Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
TRkové řady vyvíječů
Moderátor: sao
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
Taky vůbec nevím vo co vlastně de.ted sem začal pracovat na menším bazmektu než prvně,koupil hromádku neodim magnetu,ale co mě
odpovědělo na hodně otázek kolem, sou stránky od geva o Volné energii
hlavně sem něco konečně trošku pochopil ohledně kondenzátorů.......pokládám si otázky musí tam vůbec nějaká voda být?......(sao mě jednou zmr...al za velkou vodivost když sem tam vrazil trošku sody) něco jako vzduchovej nebo jak se to nazývá, kondenzátor...(a musí tam vůbec být aji nějakej vzduch?)....něco málo sem trochu přečet o dipolech, zdrojových dipolech a anténách a magnetech....
nemá ten magnet na spodku vyvíječe aji jinej, lepší ůčel, než jen obyčené chytání nečistot......nemají ty antény co sao maloval na obrázku na a pod autem taky něco do sebe.....neměla by délka motaných drátů být dlouhá tak akorát aby to bylo naladěno na nějakou tu pravou frekvenci...(ale frekvenci čeho?)....(proto možná to někomu fangá líp a jiným ne,prostě mají to třeba líp naladěni)......hmmm......jestli zase melu hovadiny tak mě někdo zastavte ......co na to sao?...polož špachtli a tmel odpoutej se od sádroše a trošku to tady rozetni.....nebo iv, nebo jiní, kdo má trochu tušení o co tady vlastně de.......
Tak zatím pěknej večer
odpovědělo na hodně otázek kolem, sou stránky od geva o Volné energii
hlavně sem něco konečně trošku pochopil ohledně kondenzátorů.......pokládám si otázky musí tam vůbec nějaká voda být?......(sao mě jednou zmr...al za velkou vodivost když sem tam vrazil trošku sody) něco jako vzduchovej nebo jak se to nazývá, kondenzátor...(a musí tam vůbec být aji nějakej vzduch?)....něco málo sem trochu přečet o dipolech, zdrojových dipolech a anténách a magnetech....
nemá ten magnet na spodku vyvíječe aji jinej, lepší ůčel, než jen obyčené chytání nečistot......nemají ty antény co sao maloval na obrázku na a pod autem taky něco do sebe.....neměla by délka motaných drátů být dlouhá tak akorát aby to bylo naladěno na nějakou tu pravou frekvenci...(ale frekvenci čeho?)....(proto možná to někomu fangá líp a jiným ne,prostě mají to třeba líp naladěni)......hmmm......jestli zase melu hovadiny tak mě někdo zastavte ......co na to sao?...polož špachtli a tmel odpoutej se od sádroše a trošku to tady rozetni.....nebo iv, nebo jiní, kdo má trochu tušení o co tady vlastně de.......
Tak zatím pěknej večer
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
Já tomu rozumím jak koza petrželi,tak neberte moje úvahy moc vážně.....sem jen pouhý laik....ale chápu že je asi dost velkej rozdíl mezi "vodou a vodou"....
snažím se to zatím jen nějak pochopit.....
snažím se to zatím jen nějak pochopit.....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Re: Rotace
Páni zdravím Vás . Karol m , velmi dobrí príspevok , dávam ti zaň bodík . No aby som ,,nezakecával'' , dovolil som si z neho vytiahnúť niektoré ,,vzácné perli'' . (1) Preto že opakovanie je ,,matkou múdrosti'' , tak dám to sem ešte raz . Pohyb a to doslova ČOHOKOLVEK (plyn , kvapalyna , hmota , atď.) vyvoĺává VŽDY potenciálný spád . A teraz trošku ,,gymnastiky'' pre akademikou a ,,pivných skautov'' pri hladaní súvyslostí . Tento potenciál (napeťový - elektrický nevynímajúc) sa VŽDY prejavý ,,VALIVÝM ODPOROM'' ktorého dősledkom je VŽDY ťeplo . (2) Velmi dőležitý poznatok na ktorý sa až príliš často zabúda ! (3) Myslím si , že toto sa týka viacmeňéj našich ,,akademikov'' , preto že človek bez vzdelania a to tým nemâm na mysli len školy , sa ,,utvrdí vo svojéj pravde'' aj sám a to takmer v čomkolvek . PePoKarel m píše:...(1) Nedělá náhodou rotace takový malý potenciální spád ?...
