No, myslím, že osobní arogance není na místě, protože jde o vlastní názor. Co se články týká, pokud si čtenář odmyslí náznakově pro ruské smýšlení autora, má článek naprostou pravdu v popisu situace. Faktem je to, že rusové ovládnutím asijského energetického potenciálu a dohodou s čínou dali amíkům na prdel. To o co se amíci z pozice rádobi světového četníka snaží již značně dlouhou dobu, se povedlo rusům v tichosti pareksalans. A přiznejme si otevřeně, že kdo má čínu jako kámoše, má vyhráno. čína je tak obrovský potenciál všech možných komodit, že její "náklonnost" nelze hodit za hlavu. Tímto aktem, že rudý čínský drak začal spolupracovat s rudým ruským ďáblem, na poli výhodných energetických zdrojů, se celosvětová situace dostává do kvalitativně nové situace a ať se to někomu líbí nebo nelíbí, čína + rusko, to je moc se kterou se nemůže srovnávat nikdo. Zapoměňme na dogma že čína a rusko jsou zeměmi hladových napolo gramotných chudáků. Opak jest pravdou. Jejich technologie jsou minimálně na úrovni americké a to že je volkohubě nestaví na odiv k zastrašení světa neznamená že je nemají. Není dobré zaměňovat pojmy s dojmy.Peter anonymní píše:Taky tě myšlení bolí?
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Americký radar v ČR
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
Takže si to schrneme:
Většina lidí zde prezentujících jakýkoliv názor si nedokáže v hlavě srovnat 1+1, tudíš jakákoliv "fakta" jsou pouze demagogií.
Této skupině lidí nedělá problém argumentovat jakýmkoliv výblitkem z internetu, o který se dále opírají a nutí i další se opírat.
Jestli se to týká otázky Radaru nebo čehokoliv jiného je jedno, argumentace a použité zdroje jsou stejné úrovně.
Radar v ČR ANO, demagogii a Rusy ne.
Většina lidí zde prezentujících jakýkoliv názor si nedokáže v hlavě srovnat 1+1, tudíš jakákoliv "fakta" jsou pouze demagogií.
Této skupině lidí nedělá problém argumentovat jakýmkoliv výblitkem z internetu, o který se dále opírají a nutí i další se opírat.
Jestli se to týká otázky Radaru nebo čehokoliv jiného je jedno, argumentace a použité zdroje jsou stejné úrovně.
Radar v ČR ANO, demagogii a Rusy ne.
Myslíš, že je to osobní názor, nebo jenom stereotyp v myšlení?Barbucha píše:No, myslím, že osobní arogance není na místě, protože jde o vlastní názor.
Není to další argument pro radar?Barbucha píše:....Tímto aktem, že rudý čínský drak začal spolupracovat s rudým ruským ďáblem, na poli výhodných energetických zdrojů, se celosvětová situace dostává do kvalitativně nové situace a ať se to někomu líbí nebo nelíbí, čína + rusko, to je moc se kterou se nemůže srovnávat nikdo.
Tímto Barbucha zase jednou ukázal, že neví o čem mluví.Barbucha píše: No, myslím, že osobní arogance není na místě, protože jde o vlastní názor. ...
V Čině lidé pracují za hrst rýže, což ovšem ještě ani v nejmenším neznamená, že jsou gramotní.
To stejné v Rusku, gramotnost jde zcela vyčíst s chování a povahy Rusa, to že mají Američané technologie na zcela jiných příčkách je naprosto jasné už jen z kontextu, jak to chodí tam a jak v Rusku.
Co se týče mentální urovně, je to jeden z mnoha hlasů PRO Radar, jelikož nikdy nebude jisté, že se tyto "národy" neznemagoří a neukážou nám svoji "moc", což je zase argument PRO Radar.
Barbucho, zkus někdy přemýšlet nad tím co píšeš, bude to lepší pro všechny a nebudeš ze sebe muset dělat letadlo.
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Já ze sebe letadlo dělat nemusím, já letadlo jsem, na rozdíl od jiného kdo se přezdívá gimper.gimper píše: Barbucho, zkus někdy přemýšlet nad tím co píšeš, bude to lepší pro všechny a nebudeš ze sebe muset dělat letadlo.
vysvětlení pojmu gimper
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=gimper
2. gimper
A poser. One who tries to hard to be what he is not.
Similar to a gaper, but used in a more broad sense.
Já si nepotřebuji na nic hrát nebo ze sebe dělat něco jiného než jsem, já jsem ..... co toď názor každého, třeba letadlo.
A pokud toto forum považuješ za demagogické, tak z něj vypadni a neotravuj tady, ale neotírej si o lidi na tomto foru svou .........,
Není mě jasný tvůj postoj k současné společnosti, mel jsem za to, že blbě placení provokatéři jsou dávno dobou minulou, která zanikla pádem borlševika, nebo že by profesionální defotrmace, od které nepomohli ani psychiatři?
odpočívej v pokoji.
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ticho
Konečně přijel pořádný hovnocuc a vyssál přeplněnou kvasící žumpu všech chorých mozků i s Chocholouškem, předimenzované zesilovače seškvařily kmitací cívky všech reproduktorů, tak se přestaly vymýšlet výmysly, všichni blábolí, ale mají vlastní názor, každý se snaží a nedoufá a plný hovnocuc vypouští svůj náklad do kanalizace, dobré dílo se zdařilo.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Já bych řekl že ne, Radar je akorát nic neřešící provokace. A pokud vezmeš v potaz pravdivost rčení: co neuhladíš, to neuškrábeš, tak si myslím, že je to akorát demonstrace rádobi mocenské a vojenské převahy, jejímž jediným účinkem je zastrašování. S velkohubě prezentovaným zvyšováním bezpečnosti to nemá nic společného. Kdyby je jim doopravdy jednalo o bezpečnost celosvětovou, tak by pokračovali v odzbojovacím úsilí, které provázelo léta 1990-2000, namísto aby se zařadili na první místo v nákladech na zbrojení. Je jasné, že když si soused koupí kulovnici a pokoukává po mém baráku, nebudu sedět se založenýma rukama a čekat až mě přijde zastřelit, když není nikdo kdo by mu v tom mohl zabránit. Takže je samozřejmé, že každá akce vyvolává reakci, Ale vývoj této spirály známe všichni a nemyslí, že by někdo z obyčejných lidí chtěl aby jsme se dostali opět na začátek se všemi důsledky. Železná opona, třídní nepřítel a pod. Nemyslí, že by se opakoval opět pakt bolševika, protože to je překonáno, jenže diktatůra nemusí a není pouze věcí akorát bolševika. Jenže tyto průvodní znaky jsmou vic než zřejmé na druhé straně oceánu. Akorát ža ta terminologie se změnila. Místo třídního nepřítela se sveřetě buduje mítus zákeřného teroristy a místo železné opony tu máme vyhlášená embarga proti neposlušným a darebáckým státům. Takže kam vede nitky vývoje situace? Zrovna tím samým směrem, jako když Hitler v roce 1935 hlásal drank nach osten / němčináři prominou pravopis nejsem germanista /. Ale to byl začátek v pořadí 2. světové války. Jenže dnes se píše rok 2008 a od těch dob se ale ukazovátko na pořadí o kousek posunulo. A doopravdy nechci zjišťovat zda se 4. světová válka bude vest kyji a oštěpi. Ne, RADAR je zhovadilost proti všem mírumilovným lidem světa.Peter anonymní píše:Není to další argument pro radar?
Apropo: má přítelkyně který občas sleduje tuto "diskuzi" to kometovala slovy: " teda kluci, je vidět, že máto hovno co na práci". Možná, že má pravdu, co do účelu a výsledku.
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Neplodná diskuze
Pokud jsem to dobře pochopil, tak pro radar se z celého fóra vyslovili jen dva členové a to Gimper a Peter Anonymní. Zbytek příspěvků je proti radaru. Tudíž to tak berme a vzájemně se neosočujme. Každý má právo na svůj názor a na tomto fóru to platí dvojnásob. Každý z nás žije svůj život, má své zkušenosti, svou intuici a tedy svou životní pravdu. Co je pro jednoho směšné a hloupé, může být pro druhého inspirující a poučné.
Tohle fórum je založeno na vzájemné spolupráci a vzájemném respektu. Je dost velké na to, aby si zde každý našel nebo založil vlákno, kde je mu dobře, a kde dokáže souznít s podobně smýšlejícími lidmi.
Nenávisti a zloby je všude kolem nás dost a dost... Tady pro ní není místo. Stejně jako zde není místo pro lidi, kteří nectí ducha tohoto fóra. I zde platí, že na hrubý pytel patří hrubá záplata.
Děkuji všem za trpělivost.
Tohle fórum je založeno na vzájemné spolupráci a vzájemném respektu. Je dost velké na to, aby si zde každý našel nebo založil vlákno, kde je mu dobře, a kde dokáže souznít s podobně smýšlejícími lidmi.
Nenávisti a zloby je všude kolem nás dost a dost... Tady pro ní není místo. Stejně jako zde není místo pro lidi, kteří nectí ducha tohoto fóra. I zde platí, že na hrubý pytel patří hrubá záplata.
Děkuji všem za trpělivost.
rival - živý člověk - suverén
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Re: Neplodná diskuze

Je jednoduché si vzít přesně co potřebuji.Barbucha píše:...
1. Gimper; A signature maker that uses the Gimp.
Toto je pravý důvod mého nicku, všechno ostatní jsou jenom tvoje chybné úsudky a demagogie.
Přesně jako všechno ostatní.

Rival: To, že je někde skupina těch co si myslí něco jiného ještě neznamená, že mají pravdu.
Je s tebe cítit něco nepěkného...
Nepočítal jsi přesně. Když si projdeš vlákno od začátku, tak tam narazíš i na jiné názory než proti.Rival píše:Pokud jsem to dobře pochopil, tak pro radar se z celého fóra vyslovili jen dva členové a to Gimper a Peter Anonymní. Zbytek příspěvků je proti radaru.
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, nepočítal jsem to... Nechtěl jsem znovu procházet celé toto vlákno. Myslím si, že každý si již svůj názor udělal. Pojďme tedy dál a zanechme marného přesvědčování, které jen jitří emoce a nic neřeší.Peter anonymní píše: Nepočítal jsi přesně. Když si projdeš vlákno od začátku, tak tam narazíš i na jiné názory než proti.
rival - živý člověk - suverén