Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Návštěvník

Peter610

Příspěvek od Návštěvník »

Stačí pátrať na internete a nájdete človeka z nickom Peter610 Banská Bystrica do 15 km,(Veľky Krtiš) SK
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Peter610

Příspěvek od Ilem »

Anonymous píše:Stačí pátrať na internete a nájdete človeka z nickom Peter610 Banská Bystrica do 15 km,(Veľky Krtiš) SK
To aby teď do Velkyho Krtiše postavili dálnici. Nebo se ten chudák bude muset odstěhovat.

"Dum spiro spero"
Ciceron
tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od tbest »

To je, řekl bych od anonyma dost charakterní, tohle odhalení...
Jen tak dál. Fakt se nestačím divit!

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Otevřený dopis

Příspěvek od sao »

Otevřený dopis nejenom pro Iv , ale pro všechny z nás

Nevím proč tak činíš , ale asi máš svoje důvody a Peter to určitě není . Je to jenom asi poslední kapka v poháru , který přetekl způsobem , který já neznám.

Je mi z toho nějak smutno na duši i na srdci .
Jenom jsem stačil poznat nového kamaráda , tak už ho ztrácím , ba i ta slza se mi v oku zaleskla , co slza , brečím tady jak malej kluk nad ztrátou jedno z nás a je jedno jestli je to Petr a nebo Pavel ale jsi jeden z nás .

Když mě umřel otec , tak se najednou z ničeho nic zavřela , -- naráz , -- jako když utneš , jedna velká etapa mého života a tak mi to připadne i teď.
Tvůj zamýšlený odchod z fóra , ke kterému jsi , ať chceš a nebo nechceš přirostl a patříš k němu a byl určitě Tvým druhým domovem , je smutný a možná nejenom pro mě , ale pro mnohé druhé , kteří Tě mají rádi nejenom jako přítele v dobách zlých i dobrých , ale i jako soka , který se ničeho nikdy nebál a vždycky řekl svůj názor pěkně naplno.

Mnohé už teď zamrzelo , co se vlastně stalo a chtěli by to nějak napravit , vrátit , přetvořit , zastavit čas , protože si najednou uvědomují ztrátu člověka , člověka z fóra - jednoho z nás , kterého se mohli vždy na něco zeptat a nechat si poradit a nebo si třeba schladit žáhu – jak to tak v životě chodí – a nebo úplně něco jiného , jako ostatně na každém z nás , protože lidi jsou všelijací , ale nakonec každý pozná , že jeden druhého potřebujeme a nemůžeme bez něho žít a kdo si myslí opak , tak si jenom něco nalhává a ještě asi nepoznal život takový , jaký opravdu je .

Vím moc dobře , že přijdou jiní a třeba i lepší , ale na tom nezáleží , smutné na tom všem je , že někdo odchází a nikdy , nikdy už nebude parta taková , jako před tím . Všichni si určitě prožili aspoň náznak toho , o čem tady píšu , ale asi málokdo si uvědomuje , co teďka nastane .

Na začátku tohoto fóra , jsme byli plni elánu něco dokázat , byl to jak výbuch supernovy , jak blesk z čistého nebe , který každého ozářil a očaroval natolik , že by jsme jeden za druhého byli schopni bojovat do poslední kapky krve a teď ?
Teď nikdo ani nehlesne a nezastane se jeden druhého , nepodá druhému ruku -- a co jsme si , to jsme si , takovej je život a jedeme dál a nebudeme z toho dělat nějaké štráchy , ale pojedeme dál .
Necháme klidně odejít jednoho z nás a ani nehneme brvou -- jsme svině , kterým patří nakopat do zadku a ne parta , která drží při sobě , - asi to nese doba kterou prožíváme nebo co , ale mě se to nelíbí .

Teď si šáhněme , každý do svého svědomí a položme si otázku -- proč , proč to tak dopadlo . Copak už není co vymýšlet ? nebo je snad někdo , kdo by chtěl aby to tak dopadlo ? a nebo je to dokonce záměrně ?
Babo raď , ale v každém případě je mě z toho převelice smutno .

Osobně si myslím , že přesně toto někdo chce a teď si mne ruce nad naší nerozvážností a lehkomyslností , protože takovéto - ucelené fórum - je asi jediné svého druhu , co jsem tak mohl postřehnout.