...(2) Vzduch je vlhký, a třením vzniká el náboj...
(3) Je mooc těžké uvažováním překonávat navyklé nikam nevedoucí myšlenková schemata
...
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Re: Rotace
Tak jaa to teda, tedy tu rotaci/spad/valivej odpor/teplo i jiny zajimavosti JEDU vodskouset primo k autorovi, a po ceste budu merit co se da a zraportuju Vam to vsem, jak tuhle tu cestu plnou strasti a badani dokoncim. Prisel cas, aby Mohamed zvedl linii sunky a sel navstivit Horu, kdyz uz je tolik magickych a nezodpovezenych votazek povesenych primo ve vzduchu...pepo.bn píše:Páni zdravím Vás . Karol m , velmi dobrí príspevok , dávam ti zaň bodík . No aby som ,,nezakecával'' , dovolil som si z neho vytiahnúť niektoré ,,vzácné perli'' . (1) Preto že opakovanie je ,,matkou múdrosti'' , tak dám to sem ešte raz . Pohyb a to doslova ČOHOKOLVEK (plyn , kvapalyna , hmota , atď.) vyvoĺává VŽDY potenciálný spád . A teraz trošku ,,gymnastiky'' pre akademikou a ,,pivných skautov'' pri hladaní súvyslostí . Tento potenciál (napeťový - elektrický nevynímajúc) sa VŽDY prejavý ,,VALIVÝM ODPOROM'' ktorého dősledkom je VŽDY ťeplo . (2) Velmi dőležitý poznatok na ktorý sa až príliš často zabúda ! (3) Myslím si , že toto sa týka viacmeňéj našich ,,akademikov'' , preto že človek bez vzdelania a to tým nemâm na mysli len školy , sa ,,utvrdí vo svojéj pravde'' aj sám a to takmer v čomkolvek . PePoKarel m píše:...(1) Nedělá náhodou rotace takový malý potenciální spád ?...
...(2) Vzduch je vlhký, a třením vzniká el náboj...
(3) Je mooc těžké uvažováním překonávat navyklé nikam nevedoucí myšlenková schemata
...
Zakladni vybavou je TR plneno protimrazovou vybavou (pry ten Sao bydli tak vysoko, ze muze nemrazku testovat i v leete...), ampermetrem a turbovano mou nohou na plynu. Data GPS ohledne veskereho pohybu meho mrnouska budou log-ovany a pozdejs spristupneny sirsi verejnosti.
ÁÁÁ je , ----- to abych tady začal glancovat , pulírovat a všemožně se připravovat na tak vzácnou návštěvu . To bude asi mejdan až do rána , protože možná přijde i La a Iv a budou mě trhat ušiska .
Takže nastupuji na Rajóny a do příjezdu budu makat jak ďas .
Něco jsem zaslechl , že Pego už startuje a zapíná GPSku a taky dolívá do TRka poslední zbytky 82% slivovice , aby tady nezamrzl .
Jóó a to jsem Vám ještě neřek co !! -- já ho hnedka Prásku
Vám sice bulíkuje nějakou nemrznoucí směs , ale je to pánové Slivovice – ročník 2001 , protože na tu to jede , - a to Vám teda řeknu , nejlíp --- a pak žepré “ protimrazovou vybavou “ HA HA .
