Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Disociace vody
- kutz
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
TO UŽ TU BYLO
To už tady všechno bylo... podstatný je, jestli to někdo uvedl do praxe. Funguje vám něco z toho ?
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: D20
Otázkou je, zda takováto separace skutečně funguje, nebo je to jen myšlenka. Neumím si představit příkon elektromagnetu, který překoná povrchové napětí bubliny a rozdělí ji na 2 - jednu s vodíkem a druhou s kyslíkem. Mě to připadá, jako utopie. Ale dokud to někdo nevyzkouší, můžeme tu o tom jen debatovat.KAWA píše:D20 jsem viděl prvně, líbí se mi tam probublávačka kombinovaná se separátorem plynů. Je to podstatná věc. Kyslík ti zniči motor.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
som netusil ze registracia je na pridel alebo za zasluznu cinnost :-))Zatial XXX píše:je to rešerš z putovania po inete, je toho viac, ale prekročil som kvótu pre neregistrovaných, a tak čakám na registráciu....
ked ta nahodou nezaregistruju ani po tolkom usili tak ako cenu utechy mas u mna rad prace :-))
Rival regni ho a tuto blbost zmaz :-))
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Přímý zásah
Pro Pajky:napsal
PříspěvekZaslal: ne 05 srpen 2007 13:32 Předmět: nema to nieco spolocneho? Citovat
neviem ale netreba to nejako naladit podla tychto zakonov?
Pajky,jseš z mála lidí,kteří se strefili,to je přímý zásah,je v tom všechno......
nevnucuji,jen radím....
Ti dva "čertíci" pode mnou ti taky něco naznačují......
PříspěvekZaslal: ne 05 srpen 2007 13:32 Předmět: nema to nieco spolocneho? Citovat
neviem ale netreba to nejako naladit podla tychto zakonov?
Pajky,jseš z mála lidí,kteří se strefili,to je přímý zásah,je v tom všechno......
nevnucuji,jen radím....
Ti dva "čertíci" pode mnou ti taky něco naznačují......
Naposledy upravil(a) Iv dne čtv 27 pro 2007 23:07, celkem upraveno 2 x.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
007
Pěkný nový rok s Keelym Vám přeji
Čoveče La , -- ten mikuláš , hnedle nad náma , má asi pravdu , že by jsme toho Kellyho zkusili ?
Čoveče La , -- ten mikuláš , hnedle nad náma , má asi pravdu , že by jsme toho Kellyho zkusili ?
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
Re: Otazka
čuscorp píše:Poraďtě pls pořád v tom nemám jasno a nedaři se mi to zmeřit,
v jakém připadě bude na výstupu díra, kladný puls, nedostatek elektronů? A nebo B?
Podle mého názoru ani jedno zapojení nemá výrazně vliv na to jaká polarita pulzu je na výstupu. Polarita impulzu je závislá na směru navíjení cívek a zapojení začátků a konců. Zapojení, která uvádíš má vliv akorát na převodový poměr trafa a velikost výstupního napětí. Pokud chceš mít na výstupu kladný pulz, u A musíš mít řazení cívek do serie z-k-z-k a u B bych řekl paralelně zz-kk / samozřejmě při stejném smyslu navíjení obou cívek /, přičemž zapojení podle B není tak obvyklé, většinou je sekundár připojený na GND, případně vůbec galvanicky oddělený. Třeba se mýlím, ale mám pocit, že tímto budeš do napájení zatahovat rušení. Pokud se ti jedná o to, aby se napájecí napětí přičítalo k sekundárnímu, volil bych A. Pokud ne, a chceš volit B tak určitě se začátkem sekundáru na GND
měj se.
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.