Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
GEET - Pantone reaktor -- Diskuse
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 4 poděkování
Re: GEET - Pantone reaktor -- Diskuse
Tak na benzín to poběží celkem dobře, když je správná směs, kvalitní jiskra a dobrý předstih.Truby23 píše:Ahoj,
Včera jsem poprvé úspěšně nastartoval sekačku s GEET systémem. 20 min běžela jen na benzin horkou částí reaktoru nasměrovanou na sever. Dnes jsem vzal kompas, že zkusím, zda je reaktor zmagnetizovaný a zjistil jsem, že ano ale obráceně. Tedy na vstupu paliva do reaktoru je sever a na konci jih. Máte někdo stejnou zkušenost? Je možné, že kdybych reaktorovou tyč vyndal (což není možné), že by měla opačnou polaritu než reaktorová trubka a obal? Obávám se, že opačné zmagnetizovaný reaktor bude mít vliv na reakce.
Zmagnetování kovových částí je závislé na orientaci tělesa do světových stran, resp. i na době, po kterou jsou v tom kterém směru postavena.
Ze zkušenosti vím, že např. kolejnice dlouhá 16 metrů se napolarizuje při uložení do směru sever - jih velmi silně a polarizaci udrží i při otočení do osy východ - západ i několik týdnů.
Re: GEET - Pantone reaktor -- Diskuse
Nějak nám to téma chcíplo, copak nikdo nic nezkouší?
Zajímalo by mně jestli má někdo nějaké zkušenosti s vyjetým olejem. Hlavně co se týče zbytku po splynování
oleje.
Zajímalo by mně jestli má někdo nějaké zkušenosti s vyjetým olejem. Hlavně co se týče zbytku po splynování
oleje.
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen