Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Orgonový akumulátor a orgonity
Moderátor: rival
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
První orgonity
Zdravím,
tak jsem ukuchtil první verze orgonitu.
stručný popisek je u fotek
http://picasaweb.google.cz/tarvos.ov/Or ... cyC2Ksjvc#
tak jsem ukuchtil první verze orgonitu.
stručný popisek je u fotek
http://picasaweb.google.cz/tarvos.ov/Or ... cyC2Ksjvc#
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Občas třísky z obrábění mám
Tak to by bylo skvely , mohl bych se trebas nekde pro par zastavit? mardukk@seznam.cz nejlepe v tydnu, vikend jsem mimo Ph.Karel m píše:momentálně jsou volné mosazné z frézování.
K.
Ahoj všem
Před časem sem se dal do výroby orgonitu.
Prvni pokusy sem dělal z prirodni pryskiřici se smrku smichnou z železnymi pilinami a kousky křemene nejaky učinky to sice mělo ale po vizulni strance to bylo přišerny a vyroba taky nic moc lil sem to do malejch skleniček.
Dalši pokusi byly z kalfunou z tou už se pracovalo o neco lip ale porad sem mel problem vyslednej produkt dotat z formy takže nakonc zas skončil ve skleničkách kovu sem použil vic a pridal i nejky ty polodrahokami.
Zkoušl sem i koupenou pryskiřici z ktre sem odlil piramidu do sadrové formy problem byl v tom že nešla vyndat a formu sem musel rozmlátit.
Při svejch poslednich pokusech sem se zas vratil k přirodni pryskiřici zjistil že mam mnohem lepši energiji i vetši vykon a vyřesil sem i problem z roztikanim ted jeste zlepšit vizualni stranku.
Naučil sem se trochu merit kavadlem tak mužu i poravnat vykon jednotlivejch genratoru z kvalitou enrgie už je to horši nevym jak to tam merit zištoval sem jen jestly je pozitivni nebo ne.
Od prvnich pokusu se mi povedlo vykon zvednout asi 20x
Puvodni verze ktera byla jen z prirodi pryskiřice ktrea byl dost tekuta,zeleznejch pilin a kousku kremene mela podle me stupnice asi 550
Zatim posedniverze je o dost silnejši naměřil sem tam mezi 7000-15000
popis:
ve spodni časti prirodni pryskiřice + mosazny piliny
v horni jako kov použit praskovej hořčik a trocha zinku
na spičce polodrahokami +stibro a nad nimi kristal
Zjistil sem že použiti toho hořčiku v horni čsti hodne zveda vykon a mali množstvy sřtibra ho taky o dost zvedne
Piramidy:
1.
-odlita do sadrove formy
-použita epoxidova prskiřice
-kovy ve vrstvách (od spodu) železo,hlinik,mosaz,hořčik+zinek,sřibro
-středm dou kristli krištálu
-zality 3 mědeny civky
-pod kristalem modra dioda
-dale sou tam zaity nejky acháty a křistály
Vyzařovani energie 75 000 (jen piramida)
250 000 celej genrator
1 000 000 když jedou civky na plno
2.
-zkusil sem udelt odlitek teka že sem piramidu zapichl do kyblu z mokrym piskem a do te diry to pak odlil
-prirodni prskiřice ze smrku ktrerá se neroztiká
-složeni obdobny jako u 1 jen pridan naspodek silny magnet (z mikrovlnky)
-kameny dány i na povrch jen je tam trošku probelm z tim piskem kdbi se použilo neco lepšiho nemuselo by to byt vizualne spatny[/img]
energie 85 000
3.
-vyrobena na specilni učel napajet umeli astrálni bytost
-stredem trubička na vloženi informaci (programováni)
-prirodni pryskiřice bohuželnestačila na cely a na spodku je ridši takže se spodek postupne rozpadá
-bez cívek
energie 95 000
dalši sminky na :http://picasaweb.google.cz/havranpetr1/Generator#
Před časem sem se dal do výroby orgonitu.
