Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Perendev

Své příspěvky můžete psát do "Diskuze".
Odpovědět
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Já bych asi vedel. Pokud existuje ovládání pólu na dálku, nebo jakoby myšlenkama, pak pri 1000ot/min a prumeru 300mm je jeho asi výkon 6.7kW (tedy za predpokladu, že vhodne pusobí pouze jediná práve vhodná polarita magnetu počas jednotlivých prechodu pólu v otáčce). Počet magnetu na kole z obrázku 28, obvodove 42kg. Cena magnetu asi 10000Kč.

marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

takze pri prumeru 5000mm to bude 111.62kW :D ?

to je sranda

Čas odhalí pravdu.
perendev

magnetmotor

Příspěvek od perendev »

Chlapi,nechci vám do toho kecat,ale objevujete Ameriku...... :)
kukni.......

Kód: Vybrat vše

http://www.perendev-power.com/products.htm
i když.......

Kód: Vybrat vše

http://www.perentech.com/devices/perendev/magnetic_motor/

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

.. ne my tu ameriku už mapujem..

Příspěvek od martin11 »

..a perendev je bažina, močál,,,sračka..nefunkční NIC...halda kovu...do sběru.....zdraví karkulka červená.... :lol: a m11

... věřím, že se " TO " povede ......
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Chtěl jsem koupit perendev osobně. Byl jsem v kontaktu, a to i telefonickém se zástupcem perendeva a nutno poznamenat, že jejich praktiky jsou obdobné s prodavači teplého deště..... Zaplať předem a pak po dlouhé době něco postavíme. 4x zrušili schůzku ohledně návštěvy u spokojeného zákazníka. Nemám důvod důvěřovat perendevu. Berte to tak, že nic takového neexistuje.

Návštěvník

perendev

Příspěvek od Návštěvník »

Na nete nájdete sťažnosti ľudí z rôznych krajín, ktorí poslali zálohu (niekoľko tisíc $ aj E) a ostali im iba oči pre plač a net na upozornenie ostatných.
Páni okolo projektu Perendev sú zrejme oprsklí podvodníci loviaci naivné ryby na neobvyklú návnadu...

martin11
Zasloužilý člen

se divim..

Příspěvek od martin11 »

...se divim, že se ještě dá bavit o Perendev-u...ten co založil toto vlákno...ať si v tom žije....plánků je tady na stavbu dost....výkon to má neuvěřitelný...návratnost veliká....blahopřeji každému , kdo si toto energetické zařízení koupí....karkulka červená :oops:

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

perendev

Příspěvek od jeff »

Je to tak, Perendev zatím nikdo ze zde přítomných běhat neviděl, ani já ne. Existují jen zprávy o vymámení zálohy na koupi zařízení a pak se už nic neděje. Chodí ke mě do hospody jeden chlapík, který žije tady u nás a v Německu. O Perendevovi začal jednou mluvit sám, že se zná s jedním z jeho konstruktérů a taky jak to vlastně všechno dopadlo. Prý ho už chtěli začít vyrábět sériově, ale kdosi je navštívil a řekl, ať to nedělají. Když neposlechli, tak jim z ničeho nic vyhořela výrobní dílna. Dále jim bylo řečeno, ať zapomenou na celý projekt i na šíření nějakých informací o něm. Zdá se to být nedobytné, ale uvidíme.
Asi tolik, myslete si o tom co chcete, prodávám jak jsem koupil

Jeff

Tomin

servus

Příspěvek od Tomin »

Ahoj máte nového fanouška, aspon zatim na čtení todle jsem vyYOUTUBElil

:idea: http://cz.youtube.com/user/Soukup2955 :idea:

treba pomuze zatim mam objednany nejaky "magnetky" tak dam vedet jak to dopada....

jiminow

Příspěvek od jiminow »

našiel som túto stránku:
http://www.fdp.nu/perendev/

možno to pomôže, aj ja si chcem také postaviť, len ešte nemám ani magnety.
ináč už predávjú aj 300 kW ové generátory poháňané perendev motorom.

