Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Kde koupit magnety - odkazy

Své příspěvky můžete psát do "Diskuze".
Odpovědět
tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: baterka z Teska

Příspěvek od tbest »

Tak, teď jsem se vrátil z Tesca v Chebu. Prošel jsem regály za 30,-Kč a nic. Baterky mají pod názvem Věčná baterie za bratru 299,-Kč. Na dotaz jestli nepůjdou do slevy mi pán odpověděl, že co mělo jít do slevy, tam je a cpal mi žlutou plastovou baterku na 2 monočlánky. Tak aspoň jsem neutratil ani korunu. Do Chebu jsme stejně museli. Tak snad příště.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

baterky

Příspěvek od lajos »

Včera v Liberci jsem se také díval a bohužel byli tam jen ty baterky na monočlánky, to víte Praha je Praha.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

baterka

Příspěvek od martin11 »

Na Mělníku maj jen ty za 299.- ...1./ nechci...2./ z 5ti co jsem jen tak zkusil 2 nešly :cry: nedoporučuju kupovat jakoukoliv versi....jo v těch vod rákosníků je také neodym ..docela silnej...když by se ukecala cena na 40.- nebo 4 ks za 150.- tak na pokusy bezva...a ještě vam zbyde knoflik do kalkulačky.........................Dotaz pro experty....kdyby se do toho vinutí pustil nějaký :oops: proud dalo by se tím magnetovat???...jestli ne tak mě nekamenujte...Martin11...TBEST chce magnetovat tady je cífka hotová...docela pěkná...a dioda gratis... :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

battery v p.....

Příspěvek od jeff »

Tak nevím, ale skladové zásoby neprodejného zboží likvidují asi jenom u nás. Omlouvám se, napsal jsem to v dobré víře. Poslal jsem dnes svého mladého, aby jim stáhnul zbytek zásob těchto baterek, uvidím s čím přijde. Ty baterky, které prodávali rákosníci, takové ty menší se mi podařilo koupit v jednom bazaru na Letné po 5.-Kč za kus, ale měli jich jenom 12ks.

Jeff

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Mám velmi dobré zkušenosti s touto firmou

Příspěvek od Merlin »

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

magnety zadarmo

Příspěvek od martin11 »

před chvílí jsem rozebral...násilím :oops: ...CD mechaniku ...vyhořelou...u laseru jsou 2 krásné malé EXTRA SILNÉ neodymy....včera to samé HARD DISK....doporučuju...A MÁM TO ZADARMO....na sběrných dvorech jich jsou haldy....zdárný lov přeje Martin11 :lol: ps...nejsou tvarově idealní ale na základní pokusy dobré :bye:

... věřím, že se " TO " povede ......
tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Polsko

Příspěvek od tbest »

JiMi
Zasloužilý člen

Diametrální toroidy pro WhipMag

Příspěvek od JiMi »

Jak jsem psal cca před měsícem, že se pán z obchodu
http://eshop.promag.cz/index.php
pokusí sehnat nějakou dodávku námi požadovaných toroidů.
Tak. Konečně se ozval, psal něco o čínském novém roce a že 14 dní tam nikdo nic nedělal (v Číně), no zkrátka, diametrální toroidy v tomto kšeftě nebudou.
Co mě na tom udivuje, tak že to všichni vozí z Číny. Fakt jsem si myslel, že takové blbůstky se dají dělat i u nás.
Nu což, kdo čekal až se ozvu, tak už nemusí.
Každý po své ose.
JiMi

Přestavba motoru Š120 na stirling
Sedlák
Nový člen

Nepřisadí si ještě někdo pro slevu ??

Příspěvek od Sedlák »

Ahojte!

Sháním dalšího nadšence, který by si se mnou koupil magnetické čočky o průměru 25mm a se solidní silou 200N (neodym magnety v kalíšku se šroubem pro uchycení). Pří odběru většího množství je totiž výrazná SLEVA.

Jedná se mi o toto zboží: http://www.magsy.cz/product/12407.magne ... -m6-6gx10/

Dotazoval jsem se na oriantaci pólů magnetů a je je to tak, že magnet je orientován vždy jedním pólem ven a druhým dovnitř kalíšku.
Bohužel jsou magnetické čočky dodávány jen s jedním druhem pólu vně, takže není možné magnetické čočky použít pro stroje pracující na základě přítažných sil magnetů, ale pouze odpudivých. Prostě se vyrábějí jen v jedná variantě. Pro mou konstrukci to nemá vliv.

Tyto čoky mi přijdou vzhledem k osazení magnetickým kalíškem směřujícím výkon magnetu jedním směrem a stíněním zbytku a šroubem na těle kalíšku jako ideální pro magnetický motor. Nic se nemusí lepit a lze díky šroubu ladit nastavní stroje.

Kdo má zájem, ať se mi ozve zde v diskusi, nebo na můj mail tu nebo na nemomen@volny.cz

Domluvíme se co a jak dál.

Spoluobjednávky přijímám do 08hod. 06 min. 08.06.08 (to bude ta pravá magie úspěchu :-)

Zdraví

Sedlák

Fasy
Nový člen

Další odkazy na magnetické učka

Příspěvek od Fasy »

Tady teda bohužel prodají pouze při nákupu 100 Euro a výš

http://www.conatex.com/shop/product_inf ... ts_id=6786

Tady už je to lepší, ale bude to asi chvilku trvat, než to dadaj. :D

http://www.indigo.com/magnets/gphmgnts/u-magnets.html

mato92
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mato92 »

Mam magnet z jednej takej baterky a je dost silny, lenze velmi lahko sa odštiepi jeho leskly povrch na hranach.

witu

Příspěvek od witu »

habana

silné magnety NOW !!!

Příspěvek od habana »

hej magnetářové, na http://www.aukro.cz ,
přímo na tomto odkazu: http://www.aukro.cz/item536193155_super ... _v_cr.html
jsou v aukci za cenu "kup teď" magnety co udrží 12kg a to za rovných 100Kč/kus, je tam k dnešku ještě 53 kusů.
Pospěšte, máte li zájem, je o ně dost fofr !!!
A jestli někdo z vás nemá registraci na Aukru, tak mi písněte SZ, můžeme se domluvit, že je pro vás koupím.
habana :P

Tuco
Zasloužilý člen
Dostal: 10 poděkování

Re: silné magnety NOW !!!

Příspěvek od Tuco »

No že je o ně fofr, to se celkem divím, prodávající totiž zas až takovej lidumil není. Ve srovnání např s magsy.cz vyvaří na jednom (!) kusu víc jak 40Kč (teda jen za tenhle typ, u ostatních jsem to už línej počítat)...asi sází na to že si lidi myslej že bazáč bude nejlacinější...

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Toto mám od navara. Nadchly mne pokusy. I magnety.
http://www.supermagnete.de/cze/project70

Odpovědět

Zpět na „Seriál o magnetech + Diskuze“