Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Nenašel jsem ani Radu pro léčbu parazitologických onemocnění
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
"Proč pes vrtí ocasem... Protože je chytřejší než ocas, pokud by byl ocas chytřejší tak, vrtí psem"
Jedna strana parazity přeceňuje a druhá naopak podceňuje.
Samozřejmě že se tyto strany se nikdy nespojí aby se dopracovaly k něčemu co se blíží skutečnosti.
Pak se "vrtí psem", "vlci se nažerou a kozy jenom trochu zhubnou" o to většinou jde.
Jedna strana parazity přeceňuje a druhá naopak podceňuje.
Samozřejmě že se tyto strany se nikdy nespojí aby se dopracovaly k něčemu co se blíží skutečnosti.
Pak se "vrtí psem", "vlci se nažerou a kozy jenom trochu zhubnou" o to většinou jde.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 85 poděkování
- Dostal: 173 poděkování
Pokud použiji jako argument nepravdu, najdu ještě někdy hranici za kterou se pravda nachází?NAVAR píše:............
........................
Setkávají se dvě rovnoběžky v nekonečnu? Jsou to pak ještě rovnoběžky?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
"Pravdu má ten kdo má zlato (větší moc)" Tuším Cromwel to říkal.... A o prachy tu jde, zde se vzácně obě strany shodnou:-) Akorát se jim nechce se dělit o ty "kozy".Peter11 píše:Pokud použiji jako argument nepravdu, najdu ještě někdy hranici za kterou se pravda nachází?NAVAR píše:............
........................
Setkávají se dvě rovnoběžky v nekonečnu? Jsou to pak ještě rovnoběžky?
Žádná pravda není 100% a vždy se pohybuje v limitách.
Takže doktoři řeknou ne a to jest limita blížící se nule a léčitelé řeknou ano a to jest limita blížící se jedné. Ani jedni nemají pravdu (můj názor).
Je to otázka statistiky. A nevěřím žádné statistice krom té kterou si vylžu. To zase říkal Churchill....
Chybí jim "hermetický" pohled na věc. Skoro bych řekl jistá ego-zaslepenost.
V některých věcech prostě nemohu fandit ani "léčitelům" ani "doktorům".
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 85 poděkování
- Dostal: 173 poděkování
S tím nelze než souhlasit.NAVAR píše:
V některých věcech prostě nemohu fandit ani "léčitelům" ani "doktorům".
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
NAVAR píše: Je to otázka statistiky. A nevěřím žádné statistice krom té kterou si vylžu. To zase říkal Churchill....
Mimo téma (offtopic)
Jen zajímavost: Churchill toto velmi rozšířené tvrzení prý nikdy neřekl. Prohlásil to o Churchillovi Joseph Goebbels a nějak se to ujalo. Nic to ale neubírá na faktu, že statistiky jsou vesměs k ničemu.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Zajímavá zkušenost co se týče nálezu od doktorů a záznamu z mého Oberonu. Jde o diagnostiku patogenů.
Pracoval jsem dnes s jednou paní, při testech jedné z ledvin jsem ji ukázal, že Oberon vyhodnotil silnou patogení zátěž v ledvině....atd.
No ona řekla, že jí hodně něčeho v ledvině našli a že má výsledky sebou. Pro mne žádné překvapení........¨
Takže přikládám do příloh snímek z Oberonu a zprávu z Motola. Osobní údaje paní jsem samozřejmě začmáral.
Málo kdy se přihodí taková hezká časová možnost pro srovnání. Výsledky jsou vlastně dva dny od sebe.
Hezké a veselé dny vám všem
Batles
Pracoval jsem dnes s jednou paní, při testech jedné z ledvin jsem ji ukázal, že Oberon vyhodnotil silnou patogení zátěž v ledvině....atd.
No ona řekla, že jí hodně něčeho v ledvině našli a že má výsledky sebou. Pro mne žádné překvapení........¨
Takže přikládám do příloh snímek z Oberonu a zprávu z Motola. Osobní údaje paní jsem samozřejmě začmáral.
Málo kdy se přihodí taková hezká časová možnost pro srovnání. Výsledky jsou vlastně dva dny od sebe.
Hezké a veselé dny vám všem
Batles
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Nový člen
- Dal: 2 poděkování
Máte niekto skúsenosť s antihelmitikmi na antiwormsshop.com? Prípadne poradíte, kde nakupujete? Ďakujem.
Ahoj,je tu někdo,kdo ma zkušenosti s protokolem od Ing.Blahove,nebo s MUDr.Reznickovou z Litomeric.Bylo mi naměřeno mraky parazitů,ale hlavně mam cysty v prsou,pocity,ze po me něco leze,neustále migrény a přitom veškeré testy na krev negativní.Doktori uz me mají za blázna.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Ten, kdo ti ty parazity naměřil, ti pravděpodobně taky řekl, co a jak máš brát. Pokud ne, můžeš použít obecná doporučení v knihách p. Bláhové.
Jinak na tomto vláknu najdeš spoustu informací. Vím, že 300 stran je hodně, ale můžeš použít vyhledávání.
Jinak na tomto vláknu najdeš spoustu informací. Vím, že 300 stran je hodně, ale můžeš použít vyhledávání.
Ano,to mi doporučil,jen mi bylo divné,ze v krvi se nic nenašlo.Ale dnes uz vidím vše jinak.Chtela jsem jen poznat někoho,kdo si odcervenim prošel.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
No zde hodně lidí prošlo odparazitováním. Protokoly s postupy jsou různé.
Já například bral kombinaci Praziquantelu, Albendazolu a Invermektinu. Zabírá to dobře, u mne spolehlivě....
Pokud máš v prsou nějaké útvary-cysty, tak neváhej a použij masáže prsou dřevěnou hranatou tužkou - má to vysokou účinnost, velmi zrychlí průtok krve a lymfy a tím čištění. Cysty se začnou zmenšovat.....
Já například bral kombinaci Praziquantelu, Albendazolu a Invermektinu. Zabírá to dobře, u mne spolehlivě....
Pokud máš v prsou nějaké útvary-cysty, tak neváhej a použij masáže prsou dřevěnou hranatou tužkou - má to vysokou účinnost, velmi zrychlí průtok krve a lymfy a tím čištění. Cysty se začnou zmenšovat.....
Me čeká vše od začátku,antimalarika,atb na prvoky,Albendazol,praziquantel a Hetrazan.Mam z toho strašný strach,proto jsem tak dlouho vahala,ale uz to nechci odkládat.porad jsem se spoléhala,ze mi něco najdou na infekčním na Bulovce.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Paraziti nemusejí být zrovna v krvi, mohou být ve tkáních. A i když jsou v krvi, doktoři je často nenajdou, na jejich testy se v tomto směru nedá spoléhat.
Strach mít nemusíš. Často člověk nemá žádné reakce a pokud má, tak aspoň vidí, že se z těla něco odstraňuje.
Pro Batlese: O masáži tužkou jsem nikdy neslyšela. Mohl bys to prosím popsat trochu blíž?
Strach mít nemusíš. Často člověk nemá žádné reakce a pokud má, tak aspoň vidí, že se z těla něco odstraňuje.
Pro Batlese: O masáži tužkou jsem nikdy neslyšela. Mohl bys to prosím popsat trochu blíž?
Diky,snad budes mit pravdu,mam mit hodně v hlave,proto z toho mam takový vítr.Hned na poprvé 7praziku na váhu 54kg