Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
TRkové řady vyvíječů
Moderátor: sao
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Mínus 9
Dneska bylo u nás - 9,voda ve spořiči v tekutém stavu a po první zatáčce
se ve spořiči udělala bílá pavučina a v druhé zatáčce to kompletně zamrzlo.
Takže s destilkou "alá" hornbach končím.Jo a přešel jsem na "suchý" režim,ono to totiž taky funguje,akorát tuhle verzi nemám vychytanou.
Tak co je s vámi šmoulové,to sem jediný,kdo má v autě spořič Nebo jste zapomněli psát!
se ve spořiči udělala bílá pavučina a v druhé zatáčce to kompletně zamrzlo.
Takže s destilkou "alá" hornbach končím.Jo a přešel jsem na "suchý" režim,ono to totiž taky funguje,akorát tuhle verzi nemám vychytanou.
Tak co je s vámi šmoulové,to sem jediný,kdo má v autě spořič Nebo jste zapomněli psát!
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
minus 8
Ahoj, dnes rano při -8C a TR v autě odstaveném 10 dnů, v TR zmrznutá destilka z pumpy, bubler také. Žádný problém ani poškození u nádoby z Kika - viz. pár stránek dozadu. Po nastartování a zapnutí proudu do TR pomalu zas roztálo. Neměřil sem ale bohužel napětí u zmrzlého TR... PH 6 po roztátí.
- ekowatt
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Re: Novak
: HLEDEJ SMUDLOEinstein píše:spořič tady už nikoho nezajíma tady je na prvním míste volná energie
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
:)
Kdo si bude delat vodikove bombycky?Ja jo par balonku mam par knotku taky a muze zacit mala svetova hihihihihi.Lepsi by byl poradnej laser aby se to dalo odpalit z dalky ale bohuzel nemam.Peter 610 to tak delal.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
Taky zmrzlo(po zaštěrchání) ale měl sem vedle ve flašce vodu co sem před tím chvilku používal v trku, pěkně už medové barvy a ta jen lehce zkrystalyzovala ??????.....
Pokud se spořič bude používat "nasucho" ,přes zimu, nebylo by lepší do něj
cpát VN třeba z autocívky? a vynechat bubler?...určitě by se zvýšila účinost ne?...
Pokud se spořič bude používat "nasucho" ,přes zimu, nebylo by lepší do něj
cpát VN třeba z autocívky? a vynechat bubler?...určitě by se zvýšila účinost ne?...
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- wolf234
- Starší člen
- Dostal: 9 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
nazdar...Einstein....
..vítej ve společnosti nadšenců....co se snažej vydolovat energii tam co by neměla být...tedy...mezi náma...ona tam ta energie je...my o ní víme.....jen zatím přesně nevíme...jak...a kudy...ale až se to povede.tak...a nejen čezu ...zdraví karkulka červená a martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Nový člen
Pozdrav
Ahoj kutilové. Jsem zde nový, ale tuhle problematiku sleduji zpovzdálí už déle.Zaujal mě odkaz o něco víš, a sice adresa, kterou umístil wolf234. Juknul jsem se na to a zaujal mě odkaz na "Plazma ve sklenici (výboje za sníženého tlaku)". Asi nejsem první, koho to napadlo, nebo je to málo pravděpodobné, ale nemá to souvislost s vaším TRKem? Mám takový dojem, že při el. výboji vzniká ze vzduchu ozon a oxidy dusíku, což se zde také projednávalo. No a obojí přispívá spolu se stopou vlhkostí k lepšímu spalování v motorech. Sice se do spirál nepouštějí kV, ale zase naproti tomu jsou dráty od sebe pouhé milimetry a podtlak tam je mírný také. Jen mne to tak napadlo v souvislostech a pokud to nemá souvislost a pletu se, tak aspoň díky za to, že mě nebudete nadávat
Někde jsem tady četl, že je lepší, nějaký nápad, než žádný. Nebo něco podobného...
Někde jsem tady četl, že je lepší, nějaký nápad, než žádný. Nebo něco podobného...