Když už nebude co pít , tak ju vyžahnem taky a dom pojede na vodu , -- Teda moju vodu -- čisťounkou jak Alabastr , -- ta snad ani žádnej Siemens nemá , protože ju pěkně po laboratoři ještě přeměřuju , aby mě jakože neošulili - viz obr..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Páni zdravím Vás . Sao vydím , že humor ti ešte nie je celkom cudzí . S vodou ti to po prechode tymito ,,sviečkovými filtrami'' (na zábere) pokjal v jednom z ních nepoužívaš ,,chémiu'' (katex , anex) , nespravý s vodivostou takmer nič . Ak to máš na vstupe moc ,,tvrdé'' , tak aj z téj 82-ky s takouto vodou spravýš (stačí pár kvapiek ,,spodkov'') ,,trojchlapové mlieko'' . PePo
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
pepo.bn píše:Páni zdravím Vás . Sao vydím , že humor ti ešte nie je celkom cudzí . S vodou ti to po prechode tymito ,,sviečkovými filtrami'' (na zábere) pokjal v jednom z ních nepoužívaš ,,chémiu'' (katex , anex) , nespravý s vodivostou takmer nič . Ak to máš na vstupe moc ,,tvrdé'' , tak aj z téj 82-ky s takouto vodou spravýš (stačí pár kvapiek ,,spodkov'') ,,trojchlapové mlieko'' . PePo
Takže Pánové , zopakuju to ještě jednou pro ty , kdož neumějí číst a mají šedý zákal v posledním tažení . (Není myšleno na žádnou konkrétní osobu a souhra náhod je prakticky vyloučená)
Cituji sám sebe :
……Když už nebude co pít , tak ju vyžahnem taky a dom pojede na vodu , -- Teda moju vodu -- čisťounkou jak Alabastr , -- ta snad ani žádnej Siemens nemá , protože ju pěkně po laboratoři ještě přeměřuju , aby mě jakože neošulili - viz obr.. …………..
Z toho každému soudnému , všímavému , věci znalému a ten , který si stránku Labconco našel a dobře si pročet zákonitě musí vyplynout , že :
- vodu poté , co ji přinesu z laboratoře , ještě tak pro sichr přeměřím
- jak je vidno z obrázku , tak v těch zásobnících JE chemie , protože kdyby nebyla , tak bych vodu měřil jenom s tím měřákem , který je namontovaný na větším filtru
- foto je jenom demonstrativní a pro názornost toho , že jsem si mašinku na čištění vody sehnal (náhodou) , abych nemusel furt někoho “otravovat “ . V uvozovkách slovo – otravovat - proto , že lidičky v laboratorce neotravuju , ale vzájemně si pomáháme a vycházíme vstříc , jak už je u nás na Moravě zvykem .
A pro Pepo bn - (toto už je konkrétně)
pár stovek litrů slivovice a jiných jsem už ředil a dobře vím , co to dělá . Ještě bych Tvoji rozvahu jenom pro úplnost doplnil a sice : nejenom že je potřeba na ředění slivovice ta správná voda , která nezpůsobí to , cos napsal , ale prd Vám bude platná , když nebude mít špiritus a voda na ředění tu správnou teplotu , protože se Vám to jemně zakalí taky .
Co se pak týče toho humoru tak -- humor mě zatím nikdy nepřešel jenom mě někdy zatrnulo a i když píšu sem tam nějakou tu kritiku , nebo zdánlivě rozčilující se řeči , tak si jenom něco pomyslím o lidské nevraživosti a zlobě jeden vůči druhému , ale nechávám to na tom člověku , který si myslí že se mnou takto motá . Nakonec je to jeho svobodná vůle a ať si to své rozčilování vezme třeba do hrobu , protože mockrát jsem psal , že na takové voloviny Nemám ve svém životě čas a věnuji ho raději koumání , což se mě vyplácí .
Tím koumáním není myšleno jenom tady na tomto překrásném Fóru , ale celkově v každé činnosti , kterou vykonávám .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No a Pod Čarou (tady to už zase neni konkrétně)
Když jsem už tak u toho našeho Fóra .