:arrow: http://www.perendev-power.com/products.htm

blackjoe9
Stálý člen

Simulacia

Příspěvek od blackjoe9 »

Iba chcem upozorniť, že na stránke http://www.fdp.nu/perendev/ je namodelovaný perendev - podľa simulácie by mal fungovať ale nefunguje...môže to platiť aj naopak..takže na simulácie by som sa moc nespoliehal...teória sa nemusí zhodovať s praxou.. ;)

Sme až príliš ďaleko na to, aby sme prestali...
leviatan
Nový člen

pocitacova simulacia

Příspěvek od leviatan »

Existuje program, kde by sa dalo nasimulovat vzajomne posobenie magnetov?
Nieco ako autocad alebo inventor?

martin11
Zasloužilý člen

Re: pocitacova simulacia

Příspěvek od martin11 »

leviatan píše:Existuje program, kde by sa dalo nasimulovat vzajomne posobenie magnetov?
Nieco ako autocad alebo inventor?

...ano...vice odpoví kolega Gromit... :bye: ...dost je o tomto...velmi dobré animace na vlákně magnetické pístové motory...
...je zde animace magnetů pístu a animace magnetů a rotační fe ...při konstrukci motoru jsem z tohoto...této animace vycházel....martin11 p.s....další animace má Adambenda na mag.motorech...
....přímý zobrazovač mag . čar je realisovaný pomocí magnetického zobrazovače...publikováno mnou...duben květen2008 na vláknu mag motory...adam benda...doporučuji celé pročíst a pochopit problemy....zdraví martin11 :lol: p.s.s. pak se ptát. :idea:

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

leviatan píše:Z vasich prispevkov usudzujem ze zatial sa nijaky uspech v tejto oblasti nekonal, tymto vas nechcem urazit ani nijak znevazovat vasu pracu.
Ale ak som dobre pochopil z prispevku predo mnou tak podobny pocit ze snazime sa najst nieco co vlastne ani neexistuje mame viacery.

Osobne si myslim ze ak uz sa mam zaujimat o magnety tak jedine cez tie programy, pretoze to setri cas, financie(pravdaze nelegalne verzie) a zvysuje moznosti roznych kombinacii a zlozitosti systemu.

to martin11: citat vlakno o dlzke 150(!) stran je s prepacenim blbost, ak by sa na tomto poli podaril nejaky uspech tak sa spravi stranka ako v pripade Iva a jeho pokusov s rozkladom vodikom.
http://sites.google.com/site/karelmls/simulan-program-femm
tady máš moji stránku s odkazem na legální simulátor zadarmo - v angličtině hned, na český verzi základního manuálu s řešeným příkladem dělám, časem chci přidat i nějaké další konkrétní úlohy, knihovničky materiálů.... bohužel času je málo, mám teď v práci frmol, ale říkám si, zaplaťpámbů v dnešní době.

150 stran diskuze není tolik, spoustu toho ani číst nemusíš, stačí prolistovat a vybírat. A v případě potřeby zkusit vyhledávač. A ber to tak, že tady má každý možnost se vyjádřit - tím tě nechci urazit, ale tvůj dotaz sem nic nového taky přímo nepřinesl... Jestli to ale myslíš vážně, držím palce - a nespoléhej jen na simulátor - i když ten co posílám umí i výpočet sil (zatím jsem to nestačil vyzkoušt a ověřit) - mít po ruce pár magnetů se hodí.
:good:

Aquarius - nebuď tak přísný, třeba ho vážně číst některé žabomyší spory nezajímá...

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

,,Aquarius - nebuď tak přísný, třeba ho vážně číst některé žabomyší spory nezajímá..."

Chraň bůh nejsem přísný :shock:

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Odpovědět

Zpět na „Seriál o magnetech + Diskuze“