Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
dobrá práce
Když takhle ode mne odchází hosté, tak mám pocit z dobře vykonané práce
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: dobrá práce
Darwinova teorie evoluce potvrzena! Ze čtyř na dvě končetiny dá sakra práce.Ještě že ho neposrali ti holubi a nebo to tam tak klouzalo.Dobrý snímek!jeff píše:Když takhle ode mne odchází hosté, tak mám pocit z dobře vykonané práce
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
moje diagnoza
...na dotaz u kamaráda...lékaře ...proč.....jsem dostal tuto odpověď.....zdraví matin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
už je to tady
...jelikož tu sme samí chlapi....tak to sem davam....není potřeba žádneho školení ani umění...výsledek je zaručenej...jen si dejte bacha abyste to potom nemuseli dělat furt.....jako ja s tim složenym tričkem... Matin11 ps...nikde se nepíše o pivu , ale to je samozřejmý....že...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
-
- Zasloužilý člen
jooo fotky
...protože jsem foto...tak o tom něco vím....fotil jsem mnohokrát i jídla do kuchařek ...reklamní jídelní lístky atd....takový ty vyumělkovaný foto co sice lákaj na pohled....jsou buď atrapy nebo nedovařený blivajzy....takovej recept co jsem poslal....ti...vám všem nažene sliny....protože víte co vás čeká....a jak to vypadá na talíři nebo v ešusu je jedno.....důležitej je obsah...ne forma....je to jako se ženskejma.....fotim i vychrtlý modelky....a co nic.....forma dobrá....viz ruzný časopisy....a to je všechno....dobrá pastva pro oči....vono to je takhle vlastně se vším....všechno má nějakou formu a nějakej obsah....a teď jde vo to....co si od daného slibujeme...muj případ....bydlim v chýši a jsem šťastnej...to je ten obsah....a spousta lidí honí jen formu....auta, oblečení , dovolená,bydlení,...te´d to tady někdo říkal....všeliké honění toliko pro hovado dobré jest...to jsem odbočil....k věci....nechte si chutnat....vono dělat vyvíječe nebo mag.motory a hladovej nejde...hezké dny martin11
-
- Zasloužilý člen
...vy nás zásobujete...pane Karfík..
...jo jo jo ...tak tohle je o formě i obsahu...lepší kombinaci nenajdete....matin11
-
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Jste nějak bledá
Fotku žádnou nemám ale .....sekám si takhle v poledne trávu a po cestě z kempu si to lajnuje dost společensky unavená příslušnice cechu vodáckého,zastaví se chvilku se jen tak kolébá a kalným zrakem mne pozoruje a pak prohlásí ,,Paní Nováková jste nějak bledá" a klopýtá dál.
Řeknu vám že dost dlouho jsem se nemohl soustředit na sekání a málem jsem zlomil kosu.
Řeknu vám že dost dlouho jsem se nemohl soustředit na sekání a málem jsem zlomil kosu.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování