Také zdravím,pepo.bn píše:JiMi , zdravím Ťa. Problem ani tak nie je v obsahu príspevkou na tomto vlákne (niektoré príspevky sú viac ako dobré) ale v tom , že keď si niekto klikne na toto vlákno , od toho okamihu sa z jeho kompu stanú "dva" (Win.) a dotiční to zistí až pri odhlasovaní sa zo sistému , že niečo nie je tak ako zvyčajne . A "tamtami" fungujú . Pokús sa s niekým kto sa vyzná (v téjto oblasti nie som doma) vyhladať a odstrániť tento "problém" a potom už určite nebudeš mať starosť s nízkou "návštevnosťou" tochto vlákna . PePo
nějak jsem nepochopil, co se mi snažíš sdělit. Je možné že to říkáš dobře a slabé místo je u mě, ale čemu nerozumím:
1) Co to je, že se po kliku z jeho kompu stanou DVA ? Nevím po čem mám pátrat protože mi to ani nic nepřipomíná. Osobně s fórem nemám problémy a je úplně jedno, odkud se přihlašuju, jestli z práce nebo z domu. Problémy s takovýmito fóry můžou mít lidé s nějak přehnaně nastavenými restrikcemi, ale jinak opravdu nevím, co tímto můžeš myslet. Já používám IE (ani nevím jaký), tak je možné že uživatelé nějakých obskurních prohlížečů s paranoidním nastavením to mohou vidět jinak. Ale to by mělo být spíš směrováno na Rivala, aby někde na obecně přístupných stránkách vystavil seznam nutných nastavení pro různé prohlížeče, pokud to teda už někde v ÚVODU nemá. Pokud nemá, tak za mě se mu vůbec nedivím, protože vím z vlastní zkušenosti, že psát stránky tak aby běhaly na všech exotických prohlížečích, to je opruz nejhrubšího zrna. To se pak sklouzává k těm nejjednodušším věcem, na kterých se zas blbě realizují modní vychytávky.. no klasický kruh.
2) Tamtami fungují ???? Vím, co to znamená v reálu, občas to jako obrat taky používám, ale teď mi uniká souvis.
3) Jestli jsem někde plakal nad nějakou nízkou návštěvností, tak maximálně třeba nad návštěvností podobných fór jako je U PRAMENE obecně, ale že bych někdy hořekoval konkrétně pro své vlákno, to si fakt neuvědomuju. Řekl bych, že tu nějaké návštěvnosti nesleduje nikdo. Není tu reklama, žádný banery, tak na co sledovanost ? Když mi na dotaz odpoví jen jeden člověk, a něco mi to dá, budu šťastnej jak blecha. K čemu je mi návštěvnost plná smazaných příspěvků, nebo různě směrovaných palců ? Možná jsem natvrdloň, ale i tady mi uniká, co mi vlastně chceš říct.
Prosím, neber to jako nějaký rozbor, pitvání, nedej bože útok proti sobě, to rozhodně ne. Naopak, snažím se i z tvé odpovědi vydolovat maximum, jenom nějak nejsme na stejné vlně.
JiMi