Kde je to info, martine?martin11 píše:Všem, kdož se zde prokousali 107 stránek textu....zítra t.j 5.listopadu 2016 se rozhodne, zda-li je můj "pístový magnetický motor" životaschopný.info po provedení pokusu napíšu. zatím jsem s pozdravem martin11
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Magnetické Pístové Motory
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: Magnetické Pístové Motory
E = m(a2+b2) ...keď sa Einstein spojí s Pytagorom
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
no...není...
...měl jsem již před rokem slíbeno zpracování potřebných dílů na NC strojích...výroba je nutně velmi přesná....díly dodány nebyly, záloha na práci sice byla vrácena, ale zatím jsem nikoho nesehnal kdo by potřebné vyrobil...momentálně mám trochu jiné starosti, tak MM musí počkat....doufám, že to nikdo nevymyslí přede mnou a tak si budu moci připsat vítězství v této soutěži konstruktérů ...myslím, že jsem na dobré cestě...další "horizonty" se rýsují....
...zatím doporučuji bádat každému po své linii ..... martin11
...měl jsem již před rokem slíbeno zpracování potřebných dílů na NC strojích...výroba je nutně velmi přesná....díly dodány nebyly, záloha na práci sice byla vrácena, ale zatím jsem nikoho nesehnal kdo by potřebné vyrobil...momentálně mám trochu jiné starosti, tak MM musí počkat....doufám, že to nikdo nevymyslí přede mnou a tak si budu moci připsat vítězství v této soutěži konstruktérů ...myslím, že jsem na dobré cestě...další "horizonty" se rýsují....
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
OK, tak veľa šťastia.martin11 píše:no...není...
E = m(a2+b2) ...keď sa Einstein spojí s Pytagorom
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 4 poděkování
-
- Nový člen
- Dostal: 2 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 4 poděkování