duraj píše:Takže přesně, jak jsem tu psal - je to jen hoax...
Zřejmě máš prostudovanou teorii hydrino a asi bude nějaký technický háček na jeho reaktoru žes to posoudil jako nefunkční věc?
duraj píše:Takže přesně, jak jsem tu psal - je to jen hoax...
Je to podvod.lajos píše:
Zřejmě máš prostudovanou teorii hydrino a asi bude nějaký technický háček na jeho reaktoru žes to posoudil jako nefunkční věc?
Ty jsi také podvodník. Stačí se podívat na tvoje kšefty s pochybnými produkty, které se snažíš vydávat za léčiva.Ilem píše:Přátelé, nechte si vyjet příspěvky Duraje a zjistíte, že je tu jen proto, aby se hádal. Pokud vás to baví, pokračujte, pokud ne, přestaňte. On nepřestane.
Prodávám přírodní baktericidní prostředky. Za nic je nevydávám a pokud se s nimi někdo vyléčí, je to jen jeho věc. Nestydím se za to a moje identita je známá, na rozdíl od té tvé. Tak si nejdřív zameť před svým prahem.duraj píše: Ty jsi také podvodník. Stačí se podívat na tvoje kšefty s pochybnými produkty, které se snažíš vydávat za léčiva.
Ty tvoje pochybné produkty, jako tzv. "koloidní stříbro" způsobující modrání kůže, jsou pseudoléčiva a také pěkná svinstva.Ilem píše:Prodávám přírodní baktericidní prostředky. Za nic je nevydávám a pokud se s nimi někdo vyléčí, je to jen jeho věc. Nestydím se za to a moje identita je známá, na rozdíl od té tvé. Tak si nejdřív zameť před svým prahem.[/offtopic]
Ten blbec seš ovšem ty.Ilem píše:"Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem."
Jan Werich
Jen moje věc, proč sem píšu.Ilem píše:To byla pro ostatní jen malá ukázka, že Duraj je tu opravdu pouze proto, aby se hádal.
Omlouvám se za off topic.
1.lajos píše:to:duraj
.... ne vše souvisí se záměrem fóra. ....
..., bylo by zajímavé odkud to vše máš?
Se divím že se na mně nic nenašlo?
.....Ilemek je ale hodnej a poctivej kluk....
.....Bohužel tvůj defétizmus číší z každého tvého písménka.
Stačí, když jsem si přečetl tohle:lajos píše:Áno, máš pravdu jsem místní maďarskej ignorant ing. elektro ale základní násobilku zvládám z hlavy-ještě k tomu důchodce,
no potěš pánbůh to je přitěžujících okolností.
Je tím jasné, že možná násobilka ano, ale znalosti z oboru elektro moc ne.lajos píše:Myslím že meyerův rotační generátor je sice hezká věc, jen je pro nás trochu náročné na výrobu a v autě to zvýšení napětí by se mělo vyřešit měničem, při rezonanci by mělo stačit do 100W i kdyby víc, bylo by tam jenom jedno feritové trafo místo rotačního měniče (přidej tam ještě jeden alternátor na klíňák s uhlíkem nebo bez).