![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
No tak konečně někdo.... TAK GRATULUJU.Peter píše:CHLAPI!
JEDE TO!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokusím se to natočit, když se mi moc nebudou klepat ruce. Když uvidíte na jak malý vyvíječ to de do otáček tak se z toho po...... Jako já![]()
![]()
![]()
Perfektné, po toľkých pokusoch konečne úspech. GRATULUJEM.Peter píše:CHLAPI!
JEDE TO!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokusím se to natočit, když se mi moc nebudou klepat ruce. Když uvidíte na jak malý vyvíječ to de do otáček tak se z toho po...... Jako já![]()
![]()
![]()
Milé PePo,pepo.bn píše:Peter zdravím ťa . Ak sa veci majú tak , ako tvrdíš , tak aj ja sa pripájam k gratulantom , no musím sa ťi zároveň priznať , že mna osobne si nepresvečil. PePo
PePo, česky umim dobře. Nevidim tu žádnej háček.pepo.bn píše:Habana , Novák prečítajte si to ešte raz a zamyslite sa poriadne nad tým , čo tam je napísané ! PePopepo.bn píše:Peter zdravím ťa . Ak sa veci majú tak , ako tvrdíš , tak aj ja sa pripájam k gratulantom , no musím sa ťi zároveň priznať , že mna osobne si nepresvečil. PePo
Ahojky,Peter píše:Večer na chatu popíšu proč jsem to tam dával, myslím vyvíječ do auta a jak se projevila tvorba plynu na chod motoru. Pokud to někomu funguje a bude přítomen, tak se může přesvědčit že nekecám.
Bylo to vůbec poprvé, kdy se něco dělo. Je neuvěřitelné, že se to projevilo při připojení tak malého vyvíječe.