AVG nebrat... fakt hrozne brzdi komp... navic si ani tech viru moc nevsima...JiMi píše:To jsem vůbec nechtěl řešit. To je normální žabomyší válka bez efektu. Chtěl jsem jen podotknout, jak v dnešní blbé době je nepoužívání antiviru (teda alespoň u neznabohů) celkem smrtelná záležitost.
Na noťasu bylo za tři týdny nehlídání přes 15 hlavně trojanů, myslím že i nějaký keyloger, na velkým kompu (ten jde prakticky furt) myslím 38 fyzicky defektních souborů se známým virem nebo spy.
A to nepočítám, kolik ten antivir zastaví nákaz normálně za života.
Prostě jsem byl jen překvapen.
Jelikož se považuji za zdatného uživatele a nechovám se konflktně, tak mi to nikdy tak nepřišlo.
Jenže vysvětlujte pravidla chování na NETu děckám a ženským.... Bez zábran klikají na cokoliv co se hýbe a má pěkný barvičky. Dokonce jsem odchytil i jakýsi phishing na Citibank, když jsem po tom pátral, tak klikli dokonce na cosi v anglicky psaným mailu, kterej byl nadepsanej Dear Jirka. Anglicky neumí, ale vidí tam Jirka, tak klikne. Od tam myslím byl ten keyloger.
Tak teď už snad je vidět, že AVG/NOD neřeším.
Mimochodem, ofiko NODa jsme měli v bývalé práci, takže si myslím, že vím proč zůstávám u AVG.
Ale říkám, toto nemá vůbec cenu řešit, to jsou osobní preference a to je jak názor na krásu ženské.
Mě prostě jen fakt překvapila ta totální zkaženost a prohnilost internetového světa, který mi normálně zůstává skrytý.
JiMi
... ale ja na nic nemackam tak ani zadnej antivir moc nepotrebuju