příspěvek od Aquarius1 »

Tady to máš je tam na win98 a win xp.Snad je to ono ;)

Todlencto je přesně ono a funguje bezvadně -- kdes (spíš , jak jsi ) ho vyštrachal ? :smoke:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

No jak jako obvykle hledal a hledal až jsem našel :D net je veliké smetiště a občas se tam dá i něco kloudného vyštrachat :lol:

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Sao , hoc nemám ťa príliš v oblube , tak prestovšetko dám ťi to sem , nech je radosť aj na tvojéj strane . http://www.softlookup.com/driver/ . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

mráz,

Příspěvek od felda »

tak jak Vám ,,mrznou" Tr-ka?
Jsem zvědavý, co ? já teprve zítra vyndám auto z garáže od 27.12.prvně
udělal jsem mezi tím tři zapery , chystám se na automatický čtvrtý , uvařil jsem cca dva litry KS , vyléčil bratránkovu ženu KS, rozebral přívod turba , udělal nový vstup na podtlak do TR-ka, v sobotu budu motat orig SAO a svou cikcak verzi podle šablony z plechu. Sehnal jsem novou labor. destilku,vydražil osciloskop! a už aby bylo teplo ... apropo plyn ...kdypak ho vypnou definitivně ?
začíná to být silně aktuální....... :!:

felda
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: mráz,

Příspěvek od poota »

To felda: :good: ,
ale řeknu Ti, že zírám, co všechno stíháš, mám kliku, že to tu nečte moje žena - poota

felda
Zasloužilý člen

trko

Příspěvek od felda »

stíháš- 8 dní jsem se flákal doma, takže tak....

vytáhl jsem auto z garáže , napojil trko, žena prohrábla plyn .... a bublá!!!!
Takže napojení se osvědčilo , mám tam to moje první,, kabelkovou" úpravu -cvak-cvak a dá se vyndat-( u nás dnes ráno -19)- píšu kilometry a jezdím !!!
Všem pozdrav !!!

To já jsem po 3 nedělích vytáhnul zmrzlé TRko ze starého modelu auta , ale před tím jsem to pěkně oroštoval po silnici .
Furt to jelo jako ďas , až mě to bylo líto . Takže energie je tam , i když to zmrzne -- no zmrzne , bylo to takové jako šlehačka .
:smoke:

felda
pista
Stálý člen
Dostal: 10 poděkování

trko

Příspěvek od pista »

gratulujem

felda
Zasloužilý člen

octavie 1,9Tdi -připojení podtlaku

Příspěvek od felda »

Tak Vás zdravím, nafotil jsem připojení podtlaku u mého 1,9Tdi
, kde jsem jinak nebyl schopen asi i vzhledem k optřebení motoru docílit rozumný podtlak .....
Jeden z mých požadavků byl minimální zásah do částí motru pro případ STK...
Nechtěl jsem zaslepovat EGR a v podstatě jsem volil cestu nejmenšího odporu - plastogumová hadice navrtaná 7mm vrtákem cca 3 cm od ústí resp. před vstupem do turba , průchodka ,u kterých bych potřeboval zjistit , kde by se daly sehnat-nevíte někdo?- našroubovaná do hadice, kde jsem předtím vyřízl 8mm závit zajištěná matkou zakapaná lakem - no a.... funguje to.

felda
Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

No TR = No Fun

Příspěvek od Pego »

Jak už sám nadpis napovídá.... Bez TR v P205, lenivej starouš a spotřeba ... (Fuuuuuuj!) ... 7,17L/100km. Tfujtajbl, naštestí už je spět - bez vody a zvláštních malých krystalů neznámého kovu nalezeného v usazeninách na dně mezi práškovou rzí (nad HDD magnetem) :shock: . Tak uvidíme - ale už po 2 dnech to nabírá dech. ;) :devil:

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

velky TRk

Příspěvek od puch »

Po ujeti asi 250km se vykon auta zvedl podle me asi o 1/3.Spotrebu jeste nevim,ted jsem teprve natankoval plyn.Mraz me netizi-vytahuju to(zatim jezdim na vodu-mozna pristi zimu nasucho).Voda zatim krasne cira,ani znamka hnede,jen jsem uz musel 1 Dcl dolit.Zda se mi,ze ten alobal kolem sklenice(stineni) pomohl.---A ted dal!Po napojeni na Iv vyvijec 3 jsem videl co TRk dokaze oproti deskam a tak jdu dal-116*430mm,10 sekci,97 zavitu 5*5*2,1940 der!Hrozna prace kluci!!!Ale snad se vyplati a draty 1mm nebudou za 14dni v pr....Tohle snad doufam utahne i tank :D

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pro Puch

Příspěvek od Iv »

Napsals: Po napojeni na Iv vyvijec 3 jsem viděl, co TRk dokaže oproti deskám.......
Jsem moc rád,že je tady jeden dobrý praktik navíc-nic už tam do vody nelij,co nejmíň proudu!Ať se Ti daří-ono už teď to stojí za to.Kdybyjsi jel někdy bez vody,tak si u toho mého zapojení nastav kmitočet cca 12kHz(24kHz...) :good:

Odpovědět

Zpět na „Sao“