Tak toto je odpoved na moju poziadavku na výrobu tých tyčí povodne som chcel 75mm a 8mm priemer jednu s čistej 74ky druhu s 73ky a prišlo mi toto.
Můžeme nabídnout následující:
01.
- materiál : kr. tyč z čistého W
- specifikace : pr. 8 x 175 mm
- množství : 1 ks
- cena : 140,- EUR/dodávka
- dodací lhůta : cca 1 týden od obdržení objednávky
02.
- materiál : kr. tyč z čistého Ta
- specifikace : pr. 8 x 75 mm
- množství : 1 ks
- cena : 220,- EUR/dodávka
- dodací lhůta : cca 3 týdny od obdržení objednávky
Inak to je zhruba 140 + 220eur a to je 360eur a krát nejakých dajme tomu 33sk neviem presne tak to je asi 12 000 a to neviem ci tam je este daň a poštovne je to clekom dosť penazí na zatial slabé argumenty.
Uz sa asi opakujem ale kedze je to vela penazí na to aby som to kupil prilozil k voltmetru a nič. dravý niekolkosekundový pokus a naviše:
1. Su to tazke kovy a on zdoraznoval ze je to veelmi ale veli lahke ze to skoro nic nevazi aspon an tom videu.
2. farba toho materialu taisto nesedi s tou čiernou ktoru maju aj japonci aj on.
3 obydva tieto prvky patria do skupiny KOVOV a podla mna je takmer urcite nepravdepodobne ze by nejako medzi sebou reagovali tak ak to opopisuju.
4. A ta teoria ze to nieje 74 a 73 elementov ako tam tvrdia ale že su to protonove čisla je zatial len malo podložená
Tak neviem ale zatial si myslím že je to malo podložené na investiciu 12 000 či nie ?