Sao , pre dobro veci a v záujme tohto fóra z mojéj strany robým za týmto celým čiaru . Pepesao píše:Nemusíš mě děkovat , protože Není za co Pepo .
Vím , -- použil jsem silnějších slov a doufám , že jsi to vzal a zamyslel jsi se nad sebou , protože takhle by už to dál nešlo .
Nechci , aby ses musel nad každým slovem , které vůči mě píšeš , hluboce zamýšlet s tím , abys mě nevytočil , protože to jsme si už jednou vyříkali a myslím si že na furt .
Já jenom nechci , abys tak činil s určitým cílem , protože je to z toho cítit na sto honů .
Piš normálně tak , jak to cítíš a nic nekalého nezamýšlej , protože jenom tak spolu budeme spolupracovat a věci se pohnou dopředu , jinak to nemá cenu a je to ztráta drahocenného času pro nás pro oba .
Jak jsi mohl vidět , tak já taky píšu bez vedlejších úmyslů a řeknu hnedle to co je na první pohled zřejmé a každému tady na Fóru jasné .
Někdo si to třeba převrátí k obrazu svému , --- jiný pak to vezme tak , jak to leží a běží a nic si z toho nedělá , jenom si říká : „“ Ať se volové hádají , protože mě se to netýká „“ . Dá se i tak , -- ovšem nemít svůj názor , byť by byl jakýkoli , tak to je velice špatný .
Když jsem v nějakém takovém stylu tenkrát nastoupil na Petera a pak jsem se mu omluvil , tak jsem to dostal ze všech stran takovým způsobem , až mě z toho bylo špatně .
Kdyby si to tenkrát lidičky pořádně přečetli , tak by pochopily , proč jsem tak učinil a dodneška si to nemůžu odpustit , protože srazit někoho na kolena a ještě v nevhodnou dobu , -- to bylo ode mne silný kafe . Nemám z toho dobrej pocit a ani s tebou , ale nedáváš mi jinou možnost , než útočit , notabene tě jenom kopíruji .
Pravděpodobně a asi nějak tak vznikají války na život a na smrt a vybíjení rodů po celá staletí .
Nechtěj , aby se v tomto pokračovalo , protože by to byl , jako že už je , jenom výsměch našeho Fóra před celým světem .
Já taky No a jedem dál :