Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Meyer-Replikace
Moderátor: rival
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz
Rozklad na jednotlivé komponenty (zložky ako Fe, Ni.. apod.).huhu1235 píše:Co znamena dekompozicia??
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.p ... ekomposice
Jinak řečeno, vyrábíš elektrolytický huhukokteil..
Dobrá vec! http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/
Jde nastavit ve Firefoxu přímo mezi vyhledávače.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosba
Už se na tom pracuje. Počítám, že během příštího týdne bude RSS kanál k dispozici.huhu1235 píše:Inak taka otazka pomimo
nemohol by niekto z adminov pridat rss fukcionalitu na tento web??
Dik
rival - živý člověk
schema
Zdravim neviem ci som uplne blby ale tu na fore sa neviem dopatrat k nejakej funkcnej scheme vodikoveho vyvyjaca co sa tyka elektroniky (elektrody si viem postavit sam)
toto forum sa mi da velmi neprehladne ma sekcie so strasne vela podsekciami co je fakt frustrujuce. Vedel by mi niekto hodit schemu alebo odkaz na nejaky plan ako to zbastlit?
este som zabudol dodat ze mam v plane si vyrobit bud sporic paliva alebo potom kyslikovo-vodikovy autogen (myslim ze by mal pracovat na baze BP)
vopred velmi pekne dakujem za namahu a strateny cas co mi budete venovat
toto forum sa mi da velmi neprehladne ma sekcie so strasne vela podsekciami co je fakt frustrujuce. Vedel by mi niekto hodit schemu alebo odkaz na nejaky plan ako to zbastlit?
este som zabudol dodat ze mam v plane si vyrobit bud sporic paliva alebo potom kyslikovo-vodikovy autogen (myslim ze by mal pracovat na baze BP)
vopred velmi pekne dakujem za namahu a strateny cas co mi budete venovat
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Myers
http://www.alexpetty.com/2010/11/17/mey ... mment-2231
je to pre veľ+mi pokročilých v elektronike
pozri aj panaceauniversity tam sú overené návody na stavbu takýchto vyvíjačov.
Ak máš čas, môžeš si prísť pozrieť na môj vyvíjač. Z ruky ho nedám, robí asi 2 litre plynu za minútu. Pre moje potreby, do auta, stačí.
je to pre veľ+mi pokročilých v elektronike
pozri aj panaceauniversity tam sú overené návody na stavbu takýchto vyvíjačov.
Ak máš čas, môžeš si prísť pozrieť na môj vyvíjač. Z ruky ho nedám, robí asi 2 litre plynu za minútu. Pre moje potreby, do auta, stačí.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Stanley Mayers pulsni generator s Arduinem
Modernejsi a snadneji nastavitelny Standuv generator pulsu pro vyvijec:
http://haco.mysteria.cz/wiki/doku.php?i ... _generator
http://haco.mysteria.cz/wiki/doku.php?i ... _generator
bylo nebylo, bude nebude..
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Teoretické a experimentální ověření patentu Stanleyho Meyer
... při courání po netu jsem narazil na tuto ročníkovou práci ... tak ji sem dávám ... http://www1.fs.cvut.cz/stretech/2011/sbornik/110.pdf ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Meyer-Replikace
Díky AF. Nemohl jsi napsat, že se mu to nepodařilo zprovoznit? Celé jsem to přelouskal, abych si tohle v posledním odstavci přečetl...
Jim68
Be happy!
Be happy!
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... dobrá tedy, dobrá ... omlouvám se, i přestože se necítím vinen ... vždyť tohle není detektivka, aby sis hned (bez ztráty hvězdičky) nemohl přečíst "závěr" ... ...
PeS: ... mmch, i slepé uličky mají smysl ... ...
PeS: ... mmch, i slepé uličky mají smysl ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 21 poděkování
Po dlouhé době otevírám vlákno a ptám se: Rozjel někdo Meyer elektrolyzu alespoň s menší efektivitou než uvádí? Nemám na mysli zapojeni s 555 ani alternatorem ale skutečný polarizacni proces s fazovym zavesem PPl a VIC transformatorem. Obecne informace jsou velmi matouci, vsude se pise ze vodni kondenzator spolu s indukci vytvari paralelni rezonanci ale opak je pravdou. Nejde o paralelni rezonanci ale seriovou a to mění na věc úplně jiný pohled, při ní je proud s napětím ve fázi a obvodem tece největší proud, meyer udržoval obvod MIMO rezonanci, aby dosáhl na trubkach co největšího napětí! Dalším velkým omylem je myšlenka vědců co tvrdí ze Meyer transformuje výkon do vysokeho napětí a malého proudu a nechává vodní kondenzator nabíjet a prorazet mnohokrat za vteřinu, to je nesmysl, zde by platily standartní fyzikální zákony které by neumožnily ucinost zařízení větší jak 100%. Jde právě o ten polarizacni proces a postupne zvyšující se napětí na elektrodach až do roztrhnuti vazeb vodních molekul elektrostatickym polem. Svodovy proud je nezadouci a pokud nastane, obvod musí detekovat jeho pruraz a vyloučit několik sekvenci pulsu aby se voda "vzpamatovala" Mám za sebou mnoho pokusu a vím jak naladit obvod s PPl ale zatím jsem nedosáhl na elektrodach většího napětí jak 1000V a vím proč, pořád je tam velký únik proudu, který muže omezit jen a pouze trafo namotane odporovym drátem tak to delal i Meyer. Pokud je někdo dále s vyvojem než já, budu rád když se poděli o rady
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 85 poděkování
- Dostal: 173 poděkování
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 21 poděkování
V tom je právě ten figl, voda je elektricky vodiva ale v úzkém časovém pásmu řádově mikrosekund je inertni a chová se jako kapacita. Obvod PPL vysle sekvenci impulzu prave do teto mezery a na elektrodach se vybuduje kaskadove vzrustajici napeti az do roztrhnuti vazby H2O. Zduraznuju ze je nutne pouzit fazovy zaves PPL s odposlechem a skenovacim obvodem ktery vraci rychle obvod do rezonance. Zadny jiny obvod s omezenim proudu nebude fungovat - odzkouseno. Meyer byl mistrem prace a pouzil to nejlepsi co pouzit mohl