Mě tak delší dobu připadne , že se zde usídlili človíčci , kteří jenom neustále vyrývají do druhých --- se záměrným cílem , rozvrátit , zničit , přibrzdit či ODRADIT a na toto poslední slovo kladu obzvlášť důraz .
Všimněte si , že když někdo něco kloudného začne dělat a začne to prezentovat , tak jsou mu , když to teda zbagatelizuji , kladeny k jeho výrobku takové otázky , které jsou velice okrajové a s dílem nesouvisející a vždycky se jim podaří stočit debatu do jiného úhlu pohledu na věc .
Tím dosáhnou toho , Že – Sejde z očí a sejde z mysli – a přidáním několika stránek na dané téma a vložení svých vlastních podtémat , od téma odvádějících záležitostí , odvedou pozornost úplně jiným směrem .
Dotyčného jedince , který dal dobrou věc , to potom přestane bavit a to je ten moment , kdy si tito přibrždovači a odradiči mnou ruce .
Druhým druhem lidí jsou ti , kteří si jsou vědomi své neschopnosti a nechuti cokoli nejenom pro sebe , ale taky pro druhé udělat . Ti dělají ve své podstatě to samé co ti první , ale o to s větší krutostí a kochají se pádem jedince , na kterého si zasedli , nebo který jim zrovna přišel do rány .
Potom je další druh , a tím jsou , jak bych to tak nejlíp řekl , -- prostě i když nikdy nebyli u Chocholouška , tak jsou od přírody chytří na to , na co zrovna potřebují a ukájí se tím , že se snaží druhého dostat , Stůj co stůj , a přivádí je přímo k šílenství , když se jim nedaří , protože si říkají -- Jak to ? Co se děj ? .
Ti méně chudí na duchu toho raději nechají zavčas , protože by sklidili jenom posměch a ti druzí vyčkají na příhodnější dobu svého útoku , aby v plném zbroji a se štítem staženým až po kolena znovu nastoupili ke zteči .
Je mnoho druhů , kteří takto činí , ale je mi upřímně líto těch , kteří ani nevědí co činí a přesto činí a právě v tom je jejich nepředvídatelnost . Před takovéto je nejlepší položit peněženku a upalovat co nejdál , protože vůl je nebezpečný zepředu -- kůň zezadu , ale Blbec ze všech stran .
Teďka jsem jenom zvědavej , kdo se v těch mejch řečech -- Pod čarou -- začne vidět a vztahovat to na sebe Ba co dím , přímo se v tom koupat , protože jenom veřejně přizná to , co jsem napsal a dá dobrovolně hlavu na špalek.
- Pego
- Zasloužilý člen
PS Nenado bukvy...
Što ty gavariš -- ty ty durak . U nas nět tákych malčikov katorie by chatěli rabótať za děngi nášich predstavitělov Fóra , patamu što ani sámie charóšie .
No i ani rabótali , dvacať pjať gadov tamu na zad v adínom seľskochazijáisvenom koaperatíve , no i tam býli tákye bukvy i sičas u nas bůkvy , no možno gavariť , že tákie malenkye .
a je jeej, to se nam ty ikonky naak popletli... Doslovni preklad: Máš pravdu - Plne s Tebou souhlasím - i když kóříme - a pijeme - jsme jenom neviňátka - už jsem toho zaspíval až moc - proto radší mlčet
Naposledy upravil(a) Pego dne pon 27 říj 2008 10:16, celkem upraveno 1 x.