Prvni pokusy sem dělal z prirodni pryskiřici se smrku smichnou z železnymi pilinami a kousky křemene nejaky učinky to sice mělo ale po vizulni strance to bylo přišerny a vyroba taky nic moc lil sem to do malejch skleniček.
Dalši pokusi byly z kalfunou z tou už se pracovalo o neco lip ale porad sem mel problem vyslednej produkt dotat z formy takže nakonc zas skončil ve skleničkách kovu sem použil vic a pridal i nejky ty polodrahokami.
Zkoušl sem i koupenou pryskiřici z ktre sem odlil piramidu do sadrové formy problem byl v tom že nešla vyndat a formu sem musel rozmlátit.
Při svejch poslednich pokusech sem se zas vratil k přirodni pryskiřici zjistil že mam mnohem lepši energiji i vetši vykon a vyřesil sem i problem z roztikanim ted jeste zlepšit vizualni stranku.
Naučil sem se trochu merit kavadlem tak mužu i poravnat vykon jednotlivejch genratoru z kvalitou enrgie už je to horši nevym jak to tam merit zištoval sem jen jestly je pozitivni nebo ne.
Od prvnich pokusu se mi povedlo vykon zvednout asi 20x
Puvodni verze ktera byla jen z prirodi pryskiřice ktrea byl dost tekuta,zeleznejch pilin a kousku kremene mela podle me stupnice asi 550
Zatim posedniverze je o dost silnejši naměřil sem tam mezi 7000-15000
popis:
ve spodni časti prirodni pryskiřice + mosazny piliny
v horni jako kov použit praskovej hořčik a trocha zinku
na spičce polodrahokami +stibro a nad nimi kristal
Zjistil sem že použiti toho hořčiku v horni čsti hodne zveda vykon a mali množstvy sřtibra ho taky o dost zvedne
Piramidy:
1.
-odlita do sadrove formy
-použita epoxidova prskiřice
-kovy ve vrstvách (od spodu) železo,hlinik,mosaz,hořčik+zinek,sřibro
-středm dou kristli krištálu
-zality 3 mědeny civky
-pod kristalem modra dioda
-dale sou tam zaity nejky acháty a křistály
Vyzařovani energie 75 000 (jen piramida)
250 000 celej genrator
1 000 000 když jedou civky na plno
2.
-zkusil sem udelt odlitek teka že sem piramidu zapichl do kyblu z mokrym piskem a do te diry to pak odlil
-prirodni prskiřice ze smrku ktrerá se neroztiká
-složeni obdobny jako u 1 jen pridan naspodek silny magnet (z mikrovlnky)
-kameny dány i na povrch jen je tam trošku probelm z tim piskem kdbi se použilo neco lepšiho nemuselo by to byt vizualne spatny[/img]
energie 85 000
3.
-vyrobena na specilni učel napajet umeli astrálni bytost
-stredem trubička na vloženi informaci (programováni)
-prirodni pryskiřice bohuželnestačila na cely a na spodku je ridši takže se spodek postupne rozpadá
-bez cívek
energie 95 000
dalši sminky na :http://picasaweb.google.cz/havranpetr1/Generator#
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Ahoj Anonymní
Pekná práca, len sa pýtam načo zväčšovať výkon. Ide ti o postavenie Labskej kaskády?
Vieš zdá sa mi, že v oblasti programovania duchovna by mohlo byť menej viac. Len tak na okraj. Aj slabým orgonitom vieš do tela dostať potrebnú informáciu. Silný potrebuješ napr. pri odrušovaní mikrovlnných veží. geopatogénnych zón, pri boji s elektrosmogom, pri neutralizovaní pôsobenia radaru, Ale aj h ar pu.
Prajem ti veľa zdaru v tvojej práci.
sano
Vieš zdá sa mi, že v oblasti programovania duchovna by mohlo byť menej viac. Len tak na okraj. Aj slabým orgonitom vieš do tela dostať potrebnú informáciu. Silný potrebuješ napr. pri odrušovaní mikrovlnných veží. geopatogénnych zón, pri boji s elektrosmogom, pri neutralizovaní pôsobenia radaru, Ale aj h ar pu.
