Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koupím
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Koupím
... velmi nutně sháním tzv. "drátěnou rabuš" pro jednu "zvážněnou starou barku" ...
... díky ... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Koupím
Ahoj Martine,martin11 píše:SOS...opakuji naléhavě opět výzvu....
Potřebuji Stahovák čepů Trabant prosím oslovte své sousedy s trabantem, kamarády , známé...vyvažuji zlatem, nebo díííík martin11
zkusímm se Ti poptat, známý byl "trabantovej" a měl toho vcelku dost, no už nejezdí (chlastá:-)), taky by se třeba něco našlo.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Bude stačit šestka roxor? Klidně Ti to z toho svařím aby to bylo sichr.A(&F) píše:... velmi nutně sháním tzv. "drátěnou rabuš" pro jednu "zvážněnou starou barku" ...
No i když na starý báby raději z osmičky
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... ... ... potom bych prosil dva kusy ... ...
... :ethink. ... myslíš, že bys dokázal ještě vyrobit to samý, ale pro "starý voly" ?? ...
... :ethink. ... myslíš, že bys dokázal ještě vyrobit to samý, ale pro "starý voly" ?? ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
výzva....koupím motor Trabant...začala být celková spotřeba motorů...rozhlédněte se po kůlnách, sousedech atd...vítán i celý trabant 600.../ na náhradní díly/ odvoz zajistím...
pište sem na SZ nebo na trabant600@atlas.cz pod heslem....forum U Pramene...všem dííík za snahu zdraví martin11
pište sem na SZ nebo na trabant600@atlas.cz pod heslem....forum U Pramene...všem dííík za snahu zdraví martin11
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
... věřím, že se " TO " povede ......
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Ahoj Martine,
tenhle člověk, Martin, ma.alca@seznam.cz se zabývá vecmi kolem auťáků z NDR.
Mohl by mít to, co potřebuješ.
tenhle člověk, Martin, ma.alca@seznam.cz se zabývá vecmi kolem auťáků z NDR.
Mohl by mít to, co potřebuješ.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
-
- Zasloužilý člen
pro Milda ...poptávka trabant platí stále a celorepublikově....pro bratou slovakou tiež...... matin11
-
- Zasloužilý člen
výzva pro strojaře....
potřebuji pro "ladění" motorů výstružníky pro úpravu trysek karburátoru ....jsou to takové troj-čtyř hrané "jako" pilníčky ale bez hrubost- hladké...a také měrky od průměru 0,40 po 0,05 mm do 2 mm, jestli to někdo má a nepotřebuje to, koupím...
nebo typ kde se toto dá zakoupit....jsem bezradný...momentálně mám toto zapůjčené a potřebuji to dlouhodobě....pomozte děkuji martin11
p.s. stále platí nabídněte motor trabant nebo jakékoliv díly trabant 600...to je ten kulatý...dííííky
10. - 12. červenec se jede Rally Bohemia http://www.rallybohemia.cz přijeďte se podívat...
doplněno...v 16.45 měrky jsem již sehnal, výstružníky také, ....už vím, kde koupit nové....tak jen jestli to doma někomu nepřebývá...dííík m11
potřebuji pro "ladění" motorů výstružníky pro úpravu trysek karburátoru ....jsou to takové troj-čtyř hrané "jako" pilníčky ale bez hrubost- hladké...a také měrky od průměru 0,40 po 0,05 mm do 2 mm, jestli to někdo má a nepotřebuje to, koupím...
nebo typ kde se toto dá zakoupit....jsem bezradný...momentálně mám toto zapůjčené a potřebuji to dlouhodobě....pomozte děkuji martin11
p.s. stále platí nabídněte motor trabant nebo jakékoliv díly trabant 600...to je ten kulatý...dííííky
10. - 12. červenec se jede Rally Bohemia http://www.rallybohemia.cz přijeďte se podívat...
doplněno...v 16.45 měrky jsem již sehnal, výstružníky také, ....už vím, kde koupit nové....tak jen jestli to doma někomu nepřebývá...dííík m11
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
Re: Koupím - zapůjčím si širokospektrální mikrofon
Kdo by zapůjčil nebo prodal za rozumný peníz širokospektrální mikrofon. Potřebuji nahrát ženský zpěv a harfu. Nejlépe Praha a okolí. Budu rád i za typ a kontakt na někoho kdo by měl takový mikrofon k dispozici.
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
- martinq
- Zasloužilý člen
Re: Koupím zdroj 230V na 12V 1A a 230V na 9V 800mA stejnosmě
Poptávám zdroj z 230V střídavých na 12V stejnosměrných s proudem 1A (třeba Echo router Huawei to měl typ 520 i předchozí modely)
A zdroj z 230V na stejnosměrných 9V alespoň 800mA, muže být i více.
Praha a okolí
cena okolo 100 Kč/ zdroj
A zdroj z 230V na stejnosměrných 9V alespoň 800mA, muže být i více.
Praha a okolí
cena okolo 100 Kč/ zdroj
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- martinq
- Zasloužilý člen
Poptávám VHS nahrávku seriálu Dva roky prázdnin francouzsko-rumunský seriál. I za typ, kdo by to mohl mít. Děkuji
I zapujčení, jde mi o původní ČST dabing.
I zapujčení, jde mi o původní ČST dabing.
dobrý den, poptávám, kde by bylo možné dobře a levně sehnat virtální adresu?
Pro svoji jednu firmu na alternativní podnikání využívám tuto firmu, kde mám sídla a jsem s nimi spokojený, ale potřeboval bych ještě doporučení na další dobré společnosti....děkuji předem
Pro svoji jednu firmu na alternativní podnikání využívám tuto firmu, kde mám sídla a jsem s nimi spokojený, ale potřeboval bych ještě doporučení na další dobré společnosti....děkuji předem