Sao v pohode , mal som za to , že tie filtre na téj fotke sú ten ,,labák'' . Mimochodim , vydieť ten záber na mobile nie je to isté ako pozrieť si ho na monitore . Sao potešim ťa a možno nie len teba . Budem totiš dalším v poradí ,,padajúceho domina'' a tentokrát už nadobro . No nemaj boja , už nebudem mazať . PePo
Mám boja Pepo , protože ad 1 nechápu o jakém že to dominu gavaríš (snad nejseš nemocnej )
no a ad2 -jak Tě mohla napadnou taková volovina v tom smyslu , že by si mě chtěl potěšit s tím , že odejdeš z boje , notabene ještě bitva za Energii neskončila a Ty už chceš dezertovat ?
Tak to teda ani omylem Pepo , vodcamcať se jenom tak lehko nedostaneš .
To by se Ti tak hodilo co , -- pěkně si potichoučku odejít a nechat kamarády ve štychu , --- na pospas kdejakým naničhodníkom čo ?
Tady budeš -- knížku si přečteš -- a pívo si dáš a oponenturu povedeš , protože kdo by už jinej než Ty . No a po jarním setkání se můžeš rozhodnout , kam Tě nohy ponesou , ale do té doby ---- kdybych Tě měl na práškách držet -- tak musíš vydržet .
Nebóóó , že by ses snad bál setkáníí ??
Nemaj boja Pepo , tady je dobře ---- a dobře taky zůstane , -- Teda pokud tady je stálá Galerka .
Sice každej kecá že odejde , ale nějak se nikomu nechce do mrazu všednosti a nudnosti , mezi lidi , -- kteří se furt za něčím pinoží a smysl to žádnej nemá .
Tady je už zaběhlej řád a pořádek --- jako na vojně -- jenom začít rozdávat frčky a vyznamenání .
Sem tam musí někdo udělat rajóny , ale mazácká pochvala za dobře vykonanou práci ho nemine , tak co nám víc chybí .
I ten opušťák sem tam taky dostanem na zotavenou a i pívo si u Jeffa dáme .
Vždyť , když to tak vezmeš , tak tady máme vlastně furt dovolenou a relax , --- a nikdo nám do toho nekecá .
Takže se vlastně máme jak na Zámku - Děkuji pane veliteli .
Mám boja Pepo , protože ad 1 nechápu o jakém že to dominu gavaríš (snad nejseš nemocnej )
no a ad2 -jak Tě mohla napadnou taková volovina v tom smyslu , že by si mě chtěl potěšit s tím , že odejdeš z boje , notabene ještě bitva za Energii neskončila a Ty už chceš dezertovat ?
To by se Ti tak hodilo co , -- pěkně si potichoučku odejít a nechat kamarády ve štychu , --- na pospas kdejakým naničhodníkom čo ?
Tady budeš -- knížku si přečteš -- a pívo si dáš a oponenturu povedeš , protože kdo by už jinej než Ty . No a po jarním setkání se můžeš rozhodnout , kam Tě nohy ponesou , ale do té doby ---- kdybych Tě měl na práškách držet -- tak musíš vydržet .
Nemaj boja Pepo , tady je dobře ---- a dobře taky zůstane , -- Teda pokud tady je stálá Galerka .
Sice každej kecá že odejde , ale nějak se nikomu nechce do mrazu všednosti a nudnosti , mezi lidi , -- kteří se furt za něčím pinoží a smysl to žádnej nemá .
Tady je už zaběhlej řád a pořádek --- jako na vojně -- jenom začít rozdávat frčky a vyznamenání .
Sem tam musí někdo udělat rajóny , ale mazácká pochvala za dobře vykonanou práci ho nemine , tak co nám víc chybí .
Vždyť , když to tak vezmeš , tak tady máme vlastně furt dovolenou a relax , --- a nikdo nám do toho nekecá .
