Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
V Hádánicích
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
nic nebude?
To chce klid, kolikrát si řekneš kdy a co uděláš a pak ti to nevýjde. Myslím že chvilka napínání nám neuškodí a třeba nám nic neuteče.
informace
Pro Milana.
Nevím, nemohu si pomoci a zdá se mi že tady všchny obelhávaš a lžeš až se z computeru práší.
Tuším že jsi napsal že již nemužeš podávat informace, že máš nějakou smlouvu, a teď tu píšeš že není problém odpovědět!!
Není to divné?? Tobě také něco nějak nedopadlo a chceš to vyřešit jako všichni zde na tomto fóru, s tím rozílem že se pak na všechny vy....!
Potom až zjistíš a sestrojíš tak to prodáš za pěkný balík!! přeji Ti to, ale to zkoušej na takové lidi co pro tuto užitečnou věc nepohnou ani zadkem!!
Nevím, nemohu si pomoci a zdá se mi že tady všchny obelhávaš a lžeš až se z computeru práší.
Tuším že jsi napsal že již nemužeš podávat informace, že máš nějakou smlouvu, a teď tu píšeš že není problém odpovědět!!
Není to divné?? Tobě také něco nějak nedopadlo a chceš to vyřešit jako všichni zde na tomto fóru, s tím rozílem že se pak na všechny vy....!
Potom až zjistíš a sestrojíš tak to prodáš za pěkný balík!! přeji Ti to, ale to zkoušej na takové lidi co pro tuto užitečnou věc nepohnou ani zadkem!!
to annonym:
No tak, trochu silný slova čéče, Milanovy informace má možnost každý vyzkoušet a případně zkritizovat.
Tvá položená otázka, proč Milan dává dále informace, je spíše ke kávičce
http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=3
No tak, trochu silný slova čéče, Milanovy informace má možnost každý vyzkoušet a případně zkritizovat.
Tvá položená otázka, proč Milan dává dále informace, je spíše ke kávičce
http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=3
-
- Zasloužilý člen
poznatky
Mírnou pravdou je, že když se podíváte o 2 měsíce nazpátek, tak Milan ze začátku se ptal na vše, jako všichni ostatní. Pokud je to pravda že v podstatě pťišel na vše, na co se přijít dá, tak vlastním přičiněním získané řešení múže použít jak uzná za vhodné.Že mi jsme utřeli?- tak to na světě chodí, asi nemá moc veký smysl dál rozebírat a někoho urážet, je to zbytečné.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Je to stejné, jako se vším, co známe a až se tento system rozšíří, vejde ve známost stejně, jako třeba žárovka. I u žárovek ze začátku vyráběla každá firma jiný závit, aby nebyly záměnné. Ani dnes každý neví, jak se žárovky vyrábějí a existuje prakticky nulová šance, že by je někdo chtěl vyrábět doma. Neboli kdyby těch několik nás, bláznů vědělo přesně jak na to, tak to stejně žádné firmě, která se tím zabývá nepokazí kšeft. Jedná se jen o chuť a úhel pohledu
Jeff
Jeff
-
- Stálý člen
-
- Zasloužilý člen
žárovka
Ta žárovka není zrovna nejlepší příklad, stačí kdybys měl příslušné stroje na tavení a vyfukování skla do forem s vakuovou pumpou no a odporové spirálky do tý baňky, jen technologie, doma?- žárovka stojí 5-10kč, není nad čím uvažovat.
-
- Zasloužilý člen
roman
Se do toho pletu ale vyplatí se nově příchozím, přečíst fórum od začátku popř. technické rady si dát do dokumentu, prostudovat to a neptat se podle posledních dvou stránek na to, co už bylo před tím zodpovězeno. Marníš tím svůj i poradcův čas. Malá zkouška pro mně:milan říkal vzdálenost elektrod 20mm, velká účinnost při napětí již 350V.
-
- Stálý člen
lajos
Forum sledujem od zaciatku. Podla mna tie hodnoty 20mm a 350V so sebou vobec nesuvisia. Na tom priebehu je viac amplitud signalov. Max amplituda pri jednej frekvencii a pri druhej frekvencii. Niekto na zaciatku milanovi radil % amplitud. Len som si chcel overit ci naozaj pouziva tieto udaje alebo prisiel na nejake lepsie. Takze to nebola az taka odveci otazka
Ale aj tak by som poprosil Milana o vyjadrenie.
Dakujem
Roman.
Ale aj tak by som poprosil Milana o vyjadrenie.
Dakujem
Roman.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pro Lajos
Proč se Ti nelíbí žárovka? Mohl jsem napsat třeba elektronka, které se ze začátku také vyráběly i po domácku podobnou technologií, kterou jsi popsal pomocí rtuťové vývěvy...
Nejde o žárovku, nebo elektronku, jde o to že ač se o to různí kutilové pokoušeli, stejně vznikly firmy, které zahájily hromadnou výrobu a vidíš sám, že fungují dodnes a za jakou cenu jajich výrobky koupíš. Pár jednotlivců nemůže zásadně ovlivnit celek, alespoň v těchto oborech.
Stejně tak, když naložíš švestky a vypálíš si slivovici. Lihovary také nezkrachují.
Díval jsem se na stránku Elabs a je tam nějaká chyba, takové rozsypané. Nešlo by to dát do pořádku Milane?
Jeff
Nejde o žárovku, nebo elektronku, jde o to že ač se o to různí kutilové pokoušeli, stejně vznikly firmy, které zahájily hromadnou výrobu a vidíš sám, že fungují dodnes a za jakou cenu jajich výrobky koupíš. Pár jednotlivců nemůže zásadně ovlivnit celek, alespoň v těchto oborech.
Stejně tak, když naložíš švestky a vypálíš si slivovici. Lihovary také nezkrachují.
Díval jsem se na stránku Elabs a je tam nějaká chyba, takové rozsypané. Nešlo by to dát do pořádku Milane?
Jeff
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Obrázek - schéma nahttp://www.elabs.vracov.com/
Ani mne se schéma nezobrazuje a ani vlastně nemůže. Neboť jeho adresa obsahuje háčky a čárky (diakritiku) http://www.elabs.vracov.com/volna/index ... 20vody.JPG Aspoň takhle se ta adresa zabrazuje mně. Zkus Milane nahrát to schéma do své Fotogalerie nebo do Obrázků k tématu.
rival - živý člověk
Milanovo vlákno..
Jak se tak dívám toto vlákno založil Milan.
Teď bez jeho příspěvků to jaksi ztratilo smysl.
Lidé reagují na něco, co (např. já) už v životě nespatřím (nepřečtu).
Pro mě to nemá teda žádný přínos.
Toto bych zamkl možná i smazal. A založil vlákno jiné.
Můj názor, nekamenujte mě
mister
Teď bez jeho příspěvků to jaksi ztratilo smysl.
Lidé reagují na něco, co (např. já) už v životě nespatřím (nepřečtu).
Pro mě to nemá teda žádný přínos.
Toto bych zamkl možná i smazal. A založil vlákno jiné.
Můj názor, nekamenujte mě
mister
Když to funguje jinde, tak proč by nemělo tady?
Research complete level indicator:
[|-------------------] 1% Complete | Status: [Research]
Research complete level indicator:
[|-------------------] 1% Complete | Status: [Research]