Prajem ti veľa zdaru v tvojej práci.
sano
- Ondřej
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
A hele kutil ATA. Zdalipak sis už zašel na BIS a zaregistroval se?:)
Sano, nás levomozkové zajímá jen výkon! Mohl bys ještě trochu okomentovat ty cifry co ATA udává?
Jinak hořčík považuju dobrej leda na pyrotechniku... to že ti ATO zved v něčem výkon ti moc nevěřím.
Jeff někde psal že orgonit nemůže být negativní. Jestli chceš, můžu ti vyrobit malý přívěšek na krk. Do týdne z tebe bude troska přemýšlející nad sebevraždou. Žádné programování ani voodoo, jen DORgonit.
Lajos: to mi nějak nejde do hlavy proč by AL+Fe dělal negativní kusy. Co ta léčitelka vnímá negativně? Asi bych na to zkusil ještě mluvit maďarsky. Jo, to by mě zajímalo co má znamenat pojem "negativní". Jednoduchý orgonit podle mě ubližovat nemůže. Pokud je v něm něco negativního (emoce), tak je to spíš nevýznamná chybka, funguje i s tím. Už vstupní suroviny mohou nést nějaké negace, takže doporučuju čistit. Stačí nasranej soustružník, který jim věnoval trochu pozornosti při přehazování lopatou. I krystaly prochází rukama překupníků.
GPZ: vyzkoušejte laskavě toto a řekněte
Sano, nás levomozkové zajímá jen výkon! Mohl bys ještě trochu okomentovat ty cifry co ATA udává?
Jinak hořčík považuju dobrej leda na pyrotechniku... to že ti ATO zved v něčem výkon ti moc nevěřím.
Jeff někde psal že orgonit nemůže být negativní. Jestli chceš, můžu ti vyrobit malý přívěšek na krk. Do týdne z tebe bude troska přemýšlející nad sebevraždou. Žádné programování ani voodoo, jen DORgonit.
Lajos: to mi nějak nejde do hlavy proč by AL+Fe dělal negativní kusy. Co ta léčitelka vnímá negativně? Asi bych na to zkusil ještě mluvit maďarsky. Jo, to by mě zajímalo co má znamenat pojem "negativní". Jednoduchý orgonit podle mě ubližovat nemůže. Pokud je v něm něco negativního (emoce), tak je to spíš nevýznamná chybka, funguje i s tím. Už vstupní suroviny mohou nést nějaké negace, takže doporučuju čistit. Stačí nasranej soustružník, který jim věnoval trochu pozornosti při přehazování lopatou. I krystaly prochází rukama překupníků.
GPZ: vyzkoušejte laskavě toto a řekněte
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Už jsem to tu psal,budu ho vyrábět z musu a bude na prd,všechno se vyrábí s nějakým cílem.Pokud ho vytvořím s jasnou myslí bude fajn(naprogramování) ostatně ten křišťál má opodstatnění je čistej a ty piliny jsou jako akumulátor a zároveň anténa.Pokud je tam mrsknu zadělaný od emulze nebo oleje tak to asi taky nebude to praví ořechoví. Jak říká má sestra ,,jen čistá věc může produkovat něco čistého".Nehledě jak má neteřinka (ségra a neteř jsou mistři reiki,já říkám čarodějnice ale v dobrým) tvrdí,orgonit se dá nabít i naprogramovat ,osobně mi to předvedla a můžu říct že ten můj je pořád nabitej,jen jak poukázala kdo neumí ať to nezkouší jen si ublíží to ho raděj nechat jak je,sám o sobě už má síly dost.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Ahoj, tohle mě zaujalo a chystám se nějaké ty odlitky z orgonitu vyrobit jako dárky k Vánocům.