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl jsem zasahovat,ale jen rád přispěji takovou malou poučkou o získávání volné energie a tato je hodně stará:
The vacuum or aether is filled with random fluctuations of energy. Paul Dirac, a physicist from the first half of the 20th century referred to this vacuum or plenum as the "Sea of Negative Energy". A vacuum or plenum consisting of electron/positron pairs that exist below their respective ground state. The key method of harnessing this energy is to "create" a curvature or torque between two Newtonian inertial reference frames, then extract this energy freely given by the vacuum. If the curvature or torque between these two inertial frames is zero, the two frames are said to be equal, NO FREE Energy is available. However, if the curvature or torque is non-zero, or a difference exists between these two frames, energy is freely given or taken from the vacuum. The direction or sign of this curvature or torque determines if energy is freely given or taken.
Když tak Pego Vám to přeloží,abych náhodou neudělal chybu,nejsem takový "Engličan",jo a ono se to vztahuje na všechny témata,co se zabývají energiemi......
The vacuum or aether is filled with random fluctuations of energy. Paul Dirac, a physicist from the first half of the 20th century referred to this vacuum or plenum as the "Sea of Negative Energy". A vacuum or plenum consisting of electron/positron pairs that exist below their respective ground state. The key method of harnessing this energy is to "create" a curvature or torque between two Newtonian inertial reference frames, then extract this energy freely given by the vacuum. If the curvature or torque between these two inertial frames is zero, the two frames are said to be equal, NO FREE Energy is available. However, if the curvature or torque is non-zero, or a difference exists between these two frames, energy is freely given or taken from the vacuum. The direction or sign of this curvature or torque determines if energy is freely given or taken.
Když tak Pego Vám to přeloží,abych náhodou neudělal chybu,nejsem takový "Engličan",jo a ono se to vztahuje na všechny témata,co se zabývají energiemi......
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Sao mrzí ma , že tie moje ,,predpovede'' tak často vychádzajú . Z velmi velkéj časti to dobré čo tu bolo , buď už odišlo alebo sa stiahlo do ,,ulít'' , takže defakto už nie je ani komu a kedže už takmer doslova všetko (okrem magnetou) bolo povedané a stačí si to dať len dokopi (Sao dúfam , že vieš o čom hovorím , preto že sú to aj tvoje slová) , tak už nie je ani v čom oponovať , kedže už ani mňa nebaví opakovať stále to isté na ,,milión'' sposobou tu preberané . Pokjal ide o stretávky , čas ukáže , takže v téjto veci nepredbiehajme . Sao ,,Řádi a pravidla'' sú na ovládanie davu a nie na ovládanie jednotlivca a už vobec nie jednotlivca ,,mojho druhu'' , takže disciplína z mojéj strany nehrozí . Každý , kto ma osobne pozná , vie o čom hovorím . Tak sa veci maju . Mimochodom práve som si ,,minul'' svoj predposledný príspevok do tohto fóra . PePopepo.bn píše:Sao v pohode , mal som za to , že tie filtre na téj fotke sú ten ,,labák'' . Mimochodim , vydieť ten záber na mobile nie je to isté ako pozrieť si ho na monitore . Sao potešim ťa a možno nie len teba . Budem totiš dalším v poradí ,,padajúceho domina'' a tentokrát už nadobro . No nemaj boja , už nebudem mazať . PePo
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nedá se to moc číst, ten čas tomu nedám
mám proto na pepo bn a prosbu :
Nešlo by to shrnout jednou větou
Nějak lapidárněji, nebo je to vysoká hra zasvěcených tohoto fóra ?
K.
Nemusí to být veřejná odpověď
díky
K.
Nešlo by to shrnout jednou větou
Nějak lapidárněji, nebo je to vysoká hra zasvěcených tohoto fóra ?
K.
Nemusí to být veřejná odpověď
díky
K.
