Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
ledvinové kameny
ledvinové kameny
Byl jsem v květnu na ultrazvuku a tam mě zjistili, že mam v levé ledvině 2 pěti milimetrové kameny, jenomže teď mě začal bolet levý bok, tak jsem se objednal k urologovi, ten mě poslal na krev (PSA) a nativní CT. V krvi mi zjistily že mam zvýšenou kys močovou. jinak vše bylo v pořádku PSA 0,9 a CT zatím nevím jak dopadlo, protože páni doktoři jsou tento týden na konzílium. Nevím jestli to vůbec do příštího týdne vydržím. co by jste mi poradili?
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Re: ledvinové kameny
Na rozpouštění ledvinových kamenů fungují denní zvýšené dávky hořčíku, minimálně dva měsíce.
Hranice denních dávek se pozná podle toho, jak velká dávka spustí průjmový stav a v další dny pak brát méně - aby nebyl průjem.
(první den brát hořčík po půl gramech až do průjmu)
Může to být Magnesium lactici galmed, nebo i farmaceutická čistota ve formě chlorid hořečnatý.
Je to jako při Askorbátu sodném
Batles
Hranice denních dávek se pozná podle toho, jak velká dávka spustí průjmový stav a v další dny pak brát méně - aby nebyl průjem.
(první den brát hořčík po půl gramech až do průjmu)
Může to být Magnesium lactici galmed, nebo i farmaceutická čistota ve formě chlorid hořečnatý.
Je to jako při Askorbátu sodném
Batles