Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Transmutace železa

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
jarda ovčák svitavy

Transmutace železa

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Nemáte někdo prosím informace o řízené transmutaci železa? Jmenovitě fe 56 na fe 54?

jarda ovčák svitavy

Samozřejmě izotopy.

jarda ovčák svitavy

Tahle záležitost bude tak deset let stará. Bohužel, moje fyzika nemůže pochopit, zdali při tomto jevu záření a když, tak jaké.....Nemám na to. Nemyslím prostředky, ale informace. Už název té knihy mi dává tušit, že heppy end bude odložen.

jarda ovčák svitavy

Omlouvám se, myšlenka byla taková, že mne zajímá, zdali při řízené transmutaci vzniká těžce odstinitelné záření, nebo, nedej bože radioaktivita, případně emise neutronů.

jarda ovčák svitavy

Díky la. Toto zařízení, o kterém se ani nešeptá jest toliko chráněno průmyslovým vzorem a nikdo, opravdu nikdo s ním nemá zkušenosti. Vyjma autorů, pochopitelně. Nejedná se o volnou energii a můj zájem je zjistit něco o transmutaci izotopů fe 56 na fe 54. Nejedná se mi vyjímečně o osobní zkušenost, ale pouze o fakt, nebo i převzatou informaci. Pokud však transmutaci bude opravdu provázet škodlivé záření, jdu od toho . Rovněž by mne zajímaly osobní zkušenosti s reaktivitou lithia. Máte li někdo osobní zkušenost s tímto prvkem, zejména jeho kovové formě, pak budu rád za jakoukoli info.

jarda ovčák svitavy

pepo.bn DÍKY!!

Pepo bn .........děkuji mnohokrát, protože v tom snímku je potvrzení faktu, že zařízení opravdu může a zřejmě i bude fungovat.

jarda ovčák svitavy

Zajímala by mne oxidace při normální vlhkosti , tj. 56 až 60 % vzdušné vlhkosti. Zejména, jestli se oxidem pokryje pouze povrchová vrstvička, a nebo postupně pokračuje až do úplně přeměny na oxidy.... Dále vstah lithia a železa, jestli tyto kovy při vzájemném dotyku nereagují a hlavně mne zajímá elektrická vodivost oxidu lithia. Jedná se o li fe generátor. Samozřejmě, že pokud tě budou podrobnosti zajímat, tak ti je dám k dispozici. Máš li přístup , jedná se o patentový spis 284333. Snažím se řešit dílčí praktické problémy, jenž by mi mohly komplikovat snahu o sestavení tohoto přístroje.

jarda ovčák svitavy

Ano, to je ono. Ani jedna pohyblivá součáska a jako palivo železo. Na úbytek 20 gramů železa kolem 350000kw el energie. Zapoměl jsem na 0,5 gramu lithia, o jehož funkci nemám indicie. Údajně pouze alfa záření, ovšem mám pochybnosti.

jarda ovčák svitavy

Samozřejmě, pokud by jsi chtěl jakkoli tuto věc probrat, tedy sw500@seznam.cz Toto zařízení bylo v provozu u nás, tedy v ČR . V běžné místnosti a poblíže se volně pohybovali lidé. Ti dodnes žijí. Provoz trval minimálně 5000 hodin. Mám mnoho informací, do ukončení mozajky však chybí pár drobností.

jarda ovčák svitavy

Děkuji za odpověď. Je to tak, jak jsem předpokládal. Musím si koupit lithiový prášek a když to jinak nepůjde, budu muset nanášet galvanicky. A zřejmě objednám slepeckou hůl, neboť jsem byl varován.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“