Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
Re: MMS - Všeobecná diskuze
Peter11. Moc dobre vite, co je mysleno tim nazvem alternativni lecba. Je to alternativa k oficialni medicine. Nechapu proc musite takto slovickarit. Ty odkazy jsou ale zajimave. Vyuziti clo2 v dobe ,,pred Humblem" jsem neznal.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 85 poděkování
- Dostal: 173 poděkování
-
- Zasloužilý člen
Opět nesouhlasím. Záleží vždy na okolnostech, stavu pacienta. Někteří můžou mít takový zdravotní problém, že musí brát něco, co stimuluje nebo podporuje funkci nějakého orgánu, až do smrti. Je možné, že si ho třeba poškodili svým způsobem života, ale to je věc jiná.Peter11 píše:Skutečný lék stačí podat jenom jednou.
-
- Zasloužilý člen
Zaregistrovali jste nový způsob výroby CLO2 bez aktivace chloritanu kyselinou?
-
- Nový člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
To nevím co ho k tomu vedlo. Říkají tomu generátor clo2. Je to úplně čistý clo2 a vyrábí se to pouze z chloritanu. První tam dali cenu 7tisíc, později to bohužel zvedli na 12tisíc. http://zapper.cz/eshop/cs/generator-clo ... rator.htmlPr0metheus píše:Video bolo odstranene...
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Říká se tomu eCDSKov píše:To nevím co ho k tomu vedlo. Říkají tomu generátor clo2. Je to úplně čistý clo2 a vyrábí se to pouze z chloritanu. První tam dali cenu 7tisíc, později to bohužel zvedli na 12tisíc. http://zapper.cz/eshop/cs/generator-clo ... rator.htmlPr0metheus píše:Video bolo odstranene...
(elektrolýzou vyráběné CDS)
-
- Nový člen
- jardax
- Zasloužilý člen
- Dal: 56 poděkování
- Dostal: 104 poděkování
- Batles
- Zasloužilý člen
Krásná videa, díky. Hlavně ta injekce pro zvířatajardax píše:http://clo2gen.info/index.php/cs/video
-
- Zasloužilý člen
Z nové regeny. Je dobré vědět. https://lookaside.fbsbx.com/file/CDS2-p ... ktp3qLXUoQ
- jardax
- Zasloužilý člen
- Dal: 56 poděkování
- Dostal: 104 poděkování
Jirko, nejde mi to linkovat... Tak direct
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dobrý den, nedokážu najít, MMS co znamená aktivovat ??viděla četla jsem o krabičkách nádobách hadičkách, pak jen dát do sklenice s kys.citr,. NEDOKÁŽU NAJÍT, mám v tom velký zmatek a potřebuji koupit a používat, prosím byl by někdo tak ochoten a napsal mi pro blbce, co dělám(dám do sklenice, nasypu todle,zavřu, nezavřu,zamýchám, nezamýchám, ..... když mám aktivovat, zaktivovat,....velice vám děkuju.
- Batles
- Zasloužilý člen
Vemte sklenici o obsahu 2dl.housenka píše:Dobrý den, nedokážu najít, MMS co znamená aktivovat ??viděla četla jsem o krabičkách nádobách hadičkách, pak jen dát do sklenice s kys.citr,. NEDOKÁŽU NAJÍT, mám v tom velký zmatek a potřebuji koupit a používat, prosím byl by někdo tak ochoten a napsal mi pro blbce, co dělám(dám do sklenice, nasypu todle,zavřu, nezavřu,zamýchám, nezamýchám, ..... když mám aktivovat, zaktivovat,....velice vám děkuju.
Kápněte do ní 1 kapku chloritanu sodného (o koncentraci 24%) a hned na ni kápněte jednu kapku aktivátoru kyseliny chlorovodíkové (o koncentraci 4%). Čekejte 30 vteřin-probíhá aktivace, lehce se sklenkou třepejte kvůli promísení kapek. No a máte aktivovanou 1 kapku MMS1. Pak dolejte deci vody a je to hotové.
Tak nějak to stačí?
-
- Nový člen
Pripadne namiesto kyseliny chlorovodikovej mozete pouzit Hydrogensiran sodny, ten pouzivam ja. Kazdopadne, ak to s MMS myslite vazne zakupte si knihu o MMS od Jima Humbla - Průvodce návratu ke zdraví.