Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Transmutace železa
Transmutace železa
Nemáte někdo prosím informace o řízené transmutaci železa? Jmenovitě fe 56 na fe 54?
Díky la. Toto zařízení, o kterém se ani nešeptá jest toliko chráněno průmyslovým vzorem a nikdo, opravdu nikdo s ním nemá zkušenosti. Vyjma autorů, pochopitelně. Nejedná se o volnou energii a můj zájem je zjistit něco o transmutaci izotopů fe 56 na fe 54. Nejedná se mi vyjímečně o osobní zkušenost, ale pouze o fakt, nebo i převzatou informaci. Pokud však transmutaci bude opravdu provázet škodlivé záření, jdu od toho . Rovněž by mne zajímaly osobní zkušenosti s reaktivitou lithia. Máte li někdo osobní zkušenost s tímto prvkem, zejména jeho kovové formě, pak budu rád za jakoukoli info.
pepo.bn DÍKY!!
Pepo bn .........děkuji mnohokrát, protože v tom snímku je potvrzení faktu, že zařízení opravdu může a zřejmě i bude fungovat.
Zajímala by mne oxidace při normální vlhkosti , tj. 56 až 60 % vzdušné vlhkosti. Zejména, jestli se oxidem pokryje pouze povrchová vrstvička, a nebo postupně pokračuje až do úplně přeměny na oxidy.... Dále vstah lithia a železa, jestli tyto kovy při vzájemném dotyku nereagují a hlavně mne zajímá elektrická vodivost oxidu lithia. Jedná se o li fe generátor. Samozřejmě, že pokud tě budou podrobnosti zajímat, tak ti je dám k dispozici. Máš li přístup , jedná se o patentový spis 284333. Snažím se řešit dílčí praktické problémy, jenž by mi mohly komplikovat snahu o sestavení tohoto přístroje.
Samozřejmě, pokud by jsi chtěl jakkoli tuto věc probrat, tedy sw500@seznam.cz Toto zařízení bylo v provozu u nás, tedy v ČR . V běžné místnosti a poblíže se volně pohybovali lidé. Ti dodnes žijí. Provoz trval minimálně 5000 hodin. Mám mnoho informací, do ukončení mozajky však chybí pár drobností.