Určitě, jak doporučujete, tam dám křišťál (mimochodem, nevíte, kde se dá sehnat v Brně? Nebo uvažuju o nákupu z aukra - např. http://aukro.cz/show_user_auctions.php? ... 94&order=p - akorát nevím, jestli ty ceny jsou OK )... ale uvažoval jsem i případně o dalších minerálech, leč v souvislosti s orgonitem jsem žádné informace o jejich vlivu nenašel - máte nějaké zkušenosti, nebo aspoň odkaz, kde bych se dozvěděl víc? Pak uvažuji o přidání měděné spirály - jakým směrem bych ji měl stočit? (myšleno od středu ven).
Předem díky moc za rady a ať vám vaše akumulátory fungují
Určitě, jak doporučujete, tam dám křišťál (mimochodem, nevíte, kde se dá sehnat v Brně? Nebo uvažuju o nákupu z aukra - např. http://aukro.cz/show_user_auctions.php? ... 94&order=p - akorát nevím, jestli ty ceny jsou OK )... ale uvažoval jsem i případně o dalších minerálech, leč v souvislosti s orgonitem jsem žádné informace o jejich vlivu nenašel - máte nějaké zkušenosti, nebo aspoň odkaz, kde bych se dozvěděl víc? Pak uvažuji o přidání měděné spirály - jakým směrem bych ji měl stočit? (myšleno od středu ven).
Předem díky moc za rady a ať vám vaše akumulátory fungují
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
krystaly
V orgonitech se nevyznám, nicméně dva postřehy.
1, z toho co prodáváme v sezóně na stánku jsem vybral náhodně 30 kousků a vzal případným zájemcům k prodeji na sraz. Většina prodávajících nakupovala podle oka, ale ti co se v tom vyznají, vybírali podle toho jak na ně který křišťál působil. Tím chci říct že né každý náhodně zakoupený křišťál se zřejmě bude hodit do zářiče.
2, ceny kamenů na AUKRU se odvíjejí od toho kdo dá víc. My prodáváme na stánku drůzové kousky cca 5cm za 60kč. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=150 pro představu ta krabice má 40x30cm.
Ale jak jsem řekl v orgonitech se nevyznám, tak si to už budeš muset přebrat sám.
1, z toho co prodáváme v sezóně na stánku jsem vybral náhodně 30 kousků a vzal případným zájemcům k prodeji na sraz. Většina prodávajících nakupovala podle oka, ale ti co se v tom vyznají, vybírali podle toho jak na ně který křišťál působil. Tím chci říct že né každý náhodně zakoupený křišťál se zřejmě bude hodit do zářiče.
2, ceny kamenů na AUKRU se odvíjejí od toho kdo dá víc. My prodáváme na stánku drůzové kousky cca 5cm za 60kč. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=150 pro představu ta krabice má 40x30cm.
Ale jak jsem řekl v orgonitech se nevyznám, tak si to už budeš muset přebrat sám.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Já nakupoval tady ale nejsou to přímo krystaly ale zlomky křišťálu ale dá se v nich vybrat.
http://www.minasgerais.cz/index.php?id= ... a8b3792937
http://www.minasgerais.cz/index.php?id= ... a8b3792937
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Ondřej
- Zasloužilý člen
Aquarius: nevím proč by měl být na prd, když se mu nebudu tolik mentálně věnovat. Jeho "jakkost" možná bude menší, ale to je vše. Potom by jsme se taky mohli dostat k tomu, že stačí odlít sádrový vajco a bude transformovat DOR, pokud mu to naprogramuješ:) Hodně štěstí:)
Na inetu lze najít dost o působení kamenů. Např:
http://www.donebydooney.com/phpBB2/view ... 6cd61ed85a
nebo si kup knížku od Kreperáta, to je myslím ve světové špičce.
Na inetu lze najít dost o působení kamenů. Např:
http://www.donebydooney.com/phpBB2/view ... 6cd61ed85a
nebo si kup knížku od Kreperáta, to je myslím ve světové špičce.