- Pego
- Zasloužilý člen
"Vakuum nebo éter je vyplněn náhodnými fluktuacemi energií. Paul Dirac, fyzik z první poloviny 20. století popisuje toto vakuum nebo plénum jako "moře negativní energie". Vakuum nebo plénum skládající se z elektronových / pozitronových párů, které se nacházejí pod jejich nejnižším stavem (energetickým). Klíčovým způsobem využití této energie je "vytvoření" zakřivení nebo točivého momentu mezi dvěma Newtonovskými inerciálními referenčními rámci a potom extrahovat tuto energii volně poskytovanou vakuem. Pokud je zakřivení nebo točivý moment mezi těmito dvěma inerciálními ref. rámci nula, tyto dva rámce jsou prý stejné, žádná volná energie není k dispozici. Nicméně, pokud je zakřivení nebo točivý moment nenulový, nebo existuje rozdíl mezi těmito dvěma rámci, energie je volně dodávaná, nebo odebíraná vakuem. Směr nebo znaménko tohoto zakřivení nebo točivého momentu určuje, zda energie je volně přijatá, nebo odebraná."Iv píše:Nechtěl jsem zasahovat,ale jen rád přispěji takovou malou poučkou o získávání volné energie a tato je hodně stará:
Ešte bych možná doplnil, že běžně se říká o "virtuálních párech/částicích". Tyto "páry" nemusí nutně vznikat "pokopě" a také ani zanikat spolu/najednou/na stejným místě. Po dobu své exitence sou tyhle částice "virtuálních párů" SKUTEČNÉ jako kterékoliv jiné.
Je dobré tuto energii pochytat jako do izolovaného “ síta “ a následně využít . Tento proces se odehrává velice rychle a tak je třeba použít sice na první pohled složité , ale ve své podstatě konstrukčně jednoduché zařízení s nenulovým bodem . Osobně si myslím , že použití již mnohokrát vzpomínaného Bílého šumu nemá chybu , protože jeho chaotická frekvence se nám náramně hodí .
Konec konců Pan Tesla to prováděl , aniž tenkrát tušil - snad až tak v 30letech si to teprve uvědomil , ale spíš bych řek , že byl do svého bádání tak zažranej a zklamání a nepochopení lidí okolo sebe ho uzavřelo nadobro , že se nad to povznesl a striktně razil svou teorii , notabene Dirac měl už dost roků na to , aby se s ním osobně sešel a nebo aspoň čerpal z jeho zkušeností a pokračoval dál .
Sao
Naposledy upravil(a) Pego dne pon 27 říj 2008 18:35, celkem upraveno 1 x.
Bludný holanďan .
Páni zdravím Vás . Vzhladom na interakcie a časi trvania týchto ,,nábojov'' v priestore , je to jeden z dalších ,,Bludných holanďanou'' vypustený do vőd tohto fóra , ktorí sa tu sporadicky objaví vždy , keď to bude ,,potrebné'' . Páni , je to moj posledný príspevok (777) do verejnéj časti fóra . Majte sa tu dobre a prajem Vám všetkým nech sa darí v objavovaní a odhalovaní ,,tajomného''. PePo
Koukám Pepo , že jseš nějakej pověrčivej nebo co , nebo nebodaj satanista ?
Néé , dělám si srandu .
Každopádně díky a jestli bych mohl tak jakože drobně radit , tak si udělej jinej nick a 777ky Ti zůstanou , Ne .
PS: Sao,to nieje o ,,Satanizme'' ani poverách ale o ,,karbaníkoch'' . U ních pri ,,Očku'' sú tri sedmičky najvyšia karta tzv ,,Královské oko''.
Koukám Pepo , že jseš nějakej pověrčivej nebo co , nebo nebodaj satanista ?
Néé , dělám si srandu .
Každopádně díky a jestli bych mohl tak jakože drobně radit , tak si udělej jinej nick a 777ky Ti zůstanou , Ne .
PS: Sao,to nieje o ,,Satanizme'' ani poverách ale o ,,karbaníkoch'' . U ních pri ,,Očku'' sú tri sedmičky najvyšia karta tzv ,,Královské oko''.
Naposledy upravil(a) pepo.bn dne pon 27 říj 2008 15:40, celkem upraveno 1 x.