V každém případě , - a jestli to myslíš smrtelně vážně a to bych teda velice nerad - , mi nezbývá nic jiného, než Ti poděkovat za všechny , kteří Ti věřili a brali si Tě za vzor jako člověka moudrého se všemi chybami , které má každý normální člověk .
Ať tak nebo tak , -- ale s Tebou by odešel i kus poctivé práce , za kterou by se nemusel ani jeden z nás stydět.

Bez cenzury Sao
Naposledy upravil(a) sao dne stř 17 říj 2007 11:12, celkem upraveno 1 x.

belamachina
Zasloužilý člen

Příspěvek od belamachina »

Anonymous píše:Stačí pátrať na internete a nájdete človeka z nickom Peter610 Banská Bystrica do 15 km,(Veľky Krtiš) SK
http://www.wretch.cc/user/peter610

je to kusok na vychod od nitry tak neviem ;-)

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

belamachina píše:
http://www.wretch.cc/user/peter610

je to kusok na vychod od nitry tak neviem ;-)
Tohle bude ten pravý - tím jsem si jist, protože ten z Velkého Krtíša nemá favorita, ale má Peugeota. http://www.peugeot-club.com/forum/membe ... r=peter610
Naposledy upravil(a) Ilem dne stř 17 říj 2007 12:39, celkem upraveno 1 x.

"Dum spiro spero"
Ciceron
pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: Otevřený dopis

Příspěvek od pepo.bn »

...
Naposledy upravil(a) pepo.bn dne ned 20 dub 2008 12:01, celkem upraveno 1 x.

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
pepo.bn
Zasloužilý člen

Fodbalisťi

Příspěvek od pepo.bn »

...
Naposledy upravil(a) pepo.bn dne ned 20 dub 2008 11:57, celkem upraveno 1 x.

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Fodbalisťi

Příspěvek od Ilem »

pepo.bn píše:Viďím , že zas sťe si našli novú ,,loptu" , do ktorej si máťe chuť kopnúť . Mimochodom , nemám ten pocit , že by Vás to posuvalo ďaléj , skôr si myslím , že hlbšie - do vedšich ... PePo
Poslední příspěvky naopak směřují k tomu, aby si ostatní uvědomili, že je blbost udělat někomu ze života peklo jen proto, že má stejný nick, jako kdosi na zdejším fóru. Podívej se na ty odkazy a pochopíš.

"Dum spiro spero"
Ciceron
pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

...
Naposledy upravil(a) pepo.bn dne ned 20 dub 2008 11:56, celkem upraveno 1 x.

belamachina
Zasloužilý člen

pepo.bn píše:
Ilem píše:
pepo.bn píše:Viďím , že zas sťe si našli novú ,,loptu" , do ktorej si máťe chuť kopnúť . Mimochodom , nemám ten pocit , že by Vás to posuvalo ďaléj , skôr si myslím , že hlbšie - do vedšich ... PePo
Poslední příspěvky naopak směřují k tomu, aby si ostatní uvědomili, že je blbost udělat někomu ze života peklo jen proto, že má stejný nick, jako kdosi na zdejším fóru. Podívej se na ty odkazy a pochopíš.
Ilem <- Zdravím Ťa. Moja pozmámka sa netíkala posledného príspevku , ale celeho tochto vlákna všeobecne . PROBLEMOM JE JEDNODUCHŠIE (a aj lacnejšie) PREDCHADZAŤ AKO ICH POTOM RIEŠIŤ !!! Ale to súvisí s poznaňím a to je o niečom uplne inom. PePo PS: Tim ,,lacnejšie" som mal na mysli duševné zdravie i keď v konečnom dôsledku sa to aj financijí tíka.
niekedy sa dostanes do problemov ani nevies ako , takze vsetkym odporucam drzat sa hesla kto nic nerobi , nic nepokazi a preto si zasluzi odmenu a este by som doplnil o drzat hubu a krok :-)))))

ludia ved sme tu na to aby sme sa spolu bavili a nie sa oduvali ;-)))

belamachina
Zasloužilý člen

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pro ZatialXXX

Příspěvek od Iv »

Napsal:
Namiesto špicľovania ľudí, čo majú snahu pohnúť týmto sajrajtom, radšej venujte čas bádaniu, páni! :good:
Někteří si stále neuvědomujete co děláte......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“