Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Alternatívne pohony automobilov
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Chiq zdravím Ťa. Kedysi dávno Ilem na tomto fore použil jednu velmi zaujímavú vetu , ktorá mi v tom čase s ohladom na obsach tochto fora dlho "nedávala spať" . Chvýlu mi to trvalo kým som ju pochopil čo tím chcel Ilem povedať , no dnes už to viem s určitostou na hodne vysoké "numero v percentách" , že je to fakt tak . A , čo ten Ilem vlastne povedal (napísal) ? "Jako gdiž hážu perli sviním ..." . Dnes už mám aj Já tieto pocity , takže prepáč , možno inokedy , možno inde , možno ... . PePo
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi bylo divné, že bych toto napsal, tak jsem si to nechal vyhledat. Tady je citace:pepo.bn píše:Chiq zdravím Ťa. Kedysi dávno Ilem na tomto fore použil jednu velmi zaujímavú vetu , ktorá mi v tom čase s ohladom na obsach tochto fora dlho "nedávala spať" . Chvýlu mi to trvalo kým som ju pochopil čo tím chcel Ilem povedať , no dnes už to viem s určitostou na hodne vysoké "numero v percentách" , že je to fakt tak . A , čo ten Ilem vlastne povedal (napísal) ? "Jako gdiž hážu perli sviním ..." . Dnes už mám aj Já tieto pocity , takže prepáč , možno inokedy , možno inde , možno ... . PePochiq píše:No fajn, pepo, ale chcelo by to aspoň nejakú schémičku na ten reaktor...
"Kurva, takový perly sem dávám, a nikdo mi nepřidá karmu. Rivale, jak se tam dává to + a -. Nic si z toho nedělej, jsem ožralej. Dobrou noc. "
To Nobody tady napsal:
"Ivane,som rad ze zase si.Pre La. som rad ze si sa nenechal znechutit.Myslim ze ste jedni z mala ktori pochopili o co ide, aj ked som sa to snazil dat po lopate.U nas plati "nehadz perly sviniam"
Takze kto chce vediet o vodiku vsetko ,nech si postavi meyer repliku alebo Iv zapojenie( v podstate je to jedno,uprednostnil som Meyer,prepac Iv)a bude tam kde Iv,La a Nobody.Nerobime tajnosti,ale skusit to moze kazdya bez zbytocnej kritiky ktora niekoho odradi..."
To jen pro upřesnění. Ale nic to nemění na podstatě a no tom, že Tě Pepo chápu.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
auto na vodu
Jestli jsem to dobře pochopil, tak oni pomocí nějakého katalyzátoru dělají H2O2 z H2O a z něj pak v nějakém palivovém článku vyráběj proud. Nebo se pletu?
-
- Zasloužilý člen
Japonske auto na vodu.
Aj v tejto knihe v tomto vlakne prezentovanej je dost podrobne rozobrata medzi inim aj tato oblast "palivovej technologie" . PePo
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !